Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Home/Nest
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem tudom volt-e már, vagy hol volt, hol nem volt, de most találtam:
''Vigyázzunk az önkényuralmi jelképekkel!
A Nagy Imre-film forgatásához - mikor a romániai száműzetésbe viszik Nagy Imrét - Sándor és barátja biztosított egy buszt. A rendező kérésére az oldalára felfestettek egy vörös csillagot. Ahogy a forgatásra mentek, a pátyi rendőrkapitányság törzsőrmestere megállította őket, hogy ugyan már, fáradjanak vele a kapitányságra, mert a jogszabály értelmében cselekedetük tiltott önkényuralmi jelkép használatának minősül.
A vezetőt - egy 62 éves restaurátort - berakták az előzetesbe, és rácsukták a vasajtót. A rendőrök tanácstalanul el kezdtek telefonálni, és azt az utasítást kapták, hogy vegyék el a forgalmit. De azt sajnos nem tudták elvenni, mert nem volt, ugyanis, próbarendszám és egy orosz rendszám volt rajta. Akkor vegyék el a rendszámot - az oroszt, amit a forgatásra festettek. Később bírósági eljárás elindult, tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt.
Különösen veszélyes bűncselekmény volt, mert kivitték az utcára, és filmforgatás ide vagy oda, nem jogosít fel arra, hogy használják, hiszen nem a filmforgatás helyszínén, hanem az odafelé vezető úton csípték el őket, miközben nagyon sok embert bánthatott. A büntetés két év fegyház első fokon, amit másodfokon felfüggesztettek. Igazságos, példamutató döntés született, gratulálunk. Így kell bánni a szélsőséges restaurátorokkal.''
Forrás: [link]
p -
NorDezs
senior tag
Ha valakinek megvan a Happy Tree Friends zenéje mp3-ban elküldhetné nekem

-
VladimirR
nagyúr
a kereso ujra megy
p.s.: Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Elég halott ma a PH!
Vagy csak az általam látogatott totyikok halódnak 
Na sebaj, többet tudok aludni.. -
piqla
őstag
Valamelyik Amerikaban, esetleg egyeb angol nyelvteruleten elo offolo legyen szives irjon, ha errefele jar, kerdeznek tole valamit... Surgos lenne.
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek szerint még nem láttad az akváriumomat, amikor úgymond ''beáll az ökülógiai egyensúlya''...
Neeem, amit láttál, a lószar ehhez képest.
Tudod, amikor a halakon kívül valami más, valami azonosíthatatlan, valami rejtelmes is van a 30 liter mélyén...
Érdekes módon kb. 8 halam döntött eddig úgy, hog ynem óhajt izgalmas kísérlet aktív résztvevője lenni. De a maradék kettő tutira túlél egy atomcsapást is.
Amúgy nem szeretnék képességeidet meghaladó feladatot rád bízni, majd csak apránként, és aztán ha majd felkészült leszel, akkor.
Köcce... Talán a gyerekszülés lehet az, ami meghaladhat...
De egyre izgibb a dolog. Rejtelem, sugdalózás... Eltűnő hozzászólások... Nem is merek filmet nézni, mert lemaradok a törlésekről.
És a szívem is vadul ver.
Sipi -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha most a mocskos fantáziádat vetted elő, akkor tedd el gyorsan. én egy piros GOTO feliratú gombbal szoktam a topikokat frissíteni. tudod, van, akinek jár ilyen

esetleg egy kék nyíllal, de az f5-öt nem szeretem.
viszont most az a bajom, hogy nem találom a vinyóm garpapírját
-
A nemrég eltávolított sötét árny ismét próbálkozik, de az Erő éber őrei ismét lecsapnak..

-
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ahogy elnézem nektek, viszont lesz mit tenni az este
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
eh, hová tüntek a hozzászólásaim :S
ps: oksa peterke, látom már![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ja...azért adhatnánk neki fél perc csöndet...

-
BlacKSouL
addikt
Ajjajjajj, global cleaning started

de akkor föccert is ki kéne szedni a modkerből, meg a #@!{}-ből is mindent
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Mennyi hiányzó hozzászólás... Még jó, hogy nem történt semmi és így nincs miről beszélgetni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
parandroid
félisten
Egy akváriumot nem szabad kitakarítani. Egy akváriumnak be kell állítani az ökológiai egyensúlyát. Nekünk egyszer sikerült, igazából a második próbálkozásnál is, csak abban a halak nem akartak részt venni, úgy meg nem volt izgalmas.
Amúgy nem szeretnék képességeidet meghaladó feladatot rád bízni, majd csak apránként, és aztán ha majd felkészült leszel, akkor.
p -
ngabor2
nagyúr
Endogén formaldehid szerepének vizsgálata C1-metabolizmusban, valamint C1-töredéket igénylő bioszintézisekben
Témavezető: Dr. Hullán Lehel
vele is jól kitoltak a szülei... de a téma is ott van. -
Gh0sT
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
175 az egyéni csúcsom. Tegyük hozzá, hogy ezt 7-8 Jägerrel sikerült elkövetnem, így nyugodtan lehet élni a dopping gyanúval. Szerintem 10-12 feles környékén már erősen sanszos lenne, hogy versenyben legyek veled, amennyiben a rezonatív helyzetváltoztató mozgáson kívül másra is futná részemről.
-
Bash
őstag
tiv jr., tiv toddler!
Ha még nem ismeritek: [link].
Flawless szolgáltatás, klasszikusok... jobbat nem is kívánhattok. -
NoLF
veterán
éhes vagyok, foodexpress meg nem jön. itt nem esik a hó, miért késnek?

-
Csapi007
veterán
Legyél te is az ANTI-PERCENT tagja!!! Unod már, hogy akármit telepítesz vagy töltesz, mindig csak azokat a hülye százalékokat látod? Ha igen, akkor csatlakozz hozzánk!! Mi változtatunk ezen... minden egyes százalék helyett legyen egy-egy különböző meztelen nő!!! És 100%-nál egy rövid kis sztriptíz jelenet! Harcolj te is velünk, légy Anti Percent tag!
![[kép] [kép]](http://img150.imageshack.us/img150/2112/1sazzzlv3.jpg)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ah, jó ez a reggeli pörgés

-
MUŁĐER
addikt
hú emberek, találtam egy nagyon jó oldalt irtó jó írásokkal, igazi filozófia töltéssel
angolul van sajna, de érdemes árvetni egy pillantást. pl itt ez egyik jó: [link] -
Lord Zero
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
igazad van, korrigálok: mindenütt földrengés, kivéve azon a másfél négyzetméteren, ahol a bábuk álltak, melyeket előzőleg technocol rapiddal és 100* tesla erősségű elekrotmágneses térrel (a fában fémöntvények voltak) rögzítettek a pálya parkettájához
kemény, mi?
szerk. * megjegyzendő, h eleddig csupán 50 T körüli a max, mesterséges mágneses térerő, azt hiszem
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bár - talán ghoston kívül - senkit nem érdekel, de minap bowlingoztam egy kicsit hosszú idő után, természetesen fáradtan és depressziósan, miközben földrengés volt és a kezeim is félig bénák... meg ilyenek <- ide egy csomó olyan dolgot kell még elképzelni, amik őrjítően defavorizálják a sikeres bowlnigozásra való eshetőségeket, amiket szokásosan fel kell sorolni, h aztán minél jobbna hasson a követhkező mondat, miszerint:
gyenge voltam, 178 fa volt a max -
piqla
őstag
-
Lord Zero
addikt
ot-killeri mivoltomban kérem alássan, meggyüttem
szerk. oszt minimum akkora kuss legyen ám most is, mint tennapvót, jó?
[Szerkesztve] -
-
Gh0sT
addikt
Höhö, Viktor0610 mennyire precíz.
Egy másfél éves postra is képes reagálni: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát ez kész, kínomban már röhögök és az asztalt csapkodom...
Most volt a csúcsjelenet, a kalózokkal való tűzharc közben megjelent Nemo kapitány a sziklán, és egy vállról indítható Stinger rakétával, aminek rézből volt a kivetőcsöve, szétlőtte a kalózhajót.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Gondoltam lesz egy kis mozis estém, jó kis filmet nézek aztán gyorsan átfutom a PH!-t, és lefekszem aludni, de most megkeseredett a nyál a számban. Minden mocskot és szart le tudok nyelni ami a tévékből jön a pofánkba, de ez a film maga a kénköves pokol. A készítőit beásnám mellbimbóig a földbe, és körberaknám őket hörcsögökkel.
Nemtommért..csak.
De legalább megváltoztatták volna a címét, meg a szereplők nevét, hogy mégcsak véletlenül se hasonlítson a Verne-féle sztorira, és akkor szimplán csak egy C-kat fantasy film lenne. De így ez Verne emlékének meggyalázása..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Kikérem magamnak ahogy elkúrták Verne Rejtelmes szigetét. Először is hogy kerültek bele nők?? Aztán mi az hogy óriás szörnyek laknak a szigeten, ami egyáltalán nem olyan mint a könyvben?? Meg az egész szar úgy ahogy van. Meg mi az hogy a mérnök a megérkezése után egyből Nemohoz megy?? És a szereplők arroganciája, ami a könyvben sehol sem érhető tetten?? Hát ez felháborító. 
Gyerekkoromban mindig arról álmodtam hogy milyen kurvajó és érdekes, izgalmas lehetne megfilmesíteni...azaz jól megfilmesíteni a történetet. Az egyik kedvenc könyvem, úgy érzem meggyalázták.
És Vinnie Jones mint Bob Harvey....
Imádom a faszit, de ez nagyon nem az ő szerepe.
Szóval nagyon nagyon szomorú vagyok. -
KrAt
veterán
Hát én nem értem magam...

Van egy csaj, aki tökre tetszik nekem, én is neki, csak annó nem jöttünk össze..
Most van (még) egy pasija, akivel már épphogy csak együttvannak, és én meg inkább erősítem az ő kapcsolatukat, nemhogy összejönnék vele.. Pedig ezer éve akarom, mégis látom, hogy neki az lenne a jobb. És előtérbe helyezem az ő jobblétét, mint a sajátom.. Ezt is megéltem..
Bocsi, csak valahova le kellett írnom...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
nemááá, ha nem mondod, akkor sosenem tudom meg. ha azt mondod, hogy eurázsia nem sziget, akkor egy világ onlik össze bennem... pedig sziget, hisz minden oldalról tenger/óceán veszi körül. jóóó nagy sziget.
mod: megígértem (magamnak), hogy novemberben nem iszok alkoholt, mert... csak. erre most itt iszom a sörömet. mindegy, majd holnaptól nem iszok. -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Régen volt, sosem volt. Úgy 100 poszttal ezelőtt.
Hogyaszongya, mit ne bízzon rám kicsodafene? Meg mééé ne? (De mit ne?)
Megbirkózok bármivel. Már egy napja nyüvöm a tudodmit, ha ezzel megbirkóztam, az izé is menni fog.
Kitakarítottam az akváriumot. Pedig már önálló életet élt, és teljesen egyedi létformák alakultak ki benne.
Sipi -
ngabor2
nagyúr
most jutott eszembe, hogy visszaolvassam a tegnapi termést... nem volt semmi.
(holnap meg megint menni kell dógozni
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
melyik része? a cím, vagy a bogrács? (egy biztos: sok-sok gábor vett részt benne, az egyik utólag tudta meg... Olyé volt a vándorbogrács
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem más emlék van onnan (ha belinkeled, kinyírlak
)
Aktív témák
- Hardcore café
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 3
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy csak az általam látogatott totyikok halódnak 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kikérem magamnak ahogy elkúrták Verne Rejtelmes szigetét. Először is hogy kerültek bele nők?? Aztán mi az hogy óriás szörnyek laknak a szigeten, ami egyáltalán nem olyan mint a könyvben?? Meg az egész szar úgy ahogy van. Meg mi az hogy a mérnök a megérkezése után egyből Nemohoz megy?? És a szereplők arroganciája, ami a könyvben sehol sem érhető tetten?? Hát ez felháborító.