- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 35
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
-
(Bundás)
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
NorDezs
senior tag
-
Kidus
őstag
-
NorDezs
senior tag
-
Kidus
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
Gh0sT
addikt
-
KrAt
veterán
-
tildy
nagyúr
-
Agostino
addikt
-
Kidus
őstag
-
KrAt
veterán
-
Kidus
őstag
Mostanaban leallogat a gepem.
Csak ugy, atmenet nelkul kiuti magat.
Okat egyszeruen nem latom, nem melegszik tul, minden venti normalisan mukodik, nincs sehol se virus, se spyware, se semmise.
Most epp 3szor vagta ki magat, majd chckdsk utan kozolte, hogy 64KB bad sector, es leallt. Ezt meg egyszer megcsinalta, utana mar disk boot failure lett.
Most pedig megy, es megint semmi baja.
Majd mindjart leall megint.
Mitol lehet ez vajon? Kezdem elvesziteni a turelmem
-
BlacKSouL
addikt
Az időjárás épp ideális egy jó kis fürdőgatyás hepajhoz. Vagy nem is strandolni mész? Vagy nem itthon? Vagy fedett-fűtött?
-
csapos2
addikt
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
bandus
veterán
Mennyünk. Ha jobban belegondolunk, egy jó tüntetésnek közösségformáló hatása is van. Az olyat elítélem, hogy ártatlan emberek nehezen megszerzett autóit gyújtogatják, meg borogatják. De a békés tüntetésekkel szimpatizálok, habár véleményem szerint nemigazán lehet elérni velük semmit sem. Gratula az új avatarodhoz

-
tiv61us
őstag
-
csapos2
addikt
-
Winner_hun
félisten
Nem voltam 4 vagy 5 éve strandon. Most megyek

-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Létezik használható fordító program? -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
NorDezs
senior tag
-
Kidus
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Mert a marketing miatt nem hirdethetik úgy, hogy nyerjen 100millió felét, amiből levonjuk még az adót, mert az kicsit szarabbul hangzik, mint a nyerjen 100millát.
Azt meg mindenki tudja aki nézi, hogy a betelefonáló játékossal felezi meg a nyereményt.
De ha úgy mész oda, hogy vagy nyerek vagy nem, akkor máris soknak tűnik a 32milla a semmihez képest, amit akkor kapsz, ha oda sem mész
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Ma olvastam hogy az a srác aki megnyerte a 100 milliot, 32 kapott belőle kézhez.Ez lett a 100 millából.

-
tildy
nagyúr
-
brownus
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Xpod
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
brownus
veterán
-
Bash
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy valaki nemtudja englia postal code-ját? Kéne msn regisztráláshoz! Köszi! -
dragonfx
veterán
hi!
meg tudja valaki mondani hogy canyon márkájú hangszórók oldala mi???
tudom canyonaudio.com...de ott nincs semmi csak linkeke más hülye oldalakra, egy 5.1es cumo adatait szeretném megkeresni de nem tom hol kellene?
tud valaki valami pksuz infot?
-
BlacKSouL
addikt
Az nézze meg
Na jó nem, de ha mondjuk adott nyelvű címét beírja keresőbe, és azt nézi meg, hogy mi a magyar címe, akkor ahhoz már okés a kutatómunka, de amit én eredetieg akartam, hogy a dalszöveg beírása nélkül is ismeri-e valaki annyira, hogy tudja fejből is a filmet akármilyen nyelvű címmel is, azt persze nagyon könnyű kikeresőzni, de gondoltam ha valaki csal és eljut a ''Lo chiamavano Trinita' ''-ig, akkor már rákeres hátha van magyar címe is. Na ez fasza mondat lett 
-
Bash
őstag
-
csapos2
addikt
Van itt valaki, aki unatkozik, tud németül és hajlandó lenne pár mondatot lefordítani nekem?

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ez öt

És hülyén hangzik filmcímnek is
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Sejtettem, hogy rákeresés nélkül nem fog menni senkinek, de akkor legalább hagy kérjek 6 magyar szót
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Aki gugli nélkül megmondja hogy mi az aláírásom, vagy hogy honnan van, az kap egy nagy .... elismerést. De csak ha becsületesen csinálja.

[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Vazze..nemtudom volt-e már, de a srácnak a 100ból marad is 32 milkája...

-
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Xpod
addikt
Értem, tehát ha nincs ebéd, az rosszat jelent.

-
Racecam
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Xpod
addikt
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
Eddig.
És igenis el vagyok nyomva.
Mindenhol....
-
ladybug
őstag
-
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
Az már igaz.
Minkettőnknek három terroristája van.
-
tildy
nagyúr
Hátha fiú lenne ,az még a te robotszívedet is meglágyítaná

Szerintem csak az a problemad, hogy otthon túl nagy a nőuralom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
Jesszusom!!
Megláttam, hogy az ''Apa leszek topic''-ban Katicáé az utolsó hozzászólás!!
-
Xpod
addikt
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
kedvenc unokahúgom 5 éves lett. kisszámú családi körben tartottuk.
csapos: ma már nem is leszek msn-en, mert holnap megint korán kell kelni, megyek nyíregyre írtani a bandát, aztán sörözni. remélem nem mindenki akar egyből meghjvni sörözni, de hogy én magamnak nem sokat fogok fizetni, az biztos
mondjuk igazából debrecenben tudnék ''jövök egy sörrel''-től berugni.
Attis: szeretni szeret, csak mostanában nem jut rá ideje
-
Xpod
addikt
-
Janoska26
addikt
Télleg az adatlapon egy új mezőt kell beiktatni:Véred színe:

-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
-
Janoska26
addikt
Kezd elzülleni ez a topic gyerekek, na mindegy húzok haza hétvégére, itt legalább hangolok kicsit, már előre látom a vérben forgó szemeimet, de hát ez van, majd 5 hónapja nem láttak a haverok, biztosan nagyon hiányzom már nekik, lesz mit bepótolnunk, ha csak havonta egy üveg piával számolok, ajjajjj

-
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
-
Xpod
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Xpod
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 35
- (téma lezárva)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Apple asztali gépek
- AMD FX
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
: ))))))