Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Philips tulajoktól kérdezném, hogy miért kapcsolgatja be az erősítőt a 706 minden áldott nap reggel 6-7 között?
Automata frissítés kikapcsolva, és a frissítés keresés is.
Tuti a droid miatt van, csak arra nem jövünk rá, hogy hol és mit kell kikapcsolni, mert ez valahogy nem életszerű. -
Gaben360
senior tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Elvileg mennie kell, ha van hozzá az a kis dobozka, ami a T2-höz is van.
Videókat néztem YT-on, ott mindennel IS ment, ledsortól a flexibilis neonig...
Be kell állítani a T2 menüben a Dreamview-t, Bt-on kommunikál a többi eszközzel, késés nélkül.Nyílván hozzá kell adni az új eszközt az apphoz, ott ki tudod választani, hogy mit is akarsz hozzáadni.Jelenleg karácsonyi fényként üzemel a lightbars, az ablakban, szóval elég sokoldalú kütyük ezek.
-
Gaben360
senior tag
válasz
Lajmund
üzenetére
Tuti a hangbállításod nem jó a tv-n.Millió egy szar van amit állogatni lehet,legalábbis C1-en.Gondolom a C2 se különb.Nem tudom milyen opciók vannak optikán,mert 1000 éve nem használom,de a hdmi-n én is szoptam a hanggal.
Szerintem áthaladásra állítsd és ne automatára.
Meg van ott még opció,hogy milyen hangformátumot engedjen át a tv. -
Gaben360
senior tag
Játékoptimalizációs problémám akadt a C1-en.
Sehogy nem lehet kikapcsolni az AI hangoptimalizációt,és ez tönkrevágja az atmost sajnos.
Minden AI funkció kikapcsolva a menüben és játékmódban mégis ott van, bekapcsolva és kiszürkülve.
Létezik erre megoldás? -
Gaben360
senior tag
Akadt egy kis gondom a C1-el.
Az istenért nem akarja átengedni az atmost,se a ps5,se az sxs.
Disney+on meg simán megy.
Már 77x átnéztem a beállításokat,minden jó,de atmos az nincs.
Mi lehet a probléma?
A C9 legalább DD+-ba áttolta,amíg nem volt meg az atmos párosom.
A vicc meg az,hogy ps5-n átrakom dts-re és vígan szól tovább DD-ba,mintha a tv átengedné,de ugye nem tudja...
-
Gaben360
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem Govee van, a C1-el együtt vettem egy hete.
Teljesen jól működik, és nem is olcsó egyébként, nekem a dual kamerás van.
Létezik 75-85-ös tv-re is. Appon keresztül vezérelhető, és elég sokat is tud, sőt tovább is bővíthető a világítás, ha akarod.
Vannak más gyártók is, de azok általában csak hdmi-n működnek. -
Gaben360
senior tag
Szerintetek jó ötlet egy C9-et lecserélni egy C1-re vagy 2-re? Van érdemi elórelépés a C9 óta? Megmondom őszintén, eddig nem foglalkoztatott a téma, mert különösebb problémám nincs a C9-el sem.
-
Gaben360
senior tag
Sziasztok!
Behányt a C9-em távja.
Egy MR22-es táv j lehet a C9-hez?
MR19-et nem találni már, vagy csak aranyáron, még az MR21-et se egyszerű, azt tudom, hogy jó hozzá. -
Gaben360
senior tag
Üdv Néktek!
Philips tulajok segítségét kérném.
Adott a havernak egy 65/706 os.
A gond a hangátvitellel van, legalább is én arra gondolok.
A jelenség csak Ps 5-nél van meg, mégpedig az, hogy random elmegy a dts, és csak 2.0 szól.
Az erősítő egy denon 2312, Arc-n csatlakozik a tv-hez, ez jó is streaming szolgáltatókra, mert ott szól a DD+ is. Ps pedig a 4k/120-as csatira van aggatva, szóval ez is jó kéne legyen.
A ps beállítások jók, ugyan úgy van, mint nálam, csak LG C9- Yamaha 1060 a felállás, és nálam minden jól működik. Mit rontunk el?
Újramértem a rendszerét, hdmi is cserélve lett erősítő-tv közt, pénteken ejtettük meg, tegnap estig jó is volt minden.. -
Gaben360
senior tag
Philips tulajoktól kérdezném, hogyan lehet az HBO maxot rávarázsolni a 706-ra?
Egy jóbarátomé a tv, de én nem vágom, nekem Lg van.
-
Gaben360
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ameddig nincs róla kép, úgysehisszükel...
Viccet félretéve, grat a TV-hez, tuti frankó lehet! -
Gaben360
senior tag
No, most futatja a C9-em a második nagy pixelfrissítését, remélem nem lesz gebasz!
-
Gaben360
senior tag
Urak!
Az lehetséges, hogy egy LG E6-on nincs a youtube-on hdr?
Haverom szerint nincs, csak a 4k-t engedi neki beállítani, hdr nincs.
A másik kérdés, rá lehet valahogy varázsolni az HBO Maxot? -
Gaben360
senior tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Én rendeltem akkor és 2 nap múlva is.
A 21.-i rendelés egyik fele megjött 26.-án.
A 19.-i rendelés egyik fele megjött 27.-én.
A 21.-i rendelés vége ma jön meg.
A másik termékről semmi infó, még a rendelések között se látom.
Szóval van baj rendesen. -
Gaben360
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem tudom az milyen minőségű, majd összehasonlítom.
-
Gaben360
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Mivel oled tv topik, igen erről kéne szólnia, nem a kúledről, annak van sajátja, gyártók szerint IS.Én sem megyek SX tulajként a PS5 topikba bölcsességeket énekelni a boxról, nem oda való!
-
Gaben360
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Tudom, hogy nem erről volt szó, ez a flagship.
Ennyiért én inkább két oledet vennék, ha megtehetném. -
Gaben360
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Most futottam át a csoda samsung 8k kúled tesztjét...
120 nitre kalibrálva 1608:1 a natív kontraszt 95.7 nittel.
Ez még a 4000:1-től is messze van,nemhogy a végtelen kontraszttól, de legalább van 1927 nit fényerő.....1.6 milkáért 65 collban....
-
Gaben360
senior tag
No, elértem a 2000 órás pixelfrissítéshez, karbantartáshoz a C9-en, most csinálja.
Remélem holnap nem lesz téglalap a közepén!
-
Gaben360
senior tag
válasz
bobojszan
üzenetére
Én egy szóval nem írtam ilyet, hogy ez jól van így, én azt írtam hogy nem 1%-os szürke képpel kéne indítani, 5 perccel az első bekapcsolás után.
Ha a tiéden mindenhol látszik az a paca, és nem javul kompenzációk után sem, nyílván jogos a felháborodás, én sem járnék el másképp.
De arra ösztökélni a júzert itt, hogy ez a helyes tesztelési folyamat, na én arra írtam, amit.
Valószínű hogy 99%-uk, ha jól kezeli a tv-t az első pár napban, legyen az bármelyik gyártó is, szerintem észre se vennék hogy esetleg van némi banding.HA normál tartalomnál látszik, akkor van baj. HA nálam a YT-on vagy a Netflixen látszana bármi anomália is, én is írnék az LG-nek elhiheted. -
Gaben360
senior tag
válasz
Joci??
üzenetére
Én azt nem értem, hogy egy új tulaj kibontja a tv-t amit egy valag pénzért vesz, és elkezd 1 meg 5%-os szürke képet nézni rajta, mer itt azt olvassa hogy így kell tesztelni egy oledet.
Könyörgöm, fusson már le azon a tv-n vagy 3-4 kompenzáció, addig lóf@szt se ér az egész tesztelősdi, max önsanyargatni jó, másra nem nagyon.Aztán meg jön telesírni a fórumot hogy szarazoleddeazlgmégszarabb.Nézzen rajta tisztességes forrással 4k anyagot,azt ha ott van banding meg anyámkínja, na akkor kell pötyögni az ügyfélszolgálanak,azt majd megoldják a problémát.Ezt bele kéne írni az összefoglalóba is, mer szerintem aki most vesz oledet tuti nyomja a tesztképeket az 5 perce vett tévéjén.Én megfogadtam az első oledem után, hogy soha többé nem nézek ilyen szarokat rajta, majd ha normál tartalomnál látom, akkor majd verem a virtuális asztalt. -
Gaben360
senior tag
Szerintem váljatok el, az lesz a legjobb mindkettőtöknek, téged sem esz az ideg és a tv sem lesz havonta szétszedve.
Nem értem mi van itt hetek óta, de áldom az eszem, hogy tavaly májusban még vadásztam egy C9-et, és nem ugrottam bele a CX-be jóval drágábban.
Én nem tapasztalok se foltokat, se TT és a hangjával sincs semmi probléma.
Az egyik haverom azt hitte valami soundbar szól, pedig nem csak a tv. -
Gaben360
senior tag
Olednél jobbat nem nagyon találsz játékra a tv-k között.
Nálam hibátlan volt One X-el és most SX-el is a C9.
Ez erősen user error, vagy a kábel 1.1 én ezt nem tudhatom, de nem a tv és a gamemód a ludas ez szinte biztos.Lehet a ps4-en kéne egy gyári visszaállítás, vagy kábelcsere, mielőtt még veszel egy kúledet helyette. -
Gaben360
senior tag
Lehet tudni már, hogy mikor lesz publikus a frissítés C9-re?
Kedden jön az SX, addigra jó lenne, ha a tv is készen állna. -
Gaben360
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Persze, ez lesz majd a microled....egyszer talán, horror áron.
-
Gaben360
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Őööö... melyik oled 350 nites??
Pont hogy a CX kicsivel kevesebbet tud fényerőben, mint a tavalyi modell.
Nekem C9 van, és bőségesen elég a nit hdr esetében.
Szerintem a legalja 4k lcd-k tudnak csak 350-400 nitet, ezért is van kúled meg triluminos panel a felsőbb kategóriákban..... -
Gaben360
senior tag
válasz
tollasahatam
üzenetére
Láthattad, az se garancia semmire se, valakinek a GZ2000 is fos volt!
-
Gaben360
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Jézus ereje!
Azt hittem az HBO Go miatt szabadult tőle, bár az is fura, de amiket ott leírt, mintha valami dzsunka gyártó legalja lcd-ről esne szó.Szerintem ott erősen user error a szitu, főleg hogy a samu táv is gondot okoz..Na mindegy a kúleden legalább van hbo, és a feketével se lesz gondja, mert az meg nincs.
-
Gaben360
senior tag
válasz
PlanetDada
üzenetére
Hát igen,de azok lcd tv-k, oled és oled közt NINCS akkora ordító különbség, legyen az LG Pana vagy bármi más.Tegyél be egy 4k HDR filmet,és állítsd a profilt Technicolor szakértőire, az alapból elég jó.
-
Gaben360
senior tag
Egy-Két szót írnék a 65C9-ről, a B8 után.
Valóban jobb hdr-be mint a B8, jobbak a színek, több a fényerő láthatóan, nincs makroblokkosodás. Játékoknál gyönyörű a képe, és persze filmeknél is.
Azt nem tudom, hogy miért dobálja el a távot, tegnap vagy 3x kellett újrapárosítanom.
Még egy baj van vele, hogy 3 nap után már ez is kicsi.
-
Gaben360
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Na beüzemeltem a 65C9-et, tetszik.
Még hétvégén jobban letesztelem, csak belőttem mindent rajta amit kellett.
A méret meg látványos 55" után.
Annyit kérdeznék hogy aki Xbox one X-el használja, bekapcsoljátok az azonnali játékválaszt?
A boxon bekapcsoltam a VRR és ALLM funkciókat. -
Gaben360
senior tag
Én is beléptem a 65-ös klubba egy C9-cel a mai nappal.
Sajna csak hétvégén fog a helyére kerülni.
Még el kell csoamgoljam a B8-at előtte,aztán mehet az apróra.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy valóban annyival jobb lesz-e mint itt sokan mondják.
Főként az xbox érdekel, hogy ott lesz-e látható javulás, g-sync stb....
Bár már a méret miatt is megérte a váltás,a többi már csak hab lesz a tortán, no meg jó áron is jutottam hozzá. -
Gaben360
senior tag
Hát ez az idei Joy-Napok egy nagy lófütyi kb.
Semmi normális akció,se normális készlet oled tv-ből.
Tavaly sokkal jobb volt.
Lehet le is mondok a 65C9-ről, mert nincs és szerintem már nem is lesz, megmarad az 55B8.
-
Gaben360
senior tag
válasz
adamssss
üzenetére
Engem a mozgásmegjelenítés érdekel, meg a fényerő,hogy elégséges-e egy B8-hoz képest.
A másik meg a G-Sync, az X kihasználná,és az új generáció is.
Megint lemaradtam az MM 65C9-ről, mert nem elérhető ismételten, most vagy csak egy db volt, vagy mindenki tele van zsével és otthon ül HO-ba, és most nem lisztet cukrot vásárol fel, hanem 65C9-et. -
Gaben360
senior tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Láttam, mire odaértem, hogy berendelem már nem volt elérhető a médiában.
Euronics meg csak bolti átvétel, és persze az se a közelben, úgyhogy várok, hátha a jövő héten lesz valahol. Aztán lehet hogy 55E9 lesz még a végén,ha nem lesz 65C9 jó áron.
B9 az bezzeg van,meg philips és sony jó drágán.
-
Gaben360
senior tag
Jelenleg 585k a 65C9 media marktban és euronicsba is.
Lesz ennél még lejjebb, vagy inkább csapjak le rá most?
Tavaly mikor a B8-at vettem kuponnapokon,utána már nem ment lejjebb az ára. -
Gaben360
senior tag
Lehetőségem lenne egy bontatlan 2 év garis 65C8-at vennem,az 55B8 helyett, elég jó áron.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyivel járnék rosszabul a C8-al, mint egy C9-el, ha újgenerációs konzol is tervbe van?
Nem tudom, hogy mennyire fogjál leakciózni a C9-et, de gyanítom 600 alá nem nagyon, a C8 meg 420 lenne,de Emagtól van, szóval a gari még kérdéses, hogy gyári-e. -
Gaben360
senior tag
-
Gaben360
senior tag
Nagyon csábító a pana 65GZ950 550-ért, de megmondom őszintén, hogy fosok a 65-ös mérettől,itt majdnem mindenkinek a gondja volt vele, elsősorban a tintinggel.
Na jó az nem pana volt,de akkor is, a panel ugyanaz.
A C9 lenne a legjobb, mert én játékra is használnám, meg a táv és a webos is hiányozna.
Ha lemenne 550-re a C9 az jó lenne, de akkor is visszatartanának a hibák.
55B8-ról váltanék. -
Gaben360
senior tag
Szerintetek megérné egy 55B8-at cserélni egy Philips 804-re?
Igazából nincs bajom a B8-cal, csak gondoltam ez újabb 1 évvel.
Ha jól tudom, akkor a 804 se hdmi 2.1, pedig emiatt már cserélnék a következő generációs xbox miatt. Vagy inkább C9? Az hdmi 2.1 -
Gaben360
senior tag
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
Hát az a samu minden,csak nem valósághű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor