Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Az egyik legjobb klipp amit valaha is lattam /persze betiltottak ezt is.../
Nezzetek meg, elgondolkodtato: [link] -
tiv83us
veterán
Valoszinuleg a PH modjainak/hg-inak a nagyresze nem rendelkezik hozzaferessel a Logout cimlap szerkesztesehez /mint ahogy en sem/, ezert nem kapsz villamcsapas szeruen valszt. Viszont ha valamelyik illetekes erre jar, biztosan meg fogod kapni, hogy mi volt az oka, hogy lecsapta a cimlaprol. Reszemrol ennyit tudok mondani, de ezen ne vergodj ennyit kerlek, kapsz a kerdeseidre valaszt idovel, biztos vagyok benne.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
''Hey! Teacher! Leave us kids alone!!''
ui:
-
tiv83us
veterán
Tudom, voltam mar parszor Californiaban.
Koltozz New York City-be ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott egyszer lesuhantottam a polcrol egy doboz Marlboro Light-ot es beszoltak, hogy $7.50 lesz...En meg szepen visszaadtam, hogy tartsak meg ennyiert.
Ha ennyire kemeny dohanyos vagy, tenyleg kuldok neked egy-ket kartonnal, itt tax-el egyutt max $3.10.
Janoska26: Tudom milyen a piros Marlboro, nem akarom megkosotlni, amugy is nagyon ritkan dohanyzom, max egy heten egyszer, mikor a sor es a steak is elokerul. Olyan ez a cigi nekem, mint masnak a pipa, neha elokerul a zsebbol es akkor megy egesz este, utana meg ket hetig ra sem gondolok
-
tiv83us
veterán
En is itt veszem a bagot /en hulye/, itt jelenleg a kuton $2.70+tax. ami kicsivel tobb mint a magyar Marlboro verzio ami 570Ft. /Amiben vegulis egy szallal kevesebb van/.
De akkor is: MAMA! tobbe ne kuggy cigit, inkabb vegyel Kiskegyedet! /Ettol fuggetlenul ertekelem a szandekot, de akkor is.../ -
tiv83us
veterán
[link]
Nagyanyo /persze jo szandekbol
/ kuldott nekem meg par koporso szeget, ami viszont kemenyen szeget utott a fejembe, az EU es a US /egyik balra, masik jobbra talalhato/ kozotti kulonbseg. Ugyan az arak nem lathatoak /egyebkent Ft-ba atszamolva ugyanannyi, maybe par Ft-al kevesebb/, viszont ilyet meg nem is b*sztam. Miota tesznek egy dobozba 19db szalat?? Ez valahogy nemtudta elkerulni a figyelmem. Arrol mar nem is beszelve, hogy a fel doboz csesznye fekete irasokkal van telenyomva, hogy menjek az Andrassy utra leszokni. /Ez a felirat epp a doboz masik oldalan talalhato meg, de gondolom a dohanyosok mar nem egyszer talalkoztak vele.../ Menjen az anyad.
Csak ennyi akartam, mentem aludni
ui: Hu de k*rva unalmas amerikai ido szerint elni, mikor mindenki alszik es senki sem valaszol, csak beszelek magamnak...
Nah azert megprobalok visszadolni.
ui2: Es miert pont 19 szalat? Jovore 19.5 lesz? Vagy 18.5? Na jovan nem morgolodok, csak akarhanyszor kapok ujabb es ujabb ''delikatokat'' Magyarorszagrol, mindig tagra zarodik a szemem. -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Igazabol nemtudom megmondani, mi arra tippelunk, hogy ez minden volt /es persze jelenlegi
/ elnoknek kijar, nemtudom, hogy torveny-e vagy csak hagyomany, illetve mindketto.
Azokat a napszemuvegeseket a vokitokikkal igen jol megfizetik azert, hogy szigoru arccal setalgassanak az epuleten belul es kivul, ahhoz hogy eldobjak a napszemcsit es elmenjenek inkabb kulcsosnak a bortonbe
BlackSoul: Nemtom mi van vele, epp a szazeves laptopjaval kuzd, most nezegetunk neki egy ujat, hatha azzal majd a PH!-ra is eltalal neha...
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
...es Win98 alatt fut a fedelzeti computer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mas: Jimmy Carter, volt amerikai elnok ma delutan a szallodankba latogat. Ket napja be is koltozott hozzank a secret service, ma pedig bomb sniffing kutyusok szaglasztak az epuletben, sniperek a tetokon meg fekete oltonyos, napszemuveges headset-es fickok fenykepezgettek a terepet. Tisztara mint a filmekben, erdekes volt /foleg az erzes, hogy ha valaki olyan kedveben lenne a teton, barmikor ellohetne a bal heremet...
/ -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azt nemtom, hogy az aptajt britis uri tokjankoknal hogy megy, errefele son of a bitch, vagy sons of bitches v. sons of the bitches /mondat kornyezettol fuggoen/ siman repkednek, kulonosebben nem mennek az oxfordi angol nyelvtankonyv szerint

-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Ezt a ket variaciot mar tegnap kitargyaltuk az oregebb tiv-vel, szal mar csak azon ment a filozfalas, hogy megis mi a hatso ertelme eme rejtelmes mondatnak

ui: Mostmar erre is rajottem /epp ezt is tegnap beszeltuk, mikor a vallasokrol, tobbek kozt az iszlamrol is beszeltunk. Sok a felreerthetoseg, pont az ilyesmik miatt...De ez mar egy mas utca, megyek is inkabb elfele
/ -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha ez a Hardcore Heaven, akkor milyen lehet a Hardcore Hell?

ui: lehet csak mi oregszunk... -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor elobb vacsorazz meg

-
tiv83us
veterán
Lathattunk meg mar durvabb alairasokat, sot.../nekem is volt mar bitch, n*gger...stb - bar azok film idezetek voltak -/.
En nem latok ebben kivetnivalot, dehat ha a moderator ragaszkodik hozza...
Hogy ON is legyek, itt is fasza az ido, mindenki happy, repkednek a lepkek meg mittomen, csak a hutom ures ...
-
tiv83us
veterán
Nah megjott Lord ''Huncut Seggu'' Zero is, lehet meg busy estenk lesz a lofasszal...
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Azok a pedofilok valoszinuleg azok a pedofilok, akik mar leultek az azert jaro 20-30 evet. Ezeket konnyu nyilvantartani, gondolom a csabitas ereje miatt nem engedik oda a gyerkocoket a betegelmejuek kozelebe.
Racecam: Jobban ismersz mint barki
Egyebkent a Star Wars IV halk illetve sajat zenevel nem az igazi, ugyhogy duborgott a hangszorokbol a csillagrombolok motorja es a fenykardok suhogasa
ui: a projekt itthonra mar kivan dolgozva, nem is a postaladaba kuldik a Hustler magazint, hanem egyenesen a klotyom ele ''talaljak''. -
tiv83us
veterán
válasz
Algieba
üzenetére
Attol fuggetlenul, hogy nagyon sok temaban nem ertek veled egyet, mindig is gondoltam ra, hogy jol irsz, hogy iro vagy, vagy kellene, hogy legyel. Es mit ad isten, tenyleg az vagy, erre par napja bukkantam ra. Congrats.
Abban pedig 100%-an biztos voltam, hogy a bura.hu bejatszik, minden muvesznek defektjei vannak es ez igy van jol
/Meg nekem is
/. -
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
''Igyal sort, ne haboruzz!'' Or what the fuck...
.
[link] - ezert ''akar 15 ev?''...
Utalom mindig felhozni ezt, de az EU torvenyek kicsit tanulhatnanak az US torvenyekbol. Ez a csotany valoszinure egy eletre szolo ''elmenyt'' okozott, fogvatartott, megeroszakolt egy 13 eves kiscsajt es max 15 evet kap? /max/ 15 ev mulva kijon es ujra megcsinalja. Miert nem lehet az ilyen szutykot bezarni ugy 60-70 evre? /Jovan tudom, megyek a #%!! topikba, de ez akkoris felhaboritott /majdnem annyira, mint a tegnapi sor incidens...
//. -
-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Semmi alkohol a november masodik keddjen, /a kongresszusi valasztasok napjan/ reggel 6-tol este 6-ig. Ez a hagyomany. Nagyon nem tamogatom. Ha egyszer miniszterelnok leszek /nem leszek, mert nem USA-ban szulettem, szoval fizikailag keptelenseg/, akkor eltorlom. Egyebkent biztos meg van az oka, de akkor is letort, hogy melo utan csapvizet kellett szopogatnom az igazi nedu helyett

-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Odarepultem januar vegen es az fogadott, hogy szarabbul elek mint valaha. Ezek utan ne legyek letorve?
En nem vettem eszre a valtozast, de a lelkemet lerombolta teljes mertekben. Itt most mennek a kongresszusi valasztasok, de egy darab plakatot nem latok hala az egnek. Csupan egy dolog miatt haragszok a valaszatasokra, hogy este 6-ig nem adtak sort...
-
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Majd meglatogat o engem nagyon hamarosan, igy is sok volt nekem a sok politikabol az ev elejen, total depresszios lettem a buzi politikai plakatoktol

janoska26: Ha en elkapok egy bicajost, valoszinuleg en vonulok a bortonbe ugy 10-15 evre, ugyhogy egy darabig ne varj alkatreszt
/Nem hiaba utalom oket
/ -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
A bicajosokra vadaszengedely? Latod ez egy jo otlet

Most quite frankly, mi a f*szert kell a 6 savos uton bicajozni? Taxizzon, vagy vegyen kocsit, vagy ha mindenkepp mennie kell, akkor menjen mellek uton. Meg amugy is tel van...
ui: Nem bicajutalat beszel belolem, csak kurvara veszelyes mindkettonk szamara. Az en oldalamrol az allasomat feltem, o meg az eletet kockaztatja. Szerintem eleg rossz deal. -
tiv83us
veterán
A legnagyobb remalmaim a biciklisek es a gyalogosok. Naponta atlagban 100 merfoldet vezetek es 90% nem a forgalomra kell figyelni, hanem az idiota bicajosokra akik cikaznak a 6 savos fouton, meg a reszeg, bedrogozott egy-ket gyalogosra /foleg a hajnali orakban, mikor sotet van.../. Very fun, foleg mikor mikor zuhog mint az allat, idoben oda kell erni, mivel 6 pilota es 5 flight attendent ul mogottem es a hajnali orakban altalaban olyan kod van, hogy 10 meteres a latotavolsag.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Eletem egyik legjobb 3 oraja volt, hangom meg most se nagyon van, a kezem faj a tapsolastol, a karomban izomlaz van a csapolastol, a labam faj a sok dancingtol

Istenek es isteni volt minden, koszi szepen, huztam aludni
ui: RHCP rulz!!!
ui2: Es udv Wayne-nek es Edward-nak akik kihoztak a stadinbol
/Upszidejzi
/ -
tiv83us
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
ei: A szmajli az szmajli marad, csak a sotetben nem talaltam a kettospontot meg a zarojelet, sorry
/<-latod, vilagosban mar megy/.
Amugy meg nem black jack-ezek, rulettezni szoktam alkalmamanta, de altalaban bukok $1000-t.
ui: Hehh, elvalok...
-
tiv83us
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Belemkotol oszt meg a csajomat is felakarod venni msn-re? Hat kibannoljalak-e fuckin hotshit playa?
ui: szmajli -
-
tiv83us
veterán
Holnap Red Hot Chili Peppers Ohio-ban
/Yessssssss
/.
Kutyat nem erdekli rajtam kivul de ez jol esett
-
-
tiv83us
veterán
Navazze, felkeltem ejjel 3kor /kb egy oraja/ es rajottem, hogy ma hajnalba nem is kell dolgoznom.../Na legalabb megyek, lenyulok parat tiv61 sorkeszletebol...
/
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/Egessegedre/.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://reviews.cnet.co.uk/i/c/rv/e/desktops/apple/mac-mini/200x150_1.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.volny.cz/byk14/mikulas/121.gif)

Ilyen nicktol komoly informaciot nem fogad el a nep

/