Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ej a sok nagypofájú, egy kicsit később nézek ide mint szoktam, aztán máris telerakják a topicot

Nem dolgoztok hogy ennyire ráértek?
mod: Ja, én nem...
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Ide is:
Létezik olyan 15''-osnál kissebb TFT monitor, amit be is lehet szerezni? -
Szarvasbácsi 2 szavazat eddig
.Ez nem elég legalább egy 1 napos ideiglenes alcímhez?

-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Akkor Darlingot mindenkinek

-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
pont mondani akartam azt is, amit hofi. nem idézni, mert ahoz túl régen hallgattam... az a munkás, aki nem tart otthon legalább 2 tálca sört azelőtt, hogy nyitna a bolt, az száradjon ki! de úgy látom, ti is bölcsek és előrelátóak vagytok.
(hehe, valamelyik nap gondolkodtam (!
), hogy honnan is van ez a ''bölcs és előrelátó'' kifejezés, amit igen gyakran használni szoktam. aztán mosolyogtam rajta
) -
-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Semmi alkohol a november masodik keddjen, /a kongresszusi valasztasok napjan/ reggel 6-tol este 6-ig. Ez a hagyomany. Nagyon nem tamogatom. Ha egyszer miniszterelnok leszek /nem leszek, mert nem USA-ban szulettem, szoval fizikailag keptelenseg/, akkor eltorlom. Egyebkent biztos meg van az oka, de akkor is letort, hogy melo utan csapvizet kellett szopogatnom az igazi nedu helyett

-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Odarepultem januar vegen es az fogadott, hogy szarabbul elek mint valaha. Ezek utan ne legyek letorve?
En nem vettem eszre a valtozast, de a lelkemet lerombolta teljes mertekben. Itt most mennek a kongresszusi valasztasok, de egy darab plakatot nem latok hala az egnek. Csupan egy dolog miatt haragszok a valaszatasokra, hogy este 6-ig nem adtak sort...
-
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Majd meglatogat o engem nagyon hamarosan, igy is sok volt nekem a sok politikabol az ev elejen, total depresszios lettem a buzi politikai plakatoktol

janoska26: Ha en elkapok egy bicajost, valoszinuleg en vonulok a bortonbe ugy 10-15 evre, ugyhogy egy darabig ne varj alkatreszt
/Nem hiaba utalom oket
/ -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
A bicajosokra vadaszengedely? Latod ez egy jo otlet

Most quite frankly, mi a f*szert kell a 6 savos uton bicajozni? Taxizzon, vagy vegyen kocsit, vagy ha mindenkepp mennie kell, akkor menjen mellek uton. Meg amugy is tel van...
ui: Nem bicajutalat beszel belolem, csak kurvara veszelyes mindkettonk szamara. Az en oldalamrol az allasomat feltem, o meg az eletet kockaztatja. Szerintem eleg rossz deal. -
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
A legnagyobb remalmaim a biciklisek es a gyalogosok. Naponta atlagban 100 merfoldet vezetek es 90% nem a forgalomra kell figyelni, hanem az idiota bicajosokra akik cikaznak a 6 savos fouton, meg a reszeg, bedrogozott egy-ket gyalogosra /foleg a hajnali orakban, mikor sotet van.../. Very fun, foleg mikor mikor zuhog mint az allat, idoben oda kell erni, mivel 6 pilota es 5 flight attendent ul mogottem es a hajnali orakban altalaban olyan kod van, hogy 10 meteres a latotavolsag.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
drága jánoskám, ez már egyszer volt az off történetében, hogy versengtünk, ki ír be elsőnek az off-ba ''jó reggelt offolók''-at. aztán szóltak az illetékesek, hogy nem kéne...
ettől függetlenül jó reggelt kívánok, én meg köhögök.
vérboci: bújjon melléd a... kedvesed
bár akkor nem a vályörlessz nettel leszel elfoglalva 
-
Bash
őstag
-
Vérboci
addikt
Nos... életemben először megtöltötem tartalommal egy notebookot.
Egy hápé nx6310-est. Szerencsére nem az enyém, ismerős kért meg a szoftverizációra.
Oprendsz, ofisz, vírusgyilok, film és zenelejáccó.
Namost ezek telepítése barátok közt max 1-1,5 óra. Ehhez képest most végeztem és 7-kor kezdtem.
A tetves hápé nem bír adni egy nyüves telepítő cédét a cucchoz. Minden drivert, a hangtól a hálózatig a grafikán át egyesével szinte fájlonként kell levadászni a HP honlapjáról.
Iszonyat volt. De minden műxik. Sőt, apró öröm az ürömben, hogy találtam egy elég jól sugárzó vájörlesz net forrást a közelben
Az ágyikómban simán fogható az ingyennet 
Na ki bújik be mellém???
No, megérdemelt pihenésemet ezennel megkezdem. Joccakát. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Pedig gondolkodtam, hogy Titeket is kitiltalak.

bandus, Most mi a probléma vele? Rendes jóravaló gyereknek látszik.
-
tildy
nagyúr
Amióta reggel 9től este 8ig suliban vok, én is hanyagolom a ph-t.
De szerintem nem is baj. -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Még a Katica blogját is te írod.

Alakul a kéró?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
se internet, se sörcsap, se költözés egyelőre.
Még fel is kell újítani a kérót. Még az is lehet, hogy bent lakik még a fickó. Valamikor novemberben költözik be az otthonba a bátya. De már lehet hogy kiköltözött, nem tudom. CSütin, az ügyvédnél kiderül.
Innentől azért fel akarom pörgetni az eseményeket. HA szabad a pálya, akkor a jövő héten kezdődne a burkolás. -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
...tényleg nem is mondtam, hogy azóta jóváhagyták a hitelkérelmünket és tegnap már a papírokat is aláfirkantottuk. Csütörtökön közjegyző, aztán az ügyvádnél odaadom a maradék 300ezret az eladó meg ír egy lemondó nyilatkozatot és kész is vagyunk

Meglehetősen hamar lefutott a dolog. 1 hónap volt talán mindenestül.
sőt, már a hűtőgép, mosógép, porszityó, mikró vásárláson is túl vagyunk. Jól jött, hogy most nyílt meg az Árkád
[Szerkesztve] -
tud nekem valaki segíteni kép átméretezéssel kapcsolatban? ugyanis van egy képem aminek az alján szerepel egy ilyen: 1:72, namármost azt tudom h ez méretarány, de hogyan tudom a nagy képet ennek megfelelöen átméretezni? 72%-ra kell kicsinyítenem? vagy h? vagy adjam a képet?
-
Racecam
nagyúr
-
-
BlacKSouL
addikt
Hát gyerekek, nem gondoltam volna hogy mennyien nem tudják hogy mi a levonó.
Egy barátom kérdezte a cégénél, majd elmondom hogy jött szóba, és nem tudták. És amikor megmondta, akkor percekig röhögtek rajta. Pedig ezek fontos szakszavak. -
csapos2
addikt
Tisztelt egybegyültek.
Legyetek kedvesek szavazni: [link]
A fodrász kategóriában, Mirkó Gábornére.
Köszönöm szépen.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legyetek már vajszívűek mod bácsik 
)

), hogy honnan is van ez a ''bölcs és előrelátó'' kifejezés, amit igen gyakran használni szoktam. aztán mosolyogtam rajta