Hirdetés
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
Rendeltem egy LG OLED65B7 ,hetfön amazonba 1880€ postaval .
Es szeretnem megkerdezni hogy valaki hasznalja e ?Hogy milyenek a tapasztalatok ?
Elsö ranezesre a mediamarktban a philipsnek gyari bealitason jobban tetszett a kepe de amikor atettem a kepbealitast a Sport kepbealitasra ,az mar nagyon tetszett (de miert nem szep a standardon?).Aki hasznalja legyenszives kis velemenyt mondani a termekröl .Van valami speci kepbealitas esetleg ?
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz #72042496 #16197 üzenetére
Köszi szepen agyors valaszt .
Azok a vertikal banding mennyire latszik ?Es beegestöl felni kell ?Lenyegeben volt egy par napig nalam 55 zollos 9002 Philips ,annak gyönyörü volt a kepe ,csak szerettem volna 65 zolost es most az lg volt jo aron ,majd megrendeltem .
Mivel a philipsnel elcsesztek az ambilightet (tudom miröl beszelek ,mivel van egy 55pus7600 am is ) nagyon merges lettem es visszakpldtem .De alitolag az LG szoftvere is jobb mind a philipse ,meghat van dolby visiont is tamogassa ,ami lehet hogy jo befektetes ,ha az lesz a sztandard .[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz #72042496 #16199 üzenetére
A philps 9002 nel nincsennek meg megfelelelöen az irany bealitva es a fenyszinerö is gyengebb ,A plafonra folyamatossan vilagit ,ezt igy oldottam meg hogy egy kabelkanalist ragasztoszalaggal felerösitettem a hatluljara.
Az elsö kepen lathato hogyan vilagitsa plafont es akinek mar van ambilight annak nagyon zavaro mert nem jol müködik .
Probaltam a falhoz 2,5 cm re tenni ,extra ez vegett vettem olyan tartot is , ,egyszerüen nem jol müködik ennyi .
[ Szerkesztve ]
-
-
djpundro
aktív tag
Helo
Mivel mar megrendeltem az LG OLED65B7D ,de meg nem kaptam meg ,szeretnem meg idöben megkerdezni ,hogy valakinek volt e a B7 ES utanna lecserelte egy B8 as szeriara ?
Vagy esetleg megtudna e valaki mondani ,hogy az uj B8 as szeria sokban jobb a kepminöseg szempotjabol a B7 szeriaktol ?Mert ahogy olvasgattam nagyon kicsi a különbseg ,meg csak alitolag a hdr nel ,mivel valamivel több a fenyerö .
-
-
djpundro
aktív tag
Sokan irjak a nemet foruman hogy az LG nel b7 is balfelöl sargas csik van .Ez tenyleg igaz ?http://www.hifi-forum.de/index.php?action=browseT&forum_id=312&thread=287&back=&sort=&z=103
-
djpundro
aktív tag
válasz crissprivat #17305 üzenetére
Hat a beegestöl en is feltem es felni is fogok ,de megis most a 65pus8602 tevemet lecsereltem egy 55pos9002 oledre .Nem lehet a kettö kepet összehasonlitani .
Inkabb feljek ,de legyen a tevezes elvezetesebb .Dehat ezt mindenki sajat maga dönti el .En az utobbi 2 honapban kicsereltem egy par uj hdr es tevet ,direktledes 65pus8102 elötte volt par hetig pos9002 oled ,majd most utoljara 1 honapig a Samsung hires kepernyöje a 65pus8602 be ,de most megis az oledre tertem vissza es lecsereltem vissza a pos9002 re .Ja igen ,sokat tesztelgettem a mediamarktban az oled teveket es en csak az LG kel nem tudtam megbaratkozni .Hiaba alitgattam ,olyan eles kepe eggyik LG nek sem volt mind a Philips oled e.
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Hat en meg nem hallotam a forumon nemetbe hogy begett volna philips .az lg nel több panasz van a kepernyö sargas foltos dolgokra mind a philipsnel .pedig egy ugyanaz a panel .22% a philips mar lefedi a piacot az olednel .Az nem keves .Meghat az ambilight az hianyzik annak akinek mar volt egyszer .
A softja jobb mind az android ,az igaz ,de nem erdekel ,csak a kepminöseg ,ami meg az lg nel rossz a kepmozgas es a 18 as modeleknel is ,Ezt is nagyon sokan panaszoljak .A philipsnek a kepmozgasa a legjobb .
HDR van ,most hogy hdr10+ vagy dolby vision ,eggyik sem mervado meg .Az upc nel meg uhd ado se nincsen ,meg hd ban is csak egy resze ,akkor miröl beszelünk ?Milyen hdr röl ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
En azt tudom hogy a lenygyeleknel csinaljak a Philipset ,engem nem az erdekel ,hanem a szememnek ami tetszik .
A beeges persze ugyanugy megtörtenhet a philipsnel is ,csak a nemet forumon nem talakoztam vele.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Most hivtam a Philipset Ausztriaban es küldött emailt is .
A lenyeg hogy Der Philips OLED TV ist mit Mechanismen ausgestattet, welche ihm erlauben einen 100% Funktionszustand des Displays automatisch wieder herzustellen.
Tehat felvan olyan menüpontal fegyverkezve ami 100% visszalitsa a kepernyöt .Nem kell felni ha a tisztitast minden nap hasznalom ,vagy hagyom hogy csinalja .Ha a beeges megmarad akkor garanciasan javitjak .Ami a lenyeg .Nekem 3 ev garancia van itten .
-
djpundro
aktív tag
A Philipsel jol megy a Stream appok Amazon Primet probaltam .Meg a Plex is gyönyörüen ment .Mar nem az oled modellel ,de ugyanaz a proci van a mostani 65pus8602 ben is ,amit most küldök vissza .Ez Samsung paneles Quantum Dots ,de en nem tudtam megbaratkozni vele ,valahogy sokszor nagyon münek erzekelem a szineket .
A philips olednel az tetszik hogy egyszerüen mar a standard bealitasnal gyönyörü ,nem mind egy LG .
-
djpundro
aktív tag
Na szoval a pos9002 A Mediamarktban 2 Philipset is lattam beegve ,bevannak egve ,a menüben megneztem ,voltak sokszor kepernyötisztitas ,vagy 160 x . A Mediamarktban mind mozgo videok mennek es mindegyik teven egy ugyanaz . Ez szomoru ,ez a riziko nekem nem kell . oled megy vissza .Nem azert mert rossz ,hanem mert felek ettöl .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
(#37188)allein
Ez a pixel eltolas annyira zavaro lehet ?Es lassan vagy gyorsan ?Hogyan megy le es felfele is?
Pont most gondolkodom egy 65oled754 sbe .Csak nem tudom mennyire zavaro ez ?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Most ez tenyleg ? neked van ? vagy csak ugy mondtad?Ha van neked egy Philips 754 vagy804 hogy vagy megelegedve vele?
Köszi .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz allein #37291 üzenetére
Sounbarra nem müködik jol a Syncron ? Es melyik modeled volt 804 ?Mondjuk nekem SONY soundbarral jol müködik a mostani 65pus8102 ,android ez is .De Denon Hi Fi n is jol müködik .
Mas is irt a hibarol ?
Volt a servizes vezetöje nalam haznal ,a tevemnel hogy mik a hdr kephibak es meselte itt Ausztriaban az LG aki szo nelkül cserel Paneleket ,a többi mind huzza az idöt vagy nem akar cserelni .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz junior19 #37503 üzenetére
Ez a bealitas csak Oledre vonatkozik ?Mert nekem Lcd van es csak fenyeröre van bealitas es nincsen hattervilagitasra bealitas.
-
djpundro
aktív tag
válasz junior19 #37512 üzenetére
Köszi a valaszt .
Lenyegeben most örülök mert visszakapom az LCD 65pus8102 re a penzt es rendeltem egy Philips 65OLED754 est [link] .Nem android hanem az a Saphi megy rajta .Es alitolag a C9 es panel van benne.
A Dj Nice azt mondta "Na lessz akkor pixelhibas teved ,mivel sok pixelhibas C9 est visszaküldtek "Neki b8 as van ,lehet tenyleg a b8 as jobb ?en nem hinnem .
Ebböl mi lehet az igaz ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Itt irja ebbe a tesztbe [link]. Wrgb-Matrix-Panel alitolag ezek vannak a C9 es meg dragabb Oledeknel .
De most nem is ott akadtam le ,hanem hogy mondta sokan visszaküldtek ca C9 est pixel hiba vegett .Hogy a sok mennyi ,azt nem mondta .Ezert kerdem meg benneteket ,mert erre a forumra utalt .
Most tenyleg sok C9 est visszaküldtek pixelhiba vegett ?Vagy egy paran csak ?Az meg miert sok a par ember ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Neharagudj ,de milyen Oled et vettel ? ami pixel hibas ?! Mivel a Dj nice kolega nagyon ugy gondolja hogy a C9 es panelek közütt sok a pixelhibas es sokan visszaküldtek .Mivel en most egy Philips 65OLED754 et vettem es alitolag abba is C9 es panel van .En azt gondoltam egy C9 es panelnak örülnöm kene ,erre fö egy kolega azt mondja hogy sok a pixelhibas .Most GONDBA VAGYOK
a philipses haverod kerdezd mar meg hogy mit gondol a 65oled754 sröl ?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz blakey #37579 üzenetére
Tehat hülyeseg külön a C9 re mondani ?! Erre en is gondoltam ,hogy szerencse dolga es mindegyik nel megtörtenhet .
Nalam nem lesz gond a visszaküldes mivel en nagy Online bevasarlo köszpontol vettem es oda szo nelkül visszaküldhetem .
[link]
Innen es meg kaptam 200€ jovahagyast .Különben ebböl az aruhazbol veszek mindent mivel 3 ev garancia van mindenre 2 ev helyett es mindent inygyen szalitanak ki .Különben hogyan kelle megnezni? piros TESZT foto val?
Ja igen ,es a pixel hiba mar ujonnan megjelenik es nem egy idö utan is bir ?Vagy az beeges ?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Es most mit nezel ? Egy negyedik E9 est ?
Tehat mindegyiknel megtörtenhet .Es hogyan teszteled Piros hatterel ?Különben nem lehetseges hogy Magyarorszagra mar eleve masodosztalyt adnak ?Mivel halottam peldaul a mosopor vagy Dezodor ,vagy peldaul a Nutella sem nem az amit külföldön arulnak .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
De en nem is ertem ,a gyartosoron nem leszoktak ellenörizni az ilyen hibakat ?Szerintem Pixelhibas teveket nagyon gyorsan robotizalva lelehetne a gyarto sor vegen ellenörizni.
A masik itt vagy te vagy mas mondta Foliaval van leragasztva a panel elöl .
En töbtöl hallotam hogy nincsen folia elöl a panelon es en is ketszer meg 2017 ben rendeltem Philips 9005 oledet es nalam csak nejlon foliaban volt az egesz es elöl meg egy kartonlap volt a panel hoz ragasztva .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz LógaGéza #37606 üzenetére
Szia Geza
En mar vagy 10 eve mindeg Philipset veszek (2-3 eve cserelek) ,nem azert mert a legjobb ,hanem mert ambilghtes .Na most mar 2 eve rendeltem 2x is 9005 ös oledet a Philipstöl es meg annal a modelnel elcsesztek az Ambilight iranyt a beepitesnel (mivel az LCD ekhez kepes az olednel kisebb terület van a ledeknek mashogy van a beepites) es mert feltem egy kicsit a beegestöl ,visszaküldtem öket .
Na meg ami zavart hogy az csak 55 Zoll volt es szerettem volna mar egy 65 Zollosat .
Ami meg az arat illeti , emlekszem 2017 ben arrol almodtam hatha ev vegere olyan 2000€ ra lemegy az akkori Oled803 as peldaul .(de ez sem DOLBY VISION os volt meg akkor ) .
Hat megis egy 65PUS8102 2017 Oktoberebe .(direkt ledes HDR es igazi 10 Bit nagyon jo LCD ,most mindegyik 8Bit + FRC es 50HZ )
Mivel iden ,pontossan 2019 decemberetöl a tegnapi napig harcoltam a Philipsel (kephibas a HDR sötet reszleteknel)es legyözhettem öket ,most kaptam egy eselyt hogy egy Oledet vehessek magamnak .Visszavette a Kephiba miatt az Online aruhaz Universal.at es tudtam egy 65OLED754 megrendelni ugy hogy csak a 620€ különbseget kell kifizetnem ..A lenyeg ,2017 ben meg almodtam ambilightes OLedröl hogy 2000€ ert megkapjam .Most 2020 ban siman meglehet venni , 1800€ ert ,egy Dolby Visonos Ambilightes uj 65oled754 est.
Tehat azert egy kicsit megy lefele az Oled ara.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #37613 üzenetére
a, Mi a csere oka?
b, Mit csináltok a régi tv-vel? (kuka, elszállíttatjátok az új kiszállításakor mit veszélyes hulladék)En azert cserelem mert a tehnika fejlödik es mert van is ra lehetösegem .
Az utolso 5 Evben 2 X ugyszolvan kiharcoltam hogy kephiba vagy Szoftver hiba vegett hogy visszavegyek es igy visszakaptam az összeget amiert vasaroltam es vettem jobbat dragabban .
Nem tudok azonosulni dolgokkal ha valaki ,valamit reklamoz es eladja nekem ,en fizetek erte es otthon azosonulok a hazugsagokkal hogy peldaul nem is igaz amit irnak ,nem ugy müködik vagy nem azon a minösegen ,ez szerintem csalasnak minösül ,csak sokat megsem erdekel ,el vele. .Peldaul nalam PERFEKT HDR el hirdettek .Hat azt a szot hogy PERFEKT masfel ev utan feltettem nekik ,hogy mit is jelent ?!
De idegfeszitö tud lenni ,de erre nekem megvan a kepessegem .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz Squirrel #37785 üzenetére
Az Amazon.de n a Philips 65oled754 1417€ .Jo ara van ,ingyen Posta söt mind tag ,nalam 285€ 5 Honap lefizetesre.
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Elfogyott ,en vettem meg az utolsot?
-
djpundro
aktív tag
válasz LógaGéza #37791 üzenetére
Ne ne ,nem a frissen nyitott boltot nezd ,en meg direkt az Amazonbol vettem .ezek a többi eladok sok resze csalo ,sajnos .de sok van .Es nem is retem hogyan nem tudjak szürni?
Közben nezem megint 2100€ körül az ara ,en 1418€ ert meg rendeltem .Jo szerencsem volt .
A csalot kilöttek
[link][ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz rothfb #37980 üzenetére
Mondjuk most rendeltem egy Philips65OLED754 et (Kedden kapom meg)
es a teszten kihangsulyozza hogy a Dolby Vision sötetebb HDR10 tol es hozzatette ,hogy lehetseges hogy a mernökök igy alitottak be a ennel a tevenel hogy kontrasztosabban latszodjon a kep . .
Mindesetre a lenyeg ,hogy a DV sötetebb a Philipsnel mind a HDR10 es szebbnek is tartja a tesztben a tesztelö . Mondjuk itten nem a + os HDR ert mondta .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Megjött sracok a Philips 65OLED754 .Egy biztos a kepminösege pazar ,Dolby Vision super .Menü lassu ,gagyi Smart ,Netflix amim most van az gyönyörü ,gyorsan megy ,Amazon prime stb ami van .De ugyis külsö lejatszot hasznalok .
A masik a pixel eltolas jobbra balra nezzük figyeljük ,de eszre sem veszi az ember .Ez biztos nem zavaro. Az ara az jo volt 1400€ .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Hat nagyon örülök ,voltak bibik elment a Soundbar hangja ,egy kis reset es ment tovabb .
Lenyegeben nem hibatlan ,de a legfontosabb a kepminöseg ,az meg nagyon jo .
Megnyomom a HOME gombot par masodperc eltellik ,de utanna gyorsan megy .
Netflix megint mondom ,gyönyörü .
Nagyon fontos szamomra a CEC ,mivel külsö VU+ nezem es a kanalisokat a TV taviranyitojaval valthatom .
Meg a belsö lejatszoja ,ami nagyon meglepett .Nincsen cover persze ,de nagyon jol mennek a filmek .
Tegnap volt azt hiszem az Amazonnal 1000€ körül az 55 ös model akcion .
Csak birja ki 3-4 evet ,jo lenne .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #38114 üzenetére
Hat vallamit valamiert .Ez legyen a legnagyobb gondom vele .Mondjuk amikor mar a Netflixet navigalod az mar jo gyors.
Csak remelni tudom ,hogy nem fog beegni .Habar soha nem aramtalanitom ,meg nem jatszom ,este 18 oratol 23 ig megy a tevem .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz renziNNN #38119 üzenetére
Nem mondasz hülyeseget es eppen ezert mondtam ,hogy nem aramtalanitom sosem ,mert csinalja a pixeltisztitast ,söt a Philipsemnel meglathatom a Szervizmenüben hogy hanyszor ment es hogy peldaul 10 Ora utan ha keselteted a Pixelfrissitest ,pont ugy van ahogy mondod es nagyon sokat olvasok ilyenekröl ,csak az en felyem nem tud olyan jol memoriazni es sokszor felejtek
Hanem azt szeretnem kerdezni ,hogy a beegest az elenk szinek okozzak jobbban ,vagy vilagos feheres ,szürkes szinek is ?
Mivel latom a History HD en is a Discowery HD is a logo feheres szürkes .Lehet pont ilyen vegett valtoztattak meg ?
1 ora utani allapot hogy megkaptam[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz icemad #38149 üzenetére
en 1 orat vartam .meg kicsomagoltam felszereltem a tartot es a falra akasztottam ,kb annyi telt el .Nem 5-6 ora .a kivancsisag megölne olyan hosszu ideig .
-
djpundro
aktív tag
Rendszeres idöközönkent szoktam menni mediamarkta es nyomkodom tesztelgetem a teveket .
A lenyeg a Samsung 65q85 öt akartam venni vagy egy Oledet .Vegülis mivel olcsobban megkaptam veletlen egy Philips 754 et vettem .
De most ugy nez ki ,megsem bantam ,mivel tegnap kicsit megint nyomkodtam a q85 öt a mediamarktba es iszonyu nagy blooming van nala is (a teszten allitolag a q90 esnek meg nagyobb ) a N netflixes betünel vettem eszre ,hogy mennyire vilagit a betü körül .
Szerintem ha mar a nagy vilagossagban igy latszik ,akkor sötet szobaban meg zavarobb lenne .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
A Q90 nel tevedtem .De ha a Q85 nel ennyire latszik ,akkor biztos a Q90 nel is van .Az biztos ,egy mediamarktban nagy feny melett is feltünik ,akkor ott nagyon nem stimmel valami.
Erdekes modon a Sony 9505 ön nem lattam ilyen bloomingot ,csak ott meg a HDR kepminösegnel elöjöttek ugyanazok a kephibak mind a visszaküldött 65pus8102 nel..
Lenyeg Oled nel nincsen jobb.Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Nekem a 65 zoll van ,pazara kepe ,meg ambilight .Menü Lassu .De Netflix jol megy .De 715€ ert lekell tesztelni es ha nincs beegve ,annyiert nagyon megerne .
-
djpundro
aktív tag
válasz rothfb #38458 üzenetére
En nem is vettem kialitott darabot ,csak veletlen az Amazon bol joval ar alatt volt .2000€ helyett 1400 €
Ja igen ,a Nemet hifi forumon mind mondjak hogy semmikeppen ne vegyenek kialitott darabot ,mert ott es nalunk Ausztriaban is meg az LG sem csereli ki ha beegve van .
Na most hallotam Magyarorszagon elnezöbb az LG ,nem tudom mi ebböl az igaz?!En megbirom a szervice menüböl nezni is hogy mennyit ment meg hogyan al a pixeltisztitas ,meg azt is kiirja (ami nalam 0) ha nem engeded hogy tisztitjon .
Ujonnan kicsomagolas utan 1 oraval kb .Es több nap utan ,irja hany ora utan csinalgatta a tisztitasokat
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz Pro Koryak #38463 üzenetére
A pixeleltolast en peldaul a Philips 65oled754 nel soha eszre sem veszem .Lattam ,igen figyeltem ,egyik oldal masik oldal szele vastagabb ,de plane ambilight melett eggyaltalan nem tünik fel ,nem zavaro. Inkabb nalam az ACR valamiert bekapcsolja ,de nem jön meg a hang a Sony sounbar on .Ekkor a menüben ki es be kell a CEC t kapcsolnom .
De hatha meg ezt javitsak .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz djpundro #38456 üzenetére
Ja igen ,a sajat teve taviranyitojaval megnezheted a philipset hany orat ment meg a pixeltisztitast is pontossan.
1,2,3,6,5,4, taviranyiton es utanna csak lapozol arra az oldalra ahol van CSM6Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ma voltam a Mediamarktban es bar ellenem beszelek ,mivel nekem is egy Oledem van Philips 65 oled754 ,de amit egy Samsung a 804 es melett FEHERET produkal ,az kidobta nalam a biztositekot .
De meg az alatta levö ,mar nem tudom milyen tipusu teveknel is latszik mennyire feherebb a feher hatter.
Kepek magukert beszelnek.
Mondjuk egy normal studio kepnel nem latszik ,csak hogy vilagosabb .
De a feher vegett mar volt regebben egy irasom es akkor egy q70 el hasonlitotam össze.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz daneel_hu #38627 üzenetére
Sajnos nincsen itt semmi nagyitas ,ez valo igaz es nagyon latszik a külömbseg ,sajnos .az alatta levö kettön is ,az is mind a kettö lcd .(habar az alatta levö lcd ek also kategoria tevek ,azokat nem kene a jobb kategoriakhoz hasonlitani)
Pontossan egy kicsit kekes a feher ,de ingen kis feher reszeknel nem ,csak ha nagyobb területen van feher szin .
Ez valo igaz ,ami engem peldaul per pillanat zavar ,mind mondtam nekem is Oled van Philips 65oled754 es mar töbször meg hasonlitas nelkül is eszrevettem hogy nem feher a feher .
Most meg veletlen mashol voltam Oberwarton (Felsöör) a Mediamarktban ,na ott aztan majden mhanyatt estem amikor egymas melett meglattam a q85 öt es a 804 oledet .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Mivel van egy Philips 65Oled754 es oled tevem it kerdem meg hogy mi a velemenyetek amit ide is beirtam a QLED Topikba [link]
.Feher iszonyuan zavar a nagy hatterben ha van .Hogyan lehet ezen allitani ?Mivel valaki mondta bealitasban lehet allitani ,de mas is mondta a feher az olednel kekes marad .A masik ,nappal (oldalrol gyönyörüen süt be a nap ) szebbnek tünik a kep ,pedig a menü alatt kikapcsoltam azt a falevel ikont ,ami a szenzort iranyitja hogy nappal vagy ejszaka van e?! Ez csak fenyt korigal es hogy sporoljon az arammal vagy jobbnak is tünik az emberi szemnek?
Harmadiknak meg ,tenyleg hülyeseget csinalnak ha visszakpldenem az oledet es egy Samsung 65q85 öt vennek helyette?
Kerem avelemenyeteket .
Köszönöm .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz salapp #38939 üzenetére
Köszi a valaszt es a többinek is.
Ugy nez ki inkabb maradok az oled 754 Philips nel .Egy Lg c9 400-500€ külömbseget okozna ,mivel egy jo akcio napon az Amazonbol 2 hete vettem meg a Philipset 1420€ ert. 65 Zollost.
Van a menü alatt valami feher bealitasi skala .csakhat nem tudok miket beiirni .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Helo
Köszi az ajanlatot.
Lefenykepeztem a dropboxon elerhetöve tettem.
[link]
Ha valami hianyzik akkor szoljal.
Van itt par teszt az Oled754 röl esetleg megnezheted .
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest