Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Összességében oda kell figyelni az OLED-re, ha tetszik ha nem.

-
Joshi
titán
Ne akarj 8K-t addig amíg rá nem kényszerítenek a gyártók. Egy tévét a natív felbontásán célszerű nézni, márpedig 8K filmek még jó darabig nem lesznek. Vagy ha lesznek azok jó esetben 4K-ról 8K-ra felkonvertáltak lesznek, rosszabb esetben 2K-ról felkonvertált 8K lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Játékot meg nem is említem, még most sincs olyan VGA ami megbirkózna a 4K@120fps-el, nem hogy a 8K-val. -
Joshi
titán
válasz
rinpocse
üzenetére
Semmi gond, csak helyére tettem a dolgokat.
Ezek szerint van tapasztalatod a Sony XF9005-el. Gondolom a pénz nem nagyon számít, de mi nem tetszett a Sony LCD-ben hogy mindenáron OLED tévét akartál? Nekem is van LCD és OLED is, igaz mindkettő Sony, de tévécsatornáknál nekem bőven megfelel az LCD is. Az OLED-et én kimondottan mozira vettem, habár bőven megy azon is tévé csatorna, főleg ismeretterjesztő csatornák és sport.
-
Joshi
titán
válasz
rinpocse
üzenetére
Elsősorban tévéadásra én nem biztos hogy OLED tévét vennék. Itt van egy kis ár összehasonlítás. Ezek ajánlott és nagyon jó tévék. Egyébként a Sony XF9005 nagyon jó tévé, és majdnem 65" kijön egy 55"-os OLED árából.
Sorry az OLED fanoktól.

-
Joshi
titán
válasz
alaves
üzenetére
"Én 25 -ös kontraszt értéken használom (~110 nit)"
Szerintem te a fényerőre gondolsz, ha mégis a kontrasztot piszkáltad akkor gyorsan tedd vissza 90-95-re.
Egyébként a kontrasztot ezzel az ábrával kell beállítani. Javaslom a referencia anyag letöltését, az a tuti. Ja és ezeket meg kell ejteni világos és sötét körülmények között is. A fényerőt kell emelni ha világos szoba van, és le kell venni ha sötét van.
Kontraszt beállítása: AVS HD 709 Contrast Calibration
Sötét részek beállítása: AVS HD 709 Brightness Calibration
Sonynál van egy Sötét részek fényerőszintje, nem tudom más gyártók hogy nevezik ezt.
-
Joshi
titán
Állítólag Panákon a fullos interpolációnál nincs képhiba. Múltkor pont ezért értetlenkedtem, hogy a Sony is tud olyan képi megjelenítést mint a Pana fullos Interpolációja, csak Sonynál még van feljebb is, mit ahogy LG-nél is van feljebb. Szóval ennek így nincs sok értelme összehasonlítani.
Igazság szerint ezt csak úgy lehetne összehasonlítani, ha egymás mellett lennének a tévék és ugyan az a forrás menne rajtuk. Természetesen szabad szemmel, nem pedig kamera után. -
Joshi
titán
válasz
zsoltika74
üzenetére
Persze.
-
Joshi
titán
Ezt a gidás fos videót reszelitek már hetek óta. Egyszerűen ezt nem lehet visszaadni egy teljesen más videó feldolgozó egység által. Nem is értem hogy miért ragadtatok le ezen a szinten. Aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy ennek így semmi értelme nincs.

-
Joshi
titán
Látom nem érted. A számoknak csak akkor van értelme ha az adott fényerő beállítás 120nit. Az én tévém műszerrel kalibrálva van. Pl. Sony fényerő beállítása 0-50-ig van. A 120nit fényerő 17-es fényerő érték a csúszkán. Amúgy az emlegetett Rtings oldalon is 120niten kalibrálnak, nézd csak meg. Sőt, van beállítási ajánlásuk is mindenféle tévére. Természetesen a 120nit a sötét szobára értendő.
Egyébként meg hozzá kell szokni az alacsonyabb fényerőhöz. Hidd el hogy a szemetek épsége miatt is. Én egyedül a HDR-nél nem nyúlok a fényerőhöz, pedig sokan azt is lejjebb veszik. Én azért nem veszem le HDR-nél a fényerőt, mert akkor elvesznek a részletek. Magyarul nem azt fogom látni amit látnom kellene. Ahhoz hogy HDR-nél is kisebb fényerőt használjak, HDR-ben kellene kalibrálnom kisebb fényerőn.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nézd, interpolációt túlzott mértékben nem ajánlatos használni. Ugye Panán a fullos beállítás még nem okoz képhibákat, de azt se tudjuk hogy gyárilag milyen mértékű a 100% mondjuk LG vagy Sony 100%-hoz képest. Mert ugye írtam nektek, hogy simán be tudok állítani egy olyan értéket amit a Panások, de sokkal messzebb is lehet menni, csak akkor már képhibák lesznek. Most a PEII gidás jelenetre gondolok. Ha valakinek nem tűnik fel a képhiba, akkor az használja úgy. De ahogy nézem, szinte minden gyártónak van egy arany középútja az interpolációra, szerintem az Alpha 7-nek is. Nem kell ezzel foglalkozni.
-
Joshi
titán
Ezt nem értem. Mi az hogy nincs tartalom? Pont azt írtam ha van tartalom (megy a film), ahol sötét jelenet van ott az a holt pixel sor teljesen más fényerővel és színnel látszik. De hiszen ez látszik Belan képein is. Gondolom ezért vette észre és idegesítette.
-
Joshi
titán
Akkor állítsd be úgy ahogy neked a leginkább megfelelő. A lényeg, hogy képjavítókat és minden kutyafülét kapcsolj ki. Oled fényt tedd 40-re. Egyelőre ennyi. De sokszor volt erről szó, keress rá.
ui.: utoljára ~2008-2009-ben talán LG LCD-t szervizeltettem. Mondjuk utána volt egy LG plazmám is ami a mai napig hibátlanul működik (havernál), az LG mikróm meg több mint 20 éve. Szóval nincs para.

-
Joshi
titán
Nem azt monda, csak kaphattál volna. Nem ugyan az. De ezt csak te tudod megmondani. Az előzőhöz képest milyen a mostani panel? Rosszabb? Jobb? Vagy nem látsz különbséget?
ui.: minden rosszban van valami jó is. Ezt a menüpontot a büdös életben nem fogod elfelejteni.
Ja és tudod hogy megy a szervizelés. -
Joshi
titán
válasz
janos666
üzenetére
"Szerencsére csak az idejét pazarolta, nem a pénzét és úgy tűnik nem pixelhibás, vagy inhomogént a cserekijelző, szóval "megúszta"."
Megúszta, mert 55"-os a tévéje. Ekkora méretnél ritka a bandingos és tintinges panel. LG azt az elvet vallja, minél nagyobb és minél drágább, annál sz@rabb a panel.
-
Joshi
titán
Ha visszaolvasod a kálváriádat, akkor a képernyőeltolás mint lehetséges hibaforrás az első ajánlások között volt. De nem is ez a gond, hanem a linkelt képeiden végig egy fehér csík látható. Én konkrétan azt hittem az a gondod. Most akkor tulajdonképpen mi a problémád? A képernyő legszélén egy néhány pixel sor inaktív? Vertikálisan vagy horizontálisan?
Az meg hogy a szerviz azt se tudja mit javít, na az több mint gáz.

-
Joshi
titán
válasz
janos666
üzenetére
Azt azért elmagyarázhatná valaki, hogy az A-Sync(FreeSync) amit azzal promóztak hogy ingyenes míg a G-sync fizetős, miért nem támogatja a HDMI VRR-t, míg a G-sync ha korlátozottan is de támogatja? Akkor hogy lehet az, hogy most az általános HDMI VRR-el pont nem az ingyenes A-Sync(FreeSync) hanem az Nvidia-féle G-sync működik? What?

-
Joshi
titán
válasz
renatto
üzenetére
Ha Citroen 2CV-vel viszitek, akkor nem lehet baj.

-
Joshi
titán
válasz
janos666
üzenetére
Ugye itt elsősorban a szinkronról van szó, ott lehet hogy a centrerre van kihegyezve a beszéd hang. Én a Mátrix trilógiát megvettem eredetiben UHD-n, a múlt héten végig néztem. Ott a szinkron hanggal nem az volt a baj, hogy nem hallottam rendesen a beszédhangot, hanem a többi effekt volt piszkosul elnyomva az eredeti DD TrueHD-hoz képest (Atmos is van a lemezen, de az nekem nincs kiépítve). Abban a pillanatban ha átváltottam az eredeti angol DD TrueHD hangra, iszonyatosan megnőtt a tér, mintha teljesen más filmet néztem volna. Persze a sima DD5.1-nek sokkal kisebb a bitrátája, de ennyire nem szokták elkefélni a szinkront. Hozzáteszem, ritkán akad egész jó szinkron hang is.
-
-
Joshi
titán
Abban igazad van, hogy a szinkronok nem a legjobbak. Viszont az is tény, hogy sokan este moziznak amikor nem nagyon lehet zajongani, ezért a hangosabb effektek miatt halkabbra van téve a hangerő. Na ilyenkor gyakori az, hogy már az eleve halk hangerőnél alig hallani a beszédhangot. Ha valaki 5.1-ben akar filmet nézni az tegye normál hangerőn amikor nem zavar vele senkit. Én pl este 8 után már nem nézek normál hangerőn filmet.
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Azért nem veszed észre mert a te tévéd még azon a szinten van ami nem zavaró. Sajnos a 2017-es 65"-os panelek ebből a szempontból nagyon rosszak voltak. Az én Sony A1-en is látszik és bizony itt-ott zavaró tud lenni. A tint az mondjuk engem se zavar, habár hazudnék ha nem látnám. Én azt nem mondom hogy ezen a téren évről-évre jobb a helyzet, de lehet hogy azért jobb a helyzet, mert sokan jelezték és szervizeltették ez miatt a tévéjüket. A lényeg, hogy igen is jelezni kell ha valami nem jó.
(#41216) sakal83 én azokat is megértem teljes mértékben.
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Már ne is haragudj, de miért ne lenne normál tartalom egy sötét jelenet? Számtalan filmben van. Ha észreveszem akkor az gond, ha nem venném észre akkor soha nem hoztam volna szóba. Ahogy pl a tintinget is észrevettem talán én voltam az elsők között akinek ez feltűnt. Aztán persze voltak itt sokkal rosszabb panelek is mint az enyém sőt, volt aki ez miatt átment LCD-re. Én inkább úgy közelítem meg a dolgot, hogy igen is mindenki tudjon minden hibáról és azok alapján mindenki el tudja dönteni hogy neki az belefér vagy nem. Nekem pl nem fér bele hogy egy LCD háttérvilágítása bevilágít, felhős stb. Mondjuk szerintem a Q90 feketéjével már kibékülnék, de nem annyiért amennyibe kerül. A lényeg hogy mindenki más szempontok alapján dönt, de az butaság hogy el kell titkolni bármilyen problémát is ha van. Márpedig van.
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
"Miközben meg normál tartalomnál egyáltalán nem látszott semmi."
Ez így ebben a formában nagyon nem igaz. Eleve attól függ milyen mértékű a tint és vertical banding. De ezek szerint a többség nem néz horrort és trillert, mert ott nagyon sok sötét jelenet van ahol aztán nem gyengén kijön az 5-10% szürkénél az inhomogenitás. Én azt soha nem állítottam hogy minden ember észre veszi vagy zavarja, de ettől még valakiket zavar. Az viszont általánosan igaz, hogy a 65" és feletti méretnél szinte kivétel nélkül előfordul ilyen-olyan mértékben. Ahhoz azért elég drága készülékek hogy ez mellett szó nélkül elmenjen az ember. -
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sonyn is be lehet állítani hogy ilyen legyen, de ott be lehet úgy is hogy iszonyatos artifactok lesznek. Ez így nem sokat mond el az interpolációról. Ahhoz tudni kellene hogy melyik gyártó mit, hogyan és milyen mértékben használja az adott algoritmust.
Azt viszont kijelenthetjük, hogy ha egy mód van rá, akkor csak módjával az interpolációval. Az is egyértelművé vált, hogy szinte minden gyártónak van már valamilyen szintű kompromisszumos megoldása. De szerintem ezt már kitárgyaltuk. -
Joshi
titán
válasz
dannyl
üzenetére
Grat a tévéhez. Használt tévéket mindenképpen érdemes megnézni vertical bandingre és color tintingre és nem utolsó sorban beégésre, azért is küldtem el azokat a képeket. Viszont ezek a hibák(beégésen kívül) jellemzően a nagyobb képátlós méreteket sújtják (65"+).
Hunspikey ajánlását még annyiban egészíteném ki, hogy szinte minden képjavítót kikapcsolnék. Philips menüjét nem nagyon ismerem, de van már itt Philips OLED tulaj, majd ők konkrétan segítenek. -
Joshi
titán
válasz
hunspikey
üzenetére
Továbbra se magyaráztál meg vagy cáfoltál meg semmit, azt meg végképp nem értem miért linkelted ezt az oldalt. A Changelogban is vannak érdekes megjegyzések. Na mind1.

Nektek van igazatok, az OLED évről évre világosabb mint a nap. Talán nem nálunk lesz vörös óriás.

Most mondanám azt, hogy újra megmérem a Sony A1 tévémet hogy milyen értékeket produkál. De nem, mert ha kicsit is rosszabb lenne az egyértelműen arról szólna, hogy mekkora gagyi a Sony. Úgy hogy maradok csendben és nyelek egy nagyot.

-
Joshi
titán
válasz
dannyl
üzenetére
Ha valóban csak ennyit ment akkor jó lehet. Mindenképpen nézd meg teljes képernyős színes képekkel. Te magad is készíthetsz a Painttel 3840x2160-as felbontással fehér, fekete, piros, zöld, kék, cián, citromsárga, narancssárga és 5 és 10%-os szürkét is készíts hogy van-e vertical banding. Ha nem tudod hogy kell keress meg privibe és leírom neked. De el is tudom küldeni mailbe, mert én már készítettem.
Ja és a color tintingre is figyelj, pl a teljes zöld háttérnél sárga foltok, vagy teljes fehérnél rózsaszínes foltok. Na ezek ne legyenek, vagy csak nagyon minimális.
Ha ezek amiket most leírtam rendben vannak, akkor fölösleges videókat meg egyebeket nézegetned, mert az tökéletes lesz.
-
Joshi
titán
Pont ez az hogy nem is működik túl jól, vagyis részben. Már eleve Sony azt írja hogy a kézi pixelfrissítést évente max egyszer hajtsa végre a user, LG ilyet nem ír. Rtings nyúzos teszteknél azért voltak gondok a 2017-es panellal, de "normál" használat mellett is van panasz rendesen (AVS fórum). Nekem is 2017-es panel van a Sonyban.
-
Joshi
titán
válasz
dannyl
üzenetére
Nem tűnik rossznak. Ha élőben kipróbálod és az itt ajánlott színes teljes képernyős tesztekkel leellenőrzöd hogy van-e képvisszamaradás esetleg pixel hiba, és hibátlan e téren, akkor jó lehet. Nekem nagyúsan kevés a gari rá. Azt írja 4 hónapos a készülék és ez év végéig van még rá. Az csak 1 év gari. Meg kell kérdezni hova szól a gari.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ott lehetnek gondok egy nem kalibrált kijelzőn, ahol vagy sötét, vagy világos jeleneteknél elvesznek a részletek. Ebben nagyon sokat segít a kalibrálás. A színeknél csak akkor ha nagyon el van mászva, mondjuk arra tényleg jók a gyári profilok. Eddig minden márkának volt aránylag jó profilja. Most a GZ2000-es modellt ne nézzük, mert az annyival drágább, hogy abból az árkülönbözetből több i1 display pro is kijön.

-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Basszus alig találtam meg a méréseket. Na szóval ilyen különbségek vannak a gyári és a mért értékek között. Pedig Sonynál a Cinema Pro pontos profilnak számít a többihez képest. Ez pedig a monitornak használt LCD.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem csak azért vettem kalibráló eszközt mert jobban megérte mint kalibráltatni, hanem mert érdekelt a téma. Monitort kalibrálni azért mérföldekkel egyszerűbb, ott tényleg elég kis hozzáértés hiszen szinte teljesen automatán megy a művelet a PC miatt. Tévé az más kérdés, azzal már el lehet szórakozni. Persze aki ért hozzá annak gördülékenyebben megy. Aki pénzért kalibrál annak kötelező érteni hozzá és el is várják a minőséget. Én tuti nem csinálnám fő vagy mellékállásban, nekem túl pepecselős.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Még a gyártó részéről is ezek csak saccolások, de látom neked se ment át, hogy a fényerővesztés folyamatos a használat során. És akkor még nem beszéltem az egyenetlen színeloszlásról a degradáció miatt. Persze nem azt mondom, hogy évente kalibrálni kell, de néhány évente nem árt.
De a lényeg nem is ez, hanem egyáltalán nem kell kalibrálni aki nem akar. Egyszerűen csak időről-időre felmerül ez a kérdés, mert vannak akiknek nem felel meg az a kép amit lát. Akit idegesít a téma az engedje el. Ennyi. -
Joshi
titán
válasz
Celtis
üzenetére
Természetesen a kimondottan professzionális felhasználásra szánt eszközöknél (spektrofotométer) pontatlanabbak a konzumer koloriméterek, de ezt ne úgy képzeld el, hogy sokkal rosszabb lesz a kalibrálás végeredménye. Egyébként a profik mint ropi vagy janos666 is vegyesen használják a két eszközt. Ha nem munkára kell kalibrálni, hanem egyszerűen csak pontosak legyenek a színek és úgy általában a kép, arra tökéletes. A Rev-B már üvegszűrős nem pedig műanyag, szóval nem megy csak úgy tönkre(állítódik el) az évek során. Valami ilyesmi a lényeg.
(#41045) nagylaci6417 látom megértetted a lényeget.
-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen, úgy látszik neked ez jött le a mondanivalómból. Grat.
-
Joshi
titán
válasz
hunspikey
üzenetére
Pont az OLED-t kell gyakrabban kalibrálni mint mondjuk az LCD-t. Eleve az OLED 100.000 óra üzemidő után elveszítheti fényerejének 50%-t. Sőt minden bizonnyal el is fogja veszíteni, kérdés hogy milyen fényerőn használták azt. Ebből már láthatod, hogy ezt nem egyik pillanatról a másikra fogja tenni, hanem fokozatosan. Aztán ha van több kijelző a családban, akkor már bőven megérhet egy ~80k-s eszköz vásárlása főleg úgy, hogy az anyagilag eltörpül a többi kijelző árához képest. Hozzáteszem nem egyszerű kalibrálni, de aki érez magában affinitást ezen a téren, annak megérheti. Mondjuk pont te lennél az akiben ez az affinitás meglenne, de mintha 180°-os fordulatot vettél volna a múltkori párbeszédünk óta.
Én nem tudom most mennyi egy kalibrálás, de néhány éve még ~20k + kiszállási díjért ment egy kijelző. Na én pont ezért vettem egy i1 display pro-t akkor még 70k-ért. Azóta már több monitort és tévét is kalibráltam, természetesen családon belül. -
Joshi
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
A mikroszálas törlőkendő biztosan jó, én nem fordítok ennek akkora jelentőséget. Ha lesznek is szemmel alig látható mikrokarcok 5-10 év alatt, hát akkor legyenek. Addigra a tévé értéke úgy is a béka segge alatt lesz. De mondom, nedvesen nem lesz mikrokarc se. Én nem rugózok ezen, soha nem is tettem. Ha neked ez fontos akkor fogadd meg mások javaslatát. Én inkább azzal foglalkozom, hogy a lehető legkevésbé érje a kijelzőt statikus tartalom. Nekem ez a fontos.

-
Joshi
titán
válasz
Solesz84
üzenetére
Nem filmekre gondolok. SDR-re az AVSHD 709 Calibration Disk-et ami letölthető innen. Természetesen arról a forrásból kell beadni az adott képet, ahonnan filmet játszunk le. Ha külső lejátszóval akkor onnan, ha a tévé belső lejátszójáról akkor meg onnan. HDR10 anyagot is találtam, de Dolby Visiont nem, habár utóbbit nem is nagyon kerestem.
Ha nem értesz a kalibráláshoz, akkor javasolnám utánaolvasni a részleteknek, mert nem olyan egyszerű mint azt elsőre gondolod.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
kecsawi
üzenetére
Én pont ma takarítottam le a monitornak használt Sony xf8505 tévémet ezzel az ablaktisztítóval. A legvégén meg sima vizes ronggyal is áttöröltem plusz konyhai törlővel szárazra töröltem. Nagyjából ez a menete. Évek óta így csinálom és még soha nem volt ezzel gond. Az A1-et is ezzel fogom ha lesz rajta ujjlenyomat. A sima vizes rongy nem hozza le az ujjlenyomatot.
-
Joshi
titán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Az nagyon jó film.
Amúgy kiadták 4K HDRben, ráadásul Dolby Visionnal. 
ui.: hozzáteszem, az ilyen régi filmeket én sima Blu-ray-en nézném, sokkal jobban áll nekik mint a HDR, mivel eleve van egy alap "szemcsés effekt" a képen. Most a felbontást szándékosan nem említve.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
üzenetére
Ez a video 2017-es, azóta sokat javítottak a DV-n. A másik meg az, hogy inkább azonos HDR szabványokat kellene összehasonlítani mint pl HDR10+ és DV. Aztán mindezt azonos képtechnológiával mint pl OLED-OLED vagy LCD-LCD. Ha minden igaz 2019-től a Panasonic és Philips mindegyik HDR szabványt támogatja. Az Alita az eredetileg HDR10+ és DV-t is tartalmaz. Nekem meg van eredetiben a film, de a Sony csak a DV-t támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyen ökörséget is csak az LG találhatott ki.
Ja és tudod hogy megy a szervizelés.

amirol az eredeti hszem szolt
Vhiktor