Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
de ovoneni, a kriszitjan kezdte
te meg keszulj fel egy jo kiados lebaszasra, amiert publicban olyat mertel irni, hogy bash nem bir engem - o csupa joindulat, most is epp az egyenisegemet probalja formalni, igyekszik a jo uton tartani
de mindhiaba, a sotet oldal csabito (elnezest, epp ep5-ot nezek)
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Nyertem a nyáron a Pepsi játékán egy Sony mp3 walmant, amiről még július végén értesítettek telefonon. Maga az akció 2 hónapja véget ért, de még meg sem kísérelték eljuttatni hozzám a nyereményt, amit elvileg futárnak kéne kihoznia. Semmiféle elérhetőséget nem találtam, ahol érdemben reklamálni lehetne. Mit lehet tenni ilyenkor?
-
BlacKSouL
addikt
Nagyapám annakidején direkt ilyen nomád típusú fajtát szerzett, ami az orosz tajgán is megél
na jó nem, de érdekes fajta annyi szent. Viszont most nagyon hosszú meleg ősz volt, és az jót tesz a szőlőnek. Van ideje beérni rendesen. Hozzánk(vagyis nagyanyámékhoz) sajnos Gyöngyös felől nem nagyon jön át a szellő, úgyhogy csak reménykedni lehet a jó termésben. De amúgysem nagytételben játszuk, általában 50-60 liter bor készül el a végére, ami tavasszal el is fogyogat házon belül. Egy kb 20-25 m^2-es terület az egész, mondom, szinte csak az udvar fölött van a két ház között a bejáratnál, de így hobbinak elég.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Valóban a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, elbeszélsz mellettem, játszol a szavakkal.
Nem értem, hogy miért kell egy 22 éves fiatalembernek azt elmagyarázni, hogy fórumtársaival szemben illik betartani az alapvető kommunikációs szabályokat. Leírom ismét, mert az előbb valószínű átsiklottál rajta, a moderáció alapja NEM xy fórumtagról vélt intelligenciaszinted. Az, hogy megállapítod valakiről, hogy hülye, az nem jelenti azt, hogy moderálni lehet vagy kell.
Ha nem egyezik a véleményetek és úgy gondolod érdemes, akkor ész érvekkel megpróbálhatod meggyőzni igazadról mindezt úgy, hogy a vita hevében nem hülyézed le, nem szidod semmilyen hozzátartozóját... (hozzáteszem, a te véleményed xy-nak ugyanúgy hangozhat butaságként, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy xy hülye, csak másképp látja a dolgokat, és ezt illik elfogadni -> nem ''pucolandó''). A minden szempontból flame-keltő hozzászólásokat általában akkor szoktam meglátni, amikor te és az éppen aktuális vitapartnered már többtíz hozzászóláson keresztül átmentetek alpári stílusba, szerencsére nem mindig veszik fel a stílusodat. Így történt ez a legutóbb is, aktuális vitapartnered egyszer sem személyeskedett veled szemben, ellenben te többször is megtetted, tehát a hasonló vétekben tévedsz. Van screenshot-om a törölt hozzászólásokról, ha szeretnéd átnézni tiszta fejjel szívesen a rendelkezésedre bocsátom. A 3 napot pedig a múltban rendszeresen elkövetett alapelvsértő tevékenységeid miatt is kaptad, azt hiszem nem kell rájuk emlékeztesselek. A jogosságát most is vitatod, kétségbe vonod ítélőképességemet, olyan dolgot hozol fel ellenem, amit te követsz el folyamatosan. Én egyszer sem hülyéztelek le, egyszer sem sértegettelek, nem tiltottalak le..., sőt többször megpróbáltam segíteni 1-2 projektedhez, sértődésed után is másokon keresztül, többször felajánlottam hosting-ügyben is a segítségemet. Rengetegszer próbáltalak meggyőzni, tanácsot adni, mérsékelni többféle kommunikációs csatornán... mindhiába. Ezek után te sorozatosan felemlegeted azt, hogy én negatív elbírálásban részesítelek, nem ártana ezen elgondolkoznod.
A továbbiakban megkérlek, hogy ne az OFF TOPIC-ot ''szemeteljük'' ide nem illő dogokkal, rendelkezésedre állok, mint eddig is. -
Natasa
tag
válasz
pussy_cat
üzenetére
hát nem lehet könnyű most Neked
nekem is volt egy ilyen időszakom, 3 hétig kellett diétáznom, csak zöldség, gyümölcs és saláta, húsból meg csirke, pulyka vagy hal
inni csak cukor nélküli teát lehetet vagy szénsavmentes dolgokat, furi volt nagyon
viszont fontosak nagyon ilyenkor a táplálékkiegészitő vitaminok és a sok folyadék
szval én lélekben Veled vagyok, kitartás
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Akkor mondhatju, hogy extrém körülmények közt tartotok szőlőt. Ebben az esetben a 15 fok valóban nagyon is dícséretes.
A ''mi szőlőnk'', vagyis pároméké szűkebb környezete Győr mellett Gyirmóton található pár kilométerre a Győrújbaráti domboktól, ami már-már a Pannonhalmi borvidék része. Ha jó a széljárás, akkor a pannonhalmiból átfúj néhány ''fokot''
neduddki: Miért? Sírásónak teccik lenni?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mely tájegység is szűkebb pátriája a ti szőlőtöknek? Mert a Mátra északi árnyékos vonulatai közt az egymástól 4-5m-re szorosan épített házak közötti udvarban, ráadásul olyan helyen amit nem sokat ér a nap elég nehéz gazdag termésről beszélni. Nem a tokaji vidék szőlőivel kell összehasonlítanom, hanem a korábbi szokásos terméssel, és mint azt említettem ahhoz képest igen jó lett.
Persze némi cukor addíciójával mindig orvosoljuk a dolgot
De akkoris q.. édes a szőlő amit most eszek
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Feltámadtam
Köszi Télapó!
Te Blekkszoul! 15 fokos must? Nem kevés az? Ha nálunk 16 alá megy, akkor azzal öntözzük a kertet inkább. Idén 18 körül lett a fehér. (na jó, múlt évben 15-16 volt nálunk is) A pirosat nem tudom, mert múlt héten lett préselve, akkor meg én nem tudtam menni.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Olyan fasza szőlő lett idén nagyanyáméknál, én amúgy nem szeretem a gyümölcsöket, azaz szeretem, de nem mindegyiket, meg csak keveset néha, és most szüretnél megkóstoltam a fehérből, és nagyon édes volt, meg jóízű, úgyhogy rakattam el enni magamnak, nem mehetett mind a mustba. Hazahoztuk, és egy-két hét alatt is annyit ért a konyhában, hogy csak na. De most különlegesen sok cukor van benne, mert most eszem ami még van, de összeragad a szám tőle. A piros az szedés után kicsit fanyar, savanykás volt még, a fehér az okés, de most hogy így utóérett, a piros még mindig savanykás, de már nagyon édes is mellé, a fehér meg olyan mintha méz lenne benne. Ennyire édes szőlőt nagyon rég, vagy egyáltalán nem ettem. De ezt mutatja az is, hogy a tiszta must 15°-os volt, pedig 12-13 szokott lenni, ami nagyon durva. Szóval most az előírt narancs helyett ezt falatozom reggeli gyanánt.

-
ngabor2
nagyúr
majd ha bokros teendőim közben lesz rá időm. különben is, attól, hogy vettem egy lakást, még nem feltétlen költöztem el az előző helyemről, tehát lehet ott is az állandó lakcímem. jó darabig ingáztam még utána, úgyhogy tehetnek egy szívességet akik bele akarnak kötni. különben is, ha én álmodok a vérbocival, az valszeg neki fájna...
más: egyre jobban körvonalazódik bennem: nem akarok vegyészmérnök lenni... hogy a most belénk diktált ''okosságnak'' mennyire nincs (számomra) hasznos, gyakorlati jelentősége, az félelmetes. majd elaludtam az előadáson.
cyla: lehet, hogy igaz, amit írsz. csak a stílussal van baj, mint azt már többen, többször kifejtették. majd valamikor elmondok még valamit, most rohanok. az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, akikbe nem kellene, ezáltal ők is belédkötnek. nem feltétlen ebben a sorrendben. no mindegy, majd máskor, alkalmasabb időben. -
VladimirR
nagyúr
ezesetben kerlek, vilagosids meg sotet, gyermeteg elmemet, mert nem igazan ertelek
arra a hozzaszolasomra, melyben azt nehezmenyeztem, hogy mig tusko fasz lehet valaki, ezt leirni neki mar nem szabad, az a valaszod jott, miszerint mindenkinek van joga a velemenyehez - en ebbol (lehet hibasan), arra gondoltam, ezt akar el is mondhatja
na most akkor harom dolgot tudok elkepzelni, le is irom menten:
-a kettonek (amit en irtam, majd amit te) semmi koze egymashoz, csak irni akartal valami jol hangzot (ezesetben nem ertem, mit akarsz)
-jogom van a velemenyemhez, egesz addig, amig kussban maradok
-jogom van a velemenyemhez, legfeljebb kigyomlaljatok
esetleg meg azt tudom elkepzelni, hogy lehet rossz velemenyem a masikrol, le is irhatom azt, de nem am ugy, hogy ''sanyi hulye'', hanem ugy, hogy ha sanyi felnott, intelligens ember lenne, ertene, mirol beszelek
es itt el is erkeztunk egy masik problemamhoz, amit mar tobbszor kifejtettem (bar talan pont csak a forumon nem, inkabb irl, illetve msn-en): barmit lehet, amig az nem utkozuk oly mertekig az alapelvelkbe, hogy pofanvagja a moderatorokat, amint azok bejelentkeznek
nezd csak meg, most is van pl ciganyozos topic - a poen az, hogy az en ''ciganyozos'' beszolasomra mindenki fel fogja kapni a fejet, lehet ki is szeditek, mer' ilyet nem lehet irni, lehet csakazertsem, s akkor meg jol elitelnek miatta, holott aki minimalis intelligenciaval rendelkezik (ez azt akarja jelenteni, hogy ''nem segghulye'', csak ugy fogalmazok, hogy ne kelljen moderalni, mert ugye igy lehet sertegetni a masikat), az latja, hogy a tobbseg csak frocsog esz, es barminemu a temaban valo tapasztalat nelkul
a masik kerdes, ami felmerult postodban, ugye a moderacio jogossaganak vitatasa
nem vitattam a moderacio jogossagat, en a moderatori munkad es szemelyes ellenszenved keveredeset hoztam fel, de leirom ugy is, hogy te is megertsd:
a moderacio jogos volt (j-o-g-o-s)
a problemam azzal volt, hogy egyreszt az eletben nem szeded ki a masik fel tokeletesen ertelmetlen, minden szempontbol flame-kelto hozzaszolasait, ha nem hulyezem le, masfelol nem csak en tartottam soknak a 3 napot (de errol ugy velem, te is tudsz), harmadreszt nem ez volt az elso eset (bar az elozoben ez meginkabb kiutkozott, csak ott nem emeltem szot, ugy veltem, nem erdemes foglalkozni vele(d) (ez azt akarja jelenteni, leszartam/leszartalak)), hogy egy adott esetben, ahol hasonlo vetekert engem sulyosabb ''buntetessel'' (amennyiben felfoghato egy figyelmeztetes, egy tempban bunteteskent) sulytottal - es kerlek, ne gyere azzal, hogy benned nincs iranyomba negativ
Kalandor:
ha nem vagytok kepesek kipucolnni a forumot, az embernek egy ido utan tele lesz a tok...ooo...ize, hocipoje a cincalassal, azzal, hogy egy adott temakor minden egyes topicjaban ugyanazokat a faszsagokat olvassa
lehet, hogy a turokepesseg veges volta emberi hiba, de idonkent kurv...ooo...ize...rendkivul jol esik kiengedni a faradt gozt, ha masert nem, hat azert, mert a hulyeje egy idore abbahagyja
de igazad van, a moderator ne az en turokepessegem veglegesseget, stilusom finomsagat akarja csiszolni, sokkal inkabb teremtsen megfelelo kornyezetet a forumozashoz (tudom, itt jon az a szoveg, hogy a szemelyeskedok megregulazasa is ennek egy lepese lenne, de meg kellene esetleg nezni, hogy miert fakad ki egyre tobb, tobbnyire segitokesz ember is a hasonlok miatt) -
Vérboci
addikt
-
Racecam
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Ha fizikailag jobban vagy, akkor már megérte.
A kérdés csak az, hogy mikor leszel lelkileg annyira szarul, hogy már a fizikai jobban lét sem fog érdekelni!
Én most jól érzem magam.
De pelepillantva a tisztítókúrád részleteibe, változást érzek.
Megyek is gyorsan, csinálok vagy 8 tojásból rántottát!!
Szalonnásat.
Paprikával és kolbásszal.
Hagyma is megy bele.
erdey_a: Jaj, ne is emlegesd!!

-
pussy_cat
tag
-
Vérboci
addikt
Nahát, nahát, Télapó milyen izgatott lett! Fogadjunk, hogy egyszer te is elfelejtetted bejelenteni az új lakcímed és hónapokig Vérbocival álmodtál mi? Jó is az...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pussy_cat: A jelszó: ha az orvos szerint semmi bajod, menj el egy természetgyógyászhoz és majd lesz
A fülgyertyán kívül semilyen hókuszpókuszban nem hiszek. Szerintem ülj be egy mekibe és vágj be egy big mekket sok sültkrumplival Tutira jobb kedved lesz. Pláne ha utána átballagsz egy cukiba egy lúdlábra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Szép reggelt fórumozók!
Egy kis lelki támogatásra lenne szükségem, mert ma nagyon nem érzem jól magam...
A dolog a Vlad alergiával kezdődött, ami azt jelentette, hogy akár mikor találkoztam Vladdal igen komolyan megbetegedtem. Cca. egy hónappal ezelőttig minden második héten ágynak dőltem, folyton betegeskedtem. Megúntam, így elmentem egy a dokihoz, aki csinált teljes kivizsgálást és láss csodát mindenem tökéletesen szuperál, semmi okom a betegeskedésre.
Ekkor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább erősítsük a szervezetet.
Elmentem egy természetgyógyászhoz és kikértem a véleményét. Teljes tiszítókúrát javasolt, akupresszúrás masszázsal. A tisztítókúra két hete lekezdődött (összesen négy hét), ez gyermkejátéknak tűnt. Viszont ez a hét maga a pokol. Kaptam két étrendkiegészítőt.
Szóval harmadik napja napi három alkalommal két picike kekszet kell ennem (egy speciális hatóanyagokat tartalmazó keksz) igen pici falatokban, hozzá ízesítetlen gyümölcs teát étkezésenként fél litert. Mindennek tetejében kaptam pezsgőtablettát, aminek az ízétől hányingerem van, ezt 1,5 l vízben kell feloldani. Magyarul egy napra van 6db kekszem és 3l folyadékom. Ma van az utolsó napom, de már nagyon nehezen bírom, nem érzem jól magam.
Holnap végre ehetek, naponta ötször, de zsírszegény, ízszegény vackokat, amolyan diétás cuccokat.
Hiányoznak az ízek, hiányzik az evés élvezete, a jóllakottság öröme.
Sosem diétáztam, sosem néztem a kalóriákat, mindig normálisan, elegendőt étkeztem. Így most ez nekem nagyon szokatlan, letölt és kedvtelen vagyok
Az nagyon sokat lendít előre, hogy fizikailag jobban vagyok, könnyebben érzem magam, jobbat alszom, kipihentebb vagyok és sokkal jobban tudok öszpontosítani dolgokra.
Köszönöm, hogy meghalltattatok! Már ez is sokat segített!
-
Racecam
nagyúr
Gábor!!!
Ezek után, azonnal jelentsd be a lakcímedet!!!
-
Vérboci
addikt
Aki elmulasztja, az örök életében Vébocival fog álmodni.
Szerintem semmi következménye, mondjuk egy igazoltatáskor lehet csak probléma, bár ott se nagyon. Meg hát ugye nem ott tartanak nyilván, tehát nem oda kapod a szavazócetlit, nem ott keres a népszámláló, meg ilyenek.
szerk.: Ha nem mondtam volna, a lakcímkártya kiállítása illetékmentes. Ingyér van
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
konkrétan nem. de pl. egy elektronikai boltban is meg lehet kérdezni. debrecenben amit ismerek, az meglehetősen drága. vagy kérdezd meg Sensei-t (a debreceni topikban megtalálod), hogy nem tud-e szerezni.
vérboci: köszi. és mi jár annak, aki ezt elmulasztja? azon kívül, hogy ejnye-bejnye, meg nem a törvény szerint cselekedtem, mert nem volt időm... -
Vérboci
addikt
Én ma kérem ki a tulajdoni lapot, amin már széljegyzetkét szerepelünk a Kedvesemmel és holnap jön ungawa fórumtárs a hitelt intézni

Jó lenne már az idén költözni, de még a hitel bírálata és folyósítása is eltart egy darabig, meg ugye a felújítás is. Decemberben meg már a fű sem nől, nem hiszem, hogy olyankor találok mestereket, meg a bútorok beszerzése is macerásabb.
Pedig minden vágyam, hogy saját karácsonyfát állíthassak a saját kérómban. -
csapos2
addikt
NG
Tudsz valakit, aki tud hegeszteni a tegnapi tyúkbélből? ( DVI-D ) -
Vérboci
addikt
Minekutána 1,5 hete papíron éppen elköltöztem hiteles infóval szolgálhatok.
Tehát okmányirodába be, információnál mosolyog, modod, hogy lakcímváltozás lesz. Adnak egy űrlapot, kitöltöd. Fontos, hogy a szállásadóval (lakástulaj, vagy főbérlő) alá kell iratni. Nyilván ha ez te vagy, akkor ennyi. Sorszámot tép, papírral várakozik, szólításra ablakhoz fárad, papírt átad a személyivel meg a régi lakcímkártyával együtt, szöszmötölést végigvár, kártyát ott helyben 5 perc alatt megkap, örül.
Szerk.: Az meg, hogy senki nem kötelez így ebben a formában nem igaz
1992. évi LXVI. Tv. 26. § (1) A Magyar Köztársaság területén élő, e törvény hatálya alá tartozó polgár [4. § (1) bekezdés] köteles beköltözés vagy kiköltözés után három munkanapon belül lakóhelyének, illetve tartózkodási helyének címét a települési önkormányzat jegyzőjének nyilvántartásba vétel céljából bejelenteni (a továbbiakban együtt: lakcímbejelentés).
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, akkor igyunk ilyent.
de hogy értelmeset is kérdezzek (igen, tudok, ha megerőltetem magam): állandó lakcím változtatást hol kell bejelenteni? az önkormányzatnál, vagy elég az okányirodába elcaklatni, és ott beszólni, igényelni a lakcímkártyát, stb. több, mint fél év benn lakás után illene már állandó lakcímet váltanom... bár senki nem kötelez rá. -
Vérboci
addikt
...pálinkásat!
Szerda van, Lukács napja.
A reggeli hőmérséklet 0 és 6 fok körül alakul.
Ma napos, száraz idő várható 13-16 fokos csúcshőmérsékletekkel.
Szép napot a kedves fórumozóknak! -
ngabor2
nagyúr
no szép... elhagyom a terepet, erre elkezdtek szófosni... ki bír titeket követni?
valamit még akartam írni... de kiment a fejemből. hiába, közeledik a hétvége, holnapután már péntek. -
BlacKSouL
addikt
Ej, egy pár órára itthagyom a topicot, és máris lapozni kell. Érdekes, ha nem vagyok online, utólag mindig több OT-t kell olvasnom utólag. Lehet hogy átállok rídonliba?
Kint meg fasza kis hőmérséklet van, -6,5°C Mi lesz itt hajnalban
Úgyhogy megyek is a paplan alá. Ma is egyedül 
JA hogy már hajnal van...akkor ezért nem tudok normálisan írni
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
errol beszeltem: sokkal kenyelmesebb ezeket betartatni, mint az egyebkent segitokesz, normalis embereket is ingerlo flame-er faszokat megregulazni, vagy hasonlok
Bash: egyreszt nem kerdezett senki, masreszt ha mar beleszoltal, legalabb ne hazudtold meg magad egy mondaton belul
ha barkinek meg van a velemenyhez, velemenynyilvanitashoz valo joga, miert nem irhatom le, hogy xy hulye?
vagy pl, hogy abc moderator nem kepes elkuloniteni moderacios feladataitol szemelyes ellenszenvet?
de megyek is a fenebe, be sem kellett volna neznem -
Sipi
addikt
Még szinte el sem kezdődött a topik, s máris csak a szex, az analitás...
Legyetek jók, szeressétek a nyulakat, a lányokat, vagy ki-ki vérmérséklete szerint.
Sipi -
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én meg annak ajánom fel, aki azt írja, hogy ''Én akartam nyitni''... Ok?
Sipi: be tucc lesni msn? -
Sipi
addikt
-
Sipi
addikt
De én nem azokban lakok, hö.

Az újak egyébként is mintha kombicirkóval lennének szerelve.
Ja, a környékünkön meg nem is épül semmi új.
Xpod: sajnálom, belső IP-je van, kívülről úgysem érhető el. Ráadásul Gentoo Linux fut rajta, rendesen beállított tűzfallal.
Próbálkozhatsz vele, de tudtommal egyetlen egy behatolási pont van rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Na tessék, oszt még kőbányainak vallja magát...

Remélem, nem a réges régen, egy messzi-messzi galaxisban történt péhányós összejövetelek emlékét akarod felemlíteni... Szép vót, jó vót, ölég vót.
Xpod: ha visszapattan, traceroute-olom, s kiderül, hol akadt el a ping. (A nyulamnak ugyanis inkább IP-száma van, mint neve...)
Télapu: csak és kizárólag más pingjét gyújtom meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
Ez most komoly, hogy a nyuladat Pingnek hívják? És mi történik ha pingelés közben visszapattan?
tildy : és ha Sipi nincs otthon, addig Ping, pang a szobában?
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Remélhetőleg a ''pihent'' szót csak a barokkos körülírással jellemzett elmeroggyanás miatt próbáltad meg elmeállapotom jelenlegi leírására használni - elvégre egyrészt pihent, mint sejtheted, s a reggeli kelés utáni fejemábrázatomról tudhatod is, soha az itteni életben nem vagyok, másrészt az agyam bármiféle pihenés nélkül is hozni tudja az elmehalott fetrengés és a mattrészeg fröccsenés közötti állapotot -, s a közeljövőtől számított plusz végtelen időtartamig tartózkodni méltóztatsz ennek a kifejezésnek rám nézve jelzős állapotot megfogalmazó állítást fogalmazni, s helyette inkább a valóságot jobban körülíró, vagy elvetemült végképpmuszály helyzetben maximum udvariasan hízelgő körmönfontságokkal díszíteni becses személyemet.
Barokkos túlzás, mint alcím?
Sipi -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
lol
Who's chained to the radiator? He is. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nyomás fürdeni. Sipirc.

-
Sipi
addikt
Aszittem, ismered lakhatási körülményeimet... A lakás vadonatúj, -an épült 1967-ben.

A konvektorok is akkorból származnak. A konyhaira a gázmester (miután ugrott egy félméteres hátast és összeszedte magát) azt mondta, hogy pár évig még biztosan nem lyukad át. A felületén található ujjnyi lyukak miatt pedig ne aggódjak, természetes kopás.
Sipi -
parandroid
félisten
Tudom, én is arra írtam, csak már fáradtabb vagyok annál, hogy szellemes legyek, így meg csak szájbarágós és kínosan erőltetett tudok lenni, no meg barokkosan terjengős, még ha kevéssé választékos is, ahogy azt jelen mondat is remekül alátámasztja, hiszen egyre inkább azon kapom magam, hogy mondanivaló híján is nehezen tudom befejezni, és ha ez így megy tovább, akkor legalábbis az off topik leghosszabb mondata címre eséllyel pályázok, legalábbis amíg nem jön Sipi, mert belőle kinézem, hogy képes és űberel, amilyen pihent ma ő is.
p -
Xantomas
őstag
Én még most is, de lelkiállopot függő. Van gyógyír, szerelemmel múlandó.
A logopédus akkor ér valamit, ha szervi baj van, vagy berügődött rossz levegővétel, beszédtechnika.
Igazából az érdekelne, hogy szülő van e, és esetleg a csemeték hogyan viszonyulnak a dologhoz.
Kézzel kell enni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
i meant ''there is no spoon''
mátrix. -
Xantomas
őstag
Míg nincs komolyabb téma, kérdeznék valamit. Vannak a PH!-n dadogósok, ill olyanok akiknek valamely hozzátartozója küszköd eme állapottal?
-
válasz
parandroid
üzenetére
de kanál van, remélem!
-
most akkor leállt a szerver?

-
Wolverine
félisten
Tudom már, miért nem olvasok offtopikot, úgy szaporodik, mint a nyúl 
-
Sipi
addikt
Égni ég, bár nem ettől... Megkérdezném tőle, de momentán nem ér rá, őrült lángolással rohangál fel s alá. Biztosan szerelmes.

Ja, és ez pontosan az x-dik hozzászólás.
PeterkeT: na várjál, mindjárt megkeresem a gépen tárolt régi cooki-kat, és lesz itt olyan tempban, hogy folyton folyvást.
P.S.: felesleges vágyakozás. Az egyik ippeg részegen fetreng az előző topikban, a másik újraszámolja az amerikaiakat, a többiek pedig jól megérdemelt őszülésüket töltik valahol.
Csak te maradtál. Csak egy maradhat.
Sipi
[Szerkesztve] -
nem_tom
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
''Tizenegyedik.
''
Akkor most tempbannolhatod magad!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor most magadt tempbannolod megint?

-
parandroid
félisten
Aki még egyszer beírja, hogy hányadik, az nyer egy tempbant. Csak hogy legyen sikerélménye. Komolyan, ez már lassan index.hu fórum szint.
Mondjuk ennek a topiknak már úgyis mindegy.
Tizenegyedik.
*
* Magyarázat: a három kedvenc szmájlim... mindig olyan jó érzés fut át rajtam, amikor meglátom valamelyiket...
p -
ladybug
őstag
Sipi, Ping ég a vágytól, hogy kint legyen a kalitkán kívül?
-
KrAt
veterán
Azt erre az orrom előtt bezárják.. No mindegy

Ez meg majdnem 400.000-ra sikeredett. Ha már kerek számok
-
nem_tom
őstag
4. VAGYOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOD: Mostmár 8..
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
7

-
Integra
titán
hö
-
Bash
őstag
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez.
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 34 [Szerverújraindulás miatt ideiglenesen nyitva]: [link]
OFF TOPIC 33 [Szerkesztve]: [link]
OFF TOPIC 32 [Aminek nem volt alcíme, és (na ugye!) nem is hiányzott]: [link]
OFF TOPIC 31 [Agyelszívás és Salivili hipput ...]: [link]
OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]: [link]
OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]: [link]
OFF TOPIC 28 [No Chat Plz]: [link]
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
na jó nem, de érdekes fajta annyi szent. Viszont most nagyon hosszú meleg ősz volt, és az jót tesz a szőlőnek. Van ideje beérni rendesen. Hozzánk(vagyis nagyanyámékhoz) sajnos Gyöngyös felől nem nagyon jön át a szellő, úgyhogy csak reménykedni lehet a jó termésben. De amúgysem nagytételben játszuk, általában 50-60 liter bor készül el a végére, ami tavasszal el is fogyogat házon belül. Egy kb 20-25 m^2-es terület az egész, mondom, szinte csak az udvar fölött van a két ház között a bejáratnál, de így hobbinak elég.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

.
Úgyhogy megyek is a paplan alá. Ma is egyedül
.