Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Kérdésem a fővárosi fórumtársakhoz szólna:
Szombaton a Népligetből fogok eljutni a Nyugati pályaudvarra (remélhetőleg sikerül
). Ezt metró segítségével szándékozom elkövetni. Az lenne a kérdés, hogy mi pénzbe kerül egy ilyen túra, mert a semmi az nemsok, de annyi fogalmam sincsen róla. Több, mint 10 éve metróztam utoljára.. 
köszönöm
-
tiv61us
őstag
Marlboro Man lenyomta a Mikulást
velvet
2006. október 18., szerda 12:52
Barbie jóval kevésbé hatott az emberiség öltözködésére mint Orvell Big Brotherje vagy Artúr király, állítja Jeremy Salter, A 101 legbefolyásosabb ember, aki nem is élt című könyv egyik szerzője. Az ő listájukon Marlboro Man a legnagyobb fiktív király, aki a vitatott létezésű Mikulást is megelőzte.
.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Régebben ilyentájt mindig ment a nagy zsizse, most meg sehol senki? Vagy húzzak aludni, azt megvárja mindenki?

Na mindegy, én akkoris azt mondom, hogy ''Jó a csapat Karancsalján, hajrá hajrá..'' -
Lord Zero
addikt
mostmár jobb
köszönöm azoknak, akik tudják, mit köszönök
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
[link]
gondolom tudjátok ki volt ő -
BlacKSouL
addikt
Salgótarjánban és vonzáskörzetében.
Zagyvát lehetne velük rekeszteni. Ők az állítólagos kisebbség. De nem mifelénk.
Felhívás mindenkinek, tessék látogatni amúgy csodás környezetben fekvő kisvárosunkat, és művelődni, kultúrális élményeket gyűjteni.
:
[link] a harmadik képen lakom, pont a kép közepén -
Algieba
őstag
Ez kész volt. Nem néztem, csak hallgattam, de még így is félúton röhögni kezdtem.
Uh, milyen emberek vannak... Hol nevelődnek az ilyenek? Ez egy sírva röhögős eset. -
alitak
senior tag
Én is ezen a véleményen vagyok.
Vladi szerintem egy nagyon nagy arc, bár néha talán kicsit indulatos.
VladimirR: Az egyszemélyes háborúknak nincs értelme. Néha meg kell alkudni, mégha nehéz is. Ezt nem utasításnak szánom (nem mernék én utásítani senki, pláne téged
), inkább tanácsnak. Tudod, písz end ripszekt 
-
Dictator^
veterán
olvasom a ''A roma nemzetiségről - avagy mit gondoltok róluk, kulturájukról stb.'' totyikot de hát ami ott megy az kész, naponta lehetne zárni kb...vagy inkább óránként
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dictator^
veterán
Megmutattam a bátyámnak, aztán kétszer kellett megnézni kb
nagyon kész.....
Azért azt figyeled, hogy egyszer 4 gyerek van aztán 5, majd megint 4...
-Elnézést, Móni, Elnézést, Elnézést kérek, Őtöle is elnézést kérek !
-Mennyi felest ittál meg?
-Lesz*pod a Ge**met!
hát én kidölök komolyan
-
alitak
senior tag
Racecam nagyon ott van: [link]
Ott a link az előzőban, ezt zárom.
Az olyan, mint az ''ütís, temetís'' -
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
''értem, hogy szíveden viseled ezt az egész kócerájt, bírlak érte. de nem, nem fogadom el a stílusodat, az alapjárati tombolásod.'' - ezt nem is kertem sehol
mindossze annyit kertem, hogy ne ez legyen mar az, amit folyton a felyemhez vagtok, meg az, hogy xy, meg abc moderatorok kiveteleznek velem
mellesleg azok alapjan, amit most irsz, nem lehet oly nagy szakadek meglatasaink kozt, talan csak a megoldast latjuk masban (te a csendesebb beletorodesben, en kicsit masfele)
es engedtessek meg, hogy negativ velemenyem legyen azok utan, ami pl napokig ment a ciganyozos topicban (es azert igy nevezem, mert szinte kizarolag errol volt szo, nem pedig arrol, ami a topic-cimben volt), vagy megy pl a legtobb szoftvertemaban (jatekok, torrent topic, dc topic, windoze topic-ok - neha egy-ket mod odaveti egy-egy forumozonak, hogy ''nem hinnem, hogy msdn tag vagy'', netan felhivja a figyelmet, hogy a jatek meg nem jelent meg, de ezen ritka eseteket leszamitva rendkivul nevetseges, ami megy)
a szemellenzos mellett masik otletem az alszent lenne, de ezt nem kivantam altalanositasban leirni, a tobbsegrol inkabb joindulatuan az elobbit tetelezem fel, sot, van, akirol azt sem
p.s.: a ''banda''-ert valoabn elnezest, hirtelen jobb nem jutott eszembe -
BlacKSouL
addikt
Aszongya: '' ...Bátonyba' ...'' Akkor ez itt van nálunk Nagybátonyban, vagy ha úgy tetszik Bátonyterenyén.
Mondjuk nem csodálkozom, ilyesmivel nap mint nap találkozom, és már szinte észre sem veszem. Akinek ez szokatlan, az hiába mondja, nem ismeri közelről őket. Na, mostmár mondja is hogy Nagybátony meg Tarján.
mondjuk nem cseppet pálóc is a lelkem
Na most érek a 11.perchez.
Péntek esténként érdemes az uccsó buszokhoz igyekvőket megnézni, és kicsit közéjükvegyülni. Ezek a jelenetek nekem olyan hétköznapiak... -
Vérboci
addikt
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
''muszáj beletörődni, hogy az embereknek ugyazok a kérdéseik vannak. érdekes lenne, ha a tanár leszidná a diákot: ezt tavaly már elmondtam, hülyegyerek''
ki beszelt kerdesrol? probald meg nem ugy olvasni a hozzaszolasom, hoyg tetszoleges fonev helyere irom be, hogy faszsag, hanem mikor ugy velem, hogy indokolt e szo hasznalata
ha megnezed, moonman baj-na sem, az en ban-om sem egy sokszor elismetelt, sokszor megvalaszolt kerdes utan tortent
''erre van külön topic'' (anelkul, hogy kiternek a gyujtotopic-okkal kapcsolatos esetenkenti tulzasokra)
es igen, van ra kulon topic - ami ujabban hulyegyerekek (tudom, ilyet nem szabad irni, de talan lattad mar belulrol is a topic-ot) jatszotere lett, akik annyit fognak fel az egeszbol, hogy ''huuuu, most ide beirhatom, hogy fasz, meg picsa, meg kurva'' (es kerlek ne is probalkozz azzal, hogy en is surun hasznalok ilyen kifejezeseket, mert igen jelentos kulonbseg fedezheto fel az indittatasunk kozott - mig azon topicban tobbnyire oncelu karomkodasrol van szo, en leginkabb indulatok kifejezesere hasznalok ilyen szavakat)
''épp ezen vagyunk. ennek része a regulázás''
tovabba ha elolvastad a Bash-nek cimzett reszet is a ozzaszolasomnak, lathattad, hogy a moderacio szuksegesseget nem vitattam (massal volt problemam)
''elenyésző a kifakadók száma. a csendes többség szerencsére nem ilyen''
mindazonaltal, ha mar szoba hoztad, lehet, hogy nem az elenyeszo szamu kifakadokkal kellene csak foglalkoznotok
de lehet, hogy neked van igazad, a forumon minden rendben, csak moonman is en is es meg paran vagyunk mocskosszaju parasztok, kiknek elgurult a gyogyszere, s nem ti vagytok szemellenzos, esetenkent meglehetosen alszent banda -
Vérboci
addikt
Elég hosszú és egy kis idő, mire letöltődik, de garantált szórakozás esküszöm

A sok szórakoztató pillanat mellett a katarzis a videó 11. percének 7. másodpercénél kezdődik. Garantált sírva röhögés
[link] -
válasz
Foglalt név
üzenetére
Én most láttam először, tehátmaximum borostás, de télleg király, nagyon türelmes volt a Veder csávó

-
brownus
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
vártam, hogy szétkaszabolja a csajt....
csapos2, kérdés hol van az a kis szakálka!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
minden elfogultság nélkül mondhatom: ami szakállas, az jó

-
Foglalt név
addikt
Rémlik, hogy szakállas, de akkor is jó
[link] -
Integra
titán
ollé

![[kép] [kép]](http://www.hg.hu/images/upload/fotogaleria/2966_fotogaleria_n.gif)
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Van arra lehetőség, hogy a TFT monitor képét összehúzam, (nem tologassam) akkár szoftveresen is?
Monitor: Samsung 940N
Előre is köszönöm a segítséget. -
Én szívesen mennék, épp arra is leszek hétvégén, csak már lassan 5 hónapja nem voltam otthon, vár a család a hosszú hétvégére, na meg jön az asszony is, úgyhogy most megígértem magamnak, hogy nem fogok kocsmázni sokat a haverokkal, mert elég gyakran az a hazalátogatás vége, hogy amikorvisszjövök, egy hétig másnapos vagyok

-
-
Vérboci
addikt

-
Racecam
nagyúr
A Mikulás a király!!
Kérlek, szavazzatok rám!!! [link]![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/racecam/img/26292565.jpg)
-
VladimirR
nagyúr
hogy miert? mert hulye vagyok, azert
es igaz, senki nem mondta, tettek rola
es bar elso alkalommal kerult sor ra, nem elso alkalommal merult fel
ilyen helyre, s foleg olyanra, ahol irritalo faszkalapok kozott kell laviroznom, nem vagyom
egyebkent villamkerdes: irok valakinek egy valaszt, bash fonok beleszol, csak hogy mondjon valami okosat a kotekedo faszgonosznak, a vege meg megint az, hogy en mi a fasznak allok szoba vele
elmehettek a budos picsaba egyesevel
lehet hoborogni, hogy de egy tusko paraszt stilusban irok, meg moderalni, meg banolgatni
leszarom
p.s.: Bovebben: [link] es rend lesz
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
akkor a te stílusoddal (nem stílusoddal, módszereddel) válaszolok Bash helyett: akkor minek állsz vele szóba?
senki nem mondta, hogy lépj le. az nem megoldás. azt kérték sokan, akik valamennyire ismernek, hogy a stílusodon változtass egy kicsit, mert egy része nagyon nem a fórumra való. ehelyett nem azon változtatsz, amin kellene, hanem amin nem. -
TheReMiXeR
senior tag
szőkenő megáll tegnap a bolt előtt...
vadiúj golf, az a puccosított kiccsaládi autó...
látom megy neki a hátsó ablaktörlője... mutatom neki, hogy megy a zablaktörlőd csaje!
erre hanyagul elektronikusan lehúzattttya a zablakot és kiszól, hogy :
''1 hónapja vettük a kocsit és azóta megy, mert nem tuggyuk kikapcsóni...
a férjem is nézte, de ő se jött rá... mert neki másfajta a kóóócsija''
erre én benyúltam neki az ablakon, pattintottam egyet az ablaktörlő kapcsolón a vezető irányába és lőn világosság fényeskedjék neki, leállt a hátsó ablaktörlő...
...de mivel picit jobban sikerült megrántanom azt a ''kart'' ezért egy gyorstörlést is csinált elöl... erre aszonnya a szőkenő, hogy ''ezt próbálták, de akkor meg elöl törli az ablakot és inkább visszakapcsoltuk mert hát hátul nem zavar''
szumma szummárum sikerült felvilágosítanom, hogy elöl csak kb. 4et fog tekerni, míg hátul meg forever megy...
Szőkenő by NewGolf... ''mert hülye nem vagyok'' style -
VladimirR
nagyúr
igen, elviccelem - arra mar korabban rajottem, hogy veled vitazni nem erdemes, mert keptelen vagy elfogadni, hogy ha nincs igazad - erolteted mindenaron, a masik elobb-utobb ugyis feladja
az igazat megvallva, ha magadba nezel, a stilust leszamitva egy kalap szarral sem vagy jobb nalam
ng: nem, kurvara nem ertem, mire gondolsz - bar ez amiatt nem meglepo, mert annak, ami a dolgok hattereben van, eleg halovany kis szeletet ismerheted csak
de legyen nektek karacsony, leleptem
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
látod, erről beszélek
nem bash nem bír téged, hanem te nem bírod megérteni, hogy senki nem kíváncsi arra, hogy épp meg vagy bántódva valami miatt bash-re. intézzétek el privátban, vagy mittudomén, de egy kicsit(?) már kezd fárasztó lenni, hogy mindig találsz kifogást (NEM magyarázatot, kifogást!), hogy épp miért küldessz el mást a búsba, és téged miért nem lehet elküldeni hasonló helyre, mert egyből elkezdessz személyeskedni. gondolom/remélem ismersz annyira irl, hogy tudd, mire gondolok.
de ezt most fejezzük be ezt publikban, mert arra se kiváncsi senki, hogy épp kivel fogok emiatt összekapni.
mediddlo: a kulcsszó: happy tree friends, illetve Lumpy. de hogy nem démon, az biztos. ha az lenne, akkor csak a logokba írogatna...
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Ezt metró segítségével szándékozom elkövetni. Az lenne a kérdés, hogy mi pénzbe kerül egy ilyen túra, mert a semmi az nemsok, de annyi fogalmam sincsen róla. Több, mint 10 éve metróztam utoljára.. 

:

, a másik jó lenne, de igazán nem csak ez a típus érdekelne. 15''-os totyik meg nincs