Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Kezd leülni a topik... Viszont találtam (elnézést, plágium-riadó!) egy kifejezetten off-topikba való, az itteni törzsközönség érdeklődésére számot tartó, magamagát szánkra vevő s ott hosszan morzsolnivaló téma. Hogyaszongya:
Vajon mennyi felgyülemlett taknyos zsebkendő kerül a szemétbe, ha náthaszezon van?
Már-már költői mélység, mi kibontva elénk tárul. Le a szex mindennemű megnyilvánulásával, ujjongjon szívünk az újdonság varázsától!
(Az alkotótól utólagos elnézést kérek sorai felhasználásáért. Per és ütlegelés esetén kéretik moddolni.)
S lévén magam is ebbe a szezonba nyertem ingyenes beutalót, gyorsan ráteszek egy adaggal zsebkendőink virtuális szemétdombjára.
(OFF: Péter, ez most seggberúgás vagy 30 perc ban?)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Jajj, ne haragudj!
Zabáld meg azt a kis dögöt! Ha tudnád, élő állapotban milyen kis undorító teremtmények! Szarnak, bogyóznak, harapnak! Rosszindulatú kis alattomos izék!
Egyetlen jó van bennük: az ízük.
Most már jobb?
Vegetantizmus nem jó dolog, mondhatni (kérem zöldzabáló fórumtársaimat, most forduljanak el): baromság. A húsemésztő gyomorgödröcskéidet, baktériumaidat (sőt, papillonjaidat) nem tudod hipp-hopp száműzni a testedből.
Édes jányom, Katica, te! Hö!
Fogd a combját, ne siránkozz, ne rinyáljál minden kis faláshoz!
Mod: asszem, ha választani kellene, inkább ezt az izét a képen, ezt a pillangós hernyót enném meg...
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy tudtam, pillangó. De lehet, hogy van ilyen fajta (szárnyas és hernyótestű) kutya is.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
AZT nem csoda, ha nem bírod. Rengeteget kóstoltam már, de az valami iszonyat erős. Komolyan mondom, hogy ki fogja magát marni az üvegből. (Ekkora szeszfoknál már önálló élőlénynek tekinthető.)
Egyébként meg mondanám, hogy szégyelld magad, szép kis nyuszit megölni, megnyúzni... De nem mondom, mert tényleg finom, és szívesen végignézném, ahogy megkopaszodik a kis szőrös.
Mod: Emmeg ki fia, ez az éjjeli árny, itten Ramius fijam, a sarokban? Morzsolj bő fej hagymát az szemed alatt, s benne. S gyakorolj sűrűn - hiszen a gyakorlat teszi a mestert.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Bezony, és jobban tennéd, ha Te is így tennél. (Szóismétlés rulez.) (Francba, angol szavak használata rulez.) (Francba a négyzeten!)
Száműzi a náthát alkotó bacilusok, vírusok, papillonok 99%-át. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a fokozott taknyosodással járó kellemeltne tüneteket (orrváladék, könnyezés, ordító gyereksírás.)
Mindemellett... Nos, hm... Ez a... Szóval, asszem, az agyműködésre is jó hatással van.
Ja, valami miatt elfeledtem teát főzni...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Csapkodtam én hősiesen, de sokkal kevesebb kezem volt (pedig mindet beleszámoltam), mint nekik összesen.
Bezony, bezony, a régi szép idők... Menjünk, mormoljunk el egy szelíd könnycseppet párnák csücskében, sirassuk hajdanvolt gyermekkorunk legtündéribb pillanatait!
És valaki rúgjon bokán, ha elszemtelenednék.
Sipi -
Sipi
addikt
Na, megnyugodtam. Tényleg mélyen megrázott, hog ytetszik nekem a goa... Ezek szerint sima tinci-tánci zene kategóriát hallhattam.

Hallottam már goát is. (A linket nem merem megnyitni, ha nem probléma.) EGYESEK több órán keresztül azt dugdosták a gépem lejátszólistájába. Állítólag elég sok számot hallottunk (szerintem csak egyetlen egyet).
PeterkeT: most ez a PacMan hogy jön ide? Én csak sima, normál véres-lövöldözős-cafatolós játékokat játszom, semmi vetkőztetős póker.
Sipi -
Sipi
addikt
Ez goa?!? Valami lightosabb hardcore-ra tippelnék.

Ezek szerint a goa olyan techno/rave, amiben kicsit püffögősebb a dobalap, kicsit ritkásabb is, és a szinti nem vaúra torzított, hanem space-re.
Egyébként ez a zene engem nagyon emlékeztet a 80-as évek eleji elektromos diszkózenére...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ne szégyelld, fiatal vagy még. Jer, fijam, bevezetlek az ani..., izé, a való világba.

(Nyugi, csak addig kell kibírnunk, míg felvesszük. Utána másoljuk és terítjük - a suska suhogása már csak nem báncsa a szemed?)
Mod: rejtett könyörgésed észlelvén soraidban, felajánlom Pinget egy hétre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod2: Fura módon mostanában sűrűn megy el a topik. Mármint a szex világába kalandozik elfele. Nem mintha gond lenne, sőőőt, a goához képest inkább ez, csak úgy feltűnt. Fura módon mostanában kezdtem kísérteni az offban...
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De ugyi, azért az eseményről készült videót megnézed?

Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ójaj... Én is lenni vén trotty, de nekem tetszik.

Lendületes zene (pár sörrel egész jó), és csudajó csajok. Mi a baj a sok (majdnem) fedetlen keblű leányzóban?
Úgy látszik, a 33 tényleg fordulópont. Innentől már csak visszafele fejlődök.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Te is mennyél, béééjbi! Könnyítés: használhatod a sajátodat is.

Na jó, menjünk együtt pecsa-nézőbe.
A seggem nem is nőtt meg, az most is szép. A tévénéző-izom pedig a darwini természetes kiválasztódás eredménye.
Mod: most már tessék leragasztani a formás hátsódat a székbe, és visszatérni a fórumba!
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Írd ki nyugodtan, hogy ''menjek a pecsába''.

Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tudtad, hogy ha a csapos2-ből kihagysz két betűt, és kicserélsz négyet, ''guest''-et kapsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére

-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Még szép. Szegény nyúl alaposan megszenvedte Lorettot...
(Tudtad, hogy ha a ''bot'' szóban csak három betűt megcserélsz, akkor a ''sör'' szót kapod? Csodás, nem? És íme, már itt is csücsül előttem!)
P.S.: mázlista, akárhova nyúlsz, borba akad a kezed. (Csak azzal a pálesszel vigyázz, mert szerintem lassan átégeti az üvegét, és beégeti magát a Föld középpontjába. Oszt lesz egy tuti frankó kis lávafolyásotok a spájzban. Bár... Ingyen melegvíz.)
PS2: örülök, hogy borozol. Kultúremberre vall!
PS3: no, ez ugye késik.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Affene... Kezdtem megörülni, mekkora mázlim van, hogy nincs ekkora hőmérsékletem.

De elszontyolodtam: most akkor nem ihatok mézes páleszt?
Hopp, teás páleszről írtál... Végül is... Azt sem ihatok...
Sipi -
Sipi
addikt
A 39,2 fok még normális, vagy már láznak számít?
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ööö, Borkával Te nyertél.

A maláj kuhnya viszont betett... A kókusztejben főtt rizs csiliszósszal, na, az valami remekmű lehet. Most elugrom egy gyors hányásra, addig elkészítheted nekem.
Mod: az idézett irományban egy szót sem ejtenek a maláj örömnénik elkészítési módjáról.
Nos, sok szép estét az egybegyűlteknek, lelépek, kezdődhet a show! Yes, yes, the Rocky Horror Show.
Mire holnap felkelek, talán már nagykorú mod leszek... De szép álom! Az izgalom kedvéért beleszövöm még az alienes részt is, mert az szerintem nagyon jól áll nekem.
Nagy ügybuzgalmamban fel sem tűnt, hogy begyulladt ízületekkel pötyögök jó ideje. De most szólt a piszok, én pedig jól szituáltan, halkan ordítok.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Grrrr, nem ér a kisbalta hiánya! Fontos banolnivalóm van...
Sólet nekem is megvolt. Sütve eddig csak kedves negyvenest ettem - félek, a fiatal pipik hamar odakozmálnának a nagy sütögetés közben. Őket finoman főzni illik...
Mod: bibí, nekem meg saját vérnyulam van. Épp Zalába tart vad, véres szemekkel. Jujujúj!
Mod: azon agyalok, hogy az említett malájos témakörben vajon mit jelent a ''sólet'' és a ''rántott hús''... Ez utóbbi még csak-csak, de a sólet az valami nagyon S/M lehet...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ááááá, várjál, ne menj el, mingyá hozom a kisbaltámat!
Racecam, point and click! Most! Gyorsaaan!
Teee, rosszmájú! Miért ne bírnék el vele? Elkezdek beszélgetni Kierkegaard-ról, oszt tutira én maradok felül.
Meg aztán nem nekem kell dolgoznom, hanem neki ügyeskednie... Azért fiatalok.
Na jó, asszem, tényleg nem lenne jó. (Tapasztalat.
)
Oksi, akkor mi a séf ajánlata?
Sipi -
Sipi
addikt
A hazugság az jó lesz, aztat nagyon szeretem.
Tudod, érettségi, meg felnőtté válás, satöbbi.
Eszembe jutott, milyen izgi lehet újra gimis lenni. Sok csini, feszülős csajjal összezárva... Nyami.
Bár utána beugrott, hogy akkor dizsibe is járnom kell velük. És én a romantikus estét nem úgy képzelem el, hogy fél fizetésemből piára hívom, fél éjszakán át pedig gyöngéden átkarolva hánytatom...
Mod: versben tutira jobb vagyok, úgyhogy ne égess vele. Legyen próza.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Ezúton osztom meg a tisztelt Nagyérdeművel, hogy elkezdtem... Vagyis nem igazán, mert inkább csak folytattam... Vagy végül is ahogy vesszük, hiszen új seprű, meg új név... Szóval akir érdekel, esetleg, az...
De nem fontos.
Xpod, megleltem a kisbaltám... Megúszod, ha írsz egy gyönyörű, Xpodos köszöntőt a szalagavatómra.
Sipi -
-
Sipi
addikt
Racecam drága, point --> csapos.
Tedd a dógod.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Neeem, maciban nem, az fujfuj dolog. De ha akarod, egészségedre!
Rosszkedvű embert különben sem bántok, csak akinek füléig ér a vigyor.
De van még itt elég jóképességű kollega, akik meló helyett itt pöcsörészik a drága idejüket. (Ööö, ide vigyor kéne?)
Loretto: aszondod, felülkerekedsz az össznépi rosszkedven? Nocsak-nocsak... Mondta a kecske, miután megnyalta a szakállát.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Tegnap majdnem írtam, úgy röhögj... (P.S.: honnan tudod, hogy...?)
Csak közben rájöttem, hogy nincs laptopom. De ha így is mehet, akkor hajrá. Majd költöm a hiányzó részeket.
Mikulás: egen, megköszönném. Point and click technológia: én rámutatok a kiszemeltre, te pedig bannn. Hm?
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
There's no spoon. There's no off topic.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem nincs is vele semmi gondom... Elvégre nem az én párom.

Valami gond van? Nem Rád jellemző sor volt ez...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hm, lekéstem a válasszal...
Igen, a tipikus női rafinéria esete. S elérte célját. Innen már nehéz lesz kimászni. Ebből inox lesz, felesleges pénzkidobás. (Vagy marad az erdeya által önként és dalolva vázolt lehetőség: a drága bútoron még sokat lehet spórolni. Pl. a kétajtós szekrényre elég kezdetben egy ajtó is, pár fiók, a kilincsek lemaradhatnak. Később majd be/fel lehet tenni, nem nagy ügy.
De legalább passzol a hűtő a sütőhöz.
Elnízíst kérek bátor fellípísemért.
Mod: PeterkeT, miért? Nem így van? Egy egyszerű trükkel lazán elérte, amit akart. ''Ura'' pedig áll hosszú, méla lesben.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Esetleg az lehet emögött, hogy Te, mint férfi, ''elintézted'' a családi fészek fizikai megteremtését.
Ennek berendezése azonban a hagyományos családrend szerint a nők feladata. (Lehet őskövület-konzervatív-polgári szarnak titulálni, de még valahonnan az őskorból hoztuk magunkkal, úgyhogy felesleges ágálni ellene.)
Lehet, hogy túl kevés teret engedtél neki a lakás-projekt során, s most ki szeretné élni azt az örömet, hogy az ő keze nyoma is ott legyen a közös fészken. Kicsit macerás dolog, de ne ezen menjetek már szét: próbáld megérteni, mi zajlik benne, mi motiválhatja, s közösen beszéljétek meg. Számodra nehéz lesz, mert úgy kell meggyőznöd arról, mi legyen, hogy valójában nem szólhatsz bele, s rá kell bíznod a döntéseket. Esetleg próbáld meg éreztetni vele, hogy pár apróság az, ami neked tetszene, amit szeretnél a berendezésen, s ezt a párat vegye figyelembe, onnantól övé a pálya.
Vagy mutasd meg neki a folyószámla-egyenlegeiteket, és kalkuláljátok ki, hogy az inoxozott atyaúristen konyhabeli beültetése hány nap kényszeréhezésben fog kimerülni.
Ja, és bocs, hogy belepofázok a magánéletedbe.
Sipi -
Sipi
addikt
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tényleg?
Tudod, csak a társaságon múlik. 
Ennek örülök. Akkor is szórtam szellem sziporkáimat? Ááá, kizárt dolog. Verset nagyon ritkán költük élőben, álá natúrlich.
A konfigomhoz nehogy nyúljon senki fia! Ölég bonyolult, örülök, hogy így valahogy eldöcög...
Ladybug:
Ez az írásos dolog ismerős. De nagyon jól műveled egyébként. Nem azért a vicces jelző.
A papírcetlis udvarlás pedig nagyon egyedi. Én kipróbálnám a helyedben.
Höhö, nyugtass meg, hogy Te már próbáltad, s nem égő!
Ötletnek nem rossz. Most átpörgetem agyam feneketlen bugyrait, mely leányzó részesüljön ebben a nagy kegyben. (S kik vágnak érte a fejemhez csupán könnyebb dolgokat.)
Hm, juteszembe, egyszer már csináltam ilyet... Akkor kezét kértem valakinek szétszórt cetliken. Ez pedig nem jó előjel.
No, akkor gondolkodjunk! Ha esetleg a cetliket tömör aranylemezekkel helyettesítem, a siker biztosan nagyobb lesz...
Mod: bocs, de a reportod búcsú-részén hangosan felröhögtem.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Előbb az arckép rikveszt und písz topikra: ennyi elbaltázott élient még sosem láttam... Az összes leölt példány forog a sírjában.
Aztán meg ide, ni. Sört, ja, kortyolgatom, élvezem az ízeket. De csiccs még nem igazán, ez amolyan kellően felpörgött agyláz (megfelelő társaságban automatikusan bekapcsol nálam).
(Ja, ez pozitív duma volt.
)
S folytatva: azt hogy érted, hogy alapból nem jön ki belőled? Hogy nem szoktam így beszélni?
Mert erre van ám válaszom! Sokat csiszolt.
Én fejben, írásban élek, kifelé ebből alig tudok mutatni valamit. Ööö, tudod, pl. telefonban sem tudok kibontakozni.
Anno gondolkodtam azon, mi lenne, ha álmaim udvaroltattyának papírcetliket adnék át, s azon rímben udvarolnék.
Vagy little PDA in my hand, meg persze neki, és azon MSN-en csevegnénk, miközben egymás szemébe néznék. Úgy tutira menne.
De ha kiveszik az írnivalót a kezem alól, megbénulok, és csak befelé, a belső bolygómba társalgok. (Ott meg, sajna, egyedül én vagyok.)
Mod: áhh, tudtam, hogy elfelejtem a második szót. A vicces.
Hogy aszondom, mi is lenne az? Szöszke lelkem azt reméli, az írásom. No de érthetted úgy is, hogy én magam, az ismert szőrös archoz nem stimmel ez az írás.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem ne parancsolgasson holmi fémtestben ép lélek!
A szám kint marad, páncélomba épp, hogy beleférek.
Jajj, de izgi, micsoda űrhajó, micsoda látvány, micsoda dráma!
Ja, ez a film, nem a notitopik. Az sem rossz, csak ilyenkor félő, hogy a célszemély nem érti az egymásra halmozott szavak halmazát.
Célszerűbb szigorúan ragaszkodni az egyszavas mondatokhoz. Igény szerint ez fokozható maximum háromig, mintegy nyomatékosítva az igen, nem, de, csak értelmét.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mivel én voltam az ész, a vezető, a szakértő, nekem csak a kis, mákdaráló-hangó puska jutott. Most, hogy mondod, senkinél sem volt... De Vasques tizedesre találtam egy tökéletes beugrót a kollegák közül.
(Igaz, nálam senki nem ért véget.) Sőt, ő sem csúnyát: hősies halált holt.
Az ugye még nem gond, desktruktív hajlam, hasadt személyiségre utaló jel, hog ynekem mindenről ez a film ugrik be?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most, hogy mondod, be is teszem gyorsan... Kis ablakban jól mutat az eszetlen lődözés.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Érdekes, ha ölés, gyilkolászás kerül szóba, mindenki azonnal ugrik a nyúlra...
Ping jól van, kb. két órán keresztül elnyúlva ölemben, kéz a kézben, simiztem oda-vissza.
Halkan pihegett az istenadta: élvezte a kellemes helyzetet.
Mit vésztjósló legyintéssel karod végén látni vélsz, csak egy szomszéd. Ne kérdezd, melyik - a név nem fontos. Valamelyik házsártos.
De az is lehet, hogy minden hamis, a véres cafat a kabátom itt, mit dühömben földhözvágtam.
Hehe, reggel arra keltem, hogy azt álmodtam, hogy a cég munkatársaival együtt a Bolygó neve: halálba csöppentünk. S magunkra voltunk utalva (illetve énrám, mint ötcsillagos vezírre). De persze kivágtuk a rezet, annyira, hogy gyorsan fel is keltem tőle. (Délben...)
(Majd időnként valaki foglalja össze, miről is értekezek, nekem nehezemre esik követnem úttalan útjaimat...)
Mod: fűtés nem kő, itthon sem mindig tekerem fel. Ahhoz ugyanis, hogy teljesüljön a ''nem fog fájni'', előbb fagypont-közelre kell magam hűtenem.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Lyukas?!? Ahh, elementáris erővel zúduló hasonlataim téveszthettek félre. Nincs azon lyuk, csak épp, amennyi kell.
Szétszakadt, lifegő *** ** **** ** *****, na, az van!
Illetve ez máma már nem lifeg tovább... Hordja csupán kezem fekete cérnanyomát.
Ööö, hmm, a lyukasnak minősített kabátban jómagam is elvihetem?
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nos, Mr. Count Zero professzor különösen visszaeső elkéső. Így járt.
Én a bort most stoppoltam (illetve a dugója), ellenben a sör magától kinyílt.
A pár üveg bort ne cipeld, hozzá se érj! Az ilyen régi dolgok könnyen robbanhatnak. Majd én elvégzem a feltárás és semlegesítés veszélyes, nehéz feladatát.
Ööö, te pedig közben majd hívd a mentőket...
Na jó, ha családi eszem-iszom lesz (eszem nélkül, mert az most nekem megállt), akkor jöhet egy üveg! Ha már a jégert bepiáltad a múltkor...
Mod: ahh, rátapintottál a hanguilatom magvára. Tényleg... Eszembe sem jutott, hogy én s Raszkolnyikov... S ez a véres izé itt a földön, ez is csak fatál és véletlen lehet.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Óvazze, ne már, mindenkit mocskosszájúvá varázsolok tündérpálcámmal?

Sajna, már elkészült. Ha hideg lesz, amúgy is viszem, mert abba csomagolom habtestemet. De ne lepődj meg, ha a projekt végrehajtási ideje alatt mindkét kicsiny jányod anyanyelvi szinten sajátítja el a különféle, nemiszervvel kapcsolatos felkiáltó mondatok tudományát...
Az AT RX (vagy XR, mittudoménmár) sorozatú chipsetek valóban ígéretesnek tűnnek. Kár, hogy jópár évet megkéstek, és még talán mindig nem áll ott, ahol a Centrino platform a kezdetekor.
Ez ugyebár nem idevaló, no de miért forgácsoljam szét erőimet? Itt válaszolok mindenkinek. Höhö.
Mod: ááááh, ezért a mondatért becsomagolom a kisbaltámat is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Nem mintha közérdeklődésre számot tartó téma volna, de...
...nekiálltam megvarrni a kabátomat. Innentől sípolom a csúnya szavakat. Minden *** összevarrtam, mert béléses, anyámkínja***, azt sem tudom, mit hova varttam. Valami kő*** ***fej susosgós selyembe bolyhos belsőt tett, én meg ba***tom a tűmet, mit hova szúrok. Állati vicces, olyan zseb van a hátulján, mint ami értelmesebbeknél az elején van, amolyan kalucsni-szerű. De hát a degenerált ló***fej ***nak menőznie kell, én meg minden kib*** kilincsbe beleakadok. Eddig a kabát bírta (és én álltam fejre), most megadta magát. És ba***hatok azzal, hogy a k*** többrétegű Susogós Selymet véletlenül valahogy össze ne kalapáljam a Bolyhos Belsővel, vagy a Susogós *** tudja, melyik rétegével. Mert a *** szemét dög össze-vissza mocorog, susog, míg én a tűvel b***tatom.
Kész van. Most legalább elüt a cérna színe, ronda, a vak is látja, hogy egy lerobant tróger van itt, aki saját maga varrta a szar*** ócska ruháját.
És még szerencse, hogy lehiggadtam. Ezentúl én és bármiféle tű örök haragban állunk, ott pusztítom, ahol érem. Ha nem kellene megint megvarrnom, a kabátot is szétszaggatnám.
De akkor ki kellene valami új trágárságokat találnom, már szinte mindet elsütöttem.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek szerint még nem láttad az akváriumomat, amikor úgymond ''beáll az ökülógiai egyensúlya''...
Neeem, amit láttál, a lószar ehhez képest.
Tudod, amikor a halakon kívül valami más, valami azonosíthatatlan, valami rejtelmes is van a 30 liter mélyén...
Érdekes módon kb. 8 halam döntött eddig úgy, hog ynem óhajt izgalmas kísérlet aktív résztvevője lenni. De a maradék kettő tutira túlél egy atomcsapást is.
Amúgy nem szeretnék képességeidet meghaladó feladatot rád bízni, majd csak apránként, és aztán ha majd felkészült leszel, akkor.
Köcce... Talán a gyerekszülés lehet az, ami meghaladhat...
De egyre izgibb a dolog. Rejtelem, sugdalózás... Eltűnő hozzászólások... Nem is merek filmet nézni, mert lemaradok a törlésekről.
És a szívem is vadul ver.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Régen volt, sosem volt. Úgy 100 poszttal ezelőtt.
Hogyaszongya, mit ne bízzon rám kicsodafene? Meg mééé ne? (De mit ne?)
Megbirkózok bármivel. Már egy napja nyüvöm a tudodmit, ha ezzel megbirkóztam, az izé is menni fog.
Kitakarítottam az akváriumot. Pedig már önálló életet élt, és teljesen egyedi létformák alakultak ki benne.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Áááááá, tudtam, hogy egy szemhunyásnyit vissza kell kukkantanom!
CSOKITORTAAA!
Köszönöm! Nyalom szájam szélét és nyáladzok.
Aztafene, a sokaságból ítélve ezen valami éveimhez hasonló számú fényvető díszeleg...
Teee, Katicaaa, a tortatartót is megtarthatom? Szép darab.
Na, dilemma, dilemma, sotto vis major dolce vita, csokira nem illik a száraz vörösbor...
Jajj, de olyan jól néz ki...
Sipi, a Vadul Nyáladzós -
Sipi
addikt
Kellett nekem említenem a Marvin-agyat...
Tölthettem 33. születésnapomat
melóhelyre zárva, élvezném a parallel munka féktelen örömét.
Reggeltől indítván, a vége estébe ért.
Majd hogy holnap mégis enni tudjak,
megnéztem, a boltok mit nyújtnak.
Drága pénzen vett kaját, hosszú sorokat.
Tömegtől megkergülve iszom most boromat. (hű, ez egyre szarabb...)
A lényeg a lényeg, ilyen, kissé ótvaros szülinapot kívánjon mindenki legmelegebb ellenségének.
Megyek, megnézem a Bíbor folyók című film palackba zárt változatát.
Úgyis félig kinyírtam már a topikot.
Üdv csereseknek, cserfeseknek (főleg inkább ez utóbbi).
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hm. Elgondolkodtató. (S rajtunk kívül mindmásoknak valószínűleg sikíttató.)
Elképzelhetőnek tartom, hogy egyszer, egy elcseszett időugrás során Marvin agya kettészakadt...
Talán az lesz a legjobb, ha a pléhfejű kobakját SOSEM nyírod rövidre. Így talán meg tudom különböztetni tőle magam, imígyen adva löketet egyébként görbe lábakon billegő önbecsülésemnek.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, nem próbáltam, de mesélték, akik benne voltak, hog ynem lehet túlélni.
Izé, vagyis... Tudod, mit? Kezdjük újra! Én kezdem.
Aszondod, egyik könyv sincs meg? Jee! Keblemre, tesó!
Azt hiszem, most kezd lecsöpögni nekem... Na, mondjad, mely könyveket is vigyem?
Mikulás pár órája sokkot kapott a poltopiktól. -
Sipi
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
És nem mellékesen piszok szar benne lenni. Akár hagyva, akár csak úgy, a magunk örömére.
Mod: Péter, ha aszondod, hogy a ''33 csersavas trükk, avagy hogyan készítsünk bőrbundát házilag'' című könyv is megvan neked, kitagadlak a nemgenetikai családból!
Mod2: nem képzavar. A cseres áztatás a pácolás egyik formája. Cserben pácol. Így tartósul a szőr a bőrön.
Nem minden pác cser, de minden cser pác. ?
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Höhö, minek tévé, ha van péhá? A poltopikból minden oldal elemzését megtudhatom bármiről. No, nem mintha érdekelne...
Miért lenne bizarr a genetikai rokonlélek? Azt leszámítva, hogy totál más szülőktől származunk.
(De ez könnyedén elintézhető laza kézlegyintés útján a szíriuszi kilenccsavaros eszmeiséggel.)
Lássuk hát, mi alapján lehet még rokonnak lenni, miután kizártuk a genetikát!
(És persze a tévét, mert az öl és nyomorba dönt.) -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Brühühü, ezek szerint nesze pofon férfiaknak. Missing genetic code.
Vazze, tényleg. Kipróbáltam: kézbe vettem egy tokot. És alapból fordítva állt a kezemben!
Mogyorónak kódolása van. Az enyémnek pedig harci kiképzése.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tildy továbbra sem néz tévét. Ja, ez nem az a sor.
Tildy, nyugodtan nézzél tovább tévét.
Nekünk, úgy látszik, genetikailag kódolt a tévédekódolás képtelensége. -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahh, keverd össze a kiindulópontot!
Fordítsd meg a DVD-tokot!
Könnyeden is mehetünk, nekem nem kell ahhoz segéderő. Illetve deigenis, de nem folyékony. De ha folyik, egye fene...
Ne csináld, én már a leírást sem tudom tartani... Ilyen drága piák...
És különben is kikérem magam és piatársaim nevében! Úgy írsz le, mintha italozó életmódot folytató havimadár lennék.
Hm. Milyen formában adjam át üdvözleted hevét?
Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.
S már kezdheted is feltérképezni a helyi kalibert! Szigorúan teszt-alapon.
S ha már ott vagy, esetleg a helyi vízkészlet-nyerési lehetőségeket is megnézheted, hátha akad egy-két bótolni való.
A nyulat már kérdeztem... Szívesen odaadom. (Bár szerintem széttépné Mogyorót.)
Sipi -
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére

Nufene, már majdnem beírtam, hogy lyukra futottál, dejszen most se buli, se pia, aztán a borosüvegre tévedt a tekintetem...
De ez szigorúan orvosság (vazze, pill, Ping azt hiszem, a falat bontotta le...)
Szerencsére nem, ott egy randa vénasszony lakik.
Tényleg, nem is lakik csinos, fiatal hölgy a közelemben...
Na, ez mellékvágány, ott tartottam, hogy izé.
Hol?!?
Ööö...
Szóval no, méééé tuszkol engem mindenki buliba? Vénember vagyok, heti 3-4 buli doszt elég!
Mod: nem tettem OFF-ba a hsz-t
Mod2: most sem.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Jut eszembe, mi az a sok új krokodilos pornókép- és film a gépemen?

Mod: bocs, nyulas, nem krokodilos.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Sose lehessen tudni egy utazós Télapónál...

Nos, az úgy történt, hogy elkezdett esteledni, s mivel az alapvető énem már igencsak kezdett megfáradni, gyorsan és csöndben kettéhasadt a személyiségem. Az alvóbabásat eldugtam a sarokba, ő ásítozott. A másik igyekezett normális lenni. (Pár szavas beszámolók szerint csekély sikerrel.)
Nem sok mindenre emlékszem, de a telefonból ordítva előtörő káromkodás az nagyon mélyen megragadt.
Nem vettük fel, csupán lelkem csücske ápolja a hagyományt. A négybetűs férfi szaporítószó pl. erősen rémlik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jajajaj, szemeim előtt felsejlenek holni maroktelefonból előgördülő csúnya szavak... Nem merem ideírni, mert egyből bannolnának érte.
Esküszöm az égre, én nem adtam semmit. Magamnál sem voltam.
Különben is furcsa, nem emberi lények voltak, lángoló MODERÁTOR feliraton szaladgáltak. Afféle mutánsok.
Hopp, ni má, mi van a neved alatt... Oszt nem is almát eszel.
Izé, kicsit letennéd az ütőt?
Miért engem akarsz (de)formálni? Egyedül én nem voltam, én nem voltam. Én csak a többiek életét mentettem (elittam a sört).
Mi több, most leszek bátor: osztán mi köze kendnek ehhez? Adom, kinek adom (vagy erővel elveszi...
)
Megint a kicsit bántsák.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hm, úgy látom, versenyeznünk kellene, melyikőnk fáradtabb.

Nem, dehogy. Csak megvan a mostani remek gépem mellett e régebbi is - mely szintén kategóriájának csúcsa, kiválóan használható. Mint azt Kidus is megírta.
Köll a fenének noti. Semmire nem tudnám használni. Sőt - amire nekem gép kell, abból kb. a felére nem.
Bár nemrég gondolkoztam rajta, hogy ha a ThinkPadek elbírják a súlyomat, miért nem tesznek a fedlapjába nyomásérzékelőt és kijelzőt? Használhatnám mérlegnek, az pl. nincs a lakásban.
Sipi -
Sipi
addikt
Ööö, jut eszembe, KIVÁLÓ minőségű számítógép kompletten eladó lesz. Két moderátor is tesztelte! Óccsó és finom!

Mod: ha lehetne, valami szobába való, dizájnos szögesdrótot hozz.
A gépet nem tudom, de ha kinyitod a házat, a kipotyogó darabokról elolvashatod a specifikációit.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Mi az, hogy túl kicsi? Tessék neki örülni!

Egyébként meg flex... Régebbi házaim oldallapjából le-lefarigcsáltam, mert a hangkártya, videokártya egyes aljzatai sosem fértek el.
PeterkeT: nem, az inverze.
Minden a gépből, _kivéve_ a ház.
Kidus: oké, de én el nem cipelem odáig!
Mellesleg meg ez a ház a gépem őrizője. Ez tartja távol a vérnyulat. Ha kiveszem a helyéről, eléri a kábeleket.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Miért, van, amit szeretsz?
Hiszen ötvenmilliószor nagyobb agyad van bármilyen ismert életformánál, mégis blablabla.
Mod: kik azok az undok békák?
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Még szinte el sem kezdődött a topik, s máris csak a szex, az analitás...
Legyetek jók, szeressétek a nyulakat, a lányokat, vagy ki-ki vérmérséklete szerint.
Sipi -
Sipi
addikt
-
Sipi
addikt
De én nem azokban lakok, hö.

Az újak egyébként is mintha kombicirkóval lennének szerelve.
Ja, a környékünkön meg nem is épül semmi új.
Xpod: sajnálom, belső IP-je van, kívülről úgysem érhető el. Ráadásul Gentoo Linux fut rajta, rendesen beállított tűzfallal.
Próbálkozhatsz vele, de tudtommal egyetlen egy behatolási pont van rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Na tessék, oszt még kőbányainak vallja magát...

Remélem, nem a réges régen, egy messzi-messzi galaxisban történt péhányós összejövetelek emlékét akarod felemlíteni... Szép vót, jó vót, ölég vót.
Xpod: ha visszapattan, traceroute-olom, s kiderül, hol akadt el a ping. (A nyulamnak ugyanis inkább IP-száma van, mint neve...)
Télapu: csak és kizárólag más pingjét gyújtom meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Remélhetőleg a ''pihent'' szót csak a barokkos körülírással jellemzett elmeroggyanás miatt próbáltad meg elmeállapotom jelenlegi leírására használni - elvégre egyrészt pihent, mint sejtheted, s a reggeli kelés utáni fejemábrázatomról tudhatod is, soha az itteni életben nem vagyok, másrészt az agyam bármiféle pihenés nélkül is hozni tudja az elmehalott fetrengés és a mattrészeg fröccsenés közötti állapotot -, s a közeljövőtől számított plusz végtelen időtartamig tartózkodni méltóztatsz ennek a kifejezésnek rám nézve jelzős állapotot megfogalmazó állítást fogalmazni, s helyette inkább a valóságot jobban körülíró, vagy elvetemült végképpmuszály helyzetben maximum udvariasan hízelgő körmönfontságokkal díszíteni becses személyemet.
Barokkos túlzás, mint alcím?
Sipi
Aktív témák
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)