Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serf
csendes újonc
válasz Northlorien #44126 üzenetére
Szia!
Csatlakozom az elottem szolokhoz,ne aramtalanits. En nagyjabol a fenyt vettem vissza es bar sokan irjak, hogy keves, de nekem boven eleg a 20-as fenyero, nem egy vacak szetvilagitott tejfelt nezel. Este olvasni lehet mellette, nappal, ha zavar feltolhatod nagyobbra. Amikor megvettem osszeszereltem nappal volt, elinditottam, alapbol 60 volt a fenyero, a nejem rogton ramszolt, ez nagyon fenyes.
Osszeszerelesnel ne emeld a panelnel. Kepernyot ne torolgesd amikor karbantart es ne hagyd ott allo keppel.Udv
[ Szerkesztve ]
-
Serf
csendes újonc
Hali. Remek a pana 950. Tegnap kikapcsoltam a tvt a szokasos narancsarga led vilagitas maradt nem valtott pirosra. Azota is tart kb egy napja ez maradt, azota volt kikapcsolva kb 14 orat. Most volt benne 300 ora. Szerintetek raengedjek egy nagy karbantartast?
Koszonom -
Serf
csendes újonc
+1 a Pana Gz950 mellett.
Én nekem semmi bajom a menüvel se és a média lejásztóval se.
Egyszerűen amikor töltesz valamit úgy is a legjobbat akarod mindenből, akkor azt is kell letölteni.
Igaz én se játszom rajta, Kábel Tv, Netflix, Youtube, + a letöltött média lejátszás(válogatott)
Hja és nem beszélek a TVhez azt kibírom -
Serf
csendes újonc
Nem ertem minek a hdmi 2.1 a 4k-s tvhez. Gondolom mindenki hardcore gammer.
-
Serf
csendes újonc
Hali.
Megvettem a gz950 tv-t. Eddig nagyon tetszik.
Mondjuk nagy elorelepes volt, mert 82 cm-es tv volt az elozo.
A boltban meg megneztem az lg termeket, korbejartam a menu rendszeret illetve a tv kialakitasat. Nyilvan nekem nincs tapasztalatom vele, igy leszogezem ez egy rovid ismeretseg, nem mondanam mervadonak, viszont nem erte el, hogy ne vegyem meg a panat. Amit a menurendszereben a pananak most atneztem teljesen jonak tunik, mindent megtalaltam, mindent elertem. Lg-nek a rendszere csili vili, jol nezett ki gyors is volt, de szamotveto kulonbseget amire en hasznalom nem erzekeltem. Pananak egyszeru rendszere van, nekem tetszik, egyenlore.😁 illetve szerintem jo gyors. Talan szembol picit jobban nez ki az lg tv, mar aki nezi a kavat. 😁 Kicsomagolas, nagyon egyszeru es kivalo, szerintem egyedul nem lehet megcsinalni, ez egy 65-os tv. Osszeszereles nagyon egyszeru. Nagyon sokat nem kellett gondolkodni a csatornak beallitasan se. Kivalo. Elindult a tv, a nejem megjegyezte hogy nagyon eros a feny. 60rol siman jol esett visszavenni 30-ra, kompromisszum nelkul. Hdrben is jol nez ki ha 100, de 75is siman jo, ezt meg majd nezegetem. Netflix nagyon gyors, Our planet, meg hat......nem bantam meg hogy ennyi penzt kiadtam erte. Kozben usbrol is neztem filmet. Minden ok. Nyilvan keszultem, dd-s, mkv-s filmet toltottem le, az elvartnak megfeleloen mukodott. Gyorsan lehet tekerni, kilepes gyors, atugras masik filmre par masodperc, elegedett vagyok.
Ami nem tetszik:Nem tudom en vagyok bena vagy nem lehetseges, de a hangszorokat egyutt hallgatni egy fejhallgatoval.
Hdr filmnel a mozgasnal darabos.
Egyenlore ennyi.
Majd meg irok.😁
-
Serf
csendes újonc
válasz Pro Koryak #41933 üzenetére
Huhu, remek, bar tolem a hd is mehet, visszaallitom ha kell😁
-
Serf
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék venni egy OLEDet én is, valószínűleg Pana lesz és 950e,ha jól látom most a 65-ös 550K, ez már azt hiszem jó ár érte. Sokat olvastam a fórumot, köszönöm a sok tapasztalatot.
Főleg a gyerek fogja nézni az m2-öt, ha jól értelmeztem a fehér logóval nincs gond.?.
Éjszaka amikor alszanak akkor fogom én nézni a filmeket.
Médiás Gold gari az törésre is jó? , ekkora értéknél már nem szeretném, ha valami baja legyen 1 év után
Pixeltisztítást nem értem, most érdemes futtatni vagy csak évente egyszer?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest