Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ja, hallottam, h az eljövendő hét során akár fagypont is lehet (szépen, tagoltan, nyomatékkal mondta a fickó, mint egy újabb wtc-esetet)... húú, december közepe táján fagypont.. egyszerűen vérlázító
egy fókuszriportot simán megér.. szavazni is lehetne: ön szerint korrekt-e, h jujjdehideg lesz decemberben?
(nem neked szólt) -
Lord Zero
addikt
bakker 10 perce áramszünet van
átültem a wifis laptopomhoz... még 12 percig bírja (mondja ő, de hazudik, tudom)
pánikban vagyok -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nebasszmá, az előbbi linkemben - ip tests - legalsó rubrika - ip information
még a fizetőeszközt is kiírja
, nem elég?
szerk. vagy nem jól értem a kérdést
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ilyesmire gondolsz: [link] ?
-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
csak az árkád-beliről tudok nyilatkozni: ott vásárló voltam, annak is éreztem magam
a cuccok jók (haha, mintha értenék hozzá - de a célközönség azt mondja, szereti, én meg hiszek neki), az eladók kedvesek, az árak nagyon is barátiak, ilyesmik
szóval jó hely, bár - rossz hír! - egy fél éve még ott eladóként tevékenykedő nő, aki magasan nyerte a ''pfff, apppám, ezdejó..!'' minősítést, sajna napjainkban már nem dolgozik ott
hát így
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ha nincs betorzítva/torzítóra kötve, ha a jelszedő érzékenységét nem tekerik fel, ha a húrok túl feszesek, stb., akkor szegény gitár az életben nem fog sírni
ugyanazzal a cuccal fentemlítetteket megteszed, olvadni fognak a hangok..
vhogy így értettem a hangszerelést - egy pengetés és pinng VAGY piiiooooááááuuunnnnnggg, makes difference
az elfoglalt hely csak ezután (és ebből eredően) jön -
Lord Zero
addikt
basszus, a basszus 4 húros... (klasszikusan)
(ja, meg a hangja is basszus)
basszuskúcs.. komolyan kérdezted?
peterket: a szóló és a ritmusgitár funkcionalitását csak a hangszerelésük adja, maga az eszköz akár ugyanaz is lehet
szerk. és a ''jó'' minősítést simán el lehet vinni 2 gitárral is (basszus legyen az egyik ofkórsz)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061207/keymedia_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
;]
szerk.
rii - a szerzőkön keresztül lehet eljutni az írásodhoz (nem a tied az egyetlen ilyen)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
azt sajnálom, h így jártál
a garról ugye beszélni sedm érdemes (kínos :) szmájli)
láttam, mekkora elán feszült benned.. szóval kár... h kudarcnak éled..
talán (bár a felét sem értem) vmit még vissza lehet hozni a dologból, vagy nem? vagy ez olyan, mint a guillotine, one way ticket?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
4216, 4217, 4218, 4220: mijeza felzúgó felhang, ó...? mi történt áfter ól?
vki tőmondatosított vmit.. közös eszmét, kollektív tudatalattit, pfff
dúl az álszemérem, tombolnak a hipokriták - loál, ezt mindig nagyon, naggggyon szeretem
sipi: a kihívás nem a kerítés hibás részének keresésében leledzik (az picsa - mintha bugot keresnél a vistában)
menj, fogj egy lámpást
frusztráló(bb) ugyan, de csellendzs
ps. közöm nincs limetimehoz
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
bahama bug
üzenetére
gyorskocsi utca - ez a tuti, a kerületi hovatartozás mindegy is (amúgy határozottan 2)
szerk.
blacksoul: maga az utca valóban átível 2 kerületet, de az a sarok, ahol az intézmény van, II. kerület
de teljesen lényegtelen, a lényeg a fegyver
meg az őr
meg a precedens
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
bahama bug
üzenetére
olvastam délben, nekem ez tetszett: A férfi eddig tisztázatlan körülmények között szökött meg a szigorúan őrzött I. kerületi épületkomplexumból péntek délelőtt.
-
Lord Zero
addikt
a rohadt kurva anyját ennek a vájörlessz konneksönnek
kiszorultam a konyhába, nincs gép, nincs tyúkbél, nincs dsl.. van laptop meg wifi meg agyrém
csak mondom -
Lord Zero
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
w98!.. a legfontosabb
... elfelejtettem..
más: a (rég)volt elnökök miért bírnak ekkora fontossággal/szereppel? tényleg kérdem, mert ezt nem egészen értem (pontosabban értem, de nem látom, mennyit tud osztani/szorozni jelen sorsuk alakulása) (bár butterfly effect... ki tudja, carternek lelövik a fakkos ujját, és erre bush többet sosem csajozik be, vagy ilyesmi)
hol az a pont (ha van), h egy ilyen csávó aszongya, h hagyjatok má a faszomba, unom a napszemüvegeket meg a vókitókikat.. nem teheti meg? -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
beszélni magyar píszafsit
de úgy tenni, mint nem beszélni magyar, na az lenni hellaffán -
Lord Zero
addikt
ma öltöny-nyakkendős napom volt
rühelltem gyűlöltem
kultúrpartizán, az akarok lenni, s vagyok hát
ahh -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
[link]
ez bug? ugyanaz van benne, és így mégse megy, ez hogy lehet?
szerk.
ügyes, bizony.. hová tűnik a piros rongy?
és ungár anikót szívesebben megnéztem volna ebben a prodáksönben...ehhe..kéjencdemégsemszmáji
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
próbáljatok meg elvonatkoztatni a meztelenség láttatásából adódó mellékzöngéktől (vagy inkább: ne azt vezérmotívumként szemlélni):
[link]
ügyes -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
merjünk továbblépni.. aláírás-jellemzés:
...diszkriminatív a férfiakkal szemben, fiókokban értetlenül kotorászó balga idiótáknak állítja be őket, ami egy gonosz sztereotípia
kié lehet?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
nem akar vki kidobni 256 mb ddr modult?

-
Lord Zero
addikt
hmm.. érdekes ez a logout-jelenség
megszűnnek a ''minek ennek topik'', a ''használd a keresőt'', az ''ez teljesen felesleges'', az ''ilyen már van'' és az ''ez nem ide való'' topiknyitások/zárások
illetve contrary: nem, nem is szűnnek meg, legitimmé válnak
a logout alapkoncepciója amúgy nagyon tetszik -
Lord Zero
addikt
jah, és nem mellesleg nehezményezem, h a logout klikkikonshortcutgombján
(t.i.
)
nincs kőbunkóbalta, vagy valami
szerk.
ennél kifejezettebben talán csak a rolling rock magyarországi likvidálását nehezményezem...
tyüh, meggondoltam magam utóbbit mégis inkább határozottan definitely kifejezettebben nehezményezem s ha nem használok írásjeleket akkómi
tiv bakker, csinálj vmit, h visszajöjjenek
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
hol lehet kapni manapság rolling rockot?
és miért nem? -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ni, én most hagytam abba egy kibebaszott előadásírást, amit rühellek gyűlölök szétmarcangolok kiöklendezek
kéne egy szent kézigránát, most ahelyt rántanám tépném cibálnám ki a szent biztosítószeget, majd elszámolnék háromig. se többet, se kevesebbet..
három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. az ötöst szádra ne vedd. midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen... etcetera
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
lázcsillapítás.. fájó (szétvert) torok (ergo orális bevitel negatív).. tejundor.. sörvágy.. - így állt össze
fogsz egy germicid kúpot és beáztatod stella artoisba, majd fölhelyezed a célszemély célszervébe.. lázhúzás + alkoholbevitel (a végbél tobzódik az érhálózatban, az egyik leggyorsabb felszívódással bíró nyálkahártya terület), és kész is a poén
szerk.
apppáámm, méghogy sörösüveg...
pffúj...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
miért, mit kellett volna hallanom?
ugyan, te se tudtad volna, hagyd a totemet, most nem segít a kő
hvb bank -
Lord Zero
addikt
hmm, fene tudja, én kicsit jobbra tenném.. nem, nem ennyire.. két centi.. ühüm, kb így jó.. hogy érted, h eltűnt a sötét? péntek! jöjj, kellesz.. ahh, micsoda? ne hetvenkétórázz nekem... francba
diogenész, gyere, fogd a lámpásod.. igen, igen, a hordó marad.. nem, a teknősbéka csak anekdota volt, amit írtak rólad... marhaság... na.. jó na, bocs.. visszavonom, te voltál ott..
jah, azt hiszem lesz mit keresnünk..
tizenhat tonna
fent, a plafonon nézd
nem kék, mi? -
Lord Zero
addikt
nem, én nem
és ti? -
-
Lord Zero
addikt
fúú, nagyon klassz lett ez az új péhá felület
az új fórumtéma is tök jó, szerintem már kellett egy ilyen -
Lord Zero
addikt
előre kurvák, gengszterek
bízni szeretnék bennetek
épp a más(od)ik gyermekkoromat élem, jó napunk van![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050530/headbang.gif)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ájjj.. (fogát erősen sziszegő hangot hallatva szívó-szmájli)
hirtelen azt sem tudom, h az életed legrosszabb élménye vagy a kínos szituációk topikot ajánljam
full full megértelek.. koós..
ha szerencséd van, néhány ezrelékkel kómaközeli állapotba issza magát fellépés előtt és akkor röhöghetsz (nem a poénjain)
ha nincs, akkor tényleg poénkodni fog/próbál -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
tizenhetes nem jó? elképzelhető, h tudnék (konkrétan nem én, de hallottam egy emberről, aki olvasott vkiről, aki már látott olyat), új, de csak 17'' (talán 8 ms), 40 körül
szerk. az ajánlatban nem vagyok biztos, de megkérdezhetem (persze lehet, h én értettem félre az illetőt, és pl egy hűtőről van szó, ami 17'' mp alatt képes a 40 fokos sört 8 alá hűteni, vagy valami - mindenesetre ha érdekel, rákérdezhetek)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
winner
[link] - most, h eltelt kb 12 óra a gyónás óta, áruld el kérlek, hány prájvitot kaptál, és hányra válaszoltál - de őszintén
szerk. csak hogy tudjuk, hányan ették meg.. (meg persze azt, h van-e értelme írni neked
)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
közben szerkesztettél egy szóközt a tiv és a 2900 közé
nem tudom, h ez azért van-e, mert közben megértetted, vagy azért, mert közben jobbnak láttad leleplezni azt, h tulképp érted (viszont így lőve le a saját poénodat)
más: ez az x napos dolog, mekkora láz... engem lenyűgöz, tényleg -
Lord Zero
addikt
-
Aktív témák
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Akvarisztika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)