Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Őszintén kívánom, hogy sikerüljön, és bontatlan legyen!
-
Ronam
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én úgy tudom, hogy többen is vettek ott "bontatlan" tv-t, aztán kiderült, hogy egy visszadobozolt termék volt. Vagy csak én értettem félre valamit?

-
Ronam
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én azok után, amiket az Euronics-ról olvastam, SEMMIT nem vennék!
-
Ronam
addikt
Húha, akkor lehet én emlékszem rosszul
. Tudnátok mondani egy ilyen filmet? Megpróbálnám, hogy működik-e. -
Ronam
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
WebOS25-re gondoltál? Egy csomó embernél akadozott a Plex, memóriaproblémákra hivatkozva. Felraktam most a frissítést, akadozás sehol, de ami még érdekesebb, hogy egy DV HDR filmet (mkv), megpróbáltam Plexen keresztül, és DV-ben játssza le. Ezt a filmet próbáltam (Black Phone 2 (2025) (2160p iT WEB-DL Hybrid H265 DV HDR10+ DDP Atmos 5.1 English - HONE))
-
Ronam
addikt
Jött egy új fw G3-ra (33.22.52 ), remélem javították a hibákat. Amíg jó páran nem jelzik, hogy nincs vele semmi gond, addig én tuti nem teszem fel
. -
Ronam
addikt
Most néztem az LG G3 oldalát, és eltávolították a letölthető WebOS25 fw-t, valószínű elég sokan anyáztak a hibák miatt
. -
Ronam
addikt
Akik már frissítettek WebOS25-re azoktól kérdezném, próbáltatok gyári visszaállítást csinálni? Valaki azt állítja, hogy egy gyári visszaállítás megoldotta a memóriaproblémákat.
-
Ronam
addikt
válasz
james008bond
üzenetére
Megnézted a tv-n, hogy melyik fw van telepítve? Mert simán lehet, hogy a legfrissebb, és azért nem megy a frissítés. Amúgy olvastam a napokban egy külföldi topikban, hogy több beta user is elküldte ezt a memória hibát az LG-nek, mégis kiadták így, azért ez elég szomorú, remélhetőleg hamar adnak ki rá egy javítást.
-
Ronam
addikt
válasz
james008bond
üzenetére
Keresd meg az oldalán a legújabb fw-t, és a letöltött mappát próbáld meg átnevezni erre: LG_DTV, utána másold a pendrive-ra. Amúgy ahonnan letöltöd az fw-t, ott a leírás is, hogy hogyan kell telepíteni.
-
Ronam
addikt
Kint van a WebOS25 LG G3-ra, ezt írták a topikjában:
Everything seems to have went fine with the upgrade. Install took about 10 minutes, then a few minutes for app updates. Interface seems snappier, custom color calibrations and settings all transferred correctly, everything seems to be working. Clock screen saver works in all tested apps. There is a new menu configuration setting for Screen Saver with timing options. So far, so good.
-
Ronam
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha kikapcsolod a videó adatfolyam átkódolását, akkor az eredeti minőségben játssza le. Nálam így van beállítva, 1000/50-es telekomos net van nálam is.
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
Jött egy új fw (23.20.54) a G3-hoz, egyelőre még csak a koreai oldalra van feltöltve.
-
Ronam
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Milyen lejtőn? A képernyővédő oké, de mkv-ból eddig sem mentek a DV anyagok Plex-en, nem igazán értem, amit Peace ír... szerintem valamit benézett.
#104495 Peace: Elküldenéd légyszi, hogy melyik DV anyagot játssza le HDR-ben? köszi!

Én az új Jokert a napokban néztem, és semmi gond nem volt vele.
-
Ronam
addikt
Van ennél egy újabb fw is, abban sem működik a screensaver.
Én átmenetileg a képernyő ki funkciót használom, amíg nem javítják. -
Ronam
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
"Since firmware v13.40.75 FMM and Cinema peak brightness seem increased using the same settings of before, I would say they now have 50-100 nits more peak and also a more relaxed ABL, so basically being identical to G4 FMM/Cinema results (which is amazing)"
50-100 nitet már a v13.40.75 óta írják, sajnos németül nem beszélek, de elvileg ebben a videóban erről van szó.
-
Ronam
addikt
G3 legújabb fw, WebOS24, v23.20.50, írtak róla pár dolgot, én este feltettem.
Ezt a Game mode vs FMM+ALLM témát nem igazán értem, én semmi különbséget nem látok... -
Ronam
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Már van elvileg, 13.40.76, Koreai oldalról már tölthető, szerintem pár nap, és feldobja a tv is.
Most olvasom, hogy van aki már frissített, és a screensaver nem javult meg.
-
Ronam
addikt
Elvileg jött egy új FW LG G3-hoz (13.40.75), ne tegyétek fel, ha bedobja, állítólag bugos, nem jön be a screensaver..
-
Ronam
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Nekem 2x is hoztak tv-t az elmúlt 2 évben, nem volt semmi probléma, és nem kellett heteket várni rájuk.
-
-
Ronam
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Én ezért adtam el az S95B-t, hányinger.. és megfogadtam, hogy soha többet nem veszek Samsung tv-t. Olvastam ugye a teszteket, és mindenhol nagyon jókat írtak róla, aztán jött a fekete leves.. Vettem helyette egy G3-at, a frissítésekkel azért most már óvatosabb vagyok, bár az LG-nél még nem hallottam hasonlóról.
#94346 Vhiktor: Hiába kapcsolja ki a menüből, egy idő után frissíteni fog. Szerviz menüben kell letiltani, vagy routeren keresztül.
-
Ronam
addikt
válasz
*Tata*
üzenetére
Telekomnál meg 1215280 Ft..
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
Én azt olvastam, hogy az ALLM-t be lehet kapcsolni FMM mode-ban is sőt, ezzel a programmal a HGIG is működik, bár ez nem egészen világos még számomra, hogy ez csak PC-n, vagy be lehet úgy is állítani, hogy konzolon is működjön.
-
Ronam
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Én amúgy nem is értem az ilyen frissítéseket, hát ezekkel konkrétan nézhetetlenné teszik a tv-t. Mielőtt kiadnak egy ilyet, nem tesztelik? Vagy hogy működik ez? Az S95B-nél megszívtam a frissítésekkel, most azért örülök, hogy utánaolvastam, mielőtt frissítettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Tudnátok mondani egy ilyen filmet? Megpróbálnám, hogy működik-e.
.
.