Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na mondjuk ilyen ki-/beugrálások az ablakon veszélyesek lesznek, mert 4. emeleti a lakás

Meg aztán nem is ilyen nagy dajdajt tervezek. Kis üdítő, sör-bor, csipsz, ki mit hoz. A család csak körülnézni jön majd talán, az lájtos lesz. Meg a két cimbi csapat is kultúrált. Hiába no, értelmiség vagyunk, vagy mi
A kollégák meg merjék csak szétszedni a főnök lakását... lesz nemulass![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ladybug: Amikor a lakás dolog körvonalazódnbi kezdett, már agyaltam, hogy össze kéne hozni a csapatot, mert nincs igazi összhang. Nem tudom, hogy sülne el, de lehet hogy tényleg meglépem.
Most pedig elindulok az éjszakába... persze hivatalból. Megyek a Páromért melóba.
[Szerkesztve] -
-
Emlékszem, nálunk, a telken egy bulin ki (pontosabban be-) lett törve egy ablak.
Kissé illuminált kollégám beugrott (vagy bedobták -nem emlékszem, én is ittas voltam
) a csukott ablakon...
Erre felkaptam a kenyérvágókést és nekirontottam, mire kivittek a hideg éjszakába lehűteni a kedvem...
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
én nem megyek, de majd kérlek szedj fel egy parkettadarabot a nevemben is
LOL
Vér áztatná a parkettát, ha valaki kárt tenne a szép új kuckómban.
Nem lehetne esetleg úgy lakásavatót tartani, hogy a duhajokat lehessen orientálni bizonyos cél felé? Mert mondjuk a régi tapétát ha lehámozzák, az kész főnyeremény. A parkettát sajnálnám, mert azt meg akarom tartani
Meg az új hőszigetelő ablakok is 3 hete lettek berakva...
Esetleg a konyhabútort még lehetne apíratni. Meg a csempét, műpadlót...
ladybug: Az a fura, hogy ha ilyen nagy kultusza van a lakásavatónak, akkor hogy a fenébe lehet, hogy engem még egybe sem hívtak? Pedig igazán lett volna rá lehetőség. Igazándiból én tervezek ilyesmit, csak minimum 3-at kell tartani. Család, cimbik #1, cimbik#2. De lehet, hogy a kollégákat is elhívnám. Úgyis zavar a dolog, hogy 2 éve vagyok ''főnök'', de soha nem mentünk sehova együtt a csapattal. Igaz, elég vegyes a társaság és vannak belső ellentétek is
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Jajó, értem én a viccet, csak nem szeretem

Lakásavató??? Mindenki akinek említettem, hogy lesz kéró, lakásavatóra akar jönni. Most akkor vagy másfél hónapig naponta lesz lakásavató, vagy erősen szelektálnom kell, kiket hívok meg. Könyörgöm, ez csak 53 négyzetméter
Hiába, 10 millió alkoholista országa vagyunk
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
ingyenes a szolgáltatás.
Csak mivel messziről jön, a benzin egy részét fizetem. Így egyeztünk meg.
A vásárolandó anyagokra meg készítünk egy költségvetést. Nem akarunk mindenből akciós briko sztórós vackot venni, de azt sem szeretném, ha elszaladna velünk a ló.
Ahogy lenni szokott a Kedvesem mindenből a szebbet, jobbat, márkásabbat venné, én meg az olcsóbbat. Félúton általában kiegyezünk
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
-
Vérboci
addikt
Köszi mindenkinek, hogy granulált a hitelhez, de a dolog sikerességében oroszlánrésze van ungawa fórumtársunknak (ez itt a reklám helye) aki sokat segítette a lakáshiteles topikban és azon kívül, valamint a hiteligénylésem ügyes bajos dolgait intézte és fogja intézni a továbbiakban is a szerződéskötésen át a folyósításig.
-
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
nesze: [link]

szerk. a bsa hogyhogy még nem csapott le rájuk?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó, megyek a modkerbe!

-
-
Lord Zero
addikt
ne viccelj
ha itt a péhán kiejted a kulcs és/vagy másolás szavakat, huszonketten ugranak neked, h jujjuj warez, és újabb harmincan alapelveket idéznek.. pedig lehet, h te csak egy mister minitet keresel..
nemhogy nyilvános hekkerkeresés..
meg különben is, ez több mint ''csíny'' lenne
szerk. amúgy fantasya.hu?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Aranyos kis freskó: [link]
-
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
Sziasztok!
Ki tudna ajánlani nekem egy ügyes hekkert?
Szeretnék egy csínyt elkövetni, az egyik weblap fórumára néhány napra egy nagy smilet berakatni.
Ki tud segíteni?
Átkozottul megsértettek, szó nélkül megaláztak, és én ezt nem tűröm senkitől sem! -
erdey_a :gratula a hitelhez és a lakáshoz.
Kalandor: szorítunk nektek is.
Tildy: ne haragudj, de most a véredet venném, vagyis innám.
(Remélem nekem is olyen melóhelyem lesz, ahol a főnök itat jégerrel.
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Egy percre kiteszem a lábam és Vérbocinak lakása lesz.

Hitel a háznál, öröm a háznál.
Aztán csak ügyesen és sok örömötök legyen benne. -
tildy
nagyúr
Azt hiszem még mindig lehetne jégert csapolni az ereimből.
Este kicsit sokat ittam, igaz a főnök itatott, de ő mindenkit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
5 jégerig számoltam, utánna már egyszerűen annyit mondtam csak , hogy sok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
Persze, mindenből lehetne venni a leghiper-szuperebbet, de azért nem így gondolkodunk.
A költségvetés megvan, jutni fog mindenre. Sőt, mivel elég nagy biztonsággal számoltam (hiába, műszaki véna
) még maradni is fog. Amit vagy elköltünk plusz dolgokra, vagy nem.
Csempézni, járólapozni kell, tapétázni, plafont festeni, ajtókat, beépített szekrényt mázolni. A parkettázás nem létszükség, mert jó állapotú a mostani. Ez még eldől. A bejárati ajtó jó állapotú, de gondolkozom, hogy ilyen biztonsági fémre cseréljük, van egy jó ajánlatom. Szekrények kellenek, ülőgarnitúra, komód, konyhabútor. Mosógép, hűtőszekrény és tűzhely. Meg az aprólék: villanykapcsolók, konnektorok, tükör, lámpák, függögy, szőnyeg stb. Alapvető háztartási eszközöket már régóta gyűjtögetjük.
1,8 milla van a kalapban. Ebből ezeknek ki kell jönnie. -
ladybug
őstag
Helyes gondolkodás, ezt szeretem. A pénz egyébként sosem elég. Nics az a pénz, ami egy építkezésre elég lenne. A lakásvásárlás más téma....
Aztán a költözködés, bútorok megvásárlása..., de jó is az.
És nem az a fontos, hogy minden meglegyen, mert a legjobb a dobozok között aludni pár hétig, keresni, hogy hol vannak a tányérok, földön ülve enni....stb. Minden boldogságot okoz ilyenkor, mert a legfontosabb a saját/enyém érzés. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pénz nem számít, az a legkevesebb

A számla jó, a számla finom, a számla különleges. Élvezettel fogom befizetni őket, hiszen magamnak fizetem, azaz magunknak, a mi (én és kedvesem) kicsiny kuckójában. Saját lakás, saját élet.
Elég nagy biztonsággal számoltam ki, hogy mennyi hitel kell és vannak tartalékok, szóval nem csak zsíroskenyérre fog telni remélhetőleg. -
Vérboci
addikt
Juppijjé!!! Most kaptam a hírt, hogy engedélyezték a hitelkérelmemet! Megkapom a kölcsönt, meglesz a lakás

Szép nap ez a mai zippa-zappa dúúú-du-dúúú! -
Mi az mindenki ebédel?Én momentán kb 1 órája eszem, és persze, hogy most csesztetnek mindenféle baromsággal, délelőtt bezzeg sinkenek nem kellettem.Akkor most se kelljek

-
csapos2
addikt
Janoska26:
Köszönöm szépen.
Bash:
Sajnos ez a problémám, aki rendelkezik a tudással annak ideje nincs, akinek ideje lenne, az a megfelelő tudásnak nincs birtokában.
A különböző fordító programok pedig a nyelvi sajátosságok, és helyesírási hibák miatt sorra csődött mondanak.
Köszönöm szépen neked is.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Érdemes lenne leülni valakivel és átolvasni az egészet, mert elég sokféle módszert leírnak, és olyan tippeket, amik a képekről nem derülnek ki.
Van aki 1 rész aceton és 3 rész víz keverékét használta, van aki higítót (ezekből is többfélét), van aki denaturált szeszt, van aki Goof Off-ot, plusz szinte mindenki használt csiszolópapírt is... -
csapos2
addikt
Lenne egy nagy kérésem mindazokhoz, akik tudnak angolul, és esetleg akadna egy kis idejük.
[link] Mindössze annyit szeretnék tudni, mi az az anyag amivel eltávolítják azt a fóliát az LCD panelről. Egyszerűen vízzel, vagy valami speciális oldószerrel?
Előre is köszönöm a segítséget. -
ToBeY
nagyúr
Ez is egy érdekes video [link]
-
ToBeY
nagyúr
Ezt látátok már ami a mónika show-ból kimaradt?
[link] -
Persze a normál moderátornak vannak szükségletei, de én mikulásról még nem hallottam, hogy hasmenése lenne, vagy elrontotta a gyomrát

Még a bádogembernél is kell néha egy kis olajcsere
Megvan neki nem is vére van, hanem olaj folyik az ereiben, na ezt jó lesz tudni az olajválság idején 
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem kell címezni, csak írd be a problémát.
Ha arra jár egy mod, mindegy, hogy ki, megcsinálja.
(Egyébként is van olyan, hogy a moderátor természetes emberi szükségletét végzi, mint Bod Péter Ákos a taxis blokád idején. De csitt, nincs politika, még meghallja a mutogatós bácsi!) -
brownus
veterán
hi,
hogy lehet lementeni egy emilből egy mozgó képet ami nem csatolva van hanem csak úgy ottan van? save as.... nem működik, csak az első kockát menti le! vagy kinek küldjem tovább aki megmentené nekem?
Jánoska26, sajna nem megy úgy
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
A tegnapi napig nátrium-kloridot is csak mértékkel fogyaszthattam, mert diétáztam, kicsit még mindig fogyni akarok

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Rendőrállam! Rendőrállam!!! ...már az OFF-ban is

Böszme fejem van? Azért ebben van némi politikai áthallás
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy látom a munka nem állt le

Mi az, hogy böszme? -
parandroid
félisten
Ha nem látnak ki a saját kerítésükön, akkor gondolod, hogy pont a szomszédban békésen legelésző bocit fogják meglátni, aki integet, hogy kijöhetnek?
Tartsd magad távol tőle. Elég tarka színfolt vagy ahhoz, hogy ezzel elvágd magad végleg, hiányozna a nagy böszme fejed. Ami persze nem akadályoz meg abban, hogy akár személyesen is kitegyelek, ha okot adsz rá, és hogy az iménti hozzászólásodat is moderáljam, merthogy ennek a poltopikon kívül aztán végképp semmi helye.
p -
kraftxld
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet tudni, hogy ki lett ''eltávolítva?''
-
Vérboci
addikt
Kelleni kellene, de néha (mint most is pár perce) be-benézek és mit látok, hogy a sok [sííííp-síp-síííííííííííp-síííp] emberke oltári marhaságokat beszél és képtelen átlátni a saját kerítésén, hogy kicsit körülnézzen odakint is.
[Moderálva. - peterkeT]
Mondjuk ez már inkáb poltopik, oda meg nem megyek, itt meg nagyon OFF.
Nem folytatom...
PÉNTEK VAN! -
Vérboci
addikt
Jól van na, jól... majd igyekszem, de hát ugye néha félrekattintok és hopp, máris a poltopikban figyelgetek. Pedig még a kedvencek közt sincs

Viszont tudok egy univerzálisabb megoldást. Nem nekem kell kerülnöm a PHolitikát, hanem a modoknak. Mert ugye ha nem látják az anyázást, banán sincs
Na? Áll az alku?
-
csapos2
addikt
Jó napot.
Né' má' a két nótafát.
Az admin csajok is szoktak énekelni? -
Gh0sT
addikt
Péntek van: dzsínszdéj és még el is lehet késni!

-
Én is rázendítek olykor olykor
.A legnépszerűbb(erre az anyázások számából következtettem) a szeretik a tik a megggggyyyeeeet, na ebből is csak ennyit tudok, de ezt többször egymás után ha kell, naponta többször is

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
húnetuddmeg, micsoda 1-2 sorosokat szoktam én is énekelni. eleinte furcsán néztek rám, aztán megszokták.
ide nem írom be, mert... csak
no, hogy ne chat legyen, segítek (mielőtt lejár a mod-időm
):
szereti a tik a meggyet
ketten szeretünk mi egyet
jajj istenem milyen fura
mikor ketten megyünk haza
mind a ketten szentek vótak
mégis mindig kamatyótak
(innen én se tudom...) -
Jó reggelt, kéne valamit reggelizni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudjátok mi a szép a mai napban?Péntek van!!!
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
herótom van tőle, görcsbe rándul a gyomrom, kissé megugrik a testhőm, subfebrilis leszek, a reggeli/déli/esti emésztetlen részecskék utat kívánnak törni maguknak, hideg-meleg hullámok rohangálnak a testemen, remegni kezd a kezem és a szám, fokozott verejtékelválasztás esete lép fel és határozottan suicid gondolataim támadnak
hát ez a bajom vele
az én esetem más, mint a többi, nyilván
terápiás jellegű lenne, vényre ugyan nem tudom felír(at)ni, de a kórisme halálpontos, garantált
szerk.
aztán egyszer, máskor, majd elmondom azt is, h mi a bajom vele
de most én is lusta vagyok
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
Lord Zero
addikt
na beszéljünk másról: szerintetek hogyan lehetne eltüntenti a nickem (amit utálok) első felének utolsó három betűjét?

csak azért ennyit, h ne tűnjön hatalmasnak és deviánsnak a kérés..
szerk. jelentkezzen, aki még nem unja rajtam kívül az utálom-a-nickem szindrómát
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
akár
ne csak a mostra gondolj, holnap reggel sokszáz bejelentkező (akik talán alig vagy egyáltalán nem lapozzák az inkriminált topikot) tudni akarja/véli majd, mi történt xy-nal
márpedig ez nem egy ötperces történet volt, h gyorsdiagnózisok szülessenek
namindegy, csak ezért gondoltam
viktornak pedig kösz a korrekciót
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg az új hőszigetelő ablakok is 3 hete lettek berakva...