Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• urban racer

senior tag

válasz Pinya007 #3763 üzenetére

csolnokin lakom, itt minden út teljesen korrekt(még a lakó-pihenet övezet elején a fekvőrendőr sem vészes(de NEM akarok ültetni!). Hogyha elmegyek a dózsába(ahova járok suliba), ott van jópár pocsék út. Mindenhol vannak rossz utak(még az autópályakirály németországban is), de Veszprém még a jó kategóriába tartozik. Én nem tudok a városban semmi 3 méter mély kátyúról. A 8-as várpalotára az szégyen (illetve leginkább a külső sáv). Bánd-Herend irányában szreintem semmi baj nincs, ugyan ritkán járok arra, de 2 sáv tök fasza, új út(eddig csak Herendig mentem).
    szumma:
    az esetek 95%ban ugyanazon az útvonalon járok(suli, haverok, buli, bolt, belváros, stbstb), lokál ember révén tudom, hol kell lassan menni, hol lehet gyorsabban. Ez Veszprém. Ha elhagyom a várost, akkor Pest irányába megyek, Leginkább várpalota, fehérvár, ritkább esetben megyek pestre, akkoris inkább az astrával.
    Bakonygyepes meg azt se tudom hol a toszba van, aszem valahol ajka környékén, de az se biztos. Ha meg nem tom hol van, tuti nem megyek oda :DD
    Az a baj, hogy mindenki a negatív hatását nézi a 17" felniknek, meg a 205-ös gumiknak. Arról nem szól senki, hogy a kanyarokban sokkal stabilabb, és jobban tapad, mivel vastagabb, ezért a fékhatás is nagyobb.

Új hozzászólás Aktív témák