Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PATTA86
csendes tag
Hali! Hát nem! Hétfő este rendeltem én is emagról. Kedden írták
A küldemény megrendelésre került! A küldemény szállítását megrendelték, csomagja hamarosan felvételre kerül.
Várható kiszállításra meg azt írták(appban, smsben), hogy szerda-csütörtök. Chaten is a Dia (virtuális asszisztens) is azt írta, hogy ma hozzák, de végül semmi értesítés... aztán most este jelentettem nekik, hogy mi van, most meg várom, hogy holnap keressenek... Amúgy a hdd simán mehet én is arról tolom a filmeket és a belső lejátszó is idáig mindent vitt/lejátszott, megvagyok én a külső nélkül. Most meg egy külső ssd-n gondolkozok, egy axagon külső házba egy 512-es vagy 1TB-os ssd-vel. Viktor beállításait honnan szedted, csak hogy merre keressem majd én is? -
ricsip
addikt
Ez is olyan téma, mint minden ami számítástechnikával kapcsolatos: lehet hozzá szigorúan felületesen "érteni", és így szentül meggyőződve lenni h. helyesen mondja az ember amikor terjeszti az amúgy totálisan marhaságot.
Természetesen az LG beépített médialejatszója ismeri alapvetően az MKV-t, és le is játssza. Csak nem minden esetben ismeri fel a benne furmányosan tárolt cizellált HDR formátumokat. Ilyenkor lejátszik valamit, ami egy "B" terv arra az esetre, ha az elsődleges "A" terv nem lenne sikeres. Aki semmit nem ért abból hogyan működik az MKV (vagy a HDR), az az életben nem fogja észrevenni h. a tv nem pontosan azt a képminőséget mutatja, ami az MKV fájlban amúgy ott van, csak egy "gyengébb" részletességű B változatot.
Erről ment itt többek között a vaker.[ Szerkesztve ]
-
-
PATTA86
csendes tag
Én is izgatottan várom már, remélem holnap nekem is megjön... Te honnan vetted és mennyiért sikerült behúzni? Én is beszéltem tegnap az Lgvel... ugyanúgy egy közeli szerviz számát adták meg... Én se akartam egyből falra tenni, mondom előbb lássuk milyen lesz... jaah, meg még a tipli-csavar kombóra se kaptunk választ, hogy mekkorával tegyük fel??!
-
Vhiktor
Topikgazda
Nemrég linkeltem univerzális talpat. Van egy csomó, olyan mint a vesa fali konzol csak van talpa.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
kolosszus87
senior tag
Most pénteken lesz az igazi BF elvileg, így a többi muszaki boltnal akkor kell szamolni a komolyabb akciokra, így van rá esély, hogy az Emagon kívül mashol is lesz jó akció a C3ra. Azért figyeld még a Pana LZ980at is, hátha annak is esik az ára , vagy az LZ1000et, az már most sincs rossz áron 620-ert.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
kolosszus87
senior tag
Rtings-en ne keress Panasonic teszteket, mert az USA-ban már jó pár éve nem foralmaznak Pana tévéket hivatalosan, kivonult a Pana onnan, így az amerikai oldalakon nem is tesztelik őket (ahogy a Philipset sem ugyanezen okból). Sajnos európai teszt sincs még az MZ800-ról, de itt vannak infók azért: [link] Igazából kapásból feltűnik, hogy ez egy 60-hz-es oled, gyengébb procival mint a magasabb kategóriás Pana modellek, viszont azokkal ellentétben androidos op rendszerrel. Szóval egy árban a C3-al és az S90C-vel utóbbiak jobb vételek. Ha 400lenne az ára, akkor már jó vétel lenne, de így azért a C3 vagy az S90C magasabb kvalitású tv-k. Ha mindenképp Panát vennél akkor a tavalyi LZ980 vagy LZ1000 már komolyabb modellek.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest