Hirdetés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Pénteken volt a cégnél Mikulás. Máté az ünnepség felénél megunta a manók zenéjét, úgyhogy kimentünk vele a folyósóra a többi nagyon picuri közé. A nagyok csak énekeljenek a manókkal szorgalamasan...
Az egyik ajtó résnyire nyitva volt, Máté persze célbavette és belökte, mint otthon szokta.
Elindult befelé, erre az ajtó mögül utánanyúlva egy pirosruhás kéz megfogta Máté vállát. ''Jaj, baba! Ne gyere be!'' A céges Mikulás már be volt öltözve, csak a sipka és a szakáll hiányzott.
Nem okozott a gyermekben különösebb lelki törést a dolog. 
U.i.:
Ezt mégegyszer el kell sütnöm: [link] -
Pacák
senior tag
Na mit hozott oda nekem a gyerkőc, hogy segítek kitölteni?

[link] -
Pacák
senior tag
1. Barbár módon az egyik csavar fejét tönkreteszed. -> Nem lehet kinyitni a házat.
(Nyitható marad, de csak a csavar felfúrásával távolítható el a csavarfej maradéka.)
2. Profi módon a megfelelő helyeken átfúrod a házat és az oldallapot és lakatot helyezel el a furatokon átfűzve. -> Nem lehet kinyitni a házat. -
Pacák
senior tag
Gyors kérdés.
Ha lenne lehetőségetek választani, hogy megtartjátok a ''régi'' Sound Blaster Live -ot, vagy az új gép alaplapra integrált AC 97 -es pumpogóját használjátok helyette, akkor hová tennétek a voksotokat?
A hangrendszer egy Altec Lansig 4.1 -es és nincs tervben a lecserélése. Pont. -
Pacák
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
A jó az, aki rosszra gondol.

Ezt meg csak úgy a főiskolám lapjából. Fejből. Csak mert témába vág.
''Fáj a foga? Kössön belénk és mi megoldjuk a gondját! (Lányoknak tömünk is!)''
Winner Hun:
Egy csík rajzlap jobbra, a monitorra ragasztva?
Hoppá! Ez nem is a viccrovat.. Most akkor mi van?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Máté még szerencsére kevés erővel bír a hűtőajtó nyitásához.
A konyhaszekrénnyel már elbír, rendszeresen bányász ki kisebb-nagyobb dolgokat a párom fűszeres kosarából. Persze hagy ott csereárut is az elvett tárgyakért - kisautókat, plüssöket, egy doboz fakockát, ilyesmiket.
Rendes gyerek - valamit valamiért. 
-
Pacák
senior tag
Egy világ omlott össze bennem. (Megnéztem a télapó által linkelt oldalt.)
neduddki tud helyesen írni!
Nincs itthon sör, most mibe fojtsam a bánatomat?
Ehhez ráadásul sok sör kéne, mert nagy túlélő... -
Pacák
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Kéne ide egy: ''erre már nem is mondok semmit, csak csapkodom a térdemet a röhögéstől'' típusú szmájli. Van ilyen?

Na jó. Leülök magamtól is.

U.i.: Azért vagyok ilyen nagylegény, mert a párom örökölt a nagyszüleitől egy hűtőgépet, ami szép állapotú és hármunknak méretben is tökéletesen megfelel. Valószínűleg csak akkor fog tőle megválni, mikor javíthatatlanul elromlik a készülék. Merthogy nagyon szereti a nagyszülőket és mindig is rájuk fogja emlékeztetni ez a kis duruzsoló hűtőgép.
Tehát nem lesz Inox hűtőnk.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Pont ezt beszéltük a párommal tegnap este, hogy minek erőlteti erdey_a párja az inoxot, ha meg kell fogni a pénzt, mert limitált az anyagi keret a berendezésre.
Teljes öngől ebben az esetben egy tökugyanolyan műszaki tartalmú konyhai eszközért kiadni plusz 8e vagy 12e forintokat - a fehér zománcoshoz képest -, ha nincs már felesleges pénzmag a családi kasszában. Ráadásul ezért még be is vágja a durcát az asszonyka. Stimmt? Letörik a derekamat a lányok vagy sem, de ebben még a párom is egyetértett velem.
Más lenne a kérdés, ha mindkét személynek biztos állása lenne és nem kéne kicsengetni havonta a fizetésük jelentős részét hiteltörlesztésre. Ebben az esetben aláírom: legyen az inox... -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
És egy csomó user átkeresztelődött Hacked -re, az aláírása is megváltozott a ''feltörés időnpontja'' -n elvesztek a(z)... bla-bla szerűre Én valamivel ezután regeltem, onnan tudom.
Már én sem emlékszem pontosan. Edem is velünk volt még, csak akkor még más néven regisztrált, aztán ''megtért''.
Hová tünt Edem? (Damon Hill?)
Meg volt egy Toxic nevű tag is, aki neddudki -hoz hasonló stílusban fogalmazott. (Toxee? A ''Borg Cube'' még rémilik vele kapcsolatban, talán egy moddolt házikójának volt ez a neve?) Ő talán még velünk van, csak más néven.. Még mesélhetnék, de ez annyira régen volt és most kicsit el vagyok bágyadva az ebéd utáni sörikétől.. 
-
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebből nem tudom, hogy mi igaz, de az üdülési csekk az egyik legnagyobb találmány az egészből. Ha nem lenne, akkor nem igazán tudtuk volna megoldani a nyaralást. Úgyszólván talált pénz, amit így kapunk. Ha megmarad, annak csak örülni tudok.
Nem is értem, hogy mi benne a parasztvakítás... -
Pacák
senior tag
Kettőt kérek: [link]

-
Pacák
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
CD -ről boot -olva helyreállítást csináltál már? Én sem rajongok az ilyen ''sokatmondó'' eseménynaplós üzenetekért.. Mert nem olyan egyértelmű, mint a: ''Mentsen minden fontos adatot!'' kezdetű szöveg, meg a Bios smart-pampogása.
Egyébként ebben a pillanatban lettem kész a saját rendszerünk életrepofozásával. Kissé ősrégi módszerrel sikerült ''átghostolnom'' a döglődő rendszervinyót egy másik hasonló méretű vinyóra. Most megy minden. Rendszeresen le szoktam menteni a párom anyagait itthon, de azért a zabszem effektus megvolt.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VR topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egyik ajtó résnyire nyitva volt, Máté persze célbavette és belökte, mint otthon szokta.
Elindult befelé, erre az ajtó mögül utánanyúlva egy pirosruhás kéz megfogta Máté vállát. ''Jaj, baba! Ne gyere be!'' A céges Mikulás már be volt öltözve, csak a sipka és a szakáll hiányzott. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)