Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
-
csapos2
addikt
Leszedtem ma az úgynevezett anti-glare réteget. [link]
De a csoda helyett hidegvíz volt, a képből csak egy nagy fehérséget látok, viszont, amikor visszateszem egy részét a fóliának-amit eltávolítottam-ott a kép.
Nem tudom mitévő legyek, de azt hiszem elcsesztem, valamit nagyon. -
BlacKSouL
addikt
Igen, közben találtam rá infót, de az tévesztett meg, hogy ISO szabványt meg mégis kidolgoztak belőle, tehát ISO szabvány létezett a modell alapján, de maga a modell nem kötelező, vagyis valóban, csak ajánlás.
Mint a Karib tenger kalózaiban. ''..the code is more what you'd call ''guidelines'' than actual rules..''
-
Nem akarok újból dicsekedni, vagy miegymás, bár ennél nagyobb már nem lehet az egóm, de bármily meglepő 2 és fél éve külön anyutól, megtanítja az embert főzni, és szerencsémre, vagy annak köszönhetően, hogy gyerekkoromban pompás étvágyam volt, folyton anyám körül legyeskedtem a konyhában, és valahogy megmaradtak bennem azok az ízek és receptek amiket anyámtól láttam, még némelyiket fel is tupírozom kicsit, és eléggé ehető dolgok sülnek vagy éppen főnek ki belőle
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''

Amúgy teát azt rohadtul nem tudom beízesíteni, fél liter citromlé és fél kiló cukornál általában feladom
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
A hazugság az jó lesz, aztat nagyon szeretem.
Tudod, érettségi, meg felnőtté válás, satöbbi.
Eszembe jutott, milyen izgi lehet újra gimis lenni. Sok csini, feszülős csajjal összezárva... Nyami.
Bár utána beugrott, hogy akkor dizsibe is járnom kell velük. És én a romantikus estét nem úgy képzelem el, hogy fél fizetésemből piára hívom, fél éjszakán át pedig gyöngéden átkarolva hánytatom...
Mod: versben tutira jobb vagyok, úgyhogy ne égess vele. Legyen próza.
Sipi
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
a rekeszizom csak egy összetevő a légzémechanikában
a légzésbénulást okozó szerek többek közt a bordaközti izmokat gátolják, nincs összehúzódás, nincs mellkasmozgás
a tüdő passzívan mozog, a kétrétegű mellhártya (benne egy virtuális vákuum, egyik fele a mellkashoz, másik lemez a tüdőhöz tapad - nagy vonalakban így kell elképzelni) tesz arról, h a tüdő táguljon/összessen, ahogy követi a mellkasmozgást
de maga a csontos mellkas izmokkal mozog
és ha csak az általad említett rekeszizom bénul önmagában (nem is annyira ritka eset), általában csak nehézlégzés van, fulladás nincs
szerk. off
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ha már így felmerült, engedjétek meg, hogy beidézzem az örökbecsű klasszikus idevágó részletét:
''The History of every major Galactic Civilization tends to pass through three distinct and recognizable phases, those of Survival, Inquiry and Sophistication, otherwise known as the How, Why and Where phases. For instance, the first phase is characterized by the question ''How can we eat?'', the second by the question ''Why do we eat?'' and the third by the question, ''Where shall we have lunch?''
p -
Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...a malom meg rajzlapra rajzolt jatek, es kukorica, meg babszem figurak voltak

Melyiket?