Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
válasz
Racecam
üzenetére
Azt a szivatós témát nemtom, az biztosan az ikertesóm lehetett aki a Drága Szarvasoddal kikezdett, én sosem tenném, már csak rád való tekintettel sem
.
Tildy: Végre egy érző szívű ember a PH-n, beírtam egy hatalmas piros pontot neked
Emberek tessék példát venni, szeressük egymást gyerekek
-
Racecam
nagyúr
Annyira azért ne sajnáld.
Láttam, hogy élvezi.
u.i.: Arról már nem is beszélve, hogy máskor az élen jár a szívatásban (szigorúan csak virtuális értelemben), és erről a rénszarvas kollégám is tudna mesélni.
mod.: u.i.2: Bezzeg annyi esze már nem volt, hogy rákattintson Ladybug adatlapjára.
-
Péntek reggöl van kollégák, azta fűzfán fütyülő rézangyalát
.Még 7óra és 15 perc van ebből a munkahétből
.
NG2:Mmost aztán nem leszek egész nap nyugton ha nem árulod el, hogy ki is a Réka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
-
QuarK
senior tag
hejh, nagy szivemnek az banata, kivitelezhetetlen feladatba botlottam, azt hiszem.
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
hazudnék, ha azt mondanám, h nem árnyalja a képet valamelyest, de szó nincs letagadott gyerekről meg ilyenek
a nyomtatott sajtó volt az, ami igazán bebaszott (kiragadott részletek, erről azt hiszem, nekem nem kell beszélnem, ugye :D)
a szalagcímek nagy mágusok, és jobbára feketék
szerk. claudia amúgy tényleg jól szuperált a mokkában (majdnem azt mondanám, h a bazmegolás természetes közeget teremtett számára :) ), sokan a felénél ripityára törtek volna
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja, de igazából lehet a melegtől de most meg is fájdult a fejem, ugyhogy nyugovora vagy friss levegőre van szükségem.

Mod: [link] - biztos volt már, de most láttam 2.jára elég komoly , ''csak sok itt a köcsög''
na jóvan betegséget be kell fekezni pá mára...
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
bazz mintha szivtal volna ez fless

-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A bejelentkezés ténye nem kérdéses, a hozzászólás az, amit nem enged a motor, egyidőben két böngészőről, vagy egy IP esetén két gépről. Szerény véleményem szerint.
De én nem értek hozzá, csakúgy, mint bármi máshoz.
-
Winner_hun
félisten
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
a google olyan mértékű számomra erőszakos módon (pld. javasolátk, hogy a háztartások zajából had' vegyenek fel 5mp-et, hogy jobban irányoztt reklámokkal tudjaák bombézni a zarra nem érdemest) akar még több térny nyerni magának, hogy nem lehetne inkább... ''barátod a yahoo''-t jelmondatul választani?
kérdésem csupán érdeklődő, de komoly, és mindekihez inézettett, ki olvassa e sorokat ....
kéretik nem körberöhögni ... -
csapos2
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Következőket kell tenned:
Felálsz a székből, odébrugod a macskát, majd elcsoszogsz a frigóig, egy határozott mozdulattal feltéped az ajtaját, és kiveszed a sört. Ajkadhoz emelve a dobozt, gyomrod irányába tereled a nedűt. Közben visszaülsz és azt mondod: Egészségetekre.
-
Amint beléptem mobilról, Opera Minivel, az asztali gép rögtön kidobott, mikor frissítettem az oldalt.

-
Loretto
veterán
Noh kezedem Tiv sörhiányos állapotát átérezni

-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
norvégia, mi?
ezek szerint jól működik a tracker-buster berendezésem
szerk.
a noti wifi kapcsolata nem megosztott adslből volt, hanem a mellettünk lévő árkád (bocsi: egy norvég szupermarket, arkdo) nyomatja itt a jelet, szóval ezért más az ip
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
te...te, nem mész onnan az ipémtől rögvest!
sipirc
szerk.
csapos 2340: a 2 ip tuti más
mindkét böngésző a bátrak böngészője, igen (nemá, h a laptopon megfutamodok..hehhe)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
hm, érdekes
szóval a beloggolás működik szimultán, a hozzászólás nem
amint az egyik gépen választ nyomtam, a másikon kijelentkezett a nick - persze újra be lehetett lépni, tehát tulképp lehet két gépen egyszerre jelen lenni, csak nem pont ugyanabban a pillanatban
kipróbáltam azt is, h megnyitottam itt is a válasz ablakot, meg a notin is, h egyszerre legyenek nyitva, és ezek után próbáltam elküldeni - ekkor a kettő közül vmelyik esetében nem volt meg a megfelelő jogosultságom
szóval nem teljesen szkizoid a péhá motor, csak félig
vagy: totál szkizoid, de van benne rendszer
[Szerkesztve] -
-
csapos2
addikt
Racecam:
Szedtél már szét Dana TFT-t? -
KMan
őstag
Ez a Fabry nem volt semmi..

-
csapos2
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nekem egyazon gépen több böngésző, ha az egyikben bejelentkezve vagyok az nem jelenti azt, hogy a másikban is.
Akkor ott is ketyeg a dupla/tripla idő?
Tételezzük fel, egy hsz-re megnyitok egy válasz ablakot az egyik böngészőben, majd ugyanarra a hsz-re a másik böngészőben is elkezdek írni valamit, majd mindkettőt elküldöm. Mi fog történni?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
érdekesség: ha én most felállok a gépem mellől (kijelentkezés és netmegszakítás nélkül), majd mondjuk a laptomommal rámászok a péhára - ott bejelentkezetlen leszek ugye - login után rendesen használhatom. aztán felállok a laptop mellől és visszaülök ide: mintha mi sem történt volna. aztán innen ismét a laptop elé: minden rendben.
szóval amit mondani akarok: szimultán (minimum) 2 helyről is be lehet loggolni és használni a péhát, és a rendszert ez nem hozza zavarba. érdekes.
ilyenkor pl két helyen egyszerre is ketyeg az 1 óra (pontosabban az 55 perc) - más-más tól-ig szerint persze
[Szerkesztve] -
-
Winner_hun
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
elvileg 55 perc, az alapelvekben is az van, de személyes tapasztalatként mondhatom, hogy volt, hogy több, mint egy órát nem böngésztem, visszajöttem és be voltam jelentkezve
(más sem volt a gépnél és a böngésző is be volt zárva, szóval nem frissíthette magát)
akkor ezidő alatt bátran szöszölhetek a hsz. megkreálásával?
word vagy jegyzettömb rulz
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Mennyi időm van egy hozzászólást megírni, amíg ki nem jelentkezek?
Ha így van mennyi idő az amíg ki nem jelentezek tétlenség miatt? -
Chandler
senior tag
hali
nemtudja valaki hogy hidegkútra megy-e vmi éjszakai járat? -
Integra
titán
''..jövök mint a cunami...''
nyááááád
[link] -
brownus
veterán
ugye Te nem szemetelsz?
[link]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061110/1111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061110/2222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)