Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
számomra az, hogy úgy van megoldva, hogy nem tudom kihasználni értelmesen. nagy címleteket adnak, vagy ha a munkáltató eléggé utánajár, akkor adnak kisebbet. de vissza nem adnak belőle sehol. olyan megkötéseket tesznek bele, hogy sokaknak macerásabb vele élni, mint kp-ban kifizetni a dolgokat.
de amit fájlalok, ha igaz: megszűnik az internet-előfizetési lehetőség. pedig direkt csak ezért kötöttem 1 éves hűséget, hogy utána fizeti a cég. megszűnik az adómentesség, tehát az egész kap egy nagy pofont, csak az alap megy ki, aztán álljon meg a ház.
huh, asszem gyorsan leállok, mert ez már politika...
az, hogy neked jó, annak én csak örülni tudok. de emellett igazán hagyhatnának benne olyat, ami másnak is jó, aki pl. egyedül él, nem akar menni szállodába, nem szeret színházba, komolyzenei koncertekre, operába járni, viszont szeretné, ha az (amúgy európai szinten irreálisan magas) internetszámláját nem a már egyszer alaposan adózott pénzéből kellene kifizetni.
remélem csak rémhírek...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest