-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
aktív tag
Oké, akkor itt az igazságosztó:
Ez nem AI kép. az AI még NEM tart itt, hogy ilyen élethű részletes képet generáljon.
(Még ha egy sablon gyártott ázsiai nőn is van, akkor sem az) -
ddekany
nagyúr
Szuper éjáj generált fotó nyaklánc nélkül és további bakiként éjáj generált pulóver hátsó varrással. Egy promptból lehet több képet is generálni, az elkészült képek közül meg aki generlátatta azt válogat ki belőle amit akar. Végtelen számú bénán sikerült képről akarjuk elhinni, hogy igenis ilyen van, azán mégiscsak becsúszik a baki.
A lényeg a béna éjáj által generált béna dolgokon van, amikor valami nem stimmmel a képen de hinni akarsz neki.
Felőlem azt hiszel el amit akarsz (pulóver, nyaklác,fisz-f@sz), én nem kérek belőle, és igenis kritizálni fogom.Én se tudtam, de erre rákeresve kiderül, hogy ilyen tényleg létezik: front seam sweater
Ettől lehet akár AI generált kép is amúgy, de az ilyen termék-a-nőn fotóknál számít tán legkevésbé (kivéve a modeleknek), mert olyat mutat, amit több cécóval valóságban is lefotózhattak volna.
-
Postas99
őstag
Szuper éjáj generált fotó nyaklánc nélkül és további bakiként éjáj generált pulóver hátsó varrással. Egy promptból lehet több képet is generálni, az elkészült képek közül meg aki generlátatta azt válogat ki belőle amit akar. Végtelen számú bénán sikerült képről akarjuk elhinni, hogy igenis ilyen van, azán mégiscsak becsúszik a baki.
A lényeg a béna éjáj által generált béna dolgokon van, amikor valami nem stimmmel a képen de hinni akarsz neki.
Felőlem azt hiszel el amit akarsz (pulóver, nyaklác,fisz-f@sz), én nem kérek belőle, és igenis kritizálni fogom. -
Fancy-boy
addikt
Én most a ruháról beszéltem. Létezik ilyen... az engem nem érdekel hogy AI generált fotó vagy nem.
Mit számít, most komolyan?
Elemezgetitek a semmit... -
Postas99
őstag
Még csak az kéne, akkor bevenném ezt a képet is, most hol a nyaklánc ami a másik képen ott van?
Legyél már kicsit szkeptikusabb.... nem kell mindent elsőre megenni. -
Fancy-boy
addikt
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem a nyakbaakasztós cucc a display nélküli okosszemüveg helyett van (vagy okosórával kombinálva a displayes helyett is). Ergo, ha van egy okosórád, akkor tök fölösleges a szemüveg, mert a hangszórója kaka, a kamerája kaka, a display meg kevéssé látszik napon, mint egy órán. Én látom abban a koncepciót, hogy ez megcsinál mindent, amit a kamerás szemüveg, és sokkal jobb a kamerája (mert el is fér benne), sokkal jobb az üzemideje, meg nem vagy hozzákötve 1 db szemüveghez extra korlátozott lencse- és keretkínálattal. Displaynek ott az okosóra, hangnak meg a bt füles.
+1, de még beszélni is tudhat akár egy ilyen nyakba akasztható cucc. Vannak videók hogy a Gemini mit tud ha be van kapcsolva a kamerája, hát... na sztem a Motorola saját cucca azt a szintet sosem fogja elérni.
De van lehetőség a koncepcióban sztem is. -
etohun
aktív tag
Szerintem a nyakbaakasztós cucc a display nélküli okosszemüveg helyett van (vagy okosórával kombinálva a displayes helyett is). Ergo, ha van egy okosórád, akkor tök fölösleges a szemüveg, mert a hangszórója kaka, a kamerája kaka, a display meg kevéssé látszik napon, mint egy órán. Én látom abban a koncepciót, hogy ez megcsinál mindent, amit a kamerás szemüveg, és sokkal jobb a kamerája (mert el is fér benne), sokkal jobb az üzemideje, meg nem vagy hozzákötve 1 db szemüveghez extra korlátozott lencse- és keretkínálattal. Displaynek ott az okosóra, hangnak meg a bt füles.
-
Bareszotron
aktív tag
Betegeknek hasznos lenne egy ehhez hasonló asszisztens, csak egy sokkal fejlettebb ahol ma még nem tartunk.
És a kamera se forduljon el -
Tasunkó
őstag
-
Postas99
őstag
-
Tasunkó
őstag
-
Postas99
őstag
már 2 éve.. és ez is a kukában landolt.Most ittazéjáj, mindenbeistenni kell.
Nem vagyok a fejlődés ellen, de ez a nyakba akasztható "bizbasz" szintén a semmire sem jó kategória.
-
A Molyember
tag
Ezt a nyakba akasztható kis kémmotyót csak és kizárólag havidíjasan szabadna forgalomba hozni.
A Lenovonak fizetnie kell havi díjat a használónak amiért összegyűjti minden személyes adatát és felhasználja önös érdekből saját céljainak elérésére.
A zsebre rakhato kemmotyorol mi a velemenyed? Cukkrol? Kugli? Ilonka?
-
somogyib
őstag
-
Fancy-boy
addikt
-
somogyib
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
somogyib
őstag
Ez a Qira név nagyon esetlen, angolul is, magyarul is

A másik hogy elnézve az okosórákat, ez a piac csúnyán kifulladt mára.
Fáradtabbnál fáradtabb termékek mindenhol minimális újdonságokkal."multimodális szuperügynök és újgenerációs mesterséges intelligencia ökoszisztéma"
Hú b. meg...

És azt az igénytelen fényképet egy roggyant kézről, beteg körömággyal, hol szereztétek?
Gusztustalan!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mint egy falat kenyér egy hét éhezés után.

-
RobbyJr
addikt
-
aujjobba
addikt
Eleses-erzekeles ma is van mar okosorakban, az almasban tuti, gondolom a tobbiek is implementaltak mar reg.
-
LurkerSheik
senior tag
Ez a Qira név nagyon esetlen, angolul is, magyarul is

A másik hogy elnézve az okosórákat, ez a piac csúnyán kifulladt mára.
Fáradtabbnál fáradtabb termékek mindenhol minimális újdonságokkal. -
xsjado93
senior tag
Újjászületett a Pebl?

-
Cyberboy42
senior tag
Ilyen viselhető fölöslegesség már volt a piacon, és megbukott. Ezek meg most megcsinálják ugyan ezt, mekkora hülyeség már.
-
ViZion
félisten
hogy éltünk túl eddig, ezek nélkül?
Nem látom, hogy mi lenne a felhasználás, esetleg időseknek egy giro+gyorsulás szenzorral és jelezné, ha elesik, segít mentőt hívni, ilyesmi. Van ez a pánik gomb, vagy mi a neve, de az minden, csak nem praktikus IRL, ez erre viszont jó lenne. -
Krisszer
aktív tag
Ezt a nyakba akasztható kis kémmotyót csak és kizárólag havidíjasan szabadna forgalomba hozni.
A Lenovonak fizetnie kell havi díjat a használónak amiért összegyűjti minden személyes adatát és felhasználja önös érdekből saját céljainak elérésére.
pontosan.
azt sem értem, hogy egyáltalán mi a bánatnak erőltetik?
...
értem, hogy miért erőltetik, mindenhova bele kell erőszakolni az éjjájjéájjót, mert azt most jól el lehet adni, de ennek, ha az AI nem lenne olyan, amilyen, se lenne semmi értelme. -
JulianSinulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Temu
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Belkin vezeték nélküli töltő, Boost Charge Pro, 3IN1, Magsafe, feher/UJ
- ASUS ROG Gamevice Kontroller (Gyári dobozos, ROG Phone 1-hez)
- Blitzwolf BW-S30 - 175W asztali USB gyorstöltő állomás, digitális kijelzővel - 6db USB port (4x Typ
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5307
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 32GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- Nvidia Quadro FX570
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

már 2 éve.. és ez is a kukában landolt.