Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EnragedTomi
üzenetére
-
Chrys_
addikt
válasz
EnragedTomi
üzenetére
-
nylacika
aktív tag
Ezeket találtam. gyárit nem találtam hozzá, nekem az van, de az kb. 2X annyiba került annó...
-
nylacika
aktív tag
válasz
EnragedTomi
üzenetére
https://allegro.hu/termek/dux-ducis-tok-samsung-tab-s8-s9-s10-ultra-keszulekhez-8e5ae3a6-6841-4e1e-91cd-0297d4255907?offerId=17046829783&utm_feed=34ecacec-5028-405c-8830-8ae761743198&utm_source=google&utm_medium=freelisting
-
nylacika
aktív tag
válasz
EnragedTomi
üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/1005006803798038.html?osf=ppc_ug&guideModule=ppc_ug&src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=22578521270&albag=185025180612&slnk=&trgt=dsa-42862830006&plac=&crea=753295393188&albad=753295393188&netw=g&device=c&mtctp=&memo1=&albbt=Google_7_search&aff_platform=google&albagn=888888&isSmbActive=false&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gad_campaignid=22578521270&gbraid=0AAAAAD2chG7frh9vZIdsu-CImeCggR5LA&gclid=CjwKCAjwg_nNBhAGEiwAiYPYAzGZOSfAX3M3JpEGxfER2X53S49UvouE80I1Mdklqzyeg64CMhbnKBoCp8YQAvD_BwE
-
EnragedTomi
újonc
Sziasztok!
Tab s8 ultrához gyári billentyűzetes tokot keresek nem nagy sikerrel.
Használtan sincs. Esetle tapasztalata valakinek hogy a 9 es mennyire működik vele? -
nyipp
csendes tag
Sziasztok! Régebbi modelleken volt egy olyan lehetőség a billentyűzeten (elvileg), hogy fn+F6-tal ki lehetett kapcsolni az érintőlapot. Most ez mintha már nem létezne. Van esetleg valami trükk, amivel lehet a touchpadet ki-be kapcsolgatni? Gépelés közben véletlen hozzáérek időnként, és egész máshol folytatom az írást. Tudom, hogy a kattintás érintéssel kikapcsolható a beállításokban, de tök jó volna ezt egy mozdulattal vezérelni a billentyűzetről.
-
Chrys_
addikt
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok, tartalék stylus hegy beszerzésére van bevált forrás? Nagyon sok félét találok elég széles árspektrumon, de fogalmam sincs, hogy ezek között van-e érdemi különbség
-
-Maci-
addikt
Azért azt a fránya Magyar nyelvi csomagot visszadhatnák...
Tényleg, erre esetleg talált valaki alterntív megoldást? -
Teal'C
veterán
Én is itt vagyok, egyszerűen nincs értelme cserélni
-
-Maci-
addikt
Épp most csorog le nekem az új főverzió
-
nyipp
csendes tag
Én is S8U használó vagyok, és nem tervezem a cserét, "mindenegybe" hurcolósnak abszolút favorit.
-
Chrys_
addikt
Énaz S8U-t lepasszoltam a családban (ez is használatban van minden nap) és lett helyette S10U. A jobb display és az IP védettség miatt jobbára.
-
-Maci-
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szerintem azért a biztonsági frissítések jönnek majd még jódarabig.
Az Android verzió frissítések pedig annyira nem érdekelnek, hogy e miatt váltsak. Kb erre is azt tudom mondani, mint lentebb írtam: Tök jó így ahogy van. :-)
Egyébként pedig nemrég ástam elő a régi Huawei Mediapad M5 pro-t kíváncsiságból.
8-as droid van rajta, arra márrégen megszűnt a támogatás. És így is teljesen jó. Nem zökken, nem akad...
A nagyobb és sokkal szebb képernyő (jóval nagyobb a felbontás iss) , a toll miatt vettem meg az S8Ut, különben az is jó lenne a mai napig
-
-Maci-
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szia,
Én is itt vagyok.
Nem látom értelmét cserélni. Illetve részemről szükség sincs rá. Teljesen jó az S8U, még nem találtam rajta semmi kifogásolnivalót. Hozza ugyanazt, mint új korában. Szeretem nagyon.
Illetve egy frissítés azért nem lenne olcsó móka (csak Ultrát vennék).
Szóval nálam több okból is marad az S8U még egy jó darabig.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szoa
Én még S8 Ultrán vagyok
-
Leonardo91
őstag
Nagyon csönd van , hányan vagyunk még S8 Ultrâval?
Vagy már mindenki 9-10-11 Ultrát használ?
Szerintem 3 generáció után se változott sok minden.
Max egy akksi csere lassan érik... -
Leonardo91
őstag
Na még a 8-as androidba is benne leszünk

link -
Leonardo91
őstag
Jött a negyedéves patch
Februári -
Teal'C
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Igen
-
Leonardo91
őstag
Mi még megkapjuk a 7-es androidot?
-
Teal'C
veterán

-
Waikiki
tag
Sziasztok,
S8 Ultrához van valami jó billentyűzetes+tapipados tok? A hurcinotebookot szeretném vele kiváltani, hogy ha gépelős dolgokat kell csinálni, akkor billentyűzettel jobban megy. Éppen ezért önmagában a hordozható BT-s billentyűzetek még nem okésak.
Értem én, hogy van a Samsungnak a sajátja, de az egyszerűen nevetséges árú.
-
Azóta kint van a májusi update is.
-
Teal'C
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
-
-Maci-
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szerintem biztos. Jön a 6.1 -gyel.

-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szia
Ezt én is szeretném tudni, s8 ultra
-
Leonardo91
őstag
Vajon még mi is megkapjuk az Ai dolgokat vagy már csak az S9 család?
-
avlisz80
tag
Sziasztok...
Pár hete használom ezt a kütyüt Tab S6-ot váltott és olyan kérdésem lenne hogy akadozik a videó lejátszás közben!YouTube HBO MAX stb....
De csak WiFin...
Mobilhálozaton nem 🤔
Valakinek volt már hasonló? -
Leonardo91
őstag
Megjött a februári patch
-
Chrys_
addikt
válasz
szalai112
üzenetére
Miért kell a "gyári"? Gondolom a tokos megoldás az. Az viszont csak csatlakoztatott állapotban működik. Szerintem van jobb megoldás, én ezt használom (valószínűleg van több nyelvű kiosztással, az enyém német):
EasyAcc Beleuchtete Bluetooth Tastatur mit Touchpad, Ultraleichtes QWERTZ Tastatur, Kabellose Tastatur mit 7 Farben Beleuchtete mit 80cm Tap-C für iPad, Android Tablet, Windows,Schwarz -
Sziasztok
Samsung S8 ultra tabom van, menyi az esélye hogy használtan vegyek hozzá bilenyüzetet [gyárit]. -
Velvokaj
csendes tag
A frissítés óta a csatlakoztatott Bluetooth billentyűzetről semmilyen billentyűleütést nem vesz be, ötlet?
Valamint egy szintés Bluetoothos kontrollertől sem akar parancsot fogadni. -
Pierre75
senior tag
Kijött wifisre is.
Egy hibába futottam droid 14 alatt. Hasonló mint amit #122 hsz-ban megénekeltem. Az s pen által kijelölt szövegboxban a felső ikonra bökve a fordító csak az angol nyelvű szöveget olvassa fel. A legfrissebb Speech Recognition & Synthesis van fent. Megnézné vki, hogy nála bármely más nyelven is felolvas-e? Ha igen, le volt-e töltve vhova az adott nyelvi fájl. Előre is köszi!
-
Pierre75
senior tag
Akinek már megjött az A14, milyen a rendszer? Javult-e a SOT vagy az idle idő, vannak-e bugok stb?
-
Chrys_
addikt
Nekem tele volt a két oszlop frissítés előtt, annyi különbséggel a tiédhez képest, hogy nem különálló alkalmazásokkal, hanem csoportokkal. Frissítés után csak egy oszlop maradt, kb. fele annyi csoporttal:
-
Chrys_
addikt
Jól elcseszték az app gyorsindítást az oldalsó panelen, már csak 1 oszlopos elrendezés van, a beállíatásaim fele eltűnt.
-
Leonardo91
őstag
Felraktam én is . Hát sok változás nincs.
-
Sziasztok
Nekem is meg jött -
bbmt
senior tag
Nekem még nem jött.
-
Pierre75
senior tag
válasz
szalai112
üzenetére
Gyárit használok. Kényes jószág (érezhetően könnyen törik, ezért is tartom túlárazottnak), a billentyűk finoman járnak, gépelési élmény jó, a világítás kellemes, fokozatok jól eltaláltak. A touchpad elmegy, helyette idővel inkább maradtam az s pen-nél, de ez egyéni ízlés, megszokás kérdése.
-
Sziasztok
Egy S8 Ultra tulaj vagyok
Milyen a billentyűzetes tok? -
-Maci-
addikt
Sziasztok.
A tabira mikorra várjuk a 14-es frissítést?
-
-Maci-
addikt
Érkezett egy októberi biztonsági frissítés 316MB
-
-Maci-
addikt
válasz
maldini822
üzenetére
"az egyetlen kétségem, hogy ágyban fekve, kézben tartva nem lesz e sok ez a méret."
De, ahhoz nagy lesz szerintem. Nem egy kezes eszköz.
Folyamatosan 1 kézben tartani ráadásul nehéz is. -
maldini822
csendes tag
Köszönöm. A laptopot csak a col miatt írtam🙂 az egyetlen kétségem, hogy ágyban fekve, kézben tartva nem lesz e sok ez a méret. Tudom szubjektív, de aki kisebbről váltott erre és hasonlóan inkább csak a saját maga(és persze kedves párja🙂) szórakoztatására használja mit tapasztal hoszabb távon.
-
asdf_
veterán
válasz
maldini822
üzenetére
10-esről mentem a 12,6-osra, észre sem vettem kezelésben. Tokot nem használok mivel ki sem mozdul a lakásból. Nem mennék vissza a kisebbre.
-
-Maci-
addikt
válasz
maldini822
üzenetére
Hát ezt szerintem embere válogatja.
Azt tudni kell, hogy nem áll meg úgy, olyan stabilan, mint egy laptop, mert ennek ugye nincs "alsó fele".
Nekem a gyári billentyűzetes tok van rajta, aminek az alső felét ki lehet nyitni támasztéknak. Én így használom.
Fekve is szoktam macerálni és szerintem simán jó úgy is, de pötyögni nem. Max YT video címét írom be így, egyébként csak bambulom, lapozgatok.
Én arra mentem rá vásárláskor, hogy a lehető legnagyobb legyen és nem bántam meg.
Egyébként üve, ölbe téve nagyon jó vele gépelni is.
Hát részemről kb ennyi.
Illetve ha megyünk valahová az asszonnyal, akkor tök jól tudunk filmezni rajta, mert itt ugye kvázi nincs betekintési szög. Bárhonnan nézheted. -
maldini822
csendes tag
Sziasztok, erősen gondolkozom ezen a tableten, miután gyermekem kisajátította a jelenlegit. Amitől tartok, a média fogyasztás kanapén fekve, arra gondolok nem túl nagy? 14.4 colos laptop kijelzőhöz próbálnám viszonyítani, de ott ugye más a képarány. Aki nem csak munkára használja kérem ossza meg velem, mik a tapasztalatai. Előre is köszönöm
-
Chrys_
addikt
Használja valaki a tabletet valamilyen bluetooth audio eszközzel összekötve? Nálam mindig automatikusan felépíti a kapcsolatot, akkor is, amikor éppen bontottam előtte. Nem találtam rá beállítást, amivel kikapcsolhatnám ezt. Van egy BT music receiver az erősítőn, amit néha más eszközzel is használnék, de addig nem megy, amíg ezen a tableten a bt-t teljesen le nem kapcsolom addig, amíg a másik eszköz felépíti a kapcsolatot a vevővel.
-
-Maci-
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Vajon mi lehet a nagy újdonság?
-
-Maci-
addikt
Épp most csorog le egy 1.5GB-os frissítés a wifi-s ultrámra.
-
kakuk.tamas
addikt
15% kedvezmény az Tab S8, S8+ vagy az S8 Ultrára!
Kuponkód: HUQ-A648-SF68-HMCA
(a leggyorsabb nyer) -
Chrys_
addikt
Autós tartót keresek ehhez a tablethez, amit az első ülés fejtámlájához lehet rögzíteni. Lehetne akár tetszőlegesen állítható, hogy kisebb tablethez, telefonhoz is jó legyen.
Talált már valaki ilyen tartót? -
Chrys_
addikt
És működik a bill fizikailag nem összekötve a tablettel?
-
-Maci-
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Magyar kiosztású, de nincsenek feljelölve az ékezetes betűk. De ugyanúgy működik.
Kell hozzá venni egy egyszerű matrica szettet. -
Pistakiss
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szia!
Nekem nincs ilyen tokom, sajnos, de amint olvastam nem magyar, csak adnak hozzá billentyűzetre ragasztható matricát -
Rigormortiis
veterán
Az itthon vásárolt billentyűzetes tok magyar kiosztású?
-
Pierre75
senior tag
A text felolvasás megoldódott: google speech service-t kellett frissíteni.
Pontosítok, egy pl: pdf szöveghez akarok megjegyzést írni: az s pen-nel írom a képernyőírás által "fotózott" képre, majd mentem. Eddig (12L előtt) a mentett képre nem tette ki ezekben az app-okban sem az air command ikonját úgy hogy a toll aktív marad, míg most igen.
-
Pierre75
senior tag
Köszi, hogy megnézted. Felolvasás: akkor nálam van a hiba.
Az air command ikon droid 12 nem hagyta a jpg-én az ikont képernyőírás esetén. (Megkerülhető persze ha kikapcsolom az ikonmegjelenítést és gesztussal vagy koppintással hívom elő, csak ha több tucat oldalnyi pdf oldalról készítek képernyőírást, akkor macerás.)A OneUI 5.1 óta mintha finomhangolták volna az S pen-t, mert jobb lett, érzékenyebbnek tűnik.
-
-Maci-
addikt
El mondom én hogy szoktam.
Nem szoktam hagyni 15% alá merülni, csak nagyon ritkán.
éjszakára szoktam bedugni tölteni és reggel húzom le.
Ezt így csinálom kb. az első telefonom óta és soha nem volt gondom az akksival.
Szerintem az tudja rongálni, ha mindig rá töltesz majd le húzod. A töltésnek van egy karakterisztikája, nem lineárisan halad. Szóval nem olyan, mintha pl.egy vödörbe öntögetnéd a vizet poharanként. A karakterisztika megszakítása sokat árt sz akksinak. Szerintem 85%-nál lehúzni sem szerencsés e miatt, de persze vannak ellen vélemények.
A gyors töltésről valahol azt olvastam, hogy nem kérosítja az akksit. Volt egy kimutatás, ahol 2 azonoskészüléken tesztelték. Az egyiket csak györs töltéssel töltötték, a másikat csak normál töltéssel. X ezer ciklus án az jött ki, hogy a gyors töltött akksi kapacitása 1% romlott jobban, mint a másik. -
Chrys_
addikt
Hogy érdemes tölteni a tabletet, ha minden nap használva van és muszáj töltőre tenni? 85%-ra? 15% alá merítem mindig, akkor teszem gyorstöltőre. Lehet, hogy ebben az esetben gyorstöltés nélkül 85%-ig lenne a legjobb?
-
Chrys_
addikt
fyi:
Samsung nem támogatja a tableteken a Store-paneleket, ezért ez a program sem tudja integrálni.
-
Chrys_
addikt
Használja valaki a PhoneProfilePlus-t ezen a gépen? Nálam nincs hozzá edge panel. Az S22 Ultra telefonon az is megjelenik.
-
Nem tudom összekapcsolni a tabletet az S21Uval. Azaz nem jön át a hívás, sms a tabletra ha hívnak. Tableten van ilyen opció, telon nincs. Android 13bol kiszedték?
-
Chrys_
addikt
Nálunk most január 1-től kétszeres lett az áramdíj, ezért éppen jól jön ez a tablet a PC helyett (az is marad, de csak játékra kb.). Eben a méretben a dupla ablakos működés is használható végre. Azért egy Office 365 előfizetés kell hozzá, mert az legalább (talán) nem okoz kompabilitási hibát a dokumentumokban, táblázatokban, amiket PC-n használok.
Egy billentyűzet azért nem árt hozzá. Az eredeti nagyon drága, de vannak alternatívák. Nekem most inateck KB01101 van, de ha be tudok jó áron szerezni gyárit tokkal, akkor cserélem.
-
Üdv,
Most rendeltem egy S8 Ultra 5G készüléket. Bízom benne, hogy nem fogok csalódni ebben a készülékben sem. Egy Tab 6 Lite-ot fog váltani, ami az asszonyhoz fog kerülni.
-
spect80
őstag
Kábeles dex módban lehet olyat beállítani hogy a tableten ki legyen kapcsolva a kijelző és csak a monitoron legyen kép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest