Hirdetés
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
miért van az hogy az emberek itt a ph rangokat ugy nézik mintha vmi játék lenne és gyorsan át kell vinni (nagyobb rangra lépni)..?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
de xar videjó...
-
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, később feltűnt, de most már ez se számít.
szőrös vagy, nem érdekelsz, értem én csak nem veszek tudomást
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Az lendület, nem is próbálkozom többet

-
ngabor2
nagyúr
no, jól bevásároltam mára...
pörköltet ettem tésztával, jó lett volna hozzá egy kis tejföl... nem volt. majonézes tormával meg inkább nem próbáltam ki.
a tegnapi kis elhajlás után valami alkoholmentes dolgot akartam volna inni, erre csak egy üveg tg kóla van (meg sör). meg pezsgőtabletta, de abból már megittam 4 db-ot, többet nem akarnék, napi 2 az ajánlott. ráadásul most valahogy a teához sincs hangulatom, úgyhogy marad a csapvíz. -
Winner_hun
félisten
myvipen kering a hülyeség, épp, hogy beleolvastam:
Körlevél:
Téma: A csokoládé igazából zöldség!!
Szöveg: Azt kérdezed,hogyan lehetséges ez?
Nos, a csokoládé nagy része kakaóból áll. A kakaót kakaóbabból nyerik. Bab=zöldség. A cukrot ugyebár cukorrépából vagy cukornádból nyerik. Mivel mindkettő növény, ezért kijelenthetjük,hogy a csokoládé növényi eredetű, amelynek a fogyasztását az orvosok előszeretettel ajánlják.
Sőt,tovább megyek: a tejcsokoládéban tej is található,ami jót tesz a fogaknak, a kisbabák pedig szépen erősödnek tőle.
Tehát: a csokoládé nagyon egészséges, mindennapi fogyasztása kifejezetten javallott!
A csokoládét szokták meggyel (konyakmeggy), narancsszeletekkel és földieperrel ízesíteni. Ezek gyümölcsök, amik szintén nagyon egészségesek!
A csokoládé vásárlásakor problémák léphetnek fel: Hogyan vigyél haza 1 kg csokit a boltból egy verőfényes nyári napon? A megoldás egyszerű: edd meg mindet indulás előtt! A csoki fogyókúrának is kiváló: köztudomású, hogy az édesség elveszi az ember étvágyát. Tehát, minden étkezés előtt egyél meg egy szelet csokoládét, így már nem lesz étvágyad az ételhez,vagyis lefogysz. Ha mégis aggódsz a kalóriák miatt, egyél ugyanannyi fehér és normál csokoládét, így a kalóriák kioltják egymást.
A pénz beszél, a csokoládé dalol. Csodaszépen...
A csokoládé tartósítószereket tartalmaz. Ez nagyszerű, a tartósítószereknek hála megőrzöd a fiatalságodat. A napi tennivalód első helyére illeszd be az ''egyél minél több csokit'' tételt! Így a napod is sikeresen indulhat. Egy kis doboz csokoládé fedezi a napi kalóriaszükségletedet, így könnyen, gyorsan megoldhatod a kalória bevitelt. Nem kényelmes? Ha nem tudod az összes csokoládét megenni,a maradékot tartsd a hűtőben. De ha nem tudod az összes csokit megenni,akkor mi a baj veled??
Ezt a gyökeret, aki ezt kitalálta

-
AMD Power
titán
Tud valaki valéamit erről az albumról. Ki az elöadó ilyesmi...
If Youre Gonna Be Nice Live -
Lord Zero
addikt
hm, érdekes, lekérdezések száma 0
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061101/untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Arra a NyomottfejuHarcicsibere hat meg is ertem:- )))
udv
neduddki -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
francnak kell ilyen dicsőség..
felőlem vigyétek fele-fele arányban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Az az igazság, hogy mi már előkészítettük neked a terepet, és te már egy halálközeli offtopikra találtál rá, úgyhogy ezt a dicsőséget legalábbis harmad-harmad arányban Sipivel szeretnénk kisajátítani. Aki ma már egy napja 33 éves, ami nem kis teljesítmény.
nediddlo: Csütörtökön egy barátom-kollégám fent lesz naffalun, de nemigen lesz ideje sajnos. Azt nem mondom, hogy bízd rá Sipire, mert nem.
Úgyhogy majd kitalálunk valami okosat hamarost.
p -
Dictator^
veterán
üdv van 3 percem kb indulásig melyik biosban az a beállitás hogy áramszünet után kapcsoljon ki a gép, és ne induljon be, asus a7v8x lap.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Eletem egyik legjobb 3 oraja volt, hangom meg most se nagyon van, a kezem faj a tapsolastol, a karomban izomlaz van a csapolastol, a labam faj a sok dancingtol

Istenek es isteni volt minden, koszi szepen, huztam aludni
ui: RHCP rulz!!!
ui2: Es udv Wayne-nek es Edward-nak akik kihoztak a stadinbol
/Upszidejzi
/ -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kérdés, hogy akarna-e.

-
Lord Zero
addikt
bakker
..hát így egyedül maradván.. némi ürömízt érzek..
urak, ti urak.. (ti walesi ebek ;] ).. hát senki sem koccint vélem pohárt?
ábazeg
szerk. poltopik se sok mulatoznivalót hagy maga után..
apropó, ha vki emilcímet vált egy nemlétezőre, van vmilyen/bármilyen esélye visszajövetelre?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Vladnak 7-kor ment az utolsó (értelmes) busza. 7:45-kor az utolsó (értelmes) vonata. most itt figyel mellettem. bennem meg a szokásosnál 3-mal több sör... úgyhogy errgött érte
bennehagytam a w-t
mer' a vlagyi térden állva könyörgött érte
)
mod: mindenféle technikusok belepiszkáltak, miközben gépeltem. mindegy, ez már így marad
jó8. -
Lord Zero
addikt
szia világ
most vhogy kurvajókedvemvan
hogyhogy mé? neszójjábe..
szerk. hm, belecsöppentem valamibe.. valami hepibörszdéjesbe, jujj
szerk2. olvastalak peterket, rettegj
szerk3. ehh, olvasok vissza... őszinte leszek: így már nem érzem olyan jófajtán hatónak az intróm... picsba..
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Áááááá, tudtam, hogy egy szemhunyásnyit vissza kell kukkantanom!
CSOKITORTAAA!
Köszönöm! Nyalom szájam szélét és nyáladzok.
Aztafene, a sokaságból ítélve ezen valami éveimhez hasonló számú fényvető díszeleg...
Teee, Katicaaa, a tortatartót is megtarthatom? Szép darab.
Na, dilemma, dilemma, sotto vis major dolce vita, csokira nem illik a száraz vörösbor...
Jajj, de olyan jól néz ki...
Sipi, a Vadul Nyáladzós -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem ne
-
Sipi
addikt
Kellett nekem említenem a Marvin-agyat...
Tölthettem 33. születésnapomat
melóhelyre zárva, élvezném a parallel munka féktelen örömét.
Reggeltől indítván, a vége estébe ért.
Majd hogy holnap mégis enni tudjak,
megnéztem, a boltok mit nyújtnak.
Drága pénzen vett kaját, hosszú sorokat.
Tömegtől megkergülve iszom most boromat. (hű, ez egyre szarabb...)
A lényeg a lényeg, ilyen, kissé ótvaros szülinapot kívánjon mindenki legmelegebb ellenségének.
Megyek, megnézem a Bíbor folyók című film palackba zárt változatát.
Úgyis félig kinyírtam már a topikot.
Üdv csereseknek, cserfeseknek (főleg inkább ez utóbbi).
Sipi -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
jo akkor nem sosavban hagylak hanem soban
bar meg mindig nem tudom mia z a cser?
es ha csersav miert kene abban hagyni akit abban hagyok mivel beles sem szopktak tenni
ideat -
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hm. Elgondolkodtató. (S rajtunk kívül mindmásoknak valószínűleg sikíttató.)
Elképzelhetőnek tartom, hogy egyszer, egy elcseszett időugrás során Marvin agya kettészakadt...
Talán az lesz a legjobb, ha a pléhfejű kobakját SOSEM nyírod rövidre. Így talán meg tudom különböztetni tőle magam, imígyen adva löketet egyébként görbe lábakon billegő önbecsülésemnek.
Sipi -
tiv61us
őstag
hat igen a pacban van is meg van
a cserben hagy mellett
de miert baj az ha bepacol vagy becsereli a boromet
mer hogy xarban hagy az OK
de konyorgom mi az a ''cser''?
nem cserfaban hagy, nem is csersavban, cseben! -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, nem próbáltam, de mesélték, akik benne voltak, hog ynem lehet túlélni.
Izé, vagyis... Tudod, mit? Kezdjük újra! Én kezdem.
Aszondod, egyik könyv sincs meg? Jee! Keblemre, tesó!
Azt hiszem, most kezd lecsöpögni nekem... Na, mondjad, mely könyveket is vigyem?
Mikulás pár órája sokkot kapott a poltopiktól. -
Sipi
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
És nem mellékesen piszok szar benne lenni. Akár hagyva, akár csak úgy, a magunk örömére.
Mod: Péter, ha aszondod, hogy a ''33 csersavas trükk, avagy hogyan készítsünk bőrbundát házilag'' című könyv is megvan neked, kitagadlak a nemgenetikai családból!
Mod2: nem képzavar. A cseres áztatás a pácolás egyik formája. Cserben pácol. Így tartósul a szőr a bőrön.
Nem minden pác cser, de minden cser pác. ?
Sipi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
A cser egy fafajta, ha jól tudom. A cserben hagyás pedig a pácban hagyással rokon, ahogy rémlik, hiszen a cserfa-pácról van szó, vagy mi.
MOD: Kalandornál lesz a pont, nálam meg a képzavar. Lásd még: cserzővarga. Viszont a cserben ahgyás és a pácban hagyás közti párhuzam akkor is stimmel.
p -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
nekem a nyelveszkedesrol mindig a ''cserben hagy''
kifejezes jut eszembe, miota vagy 30 eve lattam azt a szindarabot/ melyiket is
/
amiben feltettek ezt a kerdest
mi az a ''cser''
tenyleg mi az a cser? -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Höhö, minek tévé, ha van péhá? A poltopikból minden oldal elemzését megtudhatom bármiről. No, nem mintha érdekelne...
Miért lenne bizarr a genetikai rokonlélek? Azt leszámítva, hogy totál más szülőktől származunk.
(De ez könnyedén elintézhető laza kézlegyintés útján a szíriuszi kilenccsavaros eszmeiséggel.)
Lássuk hát, mi alapján lehet még rokonnak lenni, miután kizártuk a genetikát!
(És persze a tévét, mert az öl és nyomorba dönt.) -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tévében van , hanem plakáton. Majd csinalok rola kepet.
Én sem nézek tévét.
Hülyeségláda

[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Brühühü, ezek szerint nesze pofon férfiaknak. Missing genetic code.
Vazze, tényleg. Kipróbáltam: kézbe vettem egy tokot. És alapból fordítva állt a kezemben!
Mogyorónak kódolása van. Az enyémnek pedig harci kiképzése.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tildy továbbra sem néz tévét. Ja, ez nem az a sor.
Tildy, nyugodtan nézzél tovább tévét.
Nekünk, úgy látszik, genetikailag kódolt a tévédekódolás képtelensége. -
parandroid
félisten
Alapból jól tartja. Ez már az ötéves lányomnál is genetikailag kódolt.
A nyúlnak nem adnék sok esélyt, akármilyen kiképzésen is ment keresztül. Ennek a dögnek is van genetikai kódolása... És az nem a DVD-tokokra van kihegyezve.
Tildy: Továbbra sem nézek tévét. Meg lehet ezt nézni valami normális helyen, hogy miről is van szó?
p -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahh, keverd össze a kiindulópontot!
Fordítsd meg a DVD-tokot!
Könnyeden is mehetünk, nekem nem kell ahhoz segéderő. Illetve deigenis, de nem folyékony. De ha folyik, egye fene...
Ne csináld, én már a leírást sem tudom tartani... Ilyen drága piák...
És különben is kikérem magam és piatársaim nevében! Úgy írsz le, mintha italozó életmódot folytató havimadár lennék.
Hm. Milyen formában adjam át üdvözleted hevét?
Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.
S már kezdheted is feltérképezni a helyi kalibert! Szigorúan teszt-alapon.
S ha már ott vagy, esetleg a helyi vízkészlet-nyerési lehetőségeket is megnézheted, hátha akad egy-két bótolni való.
A nyulat már kérdeztem... Szívesen odaadom. (Bár szerintem széttépné Mogyorót.)
Sipi -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az agyat bebugyolálni (betakarni).
-be, marad a bugyolál. Aztán már csak egyszerűen kimaradt az -'ol', és így lett a bugyál. -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az ige a bugyál. Bugyálni az agyat lehet, de csak meg, vagy el.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Látom felvitte az isten a dolgodat, egyik banknak a reklámjában is szerepelsz (valami hitel, és egy kisjány níz rád aranyos szemekkel)
-
-
parandroid
félisten
Ezútal valami könnyed online agymenésre gondoltam, ha már ilyen jó formában vagy(unk). Mindenesetre én is hoztam két pohár bort Katica titkos készletéből, ha nagyon belelendülünk, hozok egy kis jégert is, hogy tudjam tartani veled a (hosszú) lépést.
Ha pechem van, akkor betoppan Lord Zero is, akkor feladom, annyit nem bírok inni, hogy kettőtökkel elbírjak. Mikulás persze nem iszik, mondjuk Xpod lehet még elvtárs a jégerfogyasztásban.
A csapos kislányt üdvözlöm. Ha idevergődnél végre hozzánk, itt is bemutatnálak egy-kettőnek, errefelé is aranyosak, bár az olyan kaliberű kocsmákat, mint amiben a múltkor patikaszert vételeztünk, helyben nem ismerem.
Ja, hozd a nyulat is, kíváncsi vagyok Mogyoró kutyám mit szólna hozzá...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
akasp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
kössz, már megvan

[OFF]senior tag lettem
duplán offolva
[/OFF]
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Elképesztő. DVD film. Gyári. 2 lemez. Hátulján felirat: 1. lemez: film... 2. lemez: extrák...
ÉS NINCS BESZÁMOZVA A KÉT LEMEZ!!! EGYFORMA MINT 2 TÖK...
Nyilván a második próbálkozás lett eredményes. Megyek filmetnézni...
-
Gh0sT
addikt
Az -ít képző jellemzően melléknévből képez igét. Jelen esetben a szótő az őrült, mely véghangzóhiányosan fog tőváltozáson átesni. Az őrjít lövésen nincs miért terjedt el, a nyelvtani szabályokat figyelembe véve az őrült-ült+ít=őrít lenne a helyénvaló.
MOD: Ez a ''j'' valami ejtéskönnyítő lenne tán'?
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére

Nufene, már majdnem beírtam, hogy lyukra futottál, dejszen most se buli, se pia, aztán a borosüvegre tévedt a tekintetem...
De ez szigorúan orvosság (vazze, pill, Ping azt hiszem, a falat bontotta le...)
Szerencsére nem, ott egy randa vénasszony lakik.
Tényleg, nem is lakik csinos, fiatal hölgy a közelemben...
Na, ez mellékvágány, ott tartottam, hogy izé.
Hol?!?
Ööö...
Szóval no, méééé tuszkol engem mindenki buliba? Vénember vagyok, heti 3-4 buli doszt elég!
Mod: nem tettem OFF-ba a hsz-t
Mod2: most sem.
Sipi
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
hát kéne vmi szabály mert azért már sztem néha tényleg tulzás, még a sima ilyen nevető smiley oké de ezek a mozgok tényleg megörjitik (jól irtam? megörjitik vagy megöritik?) szóval tényleg kicsinálják az embert sztem.
-
parandroid
félisten
Keress rá a keresővel arra a szóra, hogy rangok, és ne hagyd magad megtéveszteni attól, hogy zárva van a topik, amit találsz.
Dictator: Kéne valami szabály, hogy egy hozzászólásban alapból csak 3 szmájlit engedjen használni, esetleg 200 leütésenként lehet kapni még plusz egyet-egyet.
p -
Dictator^
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
akasp
senior tag
vagy láma vagyok vagy nemtudom, de min alapszik, hogy mikor vagy őstag meg a rangok?(hány hsz-nél)
hallottam, hogy uj rendszer van: hogy pontozzátok a hsz-eket? régebben olvastam erről vmit, de azóta elkeveredett a link a hsz-el együtt vhova
köszi előre is -
parandroid
félisten
Két vízvezetékszerelő van a városban. A másik még problémásabb. Cégnél próbáltunk velük dolgoztatni (elég rendszeresen van vizesblokk, mérőóra, tüzivízvezeték, és hasonlók átalakítása), de aztán inkább 50km-ről hívtunk egy másik céget.
De amit egy multinál megtehetsz, azt magánemberként nem feltétlenül... 
Gh0sT: Ez akkor külön jó, amikor a másik oldal egy idő után nem elérhető, és akkor csak a kis piros x-es négyzet jön be (illetve nekem Opera alatt a [Kép] felirat.
p -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jó még az is, amikor másik oldalról szúrnak be:
![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/happy/057.gif)
Istenkirály szmájlik vannak:![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/party/fest18.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/
bennehagytam a w-t

![[kép] [kép]](http://humferier.free.fr/sad/eek2.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/taps.gif)

![[kép] [kép]](http://img529.imageshack.us/img529/6812/tfr3edmy1.gif)