Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BearZak
csendes tag
Sziasztok!
Csütörtök óta használom az új LG C9-et és ma megjelent rajta közép tájt egy függőleges kék csík. Kikapcsoltattam a képernyőt a turn of screen voice parancsal és úgy is látszik. Feltételezem megvannak halva a pixelek? Gyári hibás lenne? Telekomból vettem, a garanciázás miatt az LG szakszervizt kell keresni igaz?
-
renziNNN
tag
válasz
salapp
üzenetére
65C9-en ilyen a hd tv adás (digi):
kép1
kép2
Szerintem ez messze felülmúlta azt amit vártam tőle. Mivel nem csak 4k content megy rajta, hanem néha tv adás is, ezért nagyon paráztam, hogy az hogy fog megjelenni egy 4k kijelzőn ekkora méretben. Gondoltam nézhetetlen lesz vagy éppen csak elfogadható.. De azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam! És ez élőben szerintem egy fokkal még jobb, mint a képeken - még közelről nézve is. Akinek ez gagyi az nem tudom mit vár.
-
daneel_hu
addikt
válasz
salapp
üzenetére
Egyébként az UPC-vel is elégedett voltam kivéve, hogy ott ugye nincs DIGISPORT 1, 2, 3. (ami szánalmas) Persze a DIGI majd nyilván odaadja.

Viszont a DIGI net azért mégiscsak 1000/300 és a kábelcsomaggal együtt is sokkal olcsóbb a többi szolgáltatónál.Telekom IPTV tudtommal hátul kullog minőségben.
-
janos666
nagyúr
Egyrészt puszta érdekességből is meg akartam nézni, hogy tényleg működik-e, mert jelenleg sem az LG, sem az AMD nem támogatja még ezt hivatalosan, de olvastam, hogy valakinek állítólag működik, így leteszteltem én is.
Most pedig gondoltam beharangozom ide is, hátha van valakinek >=2019 LG TV-je AMD kártyával, hogy próbálja ki ő is, ha érdekli (főleg ha épp emiatt tervezne Turin kártyára váltani). Ez egy rakat AMD kártyával működhet, nem csak a legújabbakkal (mint nV-nél).
De arra is kíváncsi voltam, hogy esetleg kicsit másképp működik-e a FreeSync, mint a G-Sync ezen a TV-n, mert amíg semmi infó nincs róla, addig még az is elképzelhető, hogy jelenleg nem az AMD driver ismeri a HDMI 2.1 VRR-t is (dokumentálatlanul), hanem az LG firmware ismeri az AMD féle régi proprietary HDMI FreeSync-et is (ami már HDMI 1.x-el is volt évekkel ezelőtt).
Utóbbi esetben talán másképp működött volna a TV a VRR bug tekintetében a két kártya közt (nem villódzott volna úgy a töltőképernyő, mint Vega-val, mint Geforce-al)
Illetve ha már ott voltam, ugyan ebből a feltevésből (hogy ez a FreeSync most lehet más, mint a G-Sync Compatible) kiindulva megnéztem azt is, hogy esetleg pontosabb-e a szinkronizálás FreeSync-el, mert VSync nélkül elég alacsonyra kell tenni az fps korlátot (úgy 90-100 köré), hogy ne legyen minimális tearing se a képernyő alján (az nVidia modulos monitoroknál állítólag elég ~117 fps korlát 120Hz-hez, hogy ne legyen ilyenkor tearing). De ez már tényleg csak puszta érdekesség, nincs gyakorlati jelentősége (saccra 0.5ms késés, amit ez okozhat ide-oda az lényegében semmi). Amúgy ránézésre egyformán teljesít a FreeSync és G-Sync (mindenképp kell mellé a VSync). -
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Nálunk is DIGI DVB-C.
Megerősítem, hogy elég szép a kép szinte mindegyik csatornánál.
Nem mondom, hogy nem látszik az SD (ahol épp az van), de azért ha érdekfeszírtő egy műsor, az SD miatt nem váltok másra át.
Sportcsatornák pedig elképesztően jó minőségűek.Net 1000/300.
-
válasz
salapp
üzenetére
DVB-C, így van. Nincs box, meg semmi. 3 tv-re megy az adás 3 szobába, kettő oled, egy Samu plazma. Mindegyiken nagyon szép a kép. Ebből kettőben van CI+ kártya is HBO-k, Filmnow, XXX miatt. Egy szavam nincs a minőségre. A Digi szuper. Hozzá van gigabites net, telefon. FTTH, üvegkábelen jön minden be a házba.
-
válasz
sakal83
üzenetére
Én nézek 55-öst és 65-öst is. Digi a szolgáltató és mind hd, mind sd tartalmak ugyanolyan jól néznek ki. Persze a hd tartalmak szebbek, de az sd-k is jók, csak a helyén kell kezelni őket. Én nem érzem, hogy a 65-össel gondok lennének az sd tartalmaknál, a képernyő mérete is azért fontos, mert a 65-öst távolabbról nézzük. Az 55-öst annyival nézzük közelebbről, hogy a távolság miatt az 55-ös is látószögben ilyen formán van akkora, mint a 65-ös.
-
sakal83
addikt
Na srácok. Vettem egy 65C8-at. Pár óra használat után látszanak az előnyök és a hátrányok is egy 55öshöz képest sajnos. Aki Tv nézésben gondolkodik, illetve közepes minőségű anyagai vannak, annak a helyében az 55öst választanám egy kis/közepes nappalinál. Azért van baja a tv adásoknál az ekkora méretben, illetve nem látványos az eltérés méretben. Nincs az a hüha érzés 55 illetve 58-ról 65-re.
-
alaves
addikt
Mindenki úgy nézi a TV-jét ahogy akarja, az itt olvasott javaslatokat pedig úgy veszi figyelembe ahogy neki tetszik. Ennyi.
Hogy kinek mi a fakó, azt is mindenki maga tudja. Én azért ezt a fényerőt veszem referenciának a hozzátartozó szín paraméterekkel: "A movie theater screen, in your average movie theater, can probably get as bright as about 50 nits." [link] A 20-as OLED fény ennek több mint a kétszerese (rtings-ék 17 OLED fényen mértek 100 nit-et). -
dugomc
tag
Nekem a c9esemnek se tetszik a mozgás megjelenítése. És ha ez a jó akkor milyen lehet a rossz
a régi LG lcd-men sose vettem észre ilyen hibát. Szakadozás. De lehet csak a +36cm meg a nagyon éles kép miatt tűnik fel. többet várnék ennyi pénzért. 
-
Beuzemeltem. Roviden annyit hogy kutya jo.
Majd teszletesebben is beszamolok de egyelore nezem. -
szabeska
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Nekem egy C van itthon 4 napja, osszehasonlitottam sajat magaval, es elegedett vagyok vele
Egyebkent egy Samu 6102-t valtott, van kulonbseg... Van egy ujabb, jobb, hasznalni kell es ennyi. Es nem csak az szamit, kinek er meg felarat, hanem hogy van e ra keret... Sokan meg egy alap tv-t sem engedhetnek meg maguknak, sajnos...
Szoval mi orulhetunk, hogy van modunk valogatni a draga tvk kozott. -
janos666
nagyúr
Netflix-nél van a weboldalukon kapcsoló, ami alapértéken Auto, de ha High-ra teszed (max a 3 fix fokozatból), akkor is az új, kisebb plafont kapod (már a cirkusz előtt is ugyan úgy gyengébb minőségben indult sokszor a High beállítással is a lejátszás, és lépcsőzött fel apránként, bár általában pár perc után elérte a maxot, ha megvolt a sávszél - mostanában ezzel nincs is annyi gond).
(#43166) Aktív adaptert viszont még sohasem próbáltam. De számottevő lagot szerintem az sem okoz. viszont G-Sync sem lesz.
-
janos666
nagyúr
A TV-hez semilyet, az AVR-hez (HDMI 1.3) használok ilyet: passzív DP -> HDMI
De érdekességképp kipróbáltam már a TV-vel is. TMDS clock patcher nélkül ez csak HDMI 1.x funkcionalitású (max 1080p), és azzal sem teljes értékű: működik a teljes 2.0 sávszél és a G-Sync is (!), talán még a HDR10 is (utóbbi nem biztos, talán csak NVAPI-val). Viszont ezzel sincs RGB 10bit. Tehát semmivel sem tud többet, mint a natív HDMI port (inkább 1-2 dologgal kevesebbet), de az AVR-t és egy max. FHD monitort bőven kiszolgál patcher nélkül is.
Nem okoz lagot, mert passzív eszköz, HDMI módban működik a GPU kimenete, csak a feszültséget kell átalakítani. -
MrBazsi
senior tag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én pl pont fordítva látom a dolgot úgy h szinte mindennap látom a B, és a C tv-t is, immár másfél év után nekem nem ért volna meg plussz 75k-t a C.
Szebb a talpa de ennyi, mindennapi használatban, nincs számunkra közte különség.
Nem baj az h valaki így valaki ugy látja a dolgokat, de szerintem ez az interpoláció dolog fel van fújva, sokan, köztük én is nem is hazsnáljuk kb ezt kapcsoltam ki először ezem a tv-n is, mint az összes elődjén. Dehát izlések is pofonok... -
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem nagyon értem miért megy ezen még mindig a polemizáció. Adamnak nem érte meg a plusz pénz a C-ért. Nekem, meg neked meg megérte volna és ezt le is írtuk. Ebben semmi bántó szándék nem volt. Nekem is sokszor leírták, hogy ők nem vettek volna Panát (főleg kettőt), mert hulladék a távirányítója, nincs DV, sz@r a menüje stb stb. És? Nekem megérte és megelégedettséggel használom azóta is mindkettőt. Megsértődtem? Nem hiszem. Mentek csörték, de semmi komoly. Mi akkor a problémája itt pár fórumtársnak?
-
janos666
nagyúr
Ha valakit érint: állítólag működik a C9-en az AMD FreeSync minimális EDID szerkesztés után.
Még nem próbáltam ki, de megnézem majd, mert azt írják az LFC is működik, és van egy olyan gyanúm, hogy GSync mellett nem. -
chros
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Kivancsi leszek a vegeredmenyre. Mint emlitettem, en 1 hete mertem igy, akkor meg minden felezve volt.
Igen, ott indult a teszt "adas", a UK-bol is voltak paran, akik atallitottak a nyelvet hollandra az LG-n, hogy installani tudjak a disney appot, majd visszaallitva a nyelvet tovabb mukodott a szolgaltatas
Egyebkent meg meirt nem raknak egy rohadt kapcsolot az app-ba ezek, pl "full savszel" alapbol kikapcsolva, s az advanced user bekapcsolhatna. A felhasznalok 95%-a azt sem tudna, hogy letezik... Siralmas...
-
chros
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Az nem biztos, hogy jo tesztalany erre. Nezz dokut, pl Elephants, ott jobban kijon a kulonbseg, persze osszehasonlitasi alap jol jonne.
A masik, hogy a szolgaltatok VBR-t hasznalnak videora, s az atlag video bitrate lesz kb 16.3mbps Disney+ eseten.
Igy a legjobb mod a meresre, hogy lejatszol egy tartalmat pl 10 percig, s routeren nezed az adott IP-n teloltott adatmennyiseget. Ennek teljes bitrate eseten kb 1.1 GB-nak kell lennie, igy ha csak kb 600 MB jott le, akkor feleznek.Melyik orszag egyebkent?
En ezert hasznalok most smart dns-t, de pl AppleTV+ -al ez sem muxik.(#43147) szabeska: nem tudom, mert Janos meg nem irt vissza.
-
chros
őstag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
De ha ki van kapcsolva az a funkcio mindketton, akkor is?
Kepzeljetek el, hogy minden nagy arkulonbsegu Cx megvetele utan par Bx tulaj beirna a forditottjat: "nekem nem erne meg 100-al tobbet a Cx"
Igy mar ertheto?
Azaz masok vagyunk, es mindenkinek mas a fontos. En pl nem jatszok, igy hidegen hagy a hdmi 2.1, az eddig hasznalhatatlan BFi, es meg sok minden mas, de masnak mas (lehet) a fontos.
Ha az adott user ugy kezdte volna, hogy a mozgasinterpolacio a fontos szamara, akkor erthetoek lennenek ezek a kommentek, de ez valszeg mar vasarlas elott kiderult volna. (De ezzel be is fejeztem ezt
) -
Dale Cooper
csendes tag
Most attól nem lesz rosszindulatú daneel hogy leírja a véleményét..
Nekem B és C is van LG Oledből, naponta használom is. Naponta látom hogy megéri a C a felárat. Persze azt is megértem ha valakinek meg nem. Egy LED tv után egy B is odaver, de ha van mellette egy C is, igencsak látszik a különbség. -
chros
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Igen, ez igy van, de meg mindig nem ertitek mi a gond ezzel:
megkerdeztetek a szerencsetlen user-t, hogy akarja/fogja-e hasznalni ezt a feature-t?
Az O tv vasarlasa nem rolunk szol, hanem rola, plane megvetel utan...@labeda: remek! errol irtam korabban (valakinek), hogy ezen TV-k mas felhasznaloi szokasokat igenyelnek mar, mint a "regiek". Meg az AppleTV+ - on van igenyes tartalom (magyar felirattal!), de egyenlore nagyon keves.
-
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Hallgatva a tapasztalatodra, kpróbáltam a Netflixet. Nos össze nem hasonlítható a két szolgáltatás, illetve azok tartalma, minősége! A 4 K-s csomagot választom. 4 eszközön használható, így a távolabb élő fiam is tudja használni: ha ezt nézzük, nem is túlzó a 4 ezres díj. Olvasom itt a további hozzászólásokban, hogy most kisebb is a bitráta: ennek ellenére is nagyon meggyőző. A DV és DAtmos a másik szolgáltatásban el sem érhető, ahogy a nyagy felbontás sem. Szóval nyerő!
-
szabeska
addikt
Oh, van valami "haszna" ha 10 bites lesz a pc megjelenites a tv-n? Mert akkor en is lecserelem a hdmi kabelt ra... (jatek, film, c9).Nyernek is vele, mert csak egy hdmi van a kartyamon, egyszerubb lenne a hangkivezetes avr-re
Input lagot okozna az atalakitas? Ez fontos azert..
-
Tulku
veterán
Pár gondolat interpoláció polémia kérdéshez...
Nos van egy B7-em és egy C8-am....így azonos felhasználói paraméterekkel meg tudom állapítani az interpolációs különbségeket...
Hozzáteszem, azoknak a táborához tartozom, akik anno pénz százezreket költöttek interpolációra katódsugárcsöves tv-k korszakában, tehát nekem nagyon számított, hogy ne képszaggatást nézzek, hanem vajsima képet (ezt aposztrofálják sokan tv sorozat effektként).
Tehát B7 észrevehetően "rosszabb" ebben a tekintetben, a C8-nál én speciel semmilyen zavaró interpolációs hibát nem észlelek (bár nem is keresem)....de...
Még a B7 mozgásmegjelenítése is mérföldekkel előbbre van a normál katódsugárcsöves tv-k élményétől, tehát simán együtt tudnék élni vele...
Úgy gondolom, hogy 2 év alatt rengeteget fejlődhetett ez a feature (B9) tehát borítékolható, hogy topiktársunk vajmi keveset (semmit) nem fog észrevenni ezen kompenzáció negatív hatásaiból, s ha észre is vesz olykor-olykor dolgokat (ha bekapcsolja) akkor is sokkal jobb élményt jelent szerintem a megléte, mint a hiánya...
Természetesen IMO.....és persze egészséggel használja e jó kis tv-t! -
daneel_hu
addikt
válasz
OPiiPO
üzenetére
Miért negatív az ha megírom, nekem megért volna +100k-t egy jobb interpolációs képességekkel rendelkező modell?

Ettől még jó tévét vett Adam, nem kell ezt ennyire felfújni. Nem kell többet kiolvasni a sorok között mint ami oda volt írva. 910v után valószínűleg ütni fog a cucc.Leírtuk a véleményünket, nem egyezik itt pár tagéval. Uff.

Szerk.: végülis egy jó külső lejátszóval akár meg is lehet oldani...
-
alaves
addikt
Igen, talán többen elriadtak az OLED vásárlástól, vannak itt akik kicsit túlzásokba esnek.
A C9 és B9 képalkotása más sok paraméterben, de valószínűleg ez tényleg nem igazán látható napi használatban interpoláció nélkül. [link]
Ajánlom, hogy alaposan nézze meg mindenki a paramétereket vásárlás előtt!Egyébként akinek sok problémája van az LG-kel, tudom ajánlani a Philips OLED754-et, persze ez sem tökéletes, de talán magasabb minőség, hátha nem romlik el:
-játékra nem jó: nagy input lag és HDMI 2.1 hiánya miatt;
-agresszív ABL (B7-nél nem nagyobb, C9-hez képes nem tudom);
-agresszív pixel eltolás (nem kikapcsolható, viszont monitor képüzemmódban nem kapcsol be);
-nincs logó védelem;
-kevésbé hangolható mozgásmegjelenítés javító (interpoláció);
-a Saphi OS nagyon alap, sok mindent nem tud-a P5 /2. processzor képvezérlése viszont nagyon jó;
-Filmstílus: Film opciónál a mozgásmegjelenítés nagyon jó, alig észrevehető de-judderre és optimális de-blurral, látható artifakt nélkül.Ui: mindenképpen 17-33 OLED fény közötti használatot ajánlom!
-
icemad
nagyúr
Most reggel gyorsan megnéztem a disney+-t. Endgame lejátszás közben 15-20 MBps között ugrált. Viszonyítani sajnos nem tudom semmihez, ahhoz tavaly ősszel is megkellett volna mérnem. Netflix még maradt 7.62. Az a baj, hogy én látom a különbséget is a minőségben. Ha nem lenne ilyen feltűnő, akkor nem foglalkoznék vele. (pedig nincs is annyira jó szemem.)
-
chros
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Pontosan: vagyunk itt paran akik nem hasznaljak a mozgas interpolaciot, de ugy latszik vannak olyanok, akiknek igazolniuk kell sajat maguknak, hogy miert adtak ki 100-200-al tobbet "ugyanazert" a TV-ert, plane, hogy egyik sem tokeletes sajnos, tavolrol sem

(#43124) icemad: te lemerted (pl router-en)?
4 szolgaltatot (Netflix, Amazon, Disney+, AppleTV+) mertem 1 hete, mind fele bitrataval ment. Mag az almanal is latszik a butitas, pedig magasan jobb bitratat nyomnak. -
Köszi srácok. Nem is hagyom magam.
Holnap megjön beüzemelem aztán a hétvégén írok róla egy kis beszámolót. -
válasz
Celtis
üzenetére
Ebben valószínűleg igazad lehet, Daneel majd megerősít. Viszont szerintem pont az interpoláció az, ami javít az oled egyik nagy betegségén. A mozgásmegjelenítésen. Ha a mozgásjavítás ki van kapcsolva, jó esélyel mindegyik oled, márkától, típustól, ártól függetlenül ugyanolyan rossz és élvezhetetlen. Mint nem olyan régen láthattad a gidás videóknál. Én pl attól a háttérbeli akadástól, szakaszos képmegállástól frászt kapok. De ahogy már kitárgyaltuk korábban, mindenkinek más a megfelelő mozgás terén is.
-
GalaHU
addikt
Tudtok javasolni olyan helyet Pesten vagy a környékén ahol jó minőségű(de nem aranyáras) 48Gbs-es (HDMI 2.1-hez passzoló) kábelt tudnék venni? Ahova most is be lehet sétálni és van is készleten? A Kácsa sajnos bezárt...

Vagy olyan magyar webshopot ahonnan jövő hét elejére meg is jön?
-
Igen, átestek már többen a ló túloldalára. Élvezni kell, és nem a hibát keresni.
-
-
50-et még talán nekem is megért volna de 100-at nem.
daneel_hu: Nem tudom Te hogy vagy vele én filmet nézek a tv-n nem tesztvideót. Vittem 4k HDR valós filmet meg FHD SDR-t és tökéletesen sima volt mind a kettő film. Számomra innentől kezdve pont. Elhiszem, hogy van jobb, ha majd egyszer nagyon gazdag leszek megveszem a jobbat. De az még minimum 5 év mert ennek bírnia kell annyit.

-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"A jobb mozgásmegjelenítés megért volna +100-at. Nekem."
+1
Fischánál tényleg szemetelt a tesztvideó, de a többieknél azért annyira nem volt brutál feltűnő. Vagy Fischa videója annyira jó volt, hogy látszott minden aminek kell látszódnia.
Vagy még egy lehetőség, hogy a B-sorozatban forgalomba került olyan készülék amelyben B7-be való CPU-t raktak.

Viszont ha mindegyik B9 olyan mint Fischáé, akkor szerintem is megér +100k-t a C-széria. -
nitro16
senior tag
válasz
adamssss
üzenetére
Mint B9 tulaj illetve mikor Fisha által ki lett vesézve a b9 kontra c9 mozgásmegejelenítése, igen is sokkal jobb a C9-nek. Novemberbe aki szerencsés volt 550 ért tudot venni 65c9 mm-be, de eddigi legjobb deal az volt amikor a srácok ha jól emlékszem 580 ért vették a 65e9-t plusz még hangcucc ajándékba.
-
Megvettem egy 65B9-et!
Nem kevés türelem, kitartás kellett hozzá de megvan és nem is akár hogyan.
Délelőtt elmentem a budaörsi mm-be hátha van valami akció de semmi. Teljesen el voltam kenődve. Aztán úgy gondoltam, hogy megnézem a mammut-ot is hátha ott van c9 akcióban. Nem volt. 640 volt az ára. Ellenben volt egy kiállított B9 550-ért.
Nézegetem, nézegetem összehasonlítottam a a c9-el, hát nagyon sok különbség nincs 2m-ről meg konkrétan semmi. Látja rajtam az LG-s gyerek, hogy kéne egy ki motiváció. Odajön és mondja, hogy ha elviszem adnak hozzá 2 év silver garit azaz 4 évet összesen. Na mondom mi ez piac, hogy lehet alkudni. De még mindig nem az igazi. Aztán kis idő múlva megint jön, hogy ha megveszem akkor a jövő héten házhoz visz az LG egy új panel-t ergo 0km-es tv-m lesz. Na mondom haladunk.
Aztán ki idő múlva megint jön, hogy ok adnak még 15 000 kedvezmény vagy 552-ért vihetem a tv-t és 5 év gold garit. Végül ez utóbbit választottam. Így lett egy kvázi új B9-em 5 év gold-al. Szerintem nem rossz deal
Holnap hozom haza csak nem fért be az autóba. Igazából c9-et akartam de amikor szemügyre vettem mind a kettőt tényleg nem sok különbséget láttam és mivel nekem már a mostani SDR FHD modell is tökéletes úgy a B9 pláne az lesz. Ebben is van HDMI 2.1 meg minden jóság szóval a 3gb ram meg a kicsit nagyobb fényerő nem ért meg több mint 100 felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

( ujracsomagolt volt?)
de 20 oled fényen nézik a jó kis oledet mert féltik mint a tojást .minek vették meg ? nem is értem.aki utolsó pénzét erre költi és ezért fakó 20 oled fényen nézi hajrá de ne ossza itt az észt, mert vicces.
Szoval mi orulhetunk, hogy van modunk valogatni a draga tvk kozott.
Input lagot okozna az atalakitas? Ez fontos azert..

Vhiktor