Hirdetés
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Na, már megint 3 óra van.
-
Racecam
nagyúr
''Emlékszem, mennyire vártam
a tihanyi révnél azt a kékszemű lányt.
És persze nem jött el, mert ilyenek a kékszemű lányok.''
Ma megint hallottam, tisztára libabőrős lettem a nosztalgiától....
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Aham, a Windows most frissítette az órát. Milyen kis ügyes.

-
Winner_hun
félisten
egy órával tovább alvás, dejó

-
Irodalmi egy percesem. Csak úgy ide is beteszem. Ezt a hangomat szeretem a legjobban.
Oh, ha mindig ennyire ''szédült'' lennék, belehalnék a fájdalomba.
''Elkészítettem művészetem jelképét. Egy fehér gólya fekete szárnytollából töltőtollat alkottam. A toll kb. olyan hosszú, mint az alkarom. Fogni és írni vele különös érzés. A múlt és a jelen, a szabadság és a rabság, a költészet és a valóság együtt egy eszköz által megjelenítve.
Ez a toll még nyáron az eget szelte, a gazdája magasról tekintett a földre, és szabad volt. A gólya elpusztult, agyonütötte az áram, a tetemét széttépte egy kóbor eb, csak tollai maradtak szétszórva a földön. Sokat elvitt belőlük a szél, mire megtaláltam őket, szomorú emlékeit egy madárnak. A legnagyobb tollat hoztam el, egyet a szárnytollak közül. Mikor siettem vele haza, a kezemben tartva őt körbe táncolta a levegő, és néhány percre átéreztem, milyen is lehetett számára a repülés.
Egy toll a föld rabjának. Szép ajándék.'' -
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De milyen meghívóra kattintva?
Annak aki már tag, nem? Akkor megint csak ott tartunk, hogy aki még nem tag az kunyerálni fog valakitől meghívót, akinek van, és erről fog szólni a topic.
Mindegy, majd jön valaki IWIW-es szakértő, és elbírálja a helyzetet.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én nem látom, hogy hol lehet kérni meghívót, nyiván azért mert nem nagyon foglalkozom ezzel. Az iwiw-nél azt olvasom továbbra is, hogy ismerőstől kérj meghívót. Lehet, hogy én vagyok a tudatlan.

A topic címébe pedig azért került (szerintem) ez az alcím, hogy ne - hívjál már meg, - nincs valakinek fölös mehívója szintű hozzászólások legyenek. De lehet, hogy ebben is tévedek. -
Winner_hun
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Ok, akkor majd holnap (ill. ma este)

IWIW: megnyílt a topikja, iwiw.hu címmel, akkor még bárki beregelhetett, majd egy idő után meghívós lett, lehetett itt kérni, kaptak is a jónépek, majd elfogytak a meghívók, a topik át lett nevezve, talán ugyan az volt a címe, mint ami most. Aztán volt egy meghívóosztás, akkor megint le lett véve a ''nincs meghívónk, ne kérj a topikban'' rész (talán ez volt a neve
) mert volt mindenkinek, majd elfogytak a kiosztott meghívók és visszakerült a jelenlegi cím, namost szerintem le lehet venni, mert van meghívó, bárki kérhet. -
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tervbe volt véve
, de lecsillapodott. (Gondolom azóta már K.O.)
Az iwiw-est még mindig nem értem, azért lett az az alcím, hogy a topic ne a meghívó kunyerálásról szóljon. -
Winner_hun
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Háttőőő kezdek elbizonytalanodni, de tényleg úgy emlékeztem, na mindegy.
A topik címéből kiszedhető a nemvan meghívó rész, mert aki bent van az tud igényelni, szóval van
Most már csak Grafira kell egy tempban, de legalább annak a duplája amennyit itt összesen kiosztogatott
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A többit tudod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: Itt mire gondoltál? [link] -
van olyan itt aki szokta hsználni az uw-s email címét? mert akkor megkérném h nézze meg a mailfiókját, h megvannak neki-e a levelei. mert az én összes levelem eltünt

-
Dictator^
veterán
vmi olyasmi progit nem tudtok ami mondjuk egy mp3-ból vissza fele convertál 8bitre?
lehet hülyén fogalmaztam kb commodore 64-es zenéket csinálna belőle, ezt jól megaszondtam , remélem vmennyire érthető volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
A francba a bme vpn mindg lelovi az adsl-t: - ((( es eszt minsdig elfejtem:- (((
udv
neduddki
mod: koszi mindenkinek megdfejteve mikot lattam hogy ff-en begyin roh=gotn ragyuttem hogy csak operabol van kitiktve mind ijjemi, majd a vajuknal megnezm, ha el nem fejtekm:- ))) koszi!!! /KBarom hogu orjngne ha ezt meglatna:- )))/
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
HI!
KOnyorgom mongyatok meg mi ebebn tok ara nalma egy lokott ruszki forum gyun be, cirul betiekt olvasasra meg gimibensem uyyak ravennei:- )))
udv
neduddki
mod: Viktor: vegiggorettem mindehol a tapsikolo sarga izek vannak, azon kivul nam ltoak semmit... /el benenm a gyanupor lehet a vmi flash ize ken bongeszo ala??? mert ekkor ez kimarad az eletmebol:- )))/
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Ez komoly, mindenkit bannoltok?

-
csapos2
addikt
Látom kezd a buli jó irányba haladni, hullanak a modok.

Nem csak ők...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Ez aTi hjibatok:- ))) ha egyswzer all aa vilag e sne lehet nyugodtam barom,kodni:- (((
udv
neduddki
p.s. :- ))) -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat ezert irtam neked a #841ben hogy Winner_hunnak szeretettel( meg midnenkinek aki szereti, smaccantás ):
The new adventure of Scrat: [link], ha el sem olvasod?
Na szepen vagyunk....
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Elmegyek, hogy elköltsem szegényes kis vacsorámat, és mire jövök vissza?
Egy csomó hozzászólást kellene visszaolvasnom, ráadásul köztük neduddki szösszeneteit.
Mondjátok, hogy nem érdemes.
u.i.: Neduddki, talán az oldallal kellene foglalkozni, nem?
-
zsiga667
addikt
Egész jó a buli itt Sipiéknél. Sörözünk, zenét hallgatunk, Moderálva - Loretto
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
jah

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Arra értettem a ''Szóval?''-t, h. ki kér meghívót...

-
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szóval bingó

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kb. egy éve talán?

Ma derült ki, mikor kollegina mondta, h. neki 50 meghívója van.
Kérdem, h. lehet ezekhez hozzájutni? Azt mondja, ezek csak úgy vannak! Aztán néztem meg, látom, 100 db-om van...
Szóval?
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Tessek visszavenni a GUmimacik es Kacsamaesek igeni nivos es magasroptu sorozatok:- )))
/gondolom TI is igeytetrok majd reaja:- )))/
udv
neduddki
mod: Gh0sT: kifrecsegem itt eltem ttos recveptyeit oszt semmi reakciojoooooooo, ahhhhhhh e z amai vilag: - )))
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor te még régen regeltél (ha nem tévedek) mert nekem is 100 volt, de az újonnan regeltek csak 25-öt kapnak.
-
Kinek kell Gmail meghívó?
Ma derült ki, h. van 100 db-om...
Nem is tudtam! 
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én még azt szerettem régen, amikor volt Win98 és XP a gépemen, hogy mindegyik automatikusan átálította az időt egy-egy órával.
-
neduddki
nagyúr
HI!
van itt egy heroes totiyk veltlenul beleovastam es kisse meghulve ez reakcijo gyut ki belolem:
''Tessek monani csak en vagyok tul ven? mert multkor vleltenmul belenesztem az x-an nem tokm mejjik reszebe es sikitizva elemnekultem leoel, Te Jo Eg, ez komojjan vilagsiker, pedig leginkabb ovodasok llekivilagank tinkeretelelre alkalmas:- (((
p.s. es a tigris es srnay /meg ennek is keisebb betuvel de nem lehet: -(((/ osakr dijja jelentet sem tartom semmire ekkore blodlit es eg egy ijjen arnyyfalutto alminum sokvenyti adn ete??? ehhhhhhhh''
ott en is kuldtem el mert kiakoztak volna az szentharomsagobl:- )))
udv
neduddki
mod: Robibaba: neke meg frnakfurbul gyun a jel, meg a kabeln a txt-bol, es mar csak 5 ora van amit kezzel kel a naffaluban:- )))
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Naigen, ezt ki is felejtettem

-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A kalandor fele lekvaros nem az igazi bogre suti... Az igaziba nem kell lekvar...
MAs: lattad az uj scrate epizodot? -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Másrészt nekünk fejlett és inteligens operációs rendszerünk van, egyrészt rendszeresen szinkronizálja magát a zinterneten a zatomórával, másrészt magától tudja, hogy mikor van átállás a télis/nyári időszámításra, és erre a t. user figyelmét is felhívja.
p -
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Lehozod őket, felmenjek érte, vagy csak úgy köcsögölsz?

Komolyra fordítva: beszélünk majd a belevaló áráról, dobgyá majd számlaszámot privibe. De kérj meg valakit, hogy gépelje be, ha egy mód van rá...
Nem tudom, mikor tudok érte menni, most a költözés eléggé lefoglalja az időnket, de azért igyekszem értük.
Amúgy mit nem értenek ezek a nyakpörköltön?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Költözni a szomszédba költözünk.
Az a tetltirkrtkL azért durva, de jó, majd letöltjük.
p -
neduddki
nagyúr
HI!
bazzzzzzzzzzzzzz ez angyon teccik ha abbahagytma a rohogest majd fellele:- )))
udv
neduddki
p.s. zsenialaias, ezert mar erdems elni:- )))
Mod: DragOvoneni: most csalodatma Bnenes, de konjokkan, ezek utan megfotnotm az uzemanayg lecsempeszeset setit zalaba:- (((( hat nemmondo thogy Te nem sz eszt scinalod???:- )))))))))))
Robibaba: hov akoztoztok??? a pizt majd elintezzuk sz legyen alegfontosabb, majd felnyomom a gipemre esTi meg tetltirkrtkL:- )))
Abbahagytam a rohogest:
Kezzel sodort nyakporkolt.
Ugye a deter-rel fojjtatunk egy jo kis beszlegetest amit betettt a off-ba, mire az egyik nagyon goonsz elkezdett poernkodni a kebab-on erre gyutt ez a baromsag. hogy honan nem tusom csak.
es hogy mi az alaja az uge egyertekmui a jo kis bejaratott hobbim:- )))
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
lassan lépek. csak el ne felejtsek felkelni 3-kor, hogy visszavegyem az órát 2-re.

ja, és csak 1x keljek fel... -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nehéz így írni?

-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Aha, thx, nem hallgatok ilyeneket, de ezt megfülelem majd holnap.
-
ladybug
őstag
Íme egy Mikulásdicsőítő vers:
Mikulás, Mikulás,
mindene de csudás:
Legszebb a puttonya, ajándékból
minden jóból
ki nem fogy soha!
Mikulás, Mikulás,
mindene de csudás:
legjobb a jó szíve,
ajándéknál
dúsgazdagabb
jósággal van tele!
Éljen szoká a Mitulász báci.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
már az előzőnél is rezgett a léc. gondolkodtam rajta, hogy elküldjem-e. amúgy az oldal elég régóta nem frissült (lassan 10 éve), az új albumok hiányoznak róla. pedig azok is csúnya nagyot ütnek ám

-
neduddki
nagyúr
HI!
MI a hejjzet gyermekeim visszatertek az ero setit odalarol es off oltok egyet???:- )))
udv
neduddki -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az újszülött meg minden vicc esete: [link]. Hiányos a zenei műveltséged, scrat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ngabor: Papírszarvas. Ugyanazon oldal, harmadik dal.
p
Aktív témák
- PlayStation 3
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de lecsillapodott. (Gondolom azóta már K.O.)

)