Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
rii
nagyúr
elmondom hát,
mi szél hozott engem erre:
megkérdezzem, milyen idő
mely jön pest mögyére?
szeretném tudni,
vajh fagy jön-é
vagy marad a jó idő?
válaszra válaszom lesz köszönő. -
rii
nagyúr
Minő hihetetlen.
Sasolom értelmetlen sorotok.
S közben tűnődöm.
Mi szél fodrozza sorsotok?
Mi történt, hogy értelmetlen szavak,
miket ide fostatok?
Mennétek vadászboltba,
lenne kitömött sasotok.
Se nem kérdeznétek többé,
miért, hogy néha
a kilencesek a hatosok? -
Lord Zero
addikt
miért, mit kellett volna hallanom?
ugyan, te se tudtad volna, hagyd a totemet, most nem segít a kő
hvb bank -
Racecam
nagyúr
Soha!
Először, igen. Gyűlöltem.
Az idő. Fájt, de kár. Ostoba tintapatron alázó szar!
Mindenek ellenére, vissza. Gyökerek!!!
Tedd magadévá, hogy magad tehessed azzá!
Ne sírj, hanem síráss!
Tehéntőgy.
Ááá..., dehogy.
Tank jú! -
BlacKSouL
addikt
Nekem már régóta.
-
Lord Zero
addikt
hmm, fene tudja, én kicsit jobbra tenném.. nem, nem ennyire.. két centi.. ühüm, kb így jó.. hogy érted, h eltűnt a sötét? péntek! jöjj, kellesz.. ahh, micsoda? ne hetvenkétórázz nekem... francba
diogenész, gyere, fogd a lámpásod.. igen, igen, a hordó marad.. nem, a teknősbéka csak anekdota volt, amit írtak rólad... marhaság... na.. jó na, bocs.. visszavonom, te voltál ott..
jah, azt hiszem lesz mit keresnünk..
tizenhat tonna
fent, a plafonon nézd
nem kék, mi? -
ngabor2
nagyúr
no nézze meg a zember... elmwgyek ph-találkozni, erre idepakoltok egy oldal olvasnivalót. ezért holnap nem megyek 6-ra dógozni

-
Racecam
nagyúr
Hol?
Mert itt kék. -
Lord Zero
addikt
nem, én nem
és ti? -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ööö, Borkával Te nyertél.

A maláj kuhnya viszont betett... A kókusztejben főtt rizs csiliszósszal, na, az valami remekmű lehet. Most elugrom egy gyors hányásra, addig elkészítheted nekem.
Mod: az idézett irományban egy szót sem ejtenek a maláj örömnénik elkészítési módjáról.
Nos, sok szép estét az egybegyűlteknek, lelépek, kezdődhet a show! Yes, yes, the Rocky Horror Show.
Mire holnap felkelek, talán már nagykorú mod leszek... De szép álom! Az izgalom kedvéért beleszövöm még az alienes részt is, mert az szerintem nagyon jól áll nekem.
Nagy ügybuzgalmamban fel sem tűnt, hogy begyulladt ízületekkel pötyögök jó ideje. De most szólt a piszok, én pedig jól szituáltan, halkan ordítok.
Sipi
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Nem félek, Borka itt van, és Mogyoró is besegít.
Ezt a főzés előtt vedd figyelembe. A maláj konyha sok száraz fűszert használ, mártásokat főz, kedveli a kókuszdiót – ezek az indiai konyha hatásai. A kínai ételekhez hasonlóan sok csilit és szóját használnak. A malájoknak tilos a sertéshús fogyasztása, ezért aztán hiányzik az étlapról. Az országban sokféle növény, fűszer és gyümölcs megterem, a tengeri halakat, rákokat is előszeretettel fogyasztják. Tipikus fűszernövény a fokhagyma, a gyömbérfélék, a kurkumagyökér, a citromfű, a koriander, a kesudiólevél. Az édességek alapanyaga az édesburgonya, a jamgyökér, a tápiókaliszt, a rizs, a pálmacukor, a kókuszdió.
Reggelire rendszerint a „nazi lemakot” fogyasztják: banánlevélbe csomagolt, kókusztejben főtt rizst csiliszósszal, egy fél tojással, néhány sózott, szárított apró hallal. Ehhez jön még egy marék sült földimogyoró. Ebédre rizst esznek valamilyen húsétellel, zöldséggel és savanyúsággal. A délutáni teához sütemény dukál, a vacsora pedig hasonló az ebédhez. A malajziaiak szeretnek enni, és ha megengedhetik maguknak, hatalmas adagokat fogyasztanak. Csak akkor kezdjünk hozzá a maláj ételek elkészítéséhez, ha felkészültünk rá, hogy egyes speciális hozzávalók beszerzése nem lesz egyszerű, a főzés pedig gyakran időigényes. -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Grrrr, nem ér a kisbalta hiánya! Fontos banolnivalóm van...
Sólet nekem is megvolt. Sütve eddig csak kedves negyvenest ettem - félek, a fiatal pipik hamar odakozmálnának a nagy sütögetés közben. Őket finoman főzni illik...
Mod: bibí, nekem meg saját vérnyulam van. Épp Zalába tart vad, véres szemekkel. Jujujúj!
Mod: azon agyalok, hogy az említett malájos témakörben vajon mit jelent a ''sólet'' és a ''rántott hús''... Ez utóbbi még csak-csak, de a sólet az valami nagyon S/M lehet...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ááááá, várjál, ne menj el, mingyá hozom a kisbaltámat!
Racecam, point and click! Most! Gyorsaaan!
Teee, rosszmájú! Miért ne bírnék el vele? Elkezdek beszélgetni Kierkegaard-ról, oszt tutira én maradok felül.
Meg aztán nem nekem kell dolgoznom, hanem neki ügyeskednie... Azért fiatalok.
Na jó, asszem, tényleg nem lenne jó. (Tapasztalat.
)
Oksi, akkor mi a séf ajánlata?
Sipi -
Winner_hun
félisten
Osztálytársam múlthéten mondta hogy érdekes hangokat ad ki a winyója. Tegnapelőtt a winyónak annyi lett.
Ma gyakorlaton asszongya:
''Ki az a hülye, aki legyalulja az ujját?''
10 perc múlva 3 mm-t legyalult a mutató ujjából. Mázlija volt, hogy ennyivel megúszta.
Mondtam neki a halállal el ne kezdjen poénkodni
-
Sipi
addikt
A hazugság az jó lesz, aztat nagyon szeretem.
Tudod, érettségi, meg felnőtté válás, satöbbi.
Eszembe jutott, milyen izgi lehet újra gimis lenni. Sok csini, feszülős csajjal összezárva... Nyami.
Bár utána beugrott, hogy akkor dizsibe is járnom kell velük. És én a romantikus estét nem úgy képzelem el, hogy fél fizetésemből piára hívom, fél éjszakán át pedig gyöngéden átkarolva hánytatom...
Mod: versben tutira jobb vagyok, úgyhogy ne égess vele. Legyen próza.
Sipi
[Szerkesztve] -
-
Sipi
addikt
Ezúton osztom meg a tisztelt Nagyérdeművel, hogy elkezdtem... Vagyis nem igazán, mert inkább csak folytattam... Vagy végül is ahogy vesszük, hiszen új seprű, meg új név... Szóval akir érdekel, esetleg, az...
De nem fontos.
Xpod, megleltem a kisbaltám... Megúszod, ha írsz egy gyönyörű, Xpodos köszöntőt a szalagavatómra.
Sipi -
-
Na de kérem. Milyen dolog ez? Lehet túl komolyan közelítettem meg az OT-t? Ja és el a kezekkel a ban gombtól, mert harpok ám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Azthiszem ez most elég off lesz az OT-ban, de kérem bocsássátok meg és segítsetek. Diablo 2-vel LAN-on szeretnénk játszani a szobatársammal. Mindkettőnknek van 1-1 karaktere, hogy lehetne elővarázsolni a cooperative módot? Anno már játszottam így egy barátommal, de akkor ő állítgatott valamit és foggalmam sincs, hogy mit. Az sikerütl összehozni, hogy 1 játékban legyünk, lássuk is egymást, de mivel igencsak elátrőek a karakterjeink szintjei, így a szobatársam sok küldetésben nem tud részt venni.
-
Racecam
nagyúr
De régen mondtam már, hogy imádok idejárni!!

Mert szeretem az embereket!!
-
Daweee
őstag
Mi az hogy késtek mint a ps3??? Erre a már csak X nap-rejtélyre is csak tavasszal kapjuk meg a választ???

-
-
divot
veterán
Mondjatok nekem néhány magyar játékfejlesztő céget lécci.
-
brownus
veterán
az operenciás tenger túlfelén élő modik mondják meg plz, hogy van ez angolul: szavadon foglak, köszi

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Azt nemtom, ez az egy nickem van, anno volt egy Jancsika26 is de mentségemre legyen, hogy azt töröltettem, az összes többihez semmi közöm nincs(ártatlan smiley)
.
Race: Ráhibáztál, az télleg az életkorom, csak már nem sokáig aktuális, és ha jól tudom nicket nem tudtok átnevezni
.Sebaj, örök fiatal maradok itt a PH-n 
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Racecam drága, point --> csapos.
Tedd a dógod.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Neeem, maciban nem, az fujfuj dolog. De ha akarod, egészségedre!
Rosszkedvű embert különben sem bántok, csak akinek füléig ér a vigyor.
De van még itt elég jóképességű kollega, akik meló helyett itt pöcsörészik a drága idejüket. (Ööö, ide vigyor kéne?)
Loretto: aszondod, felülkerekedsz az össznépi rosszkedven? Nocsak-nocsak... Mondta a kecske, miután megnyalta a szakállát.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Tegnap majdnem írtam, úgy röhögj... (P.S.: honnan tudod, hogy...?)
Csak közben rájöttem, hogy nincs laptopom. De ha így is mehet, akkor hajrá. Majd költöm a hiányzó részeket.
Mikulás: egen, megköszönném. Point and click technológia: én rámutatok a kiszemeltre, te pedig bannn. Hm?
Sipi
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Hétfő hajnalban már megközelítette a fagypontot a hőmérséklet Florida északi részén, az elkövetkező két éjszakán pedig várhatóan fagyni fog egészen a napsütéses állam középső vidékéig.
-
Loretto
veterán
Skacok nem pesszimistázni mert aztán megjelenek
-
Grafiqs
őstag
Nah, akkor majd én jól lehúzom a jókedveteket a rosszkedvemmel.
Csak mert gonosz (hangulatban) vagyok...
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ami a maláj hölgyeket illeti) vhol már felvetettem h fiatalon lehetne behozni őket vagonszámra: repcsin feladandó poggyászba belefér vagy négy, plussz a kézitáskában is el lehet hozni legalább kettőt...

De nem bizti hogy jót mondok ám.
![[kép] [kép]](http://img529.imageshack.us/img529/6812/tfr3edmy1.gif)