Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Korán reggel suliba pascal-al sz@rakodni nem a legjobb szórakozás

-
neongorack
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Grat az avatarhoz, nagy jó

Itt punnyadok suliba! Excelezünk még mindíg...
Alig haladunk! Már nagyon unom , gondoltam benézek OT ba 
-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Hazaértem városból, vettem barátnőmnek egy szép gyűrűt, karácsony meg hónapforduló is egymás után lesz!

Remélem örülni fog neki!
-
neongorack
senior tag
Nahh végre hazaértem, eseményekben gazdag volt a hazaút! Egerszegi Battleground powa'

-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Dejó, valószínűleg eltört a medencecsontom, vagy megrepedt, de rohadtul fáj, el is ájultam amikor nekimentem a fal kiálló sarkának fordulatból, vagyis először csak leültem a földre meg üvöltöttem egyet, aztán beültem székbe, a többiek csocsóztak én meg kezdtem érezni, hogy nem oké valami, amellett, hogy nagyon fájt!
Szóltam b.nőmnek, hogy jöjjön ide mert szerintem elájulok, aztán ha nem kap el akkor leburulok a székről! Elment a hang meg a kép is!
Rohadtjó, holnap mehetk be balesetire.....wááá, megint 2-3 órát kell majd várnom!
Vagy ha holnapra nem fáj annyira, akkor elmegyek suliba!

-
neongorack
senior tag
Én meg most keltem egy fél órája
, beállítottam az ébresztőt a mobilomon, aztán lenyomtam mikor csörgött, tudtam, hogy messzebb kellett volna raknom magamtól 
-
neongorack
senior tag
kb egy éve a közösképviselő egy nő volt a mi tizesünkben, Akkor még nem volt ekkora a hangrendszerem, de már akkor is reklamált, hogy kussoltassam el, délután 3 kor (15:00)!
Ötödiken lakik, nem hiszem el, hogy ott zavarja (én elsőn)!
2 szer nyomta le a villanyóránkat, de akkor aztmondtam vége, olyan ideges voltam, hogy ököllel teljes erőmből beleütöttem az ajtónkba és olyat üvöltöttem, hogy az az ötödiken simán hallották, a nő úgy futott el a lépcsőház ajtajunk elöl, hogy még a villanyóra szekrény ajtaját is nyitvahagyta!
Aztán leváltották, mert kiderült, hogy alkesz és a közös kasszából sikkasztott, gondolom kellett piára!
A mi óránkat lenyomta bezzeg a csávesznak a földszinten nem mert szólni, mert tudta, hogy az kifilézné
-
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje! -
neongorack
senior tag
Félelmetes, hogy milyen sokáig el lehet szórakozni a Google Earth el, nagyon teccik és csomó érdekességet meg lehet nézni, fantasztikus, tegnap pl: Stone Henge -et néztem meg

-
neongorack
senior tag
válasz
várnarancs
üzenetére
Délelőtt mikor olvasgattam még nem volt meg az új avatar, látom azóta meglett, grat hozzá! Tetszik

-
neongorack
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi a jótanácsot, én is remélem, hogy nem kő, reggel egyből fel is hívom és megmondom neki, hogy igyon sok meleg teát vagy valami meleget!
Gh0sT: Szoltam neki, hogy menjen el dokihoz, mert nem lesz jó vége, szerintem holnap nem is megy suliba, de jól is teszi, inkább kúrálja magát otthon, meg egyen valami gyógyszert! Azért fázott meg, ha tényleg vesegond, mert minden hideg helyre leül, de már hordja a télivastag hosszú kabátját és ha leül akkor arra ül és az jó vastag, de azért mondtam neki, hogy inkább támaszkodjon, veszélyes az ilyen! Nem rég kísértem haza és már jobban van kicsit, de ma is elbőgte magát a fájdalomtól délután
Tildy:Nahh igen a csajok könnyebben felfáznak ha nem vigyáznak! -
neongorack
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Úgylátom nemcsak én bnőm beteg!
Tegnap délután jött le, aztán elbőgte magát mondom mi a baj, mondta, hogy nagyon fáj a veséje....
Felmentünk hozzánk adtam neki fájdalomcsillapítót, meg gyógykenőccsel masszíroztam az oldalát, egy idő után elmúlt, hatott a gyógyszer!Már kezdtem megörülni, aztán ma is mikor találkoztunk mondta, hogy megint nagyon fáj...ejj, ezek a nők, nem tudnak vigyázni az egészségükre!
Ő is már kb 2 hete beteg....
Aktív témák
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Pánik a memóriapiacon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Maps
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vajon ki lesz a győztes?
Pedig már azthittem, hogy elmentél 4deci rumot keresni