Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én előbb lehúznám OFF-ra a 'max fény'-t, és csak utána csökkenteném (opcionálisan) az OLED Fény-t. Ilyenkor kvázi visszakapcsolod a kijelzőt SDR fényerő módba, ami a W alpixelt illeti. Na meg persze dinamikus izék Ki...
Az ilyen összevetés pedig nagyon függ a tartalomtól is. Olyan jeleneteket nézz, ahol a HDR kiadás sem megy 100 nit fölé. Ne a kis világos foltokat hasonlítsd össze, amik az SDR anyagon le vannak vágva, a HDR-en pedig kiragyognak, hanem a kép többi részét (amit úgy egyszerű, ha olyat választasz, ahol épp nincs is jelen vakító folt).(#42017) alaves - Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen sűrűn futtatod le. A 4 és 2000 óra szerintem arra vonatkozik, hogy korábban (sűrűbben) nincs értelme, de abból nem lesz fizikailag semmi baj, ha később fut le (csak annyi, hogy ha már kéne számottevő kompenzáció, azt nem kapod meg, míg le nem fut végre, de ez azt is jelenti, hogy amíg nem látsz hibát, addig ráérsz vele).
A hosszabbik JB futása utáni hiba kétféle lehet:
- nem volt elég tartalék
- tökéletlen maga a JB mérés/kompenzálás (lásd "téglalap hiba", csak másképp)
Mindkét esetben mindegy, hogy a legutolsó sikeres futtatás előtt hányszor, vagy hányszor nem futott le (szerintem), mivel ez mindig csak mérés, nem okoz fizikai változást, a gyári tartalék pedig valami fix dolog, pl. 1000 nit lenne a csúcs és 700-ra lövik (ez csak vaktában írt példa). Itt ugyan akkora fogysz ki a 300 nit extrából, ha naponta kétszer, vagy csak 2000 óránként fut le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest