Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
neongorack
üzenetére
Mert a kék oroszlánnak kék a vére van, a kékvérűség pedig a nemesség szinbluma. Lányoroszlánnak nem is kell sörény, az sörény nélkül is nagyon szép.

[Szerkesztve] -
válasz
neongorack
üzenetére
Oroszlán a ketrceben? Az csak akkor valósítható meg, ha egy szép lány is tartózkodik ott, ellenkező esetben csak a szabadban található, legalábbis a kékszínű, nemes oroszlán.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha morbid akarnék lenni, mondhatnám, hogy január óta egy rossz szót nem hallotunk tőle... mert gégeműtétje volt. de mégiscsak a faterom, úgyhogy ilyennel nem viccelődök. amúgy csak valami vizsgálat lesz, nyelőcső-tükrözés. remélem semmi komoly.
csaptelep meg azért kell, mert a régiek nagyon ótvarosak, és valami normálisabbra akarok váltani. a falak meg nem vízzáróak, és a hideg vizet nem szeretem. -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem ma nincs hozzá türelmem

-
ngabor2
nagyúr
a mai napom se úgy alakult, ahogy szerettem volna. 1-kor csörög a telefon, hogy fatert benn tartják a kórházban, mert egy vizsgálatot altatásban kell elvégezni. persze ezt előre nem lehetett tudni, nem készültek, semmi olyan cuccot nem vittek. mivel egyelőre nekem van helyközi bérletem, ezért én mentem haza a cuccért... 1 óra oda, fél óra otthon, egy óra vissza, majdnem egy óra a kórház + haza... ezt a 3.5 órát el tudtam volna értelmesen is tölteni, pl. csaptelepek vásárlásával. no, majd holnap.
-
No evribodi, csak sikerült, de hogy felébredt mindenki arra hogy bénázom, rosszmájú banda

ladybug:Nem vagyok negatív csak a melóban kissé lehangolódik az ember, főleg ha cseszegetnek is közben
[Szerkesztve] -
válasz
Racecam
üzenetére
Nagyon köszönöm mikulás bácsi, marhára örültem a privinek, örülök is neki, de okosabb nem lettem tőle, úgyhogy várom ám még a jobbnál jobb Vistaszakértőket

ladybug:Én itt vagyok, de ezek szerinte nem rám gondolsz, igaz miért is, humorom sincs, okos sem vagyok, csak írogatok ami éppen eszembe jut néha
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Milyen témátlan az OFF. Hol vannak a nagy dumagépek?
-
Szevasztok nagymesterek, köllene nekem olyan emberke aki találkozott már ezzel a Vista csodával, van vele némi gondom, tudom, hogy nem jó topicban vagyok, de hát itt ismerek pár embert máshol nem, ilyen elveszett bárányka vagyok
, pár linknek örülnék, vagy privinek, előre is köszi

-
Ramius
őstag
Hümm
Elég üres ez itt. -
neongorack
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Ááá, az semmit nem jelent, elmennek dolgozni, aztán egész nap a PH-n lógnak, meg televakerálják az OT-t
Én legalább most nyugodt lelkiismerettel vagyok topiclakó akár egész nap.
Amúgy már kíváncsi voltam hogy rajtam meg L.Zero-n kívül hozzászól-e bárki is ma, vagy hogy ki töri meg a hallgatási fogadalmat
-
BlacKSouL
addikt
Hú, azta, ilyen se volt még, hogy én zárom és nyitom az OT-t.
Pedig vannak nálam korábban kelők is. -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Szép lehettél

csapos2: stirling-motor [link]
párom épp ezen gondolkodott, mikor egy egész korrekt, kész példányt bemutatott neki kedvenc barátunk.
Szóval hamarosan irl is megismerjük majd
Mindig is tudtam , hogy elmehunyt, ezért talán ide a ph-ra tényleg nem való, de lehet nem olyan rossz tag.. Csak hát kicsit kísérletezős.. meg néha nagy a szája...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ma öltöny-nyakkendős napom volt
rühelltem gyűlöltem
kultúrpartizán, az akarok lenni, s vagyok hát
ahh -
tildy
nagyúr
3 szín barátunkkal lepaktált párom

Lehet lesz egy közös projekt.
Kiváncsian várom. -
neongorack
senior tag
Dejó, valószínűleg eltört a medencecsontom, vagy megrepedt, de rohadtul fáj, el is ájultam amikor nekimentem a fal kiálló sarkának fordulatból, vagyis először csak leültem a földre meg üvöltöttem egyet, aztán beültem székbe, a többiek csocsóztak én meg kezdtem érezni, hogy nem oké valami, amellett, hogy nagyon fájt!
Szóltam b.nőmnek, hogy jöjjön ide mert szerintem elájulok, aztán ha nem kap el akkor leburulok a székről! Elment a hang meg a kép is!
Rohadtjó, holnap mehetk be balesetire.....wááá, megint 2-3 órát kell majd várnom!
Vagy ha holnapra nem fáj annyira, akkor elmegyek suliba!

-
Korcsii
őstag
még talán múlt év végén volt itt a fórumon egy link egy olyan flashra, amiben egy kulccsal kellett bletalálni a zárba... minden menetben ''részegebben'' láttunk, a végére már alig lehtett beletallni..
esetleg valaki tudna dobni egy linket?
-
KMan
őstag
Elkepesztoen szinvonalas a Gundel taskas musora, muszaly vegigneznem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kicsi, öreg, rozsdás Robot.

-
Ramius
őstag
Úgylátom le vagyok maradva.
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Újszülöttnek minden szoftver új...

p -
Winner_hun
félisten
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061127/hgrw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Egy program amibe (legálisan) füvet nevelhetünk
Kell neki adni vizet, foszfort, káliumot és nátriumot meg néha nyírni kell. Ha meghal akkor el lehet szívni
o_O
mod: helyesírás, copy-paste nem a legjobb ötlet ész nélkül
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
6. pálya
-
Ramius
őstag
[link]
bocs ha már volt -
Ramius
őstag
Szép kis photoshop maca lett

-
Linkelni akartam de látom már írták, hát én teljesen kiborultam, kivégezni 1 kutyát, akármilyen állatot, még ha Győzike is a gazdája, remélem elkapják aki tette, és minimum valami 3x gyilkos amúgy állatbarát mellé kerül majd előzetesbe...
-
BlacKSouL
addikt
Na ja... [link]
-
Ramius
őstag
A legbosszantóbb az 1 másodperces áramszünet. DSL modem utána min. 10 perc alatt talál magára..
-
ngabor2
nagyúr
hazajöttem, az előszobában ránéztem a dsl-modemre: nem villog. itt baj lesz. bejövök a szobába, a gép ki van kapcsolva
itt valami nagyon nagy baj lesz, mert reggel bekapcsolva hagytam. bekapcs. egy kis kattogáson kívül semmi baj, a kattogás is egy mellékes ventiből jött (elhárítva), a gép megy megy rendesen. a logok tiszták. 9 óra körül állt le. nem szeretem az ilyet... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
kedves kolléga, ha már elvállaltad a vegyész szakot

a desz. víz és az ioncserélt víz között ideális esetben kémiai különbség nincs. csak az előállítási módban, az egyik desztillációval készül, tehát q sok energia kell hozzá, a másik ioncserével, ehez kevesebb energia, viszont több vegyszer kell.
egyik se vezeti túl jól az áramot, de elég nagy fesznél bármi előfordulhat. -
válasz
csapos2
üzenetére
Kérlekszépen, az ioncserélt víz az nem vezeti az áramot a desztillált pedig igen, mindekettőt lehet használni akksi utántöltésre, vagy a vasalóban, vagy ahol akarod, csak bizonyos esetekben mint pl nagyfeszes balhéknál kell az ioncserélt vizet használni.Vagy valami ilyesmit tanítottak nekünk nemrég targoncástanfolyamon, amit természetesen sikeresen elvégeztem, gratula nekem

-
csapos2
addikt
Vegyész Úr!
Mi a különbség a desztillált és az ioncserélt víz között?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Ramius
őstag
Szépnapot offolók! Mára vége a melónak.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már közben megtaláltam hol lesz a helye, de nem túlzás ez egy kicsit?
Ágyúval verébre vagy BAT-tel chipsetre
-
ToBeY
nagyúr
Kivégezték Gáspár Győző kutyáját [link]
Akármekkora pöcsnek tartom győzikét elitélem az állatkínzást, és azt hogy egy szerencsétlen állaton töltök ki egyesek a dühüket, mert valami bajuk van győzikével.
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
1. Grat! Lesz az 3 4-es hidd el

2. És az hova lesz? -
Winner_hun
félisten
Ejjj, egyre jobb ez a nap

Hogy miért?
1. Megvan a magyar érettségi (igen, pótérettségiztem mert megvágtak évvégén és nem mehettem érettségizni, mellesleg a szóbeli, amitől paráztam elég jó lett, van esélyem a 4-esre, így 2 3-as és 3 4-es lesz a végeredmény (vagy fordítva, de azt inkább ne
))
2. Úgy néz ki meglesz a harmadik denevér

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Örülünk hogy örülsz de...
Mi van meg?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
ojjeeee, igenigenigenigenigen megvanmegvanmegvan

ez most kellett
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt, szörnyű féreggé változva találta magát ágyában...
(Hármasra feleltem belőle anno) -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Egyre nehezebben tuodm tartani az eletem aran is, mivel aszongyak ha vki ennyi ideig nem gyun akkor na is koll nekije:- )))
udv
neduddki -
ngabor2
nagyúr
no jó reggelt. az offosoknak különös érzékük van. mihelyt elhagyom a terepet, egyből belémkötnek. ráadásul reggelizés közben igen érdekes témákat hoznak fel...
ja, és mégis leszek ma, félig-meddig elintéztem, hogy nem kell nélkülöznötök engem. örültök, ugye?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Nem vagyunk mi háziassszony-befőttek, hogy eltegyük saját magunkat későbbre. De ha mégis, én leginkább egy kád whiskey-be áztatva tenném el magam. Az úgyis duplán konzervál, részben az alkohol, részben a füstölés miatt
Meg aztán fő hogy jókedvvel induljunk odaát is, ki tudja mi van ott, aztán nem árt ha pozitívan állunk hozzá 
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://s2.supload.com/files/default/n%E9vtelen-20061128100459.bmp)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061128/mikulas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

, pár linknek örülnék, vagy privinek, előre is köszi