Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Én is be akartam Rékust vinni az oviba, de azt mondták zárt körű lesz, és az is lett. De a karácsonyi ünnepségre bemehetnek a szülők is. Ki is használom az alkalmat.
erdey_a (#4933): Vagy elefánt vagy. A minap láttam egy dokumentumfilmet az elefántokról. Hát acsordahímnek mekkora van.
Szó szerint a földön húzta.
ngabor2: Nálam csökkenőre van beállítva. Ez most akkor baj? -
tbs
addikt
Megnézném az alaplapi zaját, oszt ha nem 1000x jobb, mint a Live, akkor Live. Más irányból közelítve: akármelyik Live-ot láttam eddig, A/D D/A átalakítás, gyorsan egymás után, és saját magán belül(!) órajelhibás volt. (Output puffert gyorsabban fogyasztotta, mint ahogy a inputot töltötte.) Amúgy tök ''szép'' hangja van.
Alaplapi pedig nem tévesztett. Taktra úgy működött, ahogy elvárta az ember. -
parandroid
félisten
Érdekes, a konyhafelelős bevonása után is ugyanez volt a közös családi álláspont nálunk is. Egyébként azért is nem cseréltünk tűzhelyet, mert bár szeretnénk, de pillanatnyilag eléggé a végén van a beszerzési listának, jórészt éppen újszerű állapotának köszönhetően, habár szépnek semmiképpen sem mondható.
p -
csapos2
addikt
Nem egészen. Ez itt É.K. Magyarország, munka alig van, lakáshitel törlesztőrészlet viszont igen.
Nem nagyon tudok ugrabugrálni.
És akkor, még én be foghatom a számat, mert közalkalmazott vagyok, viszonylag biztos helyen, de az asszonykám válalkozónál van, állandó szemétkedésnek kitéve.
Node nem panaszkodok többet, csak kijött belőlem. -
ngabor2
nagyúr
számomra az, hogy úgy van megoldva, hogy nem tudom kihasználni értelmesen. nagy címleteket adnak, vagy ha a munkáltató eléggé utánajár, akkor adnak kisebbet. de vissza nem adnak belőle sehol. olyan megkötéseket tesznek bele, hogy sokaknak macerásabb vele élni, mint kp-ban kifizetni a dolgokat.
de amit fájlalok, ha igaz: megszűnik az internet-előfizetési lehetőség. pedig direkt csak ezért kötöttem 1 éves hűséget, hogy utána fizeti a cég. megszűnik az adómentesség, tehát az egész kap egy nagy pofont, csak az alap megy ki, aztán álljon meg a ház.
huh, asszem gyorsan leállok, mert ez már politika...
az, hogy neked jó, annak én csak örülni tudok. de emellett igazán hagyhatnának benne olyat, ami másnak is jó, aki pl. egyedül él, nem akar menni szállodába, nem szeret színházba, komolyzenei koncertekre, operába járni, viszont szeretné, ha az (amúgy európai szinten irreálisan magas) internetszámláját nem a már egyszer alaposan adózott pénzéből kellene kifizetni.
remélem csak rémhírek...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szó szerint a földön húzta.

még nem jött be a kép, ami miatt nem kellene hallgatni. addig meg lehet, hogy haza is megyek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Alaplapi pedig nem tévesztett. Taktra úgy működött, ahogy elvárta az ember.