Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz BusinessGuy #39983 üzenetére
OLED-nél nem beégés van, hanem az adott pixel túlságosan elhasználódik (kiég). OLED-nél arra kell törekedni, hogy minél egyenletesebb terhelést kapjanak a pixelek, lehetőleg egyidőben minden pixel. Ezt szinte lehetetlen megvalósítani, de erre kell törekedni. Az LG-féle WRGB OLED nem nagyon bírja a hosszútávú magas fényerőt és a piros/narancs/citrom/kék színeket. Hangsúlyozom a hosszútávú megjelenítést kell kerülni. Sajnos OLED-nél nincs lehetőség arra, hogy egy elhasználódott pixelt olyan állapotra visszahozunk, mint amelyik pixel normál használatot kapott. Ez a kumulatív elhasználódás. OLED-nél ez gyakorlatilag egy visszafordíthatatlan folyamat. Ez nagyon rosszul hangzik, de kis odafigyeléssel ezek a problémák kiküszöbölhetőek. Én monitornak egyáltalán nem ajánlom az OLED-et.
ui.: ha olcsó tech lenne az OLED, akkor bátran ajánlanám monitoros felhasználásra, de erre a célra jelen pillanatban tőlem nem kapja meg az ajánlott plecsnit.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz BusinessGuy #39985 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni az OLED-ről még akkor sem ha monitornak használnád, a lényeg hogy ilyen esetben nagyobb odafigyelés szükséges a használat során. Vannak példák monitor használatra, igaz minket nem szponzorál az LG.
-
alaves
addikt
Nyugodtan vehetsz OLED-et a leírt használathoz, amennyiben megfelel neked a 100-120nit fényerő (17-33 OLED fény). Napi 10-12 óra használatnál heti egy manuális pixelfrissítő indítása ajánlott (LG ügyf.sz.).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
daneel_hu
addikt
"Monitorként menne néha (persze ilyenkor levett fényerővel), illetve sok filmezésre, és még több játékra ami néha napi 10-12 óra is lehet ha felváltva rámegyünk. A plazmám hasonló felhasználás mellett 4-5 év alatt nagyon minimálisan égett be, nem tudom hogy egy C9 hogy viselné. A szoba ahova kerülne nem valami világos még fényes nappal se. Nem vagyok az a tipus aki végigparázza a beégés dolgot, plazmánál is nagyjából csak arra figyeltem hogy windows közben normal módban menjen alacsony fénnyel. Csak nem tudom erre az oled ilyen formában alkalmas-e illetve a beégés jobb vagy rosszabb mint egy panasonic g20-nak."
Be fog égni.
Kérdés, hogy mekkora lesz az a mértékű inhomogenitás ami majd zavarni fog.
Elképzelhető, hogy 2-3 évig nem lesz 3-5%-nál nagyobb degradáció egyik tesztképen sem, és mondjuk rendes filmnél nem fogod észrevenni. -
daneel_hu
addikt
válasz BusinessGuy #39993 üzenetére
"Tehát játékban annyira nincs mitől tartani?"
VAN mitől tartani... pont ezt próbáljuk elmagyarázni.
De a hozzászólásod alapján szerintem nem az az user vagy aki kiborul egy-egy dead-pixeltől vagy 1% degradációtól.
Én úgy vagyok vele, hogy amíg ilyen képet ad addig nem izgat 1-2% degradáció adott esetben, mondjuk 2-3 év múlva, el tudom fogadni cserébe évekig a legjobb megjelenítőt nézhetem.
Egy dolog biztosan zavarna ha újonnan dead-pixeles masinát kapnék. De nem mindenki ilyen.Anno 1 millió bruttóért szereztem a 65E8-ast, 2-3 év múlva adott esetben túladok rajta. Szerintem nem fog izgatni, hogy akkor majd 150e lesz vagy 100e amiért eladhatom.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz BusinessGuy #39997 üzenetére
55E6V-m beégett másfél év alatt... de azt magasabb fényen hajtottam.
65E8-ban már majdnem 4000 óra van és problémamentes. De a 2018-asok sokkal strapabíróbbak mint a 2 évvel korábbi modellek.Nehéz a hasonlítgatás.
Monitornak biztosan nem használnám. -
válasz BusinessGuy #39993 üzenetére
A legtöbb játékban már kikapcsolható a hud egy része vagy akár az egész is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #39997 üzenetére
Azért arra most ráfutottam miután végre megtaláltam hogy kell behívni a menüt, hogy hosszútávban gondolkodok (tehát 5-6 év minimum), 4000 órás tesztek vannak a neten, nekem meg a 2016 végén vett KS7000-ben van a szervíz menü szerint 9800 óra...
-
daneel_hu
addikt
válasz BusinessGuy #40034 üzenetére
Enyémben 4000 óra van majdnem (3780 pontosan), 65E8PLA.
Olyan mint újkorában, de vigyázok is rá - na nem parázva, de nem eröltetem a statikus elemeket és rendesen be van állítva a készülék.Nem extrém használat mellett nem kell parázni ezektől, de monitornak használva vagy folyamtosan statikus elemezve azért para. Szerintem.
-
EasyLife
aktív tag
válasz BusinessGuy #40283 üzenetére
megveszed elötted szóló utalványát és máris csak 552e
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
válasz BusinessGuy #40290 üzenetére
törölve lett, volt valakinek egy 328e ft-os tv csere utalványa MM-ba amit 300e ért átadot volna.
-
renziNNN
tag
válasz BusinessGuy #41841 üzenetére
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz BusinessGuy #41980 üzenetére
Köszönöm.( Ezekkel szeretném bővíteni az előfizetésem)
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
válasz BusinessGuy #41991 üzenetére
Válaszoltak az hbo go ügyfélszolgálattól a logó kérdésemre. Van még remény. Szerintem, ha még pár ember ír nekik, akkor átgondolják a dolgot.
Bemásolom, hátha valakit érdekel.Köszönjük, hogy felkeresett bennünket. A megadott logó a jobb felső sarokban így lett tervezve. Panaszát természetesen továbbítjuk fejlesztőnk felé. Ha bármi másban segítségére lehetünk, keressen minket továbbra is bizalommal! További szép napot kívánok! Üdvözlettel és köszönettel,...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz BusinessGuy #41991 üzenetére
Köszönöm.
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
kzsocca
csendes tag
válasz BusinessGuy #42000 üzenetére
Őszintén szólva 100-as, mert nem nagyon szoktam ps-ezni, csak most itthonlét miatt elkapott a kedv, hogy végigvigyem a játékot és nem néztem, hogy mennyire van beállítva.
Az azért nonszensz, hogy ennyi játékidő alatt már ennyire elcseszte. De az meg a másik, hogy pixel refresh-től mi a tökért jelentek meg középen és jobb oldalt a függőleges sávokban azok a karakterek/vonalak, mert előtte semmi ilyen nem volt, ez a képeken is azért látszik... Most járatom a tévét, hátha "elfelejti" Meg kap 1-2 pixel refresh-t és ha nem javul akkor bejelentem.
Ha ezt nem cserélnék azt tuti nem hagynám annyiban, mert én csak a hud beégést ismerném el, de ami a legjobban szembetűnő szinte minden videónál, azt nem én csináltam -
Syz
senior tag
válasz BusinessGuy #42036 üzenetére
Oké, köszi a tippeket!Ez a "kerüld a HUD nem kikapcsolható" játékok ez csak a bejáratós időszakra vonatkozik, vagy utána is úgy kell bánni mint a hímestojással? PC monitorként használva egy ikonokkal teli asztal 30-as OLED fényen az mennyire statikus? Nyilván nem mindig az asztalt nézi az ember, de csak vannak olyan pontok ahol mindig ugyanaz látszik. Na persze az ikonokat el lehet rejteni vagy egy külső programmal összedobozolni de akkor még mindig van egy asztali hátterünk. Naponta nekem kb 5-6 órát megy a tv, csak Netflix/PC/PS4-re használva.Nekem a PC az Játék módban meg Azonnali játékválaszok módban megy, esetleg ha böngészek akkor átrakom én is ECO módba.
[ Szerkesztve ]
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #42127 üzenetére
Ha esetleg érdekel valakit C9 burn in teszt.
[link]
A 10-ik perctől indul addig csak a q90-et veti össze a c9-el játékos szempontok alapján. Utána letol egy 24 órás fortnite maratont gyári game beállítással (80-as oled fény) és nézi a tesztképeket a tv-t direkt nem kapcsolta ki hogy ne kompenzáljon. Egy bagyon hallovány sötétedés lesz a bal szélén a képnek ahol a fortnite hudja volt. Kikapcsolja a tv-t hogy elvégezze az automata pixel refresht, majd bekapcs, folt volt nincs.
Nyilván nem jelenti hogy most ész nélkül hajtsuk a tv-t, de jól látható hogy egy 24 órás maraton után is fixhudokkal egy gyári pixel refresh elég. -
Joshi
titán
válasz BusinessGuy #42128 üzenetére
Összességében oda kell figyelni az OLED-re, ha tetszik ha nem.
-
Syz
senior tag
Hát legyen is elég baszki egy 400+ ezres tévénél..elvileg OLED tévét vettem,nem tamagochit
-
Jakesz
addikt
Össz 24 órányi statikus tartalomtól eleve nem lesz baja az olednek, ezt eddig is tudtuk. A gond továbbra is a kumulatív pixelöregedés, amivel semmit nem lehet kezdeni, a pixel refresh sem javít rajta. A lényeg, hogy már cirka 100 óra után beéghet a statikus tartalom, függetlenül attól, hogy ez az óraszám együlő helyben vagy 3 év alatt lett beletolva a tv-be.
-
krx21
nagyúr
válasz BusinessGuy #42265 üzenetére
Amíg nincs kézben a hardver csak a TFLOPs-ra lehet hagyatkozni...
(de ha már itt tartunk hogy konkrét teljesítmény, a PC mostanában nem túl jól optimalizált játék szoftverek tekintetében…)
(Amd vs Intel: azért nem lenne baj ha az Intel-től is lehetne már 7nm- cpu-t venni...)
Viszont ha szerencsénk van pár hónap múlva konkrét tesztek is lehetnek, aztán majd meglátjuk a vallatásnál, ahogy szokták mondani… Én itt nem offolok, mert ez nagyon hosszú tud lenni...
A lényeg, hogy én nagyon várok már egy tisztességes konzolt az Oled televízió mellé. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz BusinessGuy #42275 üzenetére
Játék módban?
-
Syz
senior tag
válasz BusinessGuy #42279 üzenetére
Ez mindenkinél szubjektív, lehet csak nekem tetszik most ennyire ha ennyire élénk minden szín. Böngészéskor is hagyod a Játék módot vagy akkor választasz másikat?
-
Callisto
őstag
Kikapcsolja a local dimminget game modeban? Melyik? Te miről beszélsz? :D
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
krx21
nagyúr
Az XSX-nek fix frekvenciái vannak, tehát nem csökkenti mint a PS5.
Meglátjuk, én bizakodó vagyok, hogy jó lesz. Tényleg kiváncsi vagyok, hogy a valós tesztekben hova érkeznek meg.
Amúgy a vas árából nem szabad következtetéseket levonni, több okból sem. Eleve maga a gép 0 eladott játékkal veszteséges szokásosan, legalábbis az előrejelzések szerint. -
krx21
nagyúr
válasz BusinessGuy #42298 üzenetére
"A qled annyi képjavító techt alkalmaz hogy épkézláb képe legyen "
Itt mondtad ki a lényeget. OLED-en eleve mindent ki szokás kapcsolni, mert a képmódosítók mindig rontanak az eredeti képen, legfeljebb feltűnőbb képet csinálnak...[ Szerkesztve ]
-
válasz BusinessGuy #42350 üzenetére
Melyik denont ette meg az a high end logitech?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #42543 üzenetére
Az pedig hogy a sony xf9005 képminősége (ami gyakorlatilag a q8 avagy a q70 szintjén mozog bár a q70 jelentősen jobb kontraszttal bír) nem látványosan gyengébb egy olednél, maximum jóérzéssel meg lehet mosolyogni, már bocs... Messze van az a q9/q90 párostól pláne az oledektől hogy önigazoláson túl ilyet rá lehessen biggyeszteni...
[ Szerkesztve ]
-
lala666
senior tag
válasz BusinessGuy #42544 üzenetére
Az egy eléggé tréfás állítás volt. Azt meg mosolyogtam.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
belan
addikt
válasz BusinessGuy #42544 üzenetére
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
alaves
addikt
válasz BusinessGuy #42547 üzenetére
Egyetértek. B7 után is gondolkodtam, hogy esetleg QLED vagy Sony csúcskat. LCD.... Ááhhhh, komolytalan ötlet volt még akkor is, ha esetleg 65" lett volna. Komolyabb dolgaim miatt nem költhettem többet, úgyhogy webshop-ban hirtelen felindulásból rákattintottam az éppen akkor legolcsóbb OLED-re "oszt jó van"
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
lala666
senior tag
válasz BusinessGuy #42547 üzenetére
Én tudom, megpróbáltam a Q90 et vissza csere lett oledre. Nem rossz, de van különbség azért. LCD ből csak csúcs kategóriáim voltak. Azt hittem 2 év c7 után visszatérhetek lcdre ,de maradok az olednél.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42543 üzenetére
Ne hajtsd már ezt a baromságot, hogy lebutul játék módban. Egyáltalán nem butul le. Maximum nem értesz a beállításaihoz. Az sem mindegy ám, hogy a HDMI bemenetnek melyik nevet választod ki. És ha jót, akkor - meglepetés - nem "butul" le és még a lag sem növekszik.
Ha nem hiszed gyere el és demózom neked. Semmi különbséget nem fogsz észrevenni játék mód és nem játék mód között. Sok TV-nél, de Samsungnál alapból a HDMI bemenetek kezelésének mikéntje függ attól is, hogy minek nevezed el.
Az viszont tényleg gáz, hogy drágábbak. Sajnos ez valahol érthető, mert több anyagot és technológiát használnak fel bennük.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
BusinessGuy
őstag
válasz BusinessGuy #42568 üzenetére
Még a samsung hivatalos oldalán is le van írva hogy a game mód a képjavító technikákat kapcsolja ki vagy csökkenti a jobb input lagért, ami észrevehető képminőségbeli változást okoz... [link]
"Turning on Game Mode lets the TV bypass some of the video processors which will cut down the amount of time the TV needs to process the video input from the game. You may notice a difference in the image quality; it's up to you if you would rather reduced lag while gaming."
Plusz személyes tapasztalat is...Plusz a neten szakik is tesztelték, leírták milliószor mit tesz a game mód, videóban is bemutatják csúcsmodelleken.
De biztos baromság mert egy ember aki szerint nincs nagy difi azt állítja hogy nem butít a game mód csak rossz helyre dugták.
Zárhatjuk az internetet.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42568 üzenetére
Bizonyos képjavítókat kikapcsol, igen. Hála isten.
Nyilván, aki nem szereti a természetes képet, amit rögzítettek és mastereltek hanem minden szar képromboló algoritmust használ, azt látni lehet.
De nem fogsz látni különbséget game mode és nem game mode között, ha a bejövő jelet akarod látni mindenféle szarság nélkül. Éppen a HDTV videó az ékes példája, hogy hibáznak. Ugyan is pontosan az a romlás látható, ha nem jól van beállítva a HDMI bemenet neve, amiről beszéltem előbb. Ismétlem. Gyere el bebizonyítom.
Az meg, hogy kikapcsolja a local dimminget. Nem is tudom ki mondta, de nagy az isten állatkertje.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42569 üzenetére
Igen és minden TV (az összes OLED is) ezt csinálja. Ennek semmi köze a képmegjelenítő technológiához, hogy plasma, oled, lcd etc.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz BusinessGuy #42583 üzenetére
"A game mód rombolja a képminőséget ide értve a local dimminget is szemmel láthatóan. "
Kérdés, hogy mihez képest rombolja? Game módban a TV-d úgy működik, mint egy monitor, azaz semmiféle képbeállítást nem tudsz csinálni, csak színt, fényerő és kontraszt Szóval a game mód képét egy nagy méretű LCD monitorhoz kéne hasonlítanod. Game módon kívül a TV a bejövő képet módosítja, amitől úgy tűnhet hogy rombolja a képet, de a valóság az, hogy az a kép nem az a kép, amit egy monitoron látsz, hanem a TV által utólag módosított kép.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42583 üzenetére
Lehet tisztában van vele, de nem úgy mutatta meg a váltást...
Hagyjuk már a naívságot. Fel kéne nőni és tapasztalni. Nem a neten benyalni mindent úgy ahogy van a körülmények ismerete nélkül. És mindegy hova dugom. Nem az számít. De felesleges neked ezt megismételni 1000x is, mert elvakultan hiszel valamiben ismeret nélkül és mert azt szeretnéd az legyen igaz.
Nem fogok szórakozni itt videókkal stb. Drágább az én időm annál. El se hinnéd mennyire. De ha valaki valóban megnézné, hogy téved-e vagy nem. Szívesen vendégül látom arra az egy percre.
Ismétlem, de látom nem veszed. Nem mered: gyere el nézd meg. Nagy az isten állatkertje.
Én TV-men ki sem lehet kapcsolni a local dimminget, szóval nem tudom, hogy nőhetne a lag tőle game mode-ban, ha ki sem lehet kapcsolni.
Egyértelmű: semmilyen tapasztalat, semmilyen TUDÁS, semmilyen ismeret nem áll amögött amit hajtasz, csak elvakult HIT.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42590 üzenetére
"Elöbb hiszem el amit tapasztaltam és látok"
Rajta gyere akkor el.
Milyen magasságokba emeli a tévét-ről beszélsz?
Hol mondtam olyant, hogy a high-end QLED über TV és jobb mindenben, mint egy OLED.
A baromságot és hazugságot nem bírom, amit Te hajtasz. Más nem nagyon megy.
Ferdítés, mellébeszélés az viszont nagyon megy.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42594 üzenetére
Nem. Én nem beszélek mellé, mert ellentétben veled tapasztalatból beszélek és felajánlottam, hogy gyere el nézd meg magad. Vagy akárki. Nem akarod. Miért nem? Félsz, hogy borulna a HIT-ed. Engem nem érdekel milyen kis bezárt világban élsz, . Amiért hangot emeltem nem az, hogy itt győzzelek meg. (Eljöhetsz és megnézheted magad nálam.)
Azért emeltem hangot, mert a hülyeséget nem kéne terjeszteni. (Mint, hogy kikapcsolja a local dimminget stb.) Ne haragudj, de nyilvánvalóan tudatlan vagy és tapasztalat hiányában általánosítva állítasz be tényként valótlanságot.
Lehet, hogy egy olcsó vagy régi TV-nél fedi részben a valóságot, de nem abban a kategóriában amiről szó van.
Szóval ha nem vagy kíváncsi rá a saját szemeddel, akkor élj és halj meg ... a hitedben. Leszarom.
(És volt mindkét tévém egyszerre is. Nem fájt egyik sem. Mindkettő nagyon jó tévé.)[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz BusinessGuy #42598 üzenetére
Tudsz olvasni? Magyar vagy? Akkor? Bátor vagy? Gyere el. Hányszor ismételjem meg? Nem mersz? Miért nem?
Mindenki számára adott a lehetőség. Várom szeretettel. A bátrakat és téged, a gyávákat is.
Elmondtam, hogy amiket írsz sületlenség. Nincs mögötte semmilyen tapasztalat és ez be is igazolódott abból amiket írtál.
Ha valaki kíváncsi rá mi a valóság bátran írjon privátot. Rajta! De tapasztalat nélkül ne higgyetek el minden marhaságot amit a wannabe hit-ben élők hajtanak, de nem mernek saját szemükkel megnézni. Itt be is fejeztem. Elvakult hittel, tudatlanul élj tovább. Sok sikert!
Videóra pedig a hozzád hasonló ember azzal jönne, hogy szerkesztett videó. Másrészt sok pepecselés és idő, ami nekem nagyon drága.
Gyere el nézd meg MAGAD, ha mered. Ja, nem mered... Ettől függetlenül az ajánlat áll.[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz BusinessGuy #42600 üzenetére
Amúgy, ha nem laktok messze, tényleg elmehetnél már, ha ennyire nem juttok dűlőre... Én laikus vagyok, és csak nézem a műsort egyébként.
-
belan
addikt
válasz BusinessGuy #42620 üzenetére
Itt azért nem nagyon van különbség!! [link]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz BusinessGuy #42624 üzenetére
Értem 👍
-
chros
őstag
válasz BusinessGuy #42620 üzenetére
Innen: "This is exactly what I'm experiencing and I've tested over 10 different sets and they all had the same result in hdr game mode. Whoever says game mode is just fine is in complete denial. The difference in black.levels between game mode and regular modes is enormous. It's shocking that reviews didn't catch this issue. They all raved about how great the game mode is on this tv it's so strange that they didn't catch this major flaw."
Reviewers ... are all bullshit ..
-
lala666
senior tag
válasz BusinessGuy #42628 üzenetére
Nem is kicsi a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- E-book olvasók
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest