Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
még legalább 7 hsz befért volna
most már csak 6. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
csak mértékkel és tartózkodással. mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt

mod: hogy lehet fórumot fentről lefele olvasni
belépéskor mindig keresni kell a végét. amúgy a hiba nálad van 
mod2: még be se rúgtam, már józanodok. na ilyen az edztett máj
meg ami több, mint 1 hónapig pihet 
-
ngabor2
nagyúr
hopp, elromlott a borosüveg... pedig 3 órája nyitottam ki
no mindegy. -
ngabor2
nagyúr
hmmm... sikerült megtudnom, hogy mi a különbség a 10k-s és a 25k-s kenyérsütőgép között. a nemrég vett ''ócsó'' gépet asszem egy rozskenyér sütési próbája után vihetem vissza garba, mert le fog égni a motor... amiben a morphy richards gond nélkül elment, ott ez a hausmeister, vagy mi a szösz, már erősen akad...
ettől függetlenül jó volt ismét olyan kenyeret enni, amiben van is cucc, nem csak levegő, meg valami hálósított műanyag. -
ngabor2
nagyúr
üdv mindenkinek itthonról
no és jó munkát 
még beugrok a gyárba, van 1-2 elintéznivalóm (vírusok feltétele a hálózatra, gyújtószerkezet élesítése, mérgek bejuttatása megfelelő helyre... szóval semmi különös
), aztán... aztán lesz egy csomó dolgom, azt se tudom, melyikkel kezdjem. -
ngabor2
nagyúr
ez is egy érdekes nap volt, különösen a délután. megyek kedvenc ph-s boltomba, erre csörög a telefon. jóanyám az, hogy nem-e érek-e rá átlépni a határhoz, mert mennének cigiért, meg akkor már hoznának valami piát. mivel igen sok dolgom be volt mára tervezve, élből mondtam, hogy nem. nagyjából elintéztem a bolti dolgomat, megyek a buszhoz, akkor jobban utánagondoltam. annyi cucc van már, amit haza (acsádra) kellene vinni, és ennél csak több lesz. telefon haza, hogy mégis megyek. hazajövök (debrecen
), pakolok, irány a busz, itthonról nyomás haza 
otthon lepakolok, jött is a kocsi, mentünk a határra a dutyi frí shopba. erősen kifosztva mind, azért jäger meg martini még van. 1-1 üveggel bevásárolunk, megyünk a vámhoz. kiccsávó nagyon kötözködhetnék hangulatban volt, fél órát várakoztatott minket, nekem meg a buszom indulásáig volt negyed órám. táskám meg otthon. no mindegy, ha elérem a buszt, akkor táska nélkül jövök. beértünk a faluba a buszmegállóhoz, akkor ment el. a kocsi sofőrje belelép a gázba, nyomás a köv. megállóig. ott épp elcsíptük a buszt. bérlet, és egy üveg martini nálam, a táska otthon
tehát a fontosabb dolgok megvannak.
most felbontottam a martinit, és rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem az extra dry-t ebből se... maradok az édesnél. mindegy, ez is el fog valahogy fogyni. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
kedves gyerekek, mindenkinek ernőt, nehézséget az év utolsó munkanapján
dél körül hazamegyek, és meglátom, hogy milyen sorrendben fogom csinálni a dolgaimat, amibél van bőven:
- 4-5 cuccot fel kell adni postán... fele még kész sincs
- haza kellene ugranom Acsádra, de lehet, hogy ez holnapra marad
- moddolnom kellene egy ''kicsit'', mer' az jó
- meg ott figyel egy üveg bor a hútőben... csak foglalja a helyet, és kijárási tilalom van rá érvényben, tehát a házból nem mehet ki.
majd felállítok egy fontossági sorrendet. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, a szádba nem kontárkodtam bele. de a végleges eltételben nem én vagyok a hibás.
-
ngabor2
nagyúr
erős egérmérget!
a sok dohányos... fizetnek az egészségkárosításért... (a temetők meg üresek
) bezzeg én nem dohányzok. sőt, a múlt hónapban nem is ittam. eddig ebben se. de pénteken valszeg elpuszítom a repi-bort, mert fogja a hűtőben a helyet. alig fért be a jäger meg az ouzo... nekem ilyet hozott a mitulátbáti 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor csak egy számot, off-ba, hogy megtalálod-e

addig én megyek mosdót szerelni. -
-
ngabor2
nagyúr
no, erre járt az egyik beszállító mikulása
hozott borot (száraz vöröset... én az édes fehéret szeretem... no mindegy, jó lesz kólával), meg egy repi-egeret
annyira durván néz ki, hogy egyből rá is tettem a gépre, a gyári dell-t lecseréltem
holnap majd küldök róla fotót. -
ngabor2
nagyúr
a sok koránkelő... ma reggel nem volt hangulatom 5-kor felkelni... így fél7-kor keltem. de jó nekem, már csak 4 nap...miből 2 igen lájtosnak néz ki
irigyeljetek! 
-
ngabor2
nagyúr
...és most win xp-t fogok telepíteni egy laptopra, amin linux van
remélem így már megveszik, nem kell 2 lapitopi még nekem se (különösen úgy, hogy holnap jön az epiám...)
mod 1 óra múlva... látom, mindenkibe belefagyott a szó e szörnyű hír hallatán. de nyugi, holnap viszont linuxot fogok tenni egy laptopra, amin win van, és az marad nekem
-
ngabor2
nagyúr
[link] ezt most kaptam, nekem ajánlották
a végén levő tévészerelős rész a kedvencem, a 3 intro közül is. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hehe, nekem már lassan egy éve megvolt az új lakásfoglalás... de még mindig nem rendezkedtem be. nektek hármótoknak előnyötök van, mert nem egyedül vagytok...
-
ngabor2
nagyúr
hogy ti közös erővel milyen hülyék bírtok lenni

-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha morbid akarnék lenni, mondhatnám, hogy január óta egy rossz szót nem hallotunk tőle... mert gégeműtétje volt. de mégiscsak a faterom, úgyhogy ilyennel nem viccelődök. amúgy csak valami vizsgálat lesz, nyelőcső-tükrözés. remélem semmi komoly.
csaptelep meg azért kell, mert a régiek nagyon ótvarosak, és valami normálisabbra akarok váltani. a falak meg nem vízzáróak, és a hideg vizet nem szeretem. -
ngabor2
nagyúr
a mai napom se úgy alakult, ahogy szerettem volna. 1-kor csörög a telefon, hogy fatert benn tartják a kórházban, mert egy vizsgálatot altatásban kell elvégezni. persze ezt előre nem lehetett tudni, nem készültek, semmi olyan cuccot nem vittek. mivel egyelőre nekem van helyközi bérletem, ezért én mentem haza a cuccért... 1 óra oda, fél óra otthon, egy óra vissza, majdnem egy óra a kórház + haza... ezt a 3.5 órát el tudtam volna értelmesen is tölteni, pl. csaptelepek vásárlásával. no, majd holnap.
-
ngabor2
nagyúr
hazajöttem, az előszobában ránéztem a dsl-modemre: nem villog. itt baj lesz. bejövök a szobába, a gép ki van kapcsolva
itt valami nagyon nagy baj lesz, mert reggel bekapcsolva hagytam. bekapcs. egy kis kattogáson kívül semmi baj, a kattogás is egy mellékes ventiből jött (elhárítva), a gép megy megy rendesen. a logok tiszták. 9 óra körül állt le. nem szeretem az ilyet... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
kedves kolléga, ha már elvállaltad a vegyész szakot

a desz. víz és az ioncserélt víz között ideális esetben kémiai különbség nincs. csak az előállítási módban, az egyik desztillációval készül, tehát q sok energia kell hozzá, a másik ioncserével, ehez kevesebb energia, viszont több vegyszer kell.
egyik se vezeti túl jól az áramot, de elég nagy fesznél bármi előfordulhat. -
ngabor2
nagyúr
no jó reggelt. az offosoknak különös érzékük van. mihelyt elhagyom a terepet, egyből belémkötnek. ráadásul reggelizés közben igen érdekes témákat hoznak fel...
ja, és mégis leszek ma, félig-meddig elintéztem, hogy nem kell nélkülöznötök engem. örültök, ugye?
-
ngabor2
nagyúr
no jó, akkor legyilkolom a polyéntot:
a gyertya bele a kanóc.
annak a 3/5-e nóc
nóccor nóc az hatvannégy
engem meg a teszkó ajándékötletei zsibbasztottak le. usb-s lávalámpa. usb-s számítógép-porszívó, mondjuk ez praktikus. volt még egy pár hasonlóan eszement dolog, azokat taktikai okokból meg se jegyeztem. -
ngabor2
nagyúr
de nagy a csend mostanában. mindenki logoutol?
engem meg meghívtak még egy közösségi oldalra. a meghívót olvasás után egy elegáncsos mozdulattal töröltem.
L. Zero: úgy látom, terjed a kultúra
-
ngabor2
nagyúr
no nézze meg a zember... elmwgyek ph-találkozni, erre idepakoltok egy oldal olvasnivalót. ezért holnap nem megyek 6-ra dógozni

-
ngabor2
nagyúr
ezek szerint másnál is eluralkodott az ''utálom a hétfőt!'' érzés? én most csak a hétfő reggelt utálom, mert este debreceni ph-tali

-
ngabor2
nagyúr
50-ből 11 hsz maradt... szép kis írtás
-
ngabor2
nagyúr
másnál se megy a gugli? vagy csak velem akar kitolni? próbálnék akksit keresni vele... erre connection reset by peer

-
ngabor2
nagyúr
végre egy büfésnéni, aki tudja, hogy mit jelent, ha sós kiflit kérek... viszont a pékek megtanulhatnák egyenletesebben is szórni azt a sót, ne csak a kifli közepére jusson...
-
ngabor2
nagyúr
''a barátait az ember maga választja. viszont a testvért belléb@sszák...'' olvastam egy levelet, ez ugrott be róla

-
ngabor2
nagyúr
valaki adjon hirtelen egy 700 megás cdrw-t. a dvd-olvasó az jrott cd-t nem olvassa, az rw-t és a dvd-t igen. egy cd-t akarnék kiírni... erre sehol egy újraírható darab

Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

most már csak 6.

belépéskor mindig keresni kell a végét. amúgy a hiba nálad van
még nem jött be a kép, ami miatt nem kellene hallgatni. addig meg lehet, hogy haza is megyek.
remélem így már megveszik, nem kell 2 lapitopi még nekem se (különösen úgy, hogy holnap jön az epiám...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)