Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Szóval nem kiálittot darabot kaptam ez jó hír panel se görbe.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz icemad #41992 üzenetére
Az összes olyan tévécsatorna elgondolkodhatna a kretén színekben és méretekben pompázó logójával kapcsolatban, bár nem tudom mit várunk akkor amikor még a hd adások sem alapok a jelenlegi tévécsatornáknál , hát még a 4k !( Talán majd a XXII-dik században)
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
krx21
nagyúr
válasz dgyuri0123 #41987 üzenetére
Nem dől... És bizony komoly ellensúly van hátul gyárilag...
-
belan
addikt
Most volt nálam a előbb a lg szervizes tényleg nagyon normális volt , úgy vettem hogy 3 nap után vissza vitték. Én csak bontatlan szeretek venni de bele nézetem hogy esetleg cseréltek e benne valamit se panel se elektronikát, és összesen 71 óra van benne amiből már én 30 órát bele tettem szóval így még nyugodtam! Jó vétel volt az 569 ért!
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz BusinessGuy #41991 üzenetére
Köszönöm.
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
válasz BusinessGuy #41991 üzenetére
Válaszoltak az hbo go ügyfélszolgálattól a logó kérdésemre. Van még remény. Szerintem, ha még pár ember ír nekik, akkor átgondolják a dolgot.
Bemásolom, hátha valakit érdekel.Köszönjük, hogy felkeresett bennünket. A megadott logó a jobb felső sarokban így lett tervezve. Panaszát természetesen továbbítjuk fejlesztőnk felé. Ha bármi másban segítségére lehetünk, keressen minket továbbra is bizalommal! További szép napot kívánok! Üdvözlettel és köszönettel,...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
BusinessGuy
őstag
válasz Jorgi Kormi #41977 üzenetére
No HBO Go/OD kivételével megnéztem. A kép kicsit csalóka, lényegében az összes HBO logo áttetsző, a számok színe megvan de nagyon halványan,szintén áttetszőn.
A Cinemax logója a legszarabb, ott csak a betük áttetszők körülötte a keret fehér. Cmax 2-nek meg a kerete áttetsző és a betük nem.[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz daneel_hu #41986 üzenetére
Egész pontosan itt írta,az összefoglalóban:
"(típustól függően OLED Fény, Kontraszt, panelfény, stb beállítások, nem szó szerint a Fényerő csúszka -> azt ne bántsuk) mivel hatványozottan növelhetjük vele a kijelző igénybevételét (így öregedését, inhomogénné válását).
LG modelleknél az ajánlott OLED Fény kb. 20-30 közti érték SDR tartalomhoz (és sötét, vagy gyengén világított szobához). HDR tartalomnál viszont ne módosítsuk a gyári 100-as értéket, legfeljebb kapcsoljuk ki a Dinamikus Kontraszt / Dinamikus Tonemap funkciót (ettől átlagosan picit sötétebb lesz a kép az alapértelmezéshez képest) és használjunk áttetsző és/vagy szürke feliratot (ha nem értjük a beszélt nyelvet)."Én a PC-t Játék üzemmódban használom és így a Dinamikus Kontraszt opció is inaktív.
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Tulku
veterán
válasz dgyuri0123 #41987 üzenetére
pontosan...
-
dgyuri0123
nagyúr
-
daneel_hu
addikt
A HDR-ben beállított 100-as oled fény nem egyenlő az SDR-es 100-assal.
Valahol Jani elmagyarázta, hogy kb SDR 30-assal egyenlő, noha egyértelműen fényesebb a csúcs.
HDR-ben maradhatsz 100-as oleden, de statikus elemektől természetesen ilyenkor is tartózkodni kell. (pl piros vagy sárga logók, hud-ok) -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz BusinessGuy #41980 üzenetére
Köszönöm.( Ezekkel szeretném bővíteni az előfizetésem)
-
Kriszbmx
tag
válasz Pro Koryak #41979 üzenetére
-
BusinessGuy
őstag
válasz Jorgi Kormi #41977 üzenetére
Átlátszó fehér.
-
Kriszbmx
tag
válasz Pro Koryak #41965 üzenetére
Lehet
De ezen a videón ha megnézitek 2:10 nél oldalról látni, hogy az is dől kicsit. [link] -
Jorgi Kormi
senior tag
Sziasztok! Ezek a logók az életben is ilyen "szép színesek ", vagy már átlátszó fehérben pompáznak , mint ahogy már más értelmesebb csatornáknál alkalmazzák.
[ Szerkesztve ]
-
Miért ne? Igazából ha az ember nem nézi be a beállításokat akkor kihúz az annyit...
Viccet félre téve az enyém 2,5 éve remekül megy. (jó egyszer kapott panelt de már rohadtul megbántam és azóta is furdal a lelkiismeret mert 3 subpixel hiba volt rajta ami láthatatlan volt normál tartalmat nézve.)
A 65 bőven elég lenne már csak azért is mert nincs több hely fizikailag. Afölött meg valószínűleg ugranék 100"-re egy komoly vetítővel.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
belan
addikt
válasz adamssss #41972 üzenetére
5 évre tervezni oled tv-vel hát mit is mondjak jó lenne ha bírnák hiba nélkül 5 évig! 5 évig 55 colost használtam, 65 használok egy hete mit is mondjak megszoktam már, csak úgy látók különbséget ha rá nézek a 55c7_re . Pár év múlva meg 65-re mondod bárcsak elég lenne kell 77 col de inkább 88 lenne a igazi .
[ Szerkesztve ]
-
Bárcsak elég lenne. Akkor nem kellene tv-t cserélne amíg a mostani ki nem rohad. Igazából nekem már ez tökéletes képminőség csak az a gondom, hogy kicsi. Persze ez relatív mert anyum nem tudtam végig nézni mellettem a filmet amikor egyszer átjött mert hányingere lett a nagy kijelzőtől de mivel az én lakásomban van és én nézem ezért kellene a 65. Ott lenne opció a B9 de akkor már ha ezzel 5+ évre tervezek akkor legyen a jelenben csúcs.
-
belan
addikt
-
kzsocca
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Tavaly augusztus óta nagy megelégedéssel használok egy 65OLEDE8-at. Aztán 2 napja ez megváltozott. Előzmény: Death strandingel játszottam természetesen HDR módba (azt tudom elrontottam, hogy levehettem volna az oled fényerőt) és két napja feltűnt, hogy beégett pár hud ikon. Kb 20-25 órát játszhattam 3 napi bontásban és mindig lépkedtem a menükben, így nem volt 10 órán át full statikus, ezért se gondoltam, hogy gond lesz.
Ezeken látszódik valamennyire, de ekkor még nem volt olyan vészes [kép1] [kép2] [kép3]Gondoltam futtatom a pixel frissítőt manuálisan, hátha segít rajta, de utána ez lett:
[kép1] [kép2] [kép3]
Az a függőleges sáv a világos karakterekkel ötletem sincs mi lehet, de ez már szinte mindenhol meglátszik, és a hud maradvány se tűnt el. Második pixel refreshtől nem lett rosszabb, de jobb se. Ti láttatok már ilyet?[ Szerkesztve ]
-
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a tippeket, végül tegnap megrendeltem a C9-et a MM-ból, megyek ma átvenni mert kötök hozzá 5 év biztosítást is. Nem kicsit várom, hogy beüzemeljem.
-Egy átlagos megvilágítottságú szobában lesz, kb délután 4től süt be a nap, van függöny és black-out sötétítő, majd meglátom mennyire érné a közvetlen napfény, max. besötétítek. Kikapcsolt állapotban sem jó ha rásüt?
-Mennyire szükséges kalibrálni, beállítani? Itt az [Rtings.com]-on van a C8-nak egy kis guide a beállításhoz, külön a game mode-hoz is, javasolt ezek alapján használni?
-Olvastam az összefoglalóban, hogy lehet tiltani az automatikus firmware frissítést. Ennek mi a célja pontosan?
Köszi! -
Dare2Live
félisten
Új TVre lesz szükség, max 65"ös fér el.
Idő 70-80%ban játék menne vszeg rajta. Ez mehet PCről, majd ha megjönnek új X vagy PS5 is rá lesz dugva.Erre mik az ajánlott modellek?
btw OLEDnél még mindig gondok vannak a mozgás, gyors mozgás megjelenítéssel? Pár éve azért nem lett lecserélve a régi plazma, mert "csíkba repült a labda", jó lenne olyat venni ahol ez nincs vagy legalább nem annyira látványos mint 4-5éve...don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
rinpocse
aktív tag
Az 55XF9005-tel maximálisan megvagyok elégedve, a méretével van a gond! Előtte 10 évig, egy Sony 46Z5500 volt. Mindenáron akartam egy 65"-os tv-t, de megláttam az XH9505 699.999 forintos árát, ekkor döntöttem az LG oled mellett. Ennyi volt az a lélektani határ amit egy tv-ért hajlandó vagyok kifizetni. Amióta nyugger vagyok rákattamtam a mozizásra, főleg a sorozatokra. Az oled a nappaliba kerül, a lcd pedig a hálóba.
Nem utolsósorban pedig az unokáimra is gondoltam, jól jöhet még az a HDMI 2.1 az új konzolokhoz. -
válasz OPiiPO #41952 üzenetére
Majusig biztosan kivarok. Megneztem az eddigi arukeresos statisztikakat es mindig majusban voltak a legolcsobbak az elozo evi modellek. Igazabol az x sorozatnak kell megjelennie amint az elerheto lesz akkor elkezdik kifuttatni a tavalyit.
-
alaves
addikt
válasz djpundro #41957 üzenetére
Persze hogy van, ez a TV adások alacsony bitrátája, és a TV adás egyéb beállításaiból fakad, pl. maximumra húzott kontraszt. Nem a TV-d hibája. 45-ön nem is lesz szellemkép
HDR forrásnál is kapcsold ki a HDR Perfect beállítást (eredeti bitrátájú forrásnál esetleg minimumra).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #41953 üzenetére
Ratettem 45 re a Konstraszt fenyeröt Igy elmegy valahogy .
Tegnap keresgettem a hibakat ,meg nem volt szellemkep .Ja igen minden kepjavitot kikapcsoltam .A sötet reszeknel ,de csak neha es egyes hd filmeknel ,van vibralo felhös flekkek ,ez a jelenseg van neha nalad ?Mondjuk gondolom a sugarozastol függö lehet ,vagy?
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz alaves #41953 üzenetére
Én kb .1 éve az IPS LCD tévémen
(lg42lm620s) a prohardver.hu tesztjében szereplő ideális beállításait alkalmazom és ha jól látom a tesztben lévő kalibrálás utáni fotón, ábrán, akkor az enyém is jelenleg 120nit fényerővel "dübörög " , mert nekem ez fényes nappal is elegendő ( pedig hát van ablak a nappaliban bőven) a tévézéshez , akár még simán megnézhetek egy sd vagy hd minőségben egy filmet is ( a filmeket azért inkább én is este szoktam nézni vegyes forrásokból) Én teljesen megszoktam ezt a beállítást és a lányom sem panaszkodik , pedig többnyire ő nézi nappal a sorozatait a tévén. Ezt csak azért írom , mert valóban minden csak megszokás kérdése és amikor egyszer visszaállítottam a régen használt beállításokat a lányom egyértelműen a prohardveres kalibrációt mondta nyerőnek .
( Őt teszteltem /oled elő teszt / egy picit , ő a nappali tévézgető főleg ) Ez az a kép amiből arra következtetek , hogy jelenleg 120 nit-tel nézzük a tévét. Igazából a nappali tévézést inkább a tükröződés zavarja és olednél is inkább ez lesz a probléma , de arra ott a redőny .[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz djpundro #41891 üzenetére
Ötszázadszor is: kijelzőt árnyékolt / sötétített helyen ajánlatos nézni 100-120 nit fényerő mellett (17-33 OLED fény-Philipsnél kontraszt). OLEDnél nincs háttér-világítás, OLED fény (Philipsnél kontraszt) a megfelelője.
Évekig, évtizedekig én is sokáig nagy fényerővel néztem TV-t/monitort, de végre van egy OLED-em, amely kis fényerőn (25) is remek képet ad.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Joshi
titán
válasz rinpocse #41948 üzenetére
Semmi gond, csak helyére tettem a dolgokat.
Ezek szerint van tapasztalatod a Sony XF9005-el. Gondolom a pénz nem nagyon számít, de mi nem tetszett a Sony LCD-ben hogy mindenáron OLED tévét akartál? Nekem is van LCD és OLED is, igaz mindkettő Sony, de tévécsatornáknál nekem bőven megfelel az LCD is. Az OLED-et én kimondottan mozira vettem, habár bőven megy azon is tévé csatorna, főleg ismeretterjesztő csatornák és sport.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz daneel_hu #41869 üzenetére
Annyit diskuráltok a mozgásinterpolációról, hogy ma kipróbáltam a C9-en. Nekem szubjektíven:
0 - a megszokott Ki állás és 5x24fps helyett jön a 2:3 judder attól, hogy aktív
1 - apró hibákat produkál, igazából keresni kell a bakikat, de azért ott vannak
2 - egyértelműek a képhibák, de valamennyire még tűrhető, (nem jó, de) nézhető
3 - már nem csak a mozgó tárgy mögött, de előtt is van egy idióta "árny"
4 - a két "árny" elkezdi két oldalról beteríteni a mozgó tárgy egy jelentős részét, amitől (azon túl, hogy nyilvánvaló hülyeség takarja az eredeti kép egy nagy részét) sokkal akadozóbbnak is hat a mozgás, mint az eredeti 24fps-el (ahogy felváltva eltűnik és visszavillan a hamis árnykép a mozgó tárgy előtt és mögött, amitől olyan, mint ha remegne: kettőt előre, egyet hátra...). Felette ugyan ez, csak egyre durvábban: ahogy nő a leszakadozó hamis elemek mérete, úgy látszik egyre jobban, hogy a mozgó tárgy egy szeletének a másolata, és egyre kevésbé van elmosódva ez a levágott cikk (már nem csak a motion blur-tól maszatos megelőző, és a csúcs előtti ég van összemosva a tárgy széleinek a képével hanem a tárgy egy nagyobb szelete is odavillan fölé kicsit szétmosva, eltorzulva, de jól felismerhetően). Mint ha valami sci-fi lenne, ahol két párhuzamos dimenzió kezd egymásba olvadni.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
sakal83
addikt
Na nemeteknel elkezdodott a tavalyi modellek kiarusitasa. Kb ket het es itt is lesz az eddigi gyakorlat alapjan. Sony 65ag8 1450eur az 55os 1100eur
-
Pro Koryak
addikt
válasz Gaben360 #41940 üzenetére
14 napos elállással 2 hétig csesztetheted, ha addig nem látsz rajta tintinget, akkor nem is fogsz később sem.
(#41937) Serf:
pont az benne a jó, hogy nem kell állandóan zoomolni, mert egymás mellett mehet így a kettő beállítás. Én így is hagytam, ha esetleg paranap lenne, pár perc zoomolt SD adóra átkapcsolok kikapcs előtt.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Srácok B8ra jött frissítés, valakinek tapasztalatok esetleg? Most minden fain, nem frissítenék feltétlen....
-
Gaben360
senior tag
Nagyon csábító a pana 65GZ950 550-ért, de megmondom őszintén, hogy fosok a 65-ös mérettől,itt majdnem mindenkinek a gondja volt vele, elsősorban a tintinggel.
Na jó az nem pana volt,de akkor is, a panel ugyanaz.
A C9 lenne a legjobb, mert én játékra is használnám, meg a táv és a webos is hiányozna.
Ha lemenne 550-re a C9 az jó lenne, de akkor is visszatartanának a hibák.
55B8-ról váltanék.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
-
Serf
csendes újonc
válasz Pro Koryak #41933 üzenetére
Huhu, remek, bar tolem a hd is mehet, visszaallitom ha kell😁
-
rinpocse
aktív tag
válasz sakal83 #41921 üzenetére
Köszönöm! Már régóta gondolkodtam az oleden, s ma reggel megrendeltem a LG65C9-et. Nekem is van egy 55XF9505-öm.A feleségem elsősorban kerékpárversenyeket néz, abból pedig mostanában nem sok van, sajnos. Az UPC filmekről már régen leszoktam, maximum az ismeretterjesztő csatornákat nézem, felváltva.
-
Ha már ez a téma...C9-nél Hbo go-nál, hogy oldjátok meg? Amúgy is elég gyenge a minőség, ha belenagyítok, akkor még rosszabb... Ennyire nem lehetnek birkák az hbo-nál, mif@sznak oda az a logo. Tudom, hogy HBO-t nézek, ha már egyszer azt a programot indítottam el. Írtam már nekik 2 emailt, válasz nuku.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz junior19 #41924 üzenetére
Iptv szolgáltatásom van ,( valószínűleg hosszabbítok a kedvezményért 2 évet) már kipróbáltam a nagyítást a veőegység funkciójával is , de a jelenlegi LG tévémen jobban variálható a nagyítás , több féle irányba variálható ,teljesen eltudok tüntetni minden nem oda illő sz@rt a tv képernyőjén bármelyik általunk nézett csatornán.És pár napja fel is vetettem ezt a kérdést ( képpel mellékelve) és a c9 -en hasonlóan( janos666 válasza képpel) , de a többi oleden is frankón lehet variálni .(válaszok : Philips, Pana tulajok)
Elmentést majd kipróbálom , de az a baj , hogy csatornánként is érdemes variálni , mert változó a "szirszaroknak" a mérete és a pozíciója. De azért köszi a tanácsokat.Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
daneel_hu
addikt
WebOS-en van nagyítás, de akkor az összes csatornára érvényes lesz. Kikapcsolás után is, egészen addig amíg a funkciót vissza nem állítod.
Kicsit én is figyelek rá, bár mi sokszor otthon vagyunk amikor a gyerekek nézik... ovisok + alsósok a gyerekek.
(+20-25-ös oled fénynél nem szúrok többet)[ Szerkesztve ]
-
hsrasus
aktív tag
Az 55-ös E9 (ami még ki is néz valahogy) van most elég jó áron itt, sztm be is nevezek egyre. Hacsak azt nem mondjátok, h nem szabad innen megrendelni...
Bassza meg, mire a posztot megírtam, addigra megemelték egy 100-assal, pedig még itt az olcsóbb ár látszik. Le kellett volna csapni rá...
[ Szerkesztve ]
-
junior19
senior tag
válasz Jorgi Kormi #41916 üzenetére
Mivel a Telekom lesz a szolgáltató, náluk ha jól tudom csak a vevőegységüket használva lehet majd tévécsatornákat nézni, így ennek a bemenetre beállítod a nagyított képet. S akkor nem kell a családot fárasztani kezelési magyarázatokkal, s védve lesz a tévé is. S ha akarod, amikor te nézed. akkor a nagyítást vissza állítod.
A beállítások másolhatóak minden bemenetre, de külön beállításokat is lehet használni bemenetenként, s az appok használatánál is lehet korrigálni.codec project
-
krx21
nagyúr
válasz Adam adam #41920 üzenetére
A kis kompenzáló 4 óra üzem után fut le. (4 óra egybe) (kikapcsolás után kb 7 perc, nem látod)
A nagy kompenzáció 2000 óra után fut le vagy manuálisan indítható. (kikapcsolás után kb. 1óra)
A panel kímélés szempontjából a vegyes tartalom a legfontosabb, valamint ne legyen max fényerőn. Ezt alacsonyabb OLEDfény-el tudod elérni vagy energiatakarékos móddal (ez kevésbé ajánlott)[ Szerkesztve ]
-
-
sakal83
addikt
válasz rinpocse #41868 üzenetére
Szia
A nappali feny eseten valoban nincs akkora kulonbseg oled es led kozott de VAN. Taoasztalat. Kepminosegben is. A betekintesi szogben klasszisokkal jobb az oled. A lednel mar egyertelmuen zavaro ha nem csak szembol nezed. A legfontosabb az hogy ha kozvetlenul a kepernyore sut a nap akkor keruld az oledet mert felesleges penzkidobas. Ha nem akkor en azt vennek. Varjal aprilis vege majus elejere mert akkor szokott a legolcsobb lenni. Azt vedd amelyik olcsobb de vedd a kiszemeltek korebe a pana gz950et is mert arra amire hasznalnad jobb a pana. Gyorsabb a rendszere es egyszerubb. Valamint jobbak az alapbeallitasok. Ezt ugy irom hogy volt c9em xf9005om es pana tvm is tehat nem a levegobe beszelek.
-
Adam adam
újonc
Sziasztok tudom hogy mar vagy 1000x kerdeztek ezt a pixelfrissito dolgot es ahogy olvastam akkor a c9 es megcsinalja magatol 4 ora hasznalat utan vagy ez hogy van most😁 es 2 napig meg be kell jaratni vegyes tartalommal? Es akkor az oled fenyt ne haszaljam 100? Vagy ha az egesz tv minimal energia takarekosra rakom az segithet valamit? Mert lattam youtubon videokat ott egy csoka azt magyarazta ha kozepes energia takarekossagra rakom az is segit a panel elettartaman vagy? 😁
-
Szerintem direkt nem viszik ki az uzletekbe. Egy ilyen tv-t amugy sem szemelyesen szokas megvasarolni most meg plane kutya nem megy be ertuk.
btw ha cegre veszem akkor is lehet kamatmentes reszletre venni vagy az csak maganszemelyeknek szokott akcios lenni?
-
belan
addikt
válasz adamssss #41894 üzenetére
Jó ár most néztem egyedül a mamutban van Budapesten bontatlan! Meg Győrbe. Szóval kitudja mennyi bontatlan lesz még persze központi raktáron lehet van még pár darabb de nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz Pro Koryak #41907 üzenetére
Mivel én valószínűleg " ráeresztem" majd a tévécsatornáimat is az oledre ( persze elmagyarázom majd a családnak , hogy létezik "nagyítás" is mint funkció a tévén , de hát nem mindig leszek itthon) , végül is ez egy tévé hiszen így árulják a "bótban" , úgy hogy "hadd szóljon a rock and roll !( Védelmi funkciók bekapcsolva , áramellátás folyamatos és azért a "bejáratást "is betartom az elején )Két év garancia lejárta előtt átnézem a panelt és ha "gebaszos" , bízva az itt a topicban leírt tapasztalatokban ( LG "korrekt" szervízelése) jelzem a szervíz felé a problémát . A jelenlegi külső merevlemezem is tele van filmekkel ( van rajta sok kedvenc "alapmű" ,igaz a legtöbb csak HD ) amit szintén csak LG tévé tud kezelni ez is a c9 mellet szól. Tervbe van véve a HBO csomag is ( benne az HBO GO -val) a lányom kérésére , ez is plusz pont a C9-nek . ( A fiam kitalálja , hogy lecseréli a PS4-et egy újabbra jól jön majd a HDMI2.1 +1pont) És nem utolsó szempontom továbbra is "sajnos" , hogy mivel nálunk egyenlőre a Telekom jöhet számításba mint komplett szolgáltató ( tv , internet , mobil stb.) a részletfizetés lehetősége sem elhanyagolható számomra a listaár "faragása" után .+1pont( Sajna a Telekom panákat nem forgalmaz ) Ha ezeket a szempontokat nem nézném , simán megvenném a GZ950-t , mert valóban az egyik legjobb oled és árban is korrekt.( Dobozból kivéve "pikobelló" kép , ja és mint azt már egyszer leírtam focimeccset néztem rajta az M.M-ban tinting nélkül , legalábbis én nem láttam rajta )
-
daneel_hu
addikt
válasz Pro Koryak #41913 üzenetére
A többség itt megvan elégedve az oledjével, felesleges ebből messzemenő következtetéseket levonni... de ezt már 1000x lezongoráztuk.
Ez egy kis közösség, nem tudsz statisztikát gyártani belőle. -
válasz Jorgi Kormi #41905 üzenetére
Basszus en is agyalok rajta csak a jatek miatt a c9 nekem jobb lenne. Plusz a webos az egy nagy aldas es most is nagyon szeretem. Plusz meg a design is szamomra megkapobb.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz Pro Koryak #41907 üzenetére
"Lehet a másiknál meg nem kellene panelt cseréltetni. Létezik ilyen megoldás is."
Persze, hogy nem mivel nem akarják kicserélni.
-
rinpocse
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítőszándékát! Ma reggel megrendeltem az LG65C9-et (MM) .
-
Syz
senior tag
válasz Peetey91 #41897 üzenetére
Én két hete vettem a Pólus MM-ből az LG55C9-et.5 db volt bontatlan.Mire megírtuk az extra garanciás papírokat addigra ketten kérték még ugyanezt a tv-t.Lehet hogy furcsán hangzik,de viszik ezt a tv-t most mint a cukrot Recesszió rulz
Tegnap sikerült szerezni egy RTX kártyát végre,most már megy szépen a G-sync.Megtaláltam a topicban a nemrég közölt képet a NCP beállításokról,az lenne a kérdés hogy ha ott be van kapcsolva a függőleges szinkronizáció,akkor a játékon belül is be kell vagy ott ki kell kapcsolni a V-syncet?"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Pro Koryak
addikt
válasz Jorgi Kormi #41905 üzenetére
A webost mire használod, hogy nem lehet nélküle élni?
Lehet a másiknál meg nem kellene panelt cseréltetni. Létezik ilyen megoldás is. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz adamssss #41902 üzenetére
A Pana gz950-es már ennyi az M.M-ban , csak hát az LG lazábban kezeli a panel "csereberét" gariban és a fránya webeos( jelenleg a legjobb) és a belső lejátszó .....Én is így vagyok az árral , reálisabb ezeknek a tévéknek az ára 550 alattt.
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok :)
Vegre ugy fest bevalni latszik az 5. Oled!
Mar csak elvezem a tartalmakat es nem a hibakat keresem illetve hozza jon,hogy halistennek tinting se nagyon van ;) Amit latok az szinte megvan szokva mert a masik szoba lcd tvje bal oldalt kicsit bevilagit es az E9 is bal szelen tintingel de annyira mininalis, hogy a kenyes szememmel is nagyon nagyon ritkan latom.
Inkabb csak elvezzuk a Netflix / HBO go / letoltott 4k filmeket. Kabel tv nincs bekotve ra....
Vegre remelem hu tarsam lesz egy ideig! Heti 1-2alkalommal van max bekapcsolva 1 film erejeig. -
krx21
nagyúr
LG 9-es sorozat HDR-ben a dinamikus tónus áthelyezés-el kapcsolatban, pár film után változott a véleményem. Én már nem kapcsolom be. Tapasztalat, hogy bizonyos jeleneteknél növeli, máshol pedig csökkenti a fényerőt... Úgyhogy KI, nem kell hogy állítgasson semmit...
-
válasz Peetey91 #41897 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem hogy lesz még. Sokszor eljátsza az MM, hogy lekerül egy termék aztán visszarakják. Én viszont 600-at biztosan nem fogok kiadni egy tv-re ez amolyan elvi kérdés. Majd ha 550 lesz akkor. Ha meg nem akkor majd jövőre a CX.
-
daneel_hu
addikt
m2-esen kb minden második rajzfilmnél ott van a SÁRGA korhatár logó. (=ez probléma, ráadásul mindíg ugyanott van)
De m2-be nyugodtan belenagyíthatsz, a gyerek nem fogja észrevenni + ezen az adón egy fillért nem érnek a rajzfilmek. (mi inkább rendes egész estés rajzfilmet vetítünk nekik)Pixeltisztítással ne foglalkozz. A tévé automatikusan elintézi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest