Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csizma_ska_n
üzenetére
keress egy igazi nőt és akkor nem kell bajlódnod a puncik letöltésével.

...és a tenyered sem lesz szőrös![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
vótmá???
[link] -
Vérboci
addikt
elcseszett egy nap lesz a mai... valami van a levegőben...

-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hát a nagyon before képekről már lecsúsztunk. A kéró kiburkolva, fugázva, szép új ajtóval.
Most olyan középső képeket lehetne lőni, de szombatnál előbb nem megyek a lakásba.
Majd ha kész lesz, akkor fotóckodunk. Ráadásul akkor talán már a karácsonyfánk is felkerül a képekre
-
Vérboci
addikt
Ez a kettős aláhúzásos linkes f@szság ugye csak vicc... Rossz úton haladunk...
Még szerencse, hogy ha bejelentkezek, akkor eltűnik... -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
kéróról??? Dehiszen már leírtam ötször-nyócszor, hogy még a habokban vagyunk.
Holnap végeznek a burkolók. Oszt jönnek a festők, aztán megint a burkolók (parkettacsiszolás), aztán összelegózzuk a lapraszerelt bútorokat, aztán jó, ha mindezzel dec 24-re megleszünk. Majd akkor lesz kép. De maximum a kéróról.
A Kedvesről amúgy is van már fenn kép a neten. -
Vérboci
addikt
na jó, de a középső részt leszámítva akkor is tömör acél
Csak valszeg két darabból.
De nagyon klasszul néz ki. A színe is jó. Majd fotózok én is, mint Kalandor, ha beköltöztünk. Csak az még odébb van.
A miénk a legszebb és legjobb ajtó nemcsak a lépcsőházban, de szerintem az utcában is
(mindenesetre biztosan a legújabb
)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Túl vagyok kérdezve...
Még nem olvastam el a papírjait (mijaza hőzsilip?), örültem tegnap este, hogy berakták, aztán megküzdöttem a nappali szekrénysor hazacipelésével és a biztonsági zár kezelésével.
Elég masszív jószág. Az már látszik így közelebbről, hogy bár tömör acélnak mondják, a külsején van MDF borítás, meg szerintem valami üreg is van benne, mert a kukucskálót kivettem megpucolni és hézagra bukkantam, amiben ilyen habos-szivacsos cucc van. -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Granulálok!
Mi még a habokban vagyunk...
A burkolók csütin végeznek, hétfőn jön a tapétázás, festés, aztán parkettacsiszolás, lakkozás. Közben kitaláltuk, hogy veszünk egy szebb, jobb, újabb bejárati ajtót.
Nagyon jó akcióban vettünk egy acél 12 pontyos bizti ajtót. Ezekben a percekben szerelik be. Amikor mondtam a boltban, hogy negyedik emelet, az értékesítő csak ennyit mondott: ''Örülni fognak a fiúk''... Tömör acél ajtó, több mint 150 kiló
Aztán még a bútorok sem jöttek meg mind... A konyhabútor még hiányzik, majd csak Karácsony előti héten. A nappalibútorért ma megyünk...
Mintha már évek óta tartana ez az egész. Egyszer csak vége lesz...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
hogy csak nézni tudja

-
Vérboci
addikt
vótezmá?
![[kép] [kép]](http://img224.imageshack.us/img224/2628/telaporo3.png)
Racecam nem viccel...
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Könnyen ment, mert a konyhában a csempe egy korábban felvitt vastag diszperzit rétgre lett felragasztva. És nem a csemperagasztó engedett, hanem a falfesték. A fürdőszoba meg a WC kicsit nehezebb volt, de nem kellett a nagy Hilti, vésővel, kalapáccsal egy műszak alatt megvoltunk.
A ''járólapot'' tegnap törtük fel. Az sem volt vészes, mert azt meg a műpadlóra rakták rá és évek latt mozgott annyit, hogy egyben fel lehetett szedni mindet. A műpadló viszont már kapaszkodot, de gond csak a fürdőben volt vele, ott maradt is még egy kis darab, talán ma délelőtt apám nekigyürkőzött
Ami még hátravan, az a konyhában a maradék festék lespaklizása, meg még a szobákban a tapéta leszedése, de azért arra van időnk. -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
parkettát nem nyűttünk... az marad, mert szép. Talán csak lakkozunk majd a végén.
A csempeverés csemege volt, könnyen ment. A műpadló kicsit macerásabb volt. Na meg lehordani és az éjj leple alatt szétteríteni a környék összes kukájában a törmeléket
Holnap jön a burkoló srác, kezdődik a szépülés. 11-től meg a festők tesznek-vesznek. Csak a konyhabútor is megjöjjön Karácsony előtt és akkor a Karácsony előtti héten költözködhetünk. Most már tuti, hogy díszítünk saját fenyőfát.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
itt vagyok ám

-
Vérboci
addikt
Péntek van...
...vagy mondta már valaki? -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
ekkora kegyetlenséget egy kis furkózásért... nahát...
hol marad az arányosság elve?
Még a végén tényleg valami ezüstszürke bútort akar a Kedves...
Tegnap amúgy csempe és járólap beszerzési körúton voltunk. Hát elborzadtam. Szó szerint rosszul lettem az árak láttán. Ilyesmi még nem fordult velem elő. Elkezdtem szédülni. Max két, két és félezer forintot szánok a burkolás négyzetméterére. Ezen árért 2 féle csömpe volt csak. A többi mind 3500, 4000, 5000 és a csillagos ég
Aztán a Praktiker kedvezőbb árú kínálata kicsivel később azért megnyugtatott. Választani is sikerült, de még körülnézünk máshol is. A csempe nem lesz inox
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
nem is kell megsérteni az alapelveket...
A banolás bemondásra megy nem tudtad? Elég az hozzá, hogy valamelyik modival jóba légy, cseveréssz kétszer háromszor MSN-en, és ezután már bármit megtesznek az embernek, csak legközelebb is MSN-ezz velük. Tudod, szükségük van a társaságra, mert ezek mind ilyen magányos furkók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát attól a bugyirózsaszín háttértől én sem vagyok elragadtatva.
A mostani nagyon kellemes. Nyugtató pasztell színek.
Remélem a PH nem esik bele abba a csapdába, hogy a szükséges fejlesztések bizonyos dolgokat hátrányosan érintenek. -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ennyivel akarod kiszúrni a szememet?
ez eddig sem volt titok:[link]
Nyugtass meg, hogy ilyen csúnya gombok csak az apróhirdetési portálon lesznek és a fórum marad ilyen szép barna.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak egy módon tudhatom meg, hogy tudod-e, amit szerintem nem tudsz.
Nincs mese be kell ide írnod.
De mivel nem tudsz semmit, így ide sem fogod beírni amit tudni vélsz, pedig nem. -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fogadjunk hogy nem tudod

-
Vérboci
addikt
Szerda van...
...csak hogy tudjátok
(igen, ez egy felesleges off, csak hogy írjak valamit és növeljem a hozzászólásaim számát)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Már délután is akartam kérdezni, hogy hol kéne látnom nekem ilyen ''már csak 6 nap'' dolgot, mert én nem találom sehol a főoldalon.

szerk.: Jól van, vak vagyok. Meglett
Vérboci kicsit le van ma lassulva
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
A mosás csak egy példa volt. Mosógépet már vettünk

Az egész havi lét is pénzbe kerül, ha csak a kaját is veszem. Most kajára nem kell költenünk. Illetve néha pizzázunk, kebabozunk, meg veszek reggel a büfében 3 kiflit.
Azért ha együttélés van, akkor azért nem árt főzni, meg tejet kenyeret venni. Nem lehet naponta 3x elmenni enni a szülőkhöz.
Akkor mi értelme az összeköltözésnek?
Persze, hétvégenként el lehet menni ebédezni, de nem minden nap.
Tehát a teljesen hétköznapi élet is pénzbe kerül és erre mint említettem egyedül az én pénzemből nem marad elég.
De ha ki kell adni albérletbe akkor sem dől össze a világ. Addig is ingyen van a törlesztőrészlet és tudunk még spórolni szebb meg nagyobb bútorokra és inox tűzhelyre
A helyzet annyira nem tragikus. Ha még a jövő héten is lesz állása a Kedvesemnek, márpedig lesz, akkor decemberben nekiállunk a felújításnak. A héten szerintem megvesszük a csömpéket, járólapokat. -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ha nem költözünk be, akkor is élünk valahogy. Úgy ahogy most is

Momentán ingyen élünk, mivel a Párom is odahaza lakik a szüleivel és én is.
Ezeket a feltételeket csak akkor tudnánk megteremteni, ha a szüleinket is magunkkal költöztetnénk
Azért vettük a lakást, hogy összeköltözzünk. De ha úgy lesz, akkor magunkra mosunk, főzünk stb. ami bizony pénzbe kerül. És ez a szelet hiányzik a tortából akkor, ha a Kedvesem fizuja kiesik, mert az én fizetésemből csak a törlesztésre meg a rezsire futja. Ami marad, az kevés egy hónapra.
Így már vágod?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
hát mert valamiből élni is kellene.
Az én fizum üzembiztosan csak a hitel törlesztésére meg a rezsire elegendő.
Marad valamennyi ezen felül is, de abból nem lehet egy hónapig enni-inni stb.
A Párom fizetésével kiegészülve van csak elegendő bevételünk. Csakhogy ez a forrás sajnos egy hete a jó magyar vendéglátós-vállalkozói szokásnak hála megingott. -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
-
Vérboci
addikt
Naszóval...
A tegnap esti kifakadásom után felhívott telefonon és beszélgettünk (a megelőző vita is telefonon zajlott). Elmondtam neki, hogy bár valóban szűkös a keret, nem azon a 10ezer forint pluszon fog múlni a dolog. Majd megspóroljuk mondjuk a konyhabútor vagy a szobabútor árán. A nagy tételek még hátravannak, azokon lehet igazán spórolni. De amint ezt elmondtam, közölte, hogy ő is átgondolta és belátta igazam van, nem ragaszkodik az inoxhoz.
Tehát most úgy állunk, hogy már én akarom az inoxot, ő meg a zománcost
Valszeg azért inoxot veszünk...
Lord Zero: Voltunk doktorbácsinál és RTG-n is. Se törés, se semmi komoly. A doki szerint valami mellhártya izzadmány vagy mi
Szóval a hoszas megfázás alatt letapadt a cucc, a köhögésektől meg felszakadt, ez fájhat. Flektor tapaszt javallott. Csütörtök óta használja, határozottan javul. -
Vérboci
addikt
nők...
Szűk a lakás berendezési és felszerelési költségvetése, de azért vegyünk inox színű tűzhelyet. Igaz, hogy ezer éve bevált a fehér zománcozott, de most inox kell. Mert az milyen menő, meg dizájn már...
8ezer ft van a fehér és a fém közt, ami egyszeri esetben nem lenne sok, nem is szólnék, de az ilyen feleslegesen ''de ez szebb'' címen kiadott 8ezrekből lesznek a nyolcvanezrek.
A hűtőnél így is engedtem. Megvettük a ''fémet'' +12ezerért.
Most komolyan mi a faxért jobb a az inox?
1. Minden vízcsepp és ujjlenyomat nyomot hagy rajta.
2. Tisztítása körülményesebb, nagyobb odafigyelést igényel.
3. karcolódik mint az állat.
4. Hidegebb benyomást kelt.
5. 8 rugóval drágább
Akkor most mér' jobb?
Én persze kijelentettem, hogy fehér, oszt jónapot. Most meg megy a duzzogás. Mert ugye fehér má nem is jó. Hát beszarás. Kiizzadok egy murva lakást és akkor hisztizik a tűzhely színén.
Húzok aludni.
nők...
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
a válaszom: NINCS BOCSÁNAT [link]
Xpod: a párom esetleges állásvesztése aggaszt engem nagyon... most kezdtünk lakjáshitelbe és ha ez bedől.... de a mai napras mégsem ezt teszi fel a koronát... a titkoktartás és a lojalitás köt, nem ittam eleget, hogy beszékjel
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
ismeritek? Holnap tutira ezt fogm dúdolni... [link]
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
köszi az infót, talán holnap bemegyünk az ambulanciára
És köszi a kérdést másoknak is. A baj bizony komoly... ki készültem. Hiába lett meg a lakás, hiába kaptam meg a kölcsönt, hiába vettünk meg egy csomó műszakói ciket, mégsem tudok boldog lenni. A párom állása bizonytalan (sőt...), én szétmelózom az agyam semmi eredmény nélkül. A párom beteg, az előre eltervezett pénz úgy tűnik nem lesz elég... Fáradt vagyok, ideges vagyok, fáj a bokám (régi sérülés) fáj az élet, berúgtam pedig mennem kellene a kedvesemért és ha meglát tutira megharagszuik...
Meg millió olyan munkahelyi dolog amiről nem beszélhetek, de higgyétek el, képesd felőrölni egy embert... Talán ez a fő indíték, a többi csak adalék. Utálom magam...
és ahogy nélzem a nyolc 28-as buszt is lekéstem
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
felesleges... attól hogy teljesen magam alatt vagyok és ittam nem is keveset, nem kezdek el ámokfutni és a pofám is befogom...
a pits á-ért pedig ezúton kérek elnézést...
eleve iszonyat, hogy itt kell jelét adnom az elkeseredettségemnek...
sajnálom, ne haragudjatok.
esetleg dobjatok fel egy témnát, hátha az helyrehoz... tudjáto, mint régebben én a táblicskus bocival
szerk..: kiírnám magam ból a bánatom, de nem érdekelne senkit és az az igazság,m hogy megfogalmazni is nehéz lenne... egy érzést nem lehet leírni. Azért vicc, hogy itt figyel 1,4 milka az asztalon én meg szétbőgöm az agyam

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
gyerekek, gyreekek... túl vagyok egy palack pezsgőm és ... hát ahoyg nézem fél liter unikumon...
ma este baj lesz
picsába mindennel -
Vérboci
addikt
szar az élet...
-
Vérboci
addikt
Eléggé aggódok. Egy ideje mondogatja, hogy fáj, de arra gondoltunk, csa kmeghúzta magát. Aztán ma említette ezt a reggeli ropogást, meg hogy azóta jobban fáj.
ÉS ugye elég sokat köhög az utóbbi időben, mert b@szik meggyógyulni meg kikúrálni magát.
Hja... főnővér anyuci gyereke. Sosem vitték orvoshoz, még háziorvosa sincs a családnak. Nem azt mondom hogy minden hülyeségért orvoshoz kell menni, de ha egy hónapja köhög valaki, akkor azért nem árt, mert tüdő gyula is lehet meg egyebek.
Szerintem most délután bemegyek hozáa melóhelyre, oszt ha panaszkodik, akkor este elviszem az ügyeletre, nincs mese. Most olvastam a guglin, hogy a törött/repedt borda megsértheti a mellhártyát és akkor nagyobb baj is lehet. -
Vérboci
addikt
Ihajj, mennyi törölt hozzászólás.
Mi törpént? Répa Getek, Bogyoró?
Más: köhögéstől eltörhet borda? És a törött bordának milyen rizikófaktora van?
A párom már egy jó hete fájlalja a baloldalát, most meg aszongya, hogy reggel valami ropogást, reccsenést is hallott belülről fogmosás közben
Mi a teendő ilyenkor?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Nos... életemben először megtöltötem tartalommal egy notebookot.
Egy hápé nx6310-est. Szerencsére nem az enyém, ismerős kért meg a szoftverizációra.
Oprendsz, ofisz, vírusgyilok, film és zenelejáccó.
Namost ezek telepítése barátok közt max 1-1,5 óra. Ehhez képest most végeztem és 7-kor kezdtem.
A tetves hápé nem bír adni egy nyüves telepítő cédét a cucchoz. Minden drivert, a hangtól a hálózatig a grafikán át egyesével szinte fájlonként kell levadászni a HP honlapjáról.
Iszonyat volt. De minden műxik. Sőt, apró öröm az ürömben, hogy találtam egy elég jól sugárzó vájörlesz net forrást a közelben
Az ágyikómban simán fogható az ingyennet 
Na ki bújik be mellém???
No, megérdemelt pihenésemet ezennel megkezdem. Joccakát. -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
se internet, se sörcsap, se költözés egyelőre.
Még fel is kell újítani a kérót. Még az is lehet, hogy bent lakik még a fickó. Valamikor novemberben költözik be az otthonba a bátya. De már lehet hogy kiköltözött, nem tudom. CSütin, az ügyvédnél kiderül.
Innentől azért fel akarom pörgetni az eseményeket. HA szabad a pálya, akkor a jövő héten kezdődne a burkolás. -
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
...tényleg nem is mondtam, hogy azóta jóváhagyták a hitelkérelmünket és tegnap már a papírokat is aláfirkantottuk. Csütörtökön közjegyző, aztán az ügyvádnél odaadom a maradék 300ezret az eladó meg ír egy lemondó nyilatkozatot és kész is vagyunk

Meglehetősen hamar lefutott a dolog. 1 hónap volt talán mindenestül.
sőt, már a hűtőgép, mosógép, porszityó, mikró vásárláson is túl vagyunk. Jól jött, hogy most nyílt meg az Árkád
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
de az asszonykám válalkozónál van, állandó szemétkedésnek kitéve
hujujujj, de ismerős sztori
A Kedvesem épp tegnap mondja, hogy beszéltek (ő és a váltótársa a kávézóban) a főnökükkel, miután a hétvégén megjelent a helyi lapban egy hirdetés, hogy alkalmazottakat keresnek oda, ahol most ugye éppen ők dolgoznak.
Mint kiderült, fel akarnak venni egy embert pluszban és egy hónap múlva eldöntik, hogy hármójuk közül ki az az egy, aki repül. Jó is az ilyen, nehogy már nyugodtan dolgozhasson az ember. Pont most, mikor mi is belevágtunk a lakás bizniszbe.
Megjegyzem, az elmúlt 2,5 hónap alatt amióta mindketten ott dolgoznak, egy halovány panasz sem volt a munkájukra, még egy apró megjegyzés sem a főnök részéről.
Ha gondja van, akkor könyörgöm, mondja bele az ember arcába, de ilyen befenyítő módszerhez folyamodni, hogy felveszünk egy harmadikat is, aztán erősebb kutya baszik... hát nem tudom, de szétvet az ideg.
Pedig olyan jól indult minden. És korrektnek tűnt a dolog. Bejelentés is megvan, meg minden.
Pont Karácsony előtt...
Ez belőlem is kikívánkozott.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az üdülési csekk jó dolog.
Mi abban a bonyolult? Én 50-60e körül szoktam kérni, a többit kajajegyre meg egészségpénztárra kérem. Az az 50-60 rugó meg kiválóan jön amikor elmegyünk a Balatonra nyaranta. A kisebb címletből (mert általában van a kötegben az is egy kevés) megveszem a vonatjegyeket is. De már benzint is lehet rajta venni. -
Vérboci
addikt
Az elmúlt nap mottója
A gyémántot csak a gyémánt vágja
Erôs legyél, ki az ütést is állja
És eljön majd, mert jönnie kell
Az ítéletnap és szabad leszel. -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
fel is adtam a leckét, mert már ennyi betűt is nehéz volt 15 mp alatt olvashatóan leírni. Igaz, nem nagyon tudtam mozogni, mert ültem közben. Talán ha egész testtel rá tudok gyúrni, kicsit több is belefér. De én ma már nem csinálok többet, mert összepakoltam a masinát is, meg az állványt is és nem akarok megint szétpakolni

szerk: Persze ha az ember kicsit okosodik, rájön, hogy olyasmit célszerű írni, amit lehet folyamatosan, kézírással nyomatni. A nyomtatott betűk és az ékezetek viszik az időt
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
![[kép] [kép]](http://img516.imageshack.us/img516/4877/0611040004krs2.jpg)
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
Nos, előre is elnézést kérek, de valami hihetetlen vágyat, késztetést érzek arra, hogy beírjam ide az alábbi szót.
KOSZMÓKOK
Utólag is elnézést kérek, de valami hihetetlen vágyat, késztetést éreztem arra, hogy beírjam ide a fenti szót. -
Vérboci
addikt
Nővéremék gépe produkált furcsa leállásokat. Ha egy kicsit megpöccintették a házikót, lefagyot a gép. Kép volt, de az egerentyű kurzorja nem mozdult többé.
Reset után ment simán.
Végül megtaláltam a problémát. A videokari halovány érintésével sikerült reprodukálni a jelenséget. Egy kiszerelés, érintkező tisztogatás majd pedig barátságos visszahelyezés után tökéletesen működik, akár még rugdalni is lehet a gépet most már.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt

Bár pénteken ittam egy palack pezsgőt, annyira nem vert fejbe, hogy gyilkoltam volna.
De ha mégis, akkor legalább azt tudnám, hogy minek a pinkódja a kód és kinek a telefonszáma
szerk: Áhh.. bázzz. Már a rejtélyek sem a régiek. Közben leesett, hogy a szerződéses kolléganő lakcíme, belépőkártya száma és bárcaszáma. Még én kértem el tőle, mert meg kell újítani az állandó vendég belépőket a 2007-es évre.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Múlt hét pénteken felírtam egy utcanevet és egy házszámot és további két (egy négyjegyű és egy ötjegyű) számot a határidőnaplómba.
Most vettem észre ma reggel, és fogalmam sincs, hogy mit akarhattam. A címet ismerem, azaz tudom, hogy melyik háztömb, de momentán nem akarok ott semmit sem és sosem akartam. A két szám pedig abszolut nem mond semmit.
Mit jelenthet mindez? Hétfői rejtély... -
Vérboci
addikt
Jól látom, hogy eddig én vagyok a legpengébb??
![[kép] [kép]](http://img97.imageshack.us/img97/5128/tesztop3.jpg)
-
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na mondjuk ilyen ki-/beugrálások az ablakon veszélyesek lesznek, mert 4. emeleti a lakás

Meg aztán nem is ilyen nagy dajdajt tervezek. Kis üdítő, sör-bor, csipsz, ki mit hoz. A család csak körülnézni jön majd talán, az lájtos lesz. Meg a két cimbi csapat is kultúrált. Hiába no, értelmiség vagyunk, vagy mi
A kollégák meg merjék csak szétszedni a főnök lakását... lesz nemulass![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ladybug: Amikor a lakás dolog körvonalazódnbi kezdett, már agyaltam, hogy össze kéne hozni a csapatot, mert nincs igazi összhang. Nem tudom, hogy sülne el, de lehet hogy tényleg meglépem.
Most pedig elindulok az éjszakába... persze hivatalból. Megyek a Páromért melóba.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
én nem megyek, de majd kérlek szedj fel egy parkettadarabot a nevemben is
LOL
Vér áztatná a parkettát, ha valaki kárt tenne a szép új kuckómban.
Nem lehetne esetleg úgy lakásavatót tartani, hogy a duhajokat lehessen orientálni bizonyos cél felé? Mert mondjuk a régi tapétát ha lehámozzák, az kész főnyeremény. A parkettát sajnálnám, mert azt meg akarom tartani
Meg az új hőszigetelő ablakok is 3 hete lettek berakva...
Esetleg a konyhabútort még lehetne apíratni. Meg a csempét, műpadlót...
ladybug: Az a fura, hogy ha ilyen nagy kultusza van a lakásavatónak, akkor hogy a fenébe lehet, hogy engem még egybe sem hívtak? Pedig igazán lett volna rá lehetőség. Igazándiból én tervezek ilyesmit, csak minimum 3-at kell tartani. Család, cimbik #1, cimbik#2. De lehet, hogy a kollégákat is elhívnám. Úgyis zavar a dolog, hogy 2 éve vagyok ''főnök'', de soha nem mentünk sehova együtt a csapattal. Igaz, elég vegyes a társaság és vannak belső ellentétek is
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Jajó, értem én a viccet, csak nem szeretem

Lakásavató??? Mindenki akinek említettem, hogy lesz kéró, lakásavatóra akar jönni. Most akkor vagy másfél hónapig naponta lesz lakásavató, vagy erősen szelektálnom kell, kiket hívok meg. Könyörgöm, ez csak 53 négyzetméter
Hiába, 10 millió alkoholista országa vagyunk
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
ingyenes a szolgáltatás.
Csak mivel messziről jön, a benzin egy részét fizetem. Így egyeztünk meg.
A vásárolandó anyagokra meg készítünk egy költségvetést. Nem akarunk mindenből akciós briko sztórós vackot venni, de azt sem szeretném, ha elszaladna velünk a ló.
Ahogy lenni szokott a Kedvesem mindenből a szebbet, jobbat, márkásabbat venné, én meg az olcsóbbat. Félúton általában kiegyezünk
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Köszi mindenkinek, hogy granulált a hitelhez, de a dolog sikerességében oroszlánrésze van ungawa fórumtársunknak (ez itt a reklám helye) aki sokat segítette a lakáshiteles topikban és azon kívül, valamint a hiteligénylésem ügyes bajos dolgait intézte és fogja intézni a továbbiakban is a szerződéskötésen át a folyósításig.
-
Vérboci
addikt
Persze, mindenből lehetne venni a leghiper-szuperebbet, de azért nem így gondolkodunk.
A költségvetés megvan, jutni fog mindenre. Sőt, mivel elég nagy biztonsággal számoltam (hiába, műszaki véna
) még maradni is fog. Amit vagy elköltünk plusz dolgokra, vagy nem.
Csempézni, járólapozni kell, tapétázni, plafont festeni, ajtókat, beépített szekrényt mázolni. A parkettázás nem létszükség, mert jó állapotú a mostani. Ez még eldől. A bejárati ajtó jó állapotú, de gondolkozom, hogy ilyen biztonsági fémre cseréljük, van egy jó ajánlatom. Szekrények kellenek, ülőgarnitúra, komód, konyhabútor. Mosógép, hűtőszekrény és tűzhely. Meg az aprólék: villanykapcsolók, konnektorok, tükör, lámpák, függögy, szőnyeg stb. Alapvető háztartási eszközöket már régóta gyűjtögetjük.
1,8 milla van a kalapban. Ebből ezeknek ki kell jönnie.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez eddig sem volt titok:
![[kép] [kép]](http://img516.imageshack.us/img516/4867/0611030017kdj3.jpg)
![[kép] [kép]](http://img529.imageshack.us/img529/6812/tfr3edmy1.gif)