Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Úgylátszik Aladárnak (nem vérbocinak szólítottam, talán ez is jelent valamit), természetes, hogy furkózza szegény ártatlan moderátorokat, ezért nem értette az iróniát.

De nem maradok adósa!!!
erdey_a: Azt kívánom Neked, hogy az asszony még a nagyszobába a szekrénysort is Inox-ból rendelje!!! Sőt, a hitvesi ágyatok is legyen Inox!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
Mi a címe annak a filmnek amiben az Al pachino a végén egy nagyon nagy házban van és ott ölik meg! Csicskából lesz nagy gengszter....!?
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Embere válogatja.
Van aki hisztizik a 0.294 mm pixelnagyság miatt (ami ugye a hagyományos 5:4-es 19''-os sajátja), túl nagynak, közelről már láthatóan zavarónak tartja. Bezzeg a 0.264 mm már nagyon jól megfelel neki (17''-os szintén 1280x1024 felbontású kijelző sajátja.), úgyhogy nincs egyértelmű válasz, egyéni ízlés kérdése. -
BlacKSouL
addikt
Zsíííír! Most már tutira megyek pénteken. Még buszt is találtam.
Lesz valaki rajtam kívül a DE TTK-s gólyabálon?
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát lehetne, de csak ha fogsz egy 0,29-es, és egy 0,26-os monitort, illetve az lcd-hálót, jól átvilágítod halogénlámpával, és mondjuk 10x-es nagyításban kivetíted egy fehér falra..
Ja, asszem pont ezt akarod.
Nem tudom jobban érzékeltetni. Talán mikulásbácsi vagy neduddki több 0,29-es és 0,26-os pixelt látott már érzékletesebben, és megosztja veled. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hülye kérdésre hülye példa a válasz:
A haj vékony. A fanszőr vastagabb. Szemléltesd magadnak
De egyébként tegyél nagyító alá egy vonalzót vagy mérőszalagot. Egy millimétert ossz fel 10 egyenlő részre tűheggyel, és arányosan mérj le kb annyit, amennyi a megadott méret. Ha látsz különbséget, akkor máris látod hogy mennyire számottevő.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Valaki tudná érzékeltetni, hogy a két pixel méret között, mennyire szembeötlő a különbség?
0.297 mm ; 0,264 mm
Tudom, hülye kérdés, de fontos volna.
Előre is köszönöm. -
Panther
HÁZIGAZDA
Húha... mi ez a ''már csak 5 nap''?
[
] -
VoDaFoNe
aktív tag
huhu emberek próbálok visszaszokni a ph-ra
segítsetek! 
-
BlacKSouL
addikt
Egy biztos. De asszem elfelejtettem..
-
BlacKSouL
addikt
[link] Érdemes átfutni, és a végén a magyarázatot is.
-
DigitXT
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát remélem ez az új portál marad ott, ahol van, azt a domain-t úgysem nézem.

-
Vérboci
addikt
-
dragonfx
veterán
3 aprócska kérdés

1., mi ez a már csak 6-5..nap a főoldalon???
2., szerintetek egy normál autó rádiónak vinnie kéne cd-rwről az mp3at vagy az audio cdként megírt lemezt???
3., ha erre téved valami fun
..hogy lehet unlockolni az nfs carbonban a pagani zondát?? 
thx -
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
nem is kell megsérteni az alapelveket...
A banolás bemondásra megy nem tudtad? Elég az hozzá, hogy valamelyik modival jóba légy, cseveréssz kétszer háromszor MSN-en, és ezután már bármit megtesznek az embernek, csak legközelebb is MSN-ezz velük. Tudod, szükségük van a társaságra, mert ezek mind ilyen magányos furkók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Most mért? Néha én is szoktam böngészgetni, jó csajok után kutorászni a iwiwen, így legalább egy helyen megvan sok. Lehet válogatni. Kinek milyen jön be. Mint egy nagy online kupleráj

Úgyhogy köszi a linkeket
<- Ezt a smileyt tudom hogy utálja mindenki, nem lehetne lecserélni egy sima bólogató igen-szmájlira? Mert ha van
akkor lehetne olyan is.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Na jó, ha már nem bírjátok kivárni, akkor elárulom.
Nem, mégsem mondhatom meg.
Mindegy, Winner úgyis tudja, és biztosan nem fogja tudni tartani a száját, ezért legyen: A tftpanel.hu [link], felvásárolta a Prohardvert [link].
5 nap múlva a Fórum egy kicsit átalakul.
Mindenki avatarja, és nickje Krampusz lesz, csak én maradok Mikulás. Ezzel egyidőben, mindenki moderátori rangot kap 24 órára és azt tesz ki akit akar, és annak a postjába piszkít bele, akiébe akar. Külön pikantériája lesz a dolognak, hogy látszólag minden felhasználó ugyanaz.
Lehet készülni, és memorizálni a postokat! -
törölt tag
na jol van, most mar nem csak a hir miatt izgulhatok, hanem azert is, hogy ki lesz 1 napig ban-on

-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát attól a bugyirózsaszín háttértől én sem vagyok elragadtatva.
A mostani nagyon kellemes. Nyugtató pasztell színek.
Remélem a PH nem esik bele abba a csapdába, hogy a szükséges fejlesztések bizonyos dolgokat hátrányosan érintenek. -
-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ennyivel akarod kiszúrni a szememet?
ez eddig sem volt titok:[link]
Nyugtass meg, hogy ilyen csúnya gombok csak az apróhirdetési portálon lesznek és a fórum marad ilyen szép barna.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tegnap bejeloltenm az egyik esmerost a wiw--en mondta hogy nezzekmeg valakit, megnesztem es velltenul belenesztem az ismerosei koze hat ajdnam padlot fogtam, aszittme eldobom az agyam, hogy min ezekn, neme szerencsere eddig a wiw ezen oldal rejtett volt:- )))
[link] es ezenk isrosei, TE jo eg, aszttem ennyire nem lehetnek hujjek egyesek, d eugy latom ige:- ((((((( [link]
es meg itt neheany: [link] [link] [link] anyammmmmm valki nagyon raer: - (((((((
udv
neduddki -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak egy módon tudhatom meg, hogy tudod-e, amit szerintem nem tudsz.
Nincs mese be kell ide írnod.
De mivel nem tudsz semmit, így ide sem fogod beírni amit tudni vélsz, pedig nem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Legyen egy nap temp a vesztes jutalma
-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fogadjunk hogy nem tudod

-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
megujul a ph?

-
Eastman
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Jóból mindig keveset adnak...!
-
ngabor2
nagyúr
no, meggyúgyították a benti gépemet. ''mindössze'' 7 db púpos kondi volt benne
szépen sorban álltak a procihűtő alatt. csókoltatom a tervezőjét... -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
És a linkelt stream-mentő cuccokat nem próbáltad? Én nem, tehát nem tudom hogy hogysmint, de ha később nem kell, akkor valamelyik shareware időkorlátossal ki lehetne próbálni hogy hogy is megy. A WMakármi látszik a legnormálisabbnak, de az meg 10perces fájllimites próbaverzió, ez a videó meg 13 perc. Más ötletem nincs sajna egyelőre.
-
Eastman
addikt
Off off ! Please help!
[link] -
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
latom formabn vagytok:- )))
Egy rohatt 10 megas dat file a maradvany emejjel magaban eddig semejjk konvertet se szerkeszto se lejacco nem tudott mit kezdeni /mar amit hiteln kezbekaptam/:- (((
udv
neduddki
mod: BlacKSouL: az a wmv fiel az egy jo kis list aflenek tunik, ami hivja a szerverrol eszt a 10 megas szart leglabbis nalam, lelott halovla sajan nem muxik:- (((
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Nem tudjátok lehet-e még ezt a kenőcsöt kapni, és ha igen kb mibe kóstál?
Mod.: közben megkérdeztem az itteni patikát, 455ft -
Foglalt név
addikt
Délelött is van és ezt 3,5x jobban el lehet lőni

A spamszűrő meg megadta magát, úgyhogy hajnali kettő óta bejött jó 100db levél
Szeretem az ilyet. -
BlacKSouL
addikt
Nna, ha ma szerda, akkor holnapután péntek. És akkor megyek..
-
Vérboci
addikt
Szerda van...
...csak hogy tudjátok
(igen, ez egy felesleges off, csak hogy írjak valamit és növeljem a hozzászólásaim számát)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óra topik
- World of Warships
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/taps.gif)
inkább Scarface