Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tejbegríz...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
igen, az üdülési csekk jó dolog... annak, aki szállodában szeret aludni nyaralás közben, vagy egyáltalán elmegy nyaralni. én nem ebbe a kategóriába tartozom, tehát nekem nem sokat ér. szerintem jövőre is az egyetlen nyaralásom a ph tábor lesz... ha valami közbe nem jön.
ez a benzinvásárlásos dolog is érdekes. ha min. 40k-ért veszel üdülési csekket, akkor van a tömbben 2 db lepecsételt 5k-s jegy, amit felhasználhatsz benzin vásárlására. oké, aki okos és ügyes, valamint ésszel gazdálkodik, az ki tudja használni. nagyon helyes, használja is ki. én ebbe a csoportba se tartozok, de ez egyéni szocproblémám. -
Lord Zero
addikt
hm.. annak idején alkalmazottként én kártyára kaptam ezt a cafetéria-cuccot - jött szépen, minden hónapban egy x összeg, praktice egy olyan virtuális bankkártya, amit képtelenség egy az egyben forintosítani, viszont még mindig sokkal tágabb a felhasználhatósági repertoárja, mint pl az üdülési/étkezési csekkeknek.. - szóval ilyesmit nem tudtok kérni?
más: ez a vállalkozósdi dolog.. ejh, mindenki mily elégedetlen
hááánemtom, én pl, amióta átnyergeltem ebbe a szférába, nagyon elégedett vagyok a főnökömmel
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
de az asszonykám válalkozónál van, állandó szemétkedésnek kitéve
hujujujj, de ismerős sztori
A Kedvesem épp tegnap mondja, hogy beszéltek (ő és a váltótársa a kávézóban) a főnökükkel, miután a hétvégén megjelent a helyi lapban egy hirdetés, hogy alkalmazottakat keresnek oda, ahol most ugye éppen ők dolgoznak.
Mint kiderült, fel akarnak venni egy embert pluszban és egy hónap múlva eldöntik, hogy hármójuk közül ki az az egy, aki repül. Jó is az ilyen, nehogy már nyugodtan dolgozhasson az ember. Pont most, mikor mi is belevágtunk a lakás bizniszbe.
Megjegyzem, az elmúlt 2,5 hónap alatt amióta mindketten ott dolgoznak, egy halovány panasz sem volt a munkájukra, még egy apró megjegyzés sem a főnök részéről.
Ha gondja van, akkor könyörgöm, mondja bele az ember arcába, de ilyen befenyítő módszerhez folyamodni, hogy felveszünk egy harmadikat is, aztán erősebb kutya baszik... hát nem tudom, de szétvet az ideg.
Pedig olyan jól indult minden. És korrektnek tűnt a dolog. Bejelentés is megvan, meg minden.
Pont Karácsony előtt...
Ez belőlem is kikívánkozott.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az üdülési csekk jó dolog.
Mi abban a bonyolult? Én 50-60e körül szoktam kérni, a többit kajajegyre meg egészségpénztárra kérem. Az az 50-60 rugó meg kiválóan jön amikor elmegyünk a Balatonra nyaranta. A kisebb címletből (mert általában van a kötegben az is egy kevés) megveszem a vonatjegyeket is. De már benzint is lehet rajta venni. -
csapos2
addikt
Nem egészen. Ez itt É.K. Magyarország, munka alig van, lakáshitel törlesztőrészlet viszont igen.
Nem nagyon tudok ugrabugrálni.
És akkor, még én be foghatom a számat, mert közalkalmazott vagyok, viszonylag biztos helyen, de az asszonykám válalkozónál van, állandó szemétkedésnek kitéve.
Node nem panaszkodok többet, csak kijött belőlem. -
ngabor2
nagyúr
számomra az, hogy úgy van megoldva, hogy nem tudom kihasználni értelmesen. nagy címleteket adnak, vagy ha a munkáltató eléggé utánajár, akkor adnak kisebbet. de vissza nem adnak belőle sehol. olyan megkötéseket tesznek bele, hogy sokaknak macerásabb vele élni, mint kp-ban kifizetni a dolgokat.
de amit fájlalok, ha igaz: megszűnik az internet-előfizetési lehetőség. pedig direkt csak ezért kötöttem 1 éves hűséget, hogy utána fizeti a cég. megszűnik az adómentesség, tehát az egész kap egy nagy pofont, csak az alap megy ki, aztán álljon meg a ház.
huh, asszem gyorsan leállok, mert ez már politika...
az, hogy neked jó, annak én csak örülni tudok. de emellett igazán hagyhatnának benne olyat, ami másnak is jó, aki pl. egyedül él, nem akar menni szállodába, nem szeret színházba, komolyzenei koncertekre, operába járni, viszont szeretné, ha az (amúgy európai szinten irreálisan magas) internetszámláját nem a már egyszer alaposan adózott pénzéből kellene kifizetni.
remélem csak rémhírek... -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebből nem tudom, hogy mi igaz, de az üdülési csekk az egyik legnagyobb találmány az egészből. Ha nem lenne, akkor nem igazán tudtuk volna megoldani a nyaralást. Úgyszólván talált pénz, amit így kapunk. Ha megmarad, annak csak örülni tudok.
Nem is értem, hogy mi benne a parasztvakítás... -
ngabor2
nagyúr
azt csiripelték itt a varnyak, hogy jövőre átalakul a cafetéria rendszer... természetesen romlik. ezek után nem lehet internetet, műszaki, ruházati vásárlási utalványt kérni, csak kultúra-utalványt, kajajegyet, üdülési csekket és egyéb parasztvakító dolgokat. mi igaz ebből? hol tudnék utánaolvasni? mindjárt megkérdezem a barátomat is, csak hirtelen felindulásból ide is bekérdeztem...
-
Bash
őstag
Ma szavazás. Remélem nem lesz őrjítő mennyiségű autós az utakon, bár nem is tudom miben reménykedem.

Valószínű Charlie Crist [link] lesz az új kormányzónk.
P.S.: Remélem ennyi politikától még nem veszik a moderátor kollégák a fejem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te voltál nagy Coke+Mentos fan, tessék
: [link] -
misu
senior tag
Hy!
1000 napos lettem!
Szép napot!
Bye! -
Hm mi van emberek mindenki kómás még vagy mi?
.Gondolom a szarvas gyúr nemsoká lesz neki jópár km, a mikulás valószínű másnapos, vagy a csomagokat csomagolja, csapos Te meg lökd ide a sört ne pedig a jó csajokat nyomjad a nős topicba, most nincs értelme lement az admin jány, és csak egy fonnyadt robbasztottcsirke maradt idefenn, akit max úgy izgatsz fel ha elveszed a nyugdíját
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jó reggelt, megint egy újabb munkanap, na ez is hosszú lesz szerintem
Apropó, na most ennek a topicnak akkor nem lesz alcíme? 
-
KMan
őstag
jo ejt!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naná. Én nem lennék jó rendőr, én ilyen esetben egy nagy sallerral nyitnék, aztán köszönnék csak neki. Amúgy ott maradt magától is, de azért rádörrentettek picit, hogy ha már egyszer volt esze az út közepén mászkálni, és nem meghallani-meglátni az üvöltő-villogó rendőrautót, akkor ugyan maradjon már ott míg a kollégák megérkeznek helyszinelni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Emlékeztessen, hogy sokszor közelebb vagyunk ahhoz amihez nem akarunk, mint sejtjük.
Hát egy kicsit beszart. Ott fogták természetesen, de a srác azt mondta, hogy nemigen bírt volna elmenni az ijedségtől. Elvileg meg is büntethetik, hiszen közlekedési balesetet okozott azzal hogy szabálytalanul közlekedett, de ugye összetett a dolog, és még nincs vége a vizsgálatoknak. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem én, csak jó barátom. Ő vezetett..
Összetört, összetört, de mitől? Manapság ezekben a mozgalmas időkben bármi megeshet egy rendőrautóval
De ez speciel így történt: [link] Kb. 100-al mehettek, amikor a kanyarban felbukkant a nő az út közepén. És lehet hogy nem működött az ABS, ezt asszem még vizsgálják.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Saját, csak nem a kötelék tagja vagy?
Amúgy meg mi történt volna vele?
Összetört, ez is mint az a másik, csak az hummer volt, ha jó emlékszem.
Remélem nem te ültél benne.
KMan #1957:
Az sem rossz, de én a nutella-sat szeretem. Lehet, kellene is csinálni, hogy jól megegyem.
Jah...ezt a kis hírdetés csíkot lehet görgetni, figyeltétek?
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Nem is rossz a tegnapi palancsinta, jol megmikroztam.
-
Dictator^
veterán
Xerox TFT 17es monitoromnal neha egyket szinnel ilyen vibralast latok, ez mi? nem vagjatoik?
-
Vérboci
addikt
Az elmúlt nap mottója
A gyémántot csak a gyémánt vágja
Erôs legyél, ki az ütést is állja
És eljön majd, mert jönnie kell
Az ítéletnap és szabad leszel. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azt azonban elfelejtetted közölni, hogy egy szobában vagyunk közben.

-
Csapi007
veterán
Hello
Szerintetek ezzel mi töreténhetett?![[kép] [kép]](http://img508.imageshack.us/img508/7922/hummer3zw1.th.jpg)
[link] -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez bármennyire is szomorú, én majdnem ledobtam magam a székről a röhögéstől.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor megnyugodtam, még van esélyem. Pedig az orvosom múltkor azt mondta, hogy menthetetlen vagyok, mikor meglátta a röntgenképet a koponyámról [link]

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
az már nagy kockaság, ha Oly a szomszéd szobából msn-en kérdez?
kb. 10m és 2 (behajtott) ajtó választ el... -
AMD Power
titán
válasz
csapos2
üzenetére
Itt nálunk a Mediában a TV-s kollégák!

Van itt egy 5K-ért egy DVD de 5-ből 3 nem jó!
Van most itt nálunk egy LG DVX 162-s azt mondják nagyon baba. És nem is drága.
http://hu.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0303&categoryId=0303&parentId=03&modelCodeDisplay=DVX162&unit=NOTHING&model=Select+a+model
[Szerkesztve] -
NorDezs
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Magnavox MVD434, azeket a Philips gyártja asszem magyarországon. Kb. 1,5 éve forgalmazzuk és még egyszer sem hallottunk róla semmi rosszat. Az ára kb. 12k, szóval tényleg megéri, és mindent lejátszik, nem válogat.
Hopsz, a link lemaradt: [link], ennek az újabb típusa, de ugyan így néz ki.
Mod: mégvalami, Brothers-t semmiképpen ne vegyel, ha meglátod fuss. Jó messzire. Amilyen gyorsan csak tudsz
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem tudom kik azok a TV-ek, de mivel indokolták az olcsó termékek kerülését?
Én nem nagyon értek a dologhoz, de környezetemben sok ilyen noném vacak van és a garanciaidejét mind kiszolgálta még.
Például ezek: [link]
Amennyiben nagyon nagy elvárásaid nincsenek, szerintem vegyél nyugodtan noném DVD lejátszót. -
AMD Power
titán
Tud nekem ajánlani valaki egy normális de aránylag olcsó DVD lejátszót...!?

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Az lehet, de nekem másodszori meghallgatásra (úgy kb egy 7 hónappal ezelőtt) az ugrott be, hogy ebből zenét kéne csinálni, vagy bemixelni.
L.Zero :
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Yeti910331
üzenetére
HI!
Hat ki tudna MEstruk remelkmuvet felulmultni, gyenge probalkozas vagyunk csk'':- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Eszt nem hittem volna de a szomabit Mennyosznytanc siman megette a mult heti Romeo es Juliat: - )))
Miko es Milnar Piroska egyszeruen fantasztikus volt! Miko egyszeruen maga volt acsoda, felemetes!!!!!!! /csak Huszti es Szerednyei Isten penzeben nyujtott jutalomjatekat tudsom emgeteni hozza!!!!!!/
Aki kedveli eszt a zenes konnyeb mufajt annak mindkepp ajanlom!!!!!!!
udv
neduddki
p.s. A Romeo&Julia-nak voltak komojj hangositani gondjai, ill. Meszaros es Foldes nagyonhinyazott jol bejarott szrepeibol!!!:- ((((( -
válasz
Yeti910331
üzenetére
Hát nem egy Babilon, de egynek elmegy

-
Yeti910331
aktív tag
Nem tom hallottátok-e már, de nagyon ott van: [link]. ,,Jó kis diundisun zene''

Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://hem.passagen.se/link4u/pics/Wall_MaxDamage_Small.jpg)

Apropó, na most ennek a topicnak akkor nem lesz alcíme? 

, kicsit amolyan Fekete Pákós