Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
-
NoLF
veterán
én még mindig álmos vagyok... 12 óra/4 nap nem jó arány...
-
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
mert egyelőre a bowling neked még szerencsejáték

-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elvszem ma a k750i sony ericsson márkaszervízbe mivel még bőven garis.1 hetet száradt szétszedve,bekapcsolás után, full fehér képernyő van csak.Valahogy levágják a szervízbe hogy meg volt úsztatva a teló?

-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
én szoktam, szeretem nagyon
közép-amatőr vagyok, a 200-at még nem tudtam megcsinálni (196 a rekordom) -
-
Loretto
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kezed nem fájt utána? Amúgy én elsőre jól r..tam. Valahogy nem megfelelően fogtam a golyót, és lendítéskor olyan szépen repült hátra a bárban ülők felé, hogy öröm volt nézni.

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Senki nem bowlingozik?

Annyit mégh hozzátennék, hazfelé megegyeztünk abban, a telefonokhoz jobban értek, mint a bowlinghoz...
-
BlacKSouL
addikt
Nah, immáron 2.0-ban nyomom. Nem rossz. Egyelőre.
-
tiv83us
veterán
Navazze, felkeltem ejjel 3kor /kb egy oraja/ es rajottem, hogy ma hajnalba nem is kell dolgoznom.../Na legalabb megyek, lenyulok parat tiv61 sorkeszletebol...
/ -
ngabor2
nagyúr
-
hefe
aktív tag
Reggelt mindenkinek!
Ha valaki tud Pesten lehetőleg nem messze a metróktól olyan boltot ahol keleti, japán,...stb kis vackokat,dísztárgyakat,ajándékokat lehetne venni az plíz írjon privibe.....

-
-
QuarK
senior tag
[link]
LOOOL, ezen en percekig rohogtem :D -
BlacKSouL
addikt
Na én meg most jutok megint géphez, mikor mindenki bedobta a szunyát...

Ki kérdezte mit ittam? Semmi extra, korty whiskey, leöblítve némi gut-besser-gösserrel. Visszafogottan, mert még diéta van.
Már itt is esik. Másfél hónapja először. Én ilyen fura őszt nem láttam még. Akkora repedések voltak nagyanyáméknál a földeken a szárazságtól, hogy az ujjam simán belefért, néhol még kettő is. Na de most.. ÉS végre le lett tesztelve nagyanyám új ereszcsatornája.
Most meg állítom vissza a felbontást, és nekiestem OT-olvasni, de olyan furák voltak a betűk. Megtöröltem a szemem, meg az előtte lévő kis műanyag lencséket is, de nem lett jobb. Nyomtam egy Auto-t a monitoron, semmi. Kínomban megnéztem a felbontást, és 1280x1024 helyett 1280x960 volt
Máris jobb, főleg mert azt hittem a monitor purcant ki.
Tényleg, minek egy 4:3-as monitornak eltérő arányú felbontás, ha ott torzít? Ki és mire használhatja? -
csapos2
addikt
Úgy látom OT killer lettem.
Megyek is alukálni. Jó éjt mindenkinek. -
csapos2
addikt
Kedves egybegyültek, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ebből [link] ki tudja nekem valaki vesézni, hogy milyen minőségű a cucc? Mekkora méretben gyártja, ha egyáltalán ő csinálja, és van e méret felár?
Előre is köszönöm. -
Kidus
őstag
Hat gyerekek....
Tegnap reggel felkeltem hajnali 4kor, elmentem melozni. Majd 2kor vegeztem.
Itthon rajottem, hogy meghalt a gepem. Delutanra mar Sipivel es Grafival maszkaltunk a varosban, igyekezven elkerulni a mindenhol balhezo tomeget. Kulonfele furcsasagok, ket jo adag konnygaz, rosszul letek, es kavek utan vegul valamikor ejjel kikotottunk nalam.
Osszetettuk az uj gepemet, amit ezek a draga emberek varazsoltak nekem, majd hajnali 3ra sikerult netet is buveszkedni ra.
Ezek utan elindultam ujra meloba, szinte egybol. Megint 2kor vegeztem, mar csak arra gondoltam, mekkorat fogok aludni.
Etetnem az allatokat, degu fekszik, nem mozog a hatso fele.
Doki felhiv, korhazba beszalad. Degut megvigasztaltuk, bar a hatso fele tovabbra is elegge hasznalhatatlan, a lenyeg az, hogy sokkal jobban van, en meg halabol ( meg csak a jo tarsasag miatt is ) vegigvittem a dokival az ugyeletet. O meg ezert halabol hazahozott
Most ertem haza.
Szerintetek almos vagyok? Hat nem.... mar mindegy
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor most pontos az óra?
csapos: Vacsira ettünk sült kolbászt. Hagytam magam rábeszélni. Persze Borka lányunknak meg se kottyant, de nekem égeti a gyomromat, és győzök inni rá. A kakaós kiflike most nekem is jól jönne.
Xpod: Huh, a barackkonzerv milyen finom....lenne....
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Meg is éheztem, valami befőtt nekem is jól esne. De nincs.

Gh0sT : a 42 ''A válasz''.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ha már így felmerült, engedjétek meg, hogy beidézzem az örökbecsű klasszikus idevágó részletét:
''The History of every major Galactic Civilization tends to pass through three distinct and recognizable phases, those of Survival, Inquiry and Sophistication, otherwise known as the How, Why and Where phases. For instance, the first phase is characterized by the question ''How can we eat?'', the second by the question ''Why do we eat?'' and the third by the question, ''Where shall we have lunch?''
p -
parandroid
félisten
És még csodálkozik, hogy parse errort kap...
A kezem tök jól van. Valójában nem mutogatnék már egy ideje, csak berozsdásodott a szervó, és nem tudom leengedni. De mindegy, ha már ott van, akkor mutogatok. De egyáltalán nem élvezem...
Gh0sT-nak el ne mondjátok, hol van. Megfosztanátok az önálló felfedezés örömétől?
Lord 0: Akkor a teljes és pontos kérdés ezek szerint, hogy ''hol vagyok és hány óra?''
p -
csapos2
addikt
Jah...és a legfontosabbat még nem is mondtam, most végeztem ki egy üveg meggy befőtett, ami szinte jegesre volt hűtve.
Királyság volt.
Azon gondolkodom meg kellene támadni azokat a kis kakaós kifliket. -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azt bevenné a kis gyenge gyomrod.

Már olyan sokat gondolkodtam: Vajon nem fárad el a kezed, hogy mindig a magasban van?
Gh0sT:
Hol szeretnél lenni?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Hol vagyok?
-
csapos2
addikt
-
LOTR
addikt
miért lett zárva politika topik?
-
tonyo2
tag
''Tüdőgyulladásban elpusztult Mancs
Tüdőgyulladás miatt életét vesztette Mancs, a világhírű miskolci mentőkutya. A borsodi megyeszékhely speciális mentőszolgálatának 13 esztendős keresőkutyája vasárnap pusztult el.''
Szegényke... -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor el tudom képzelni, mekkora szenvedést okoz a munkábajárás.

-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Miért, van, amit szeretsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hiszen ötvenmilliószor nagyobb agyad van bármilyen ismert életformánál, mégis blablabla.
Mod: kik azok az undok békák?
Sipi
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Nagy szárazság után végre elkezdett esni az eső. A békák pedig nagy öröméneklésbe kezdtek. Sosem hallottam még ilyet.

Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.