Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
pffffffff... Pont jókor kérdezel rá. (baj vana határban, sz.r vana gatyában, kismillió dolog sokasodik felettem. )
Volt egy vinyóbehalás, párom beígért nekem egy virtuális gépet rá, hogy ne törögessék. Amint az készen van, felkerül.
ngabor: teljesen új oldalt szeretnék, direkt a képeknek, saját fejlesztés, blablabla. PErsze beindítom addig a régit is. A sok dolgot pedig jól gondolod: hétfő, kedd , szerda suli, közben 3 db zh, 2 beugró, 2 mérés , és még két házit is le kell adnom(egy már kész)....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Vaa. Ma vettem észre, hogy kiírtáka villanytan szigorlaat időpontot: dec 4 , dec 8 , dec 13.. Mondanom sem kell, hogy egy mukkot nem tanultam még, ráadásul 4-én elektronikából is írok

Úgyhog ymarad dec 13 , én meg megpróbálom 5 nap alatt beseggelni 3 félév anyagát. -
Hogy a rossebbet lehet letiltani ebben az Outlook Expressben, hogy ne ajálgassa hogy tömöríti a mappákat, ne tömörítse nem akarom

-
-
Vérboci
addikt
Könnyen ment, mert a konyhában a csempe egy korábban felvitt vastag diszperzit rétgre lett felragasztva. És nem a csemperagasztó engedett, hanem a falfesték. A fürdőszoba meg a WC kicsit nehezebb volt, de nem kellett a nagy Hilti, vésővel, kalapáccsal egy műszak alatt megvoltunk.
A ''járólapot'' tegnap törtük fel. Az sem volt vészes, mert azt meg a műpadlóra rakták rá és évek latt mozgott annyit, hogy egyben fel lehetett szedni mindet. A műpadló viszont már kapaszkodot, de gond csak a fürdőben volt vele, ott maradt is még egy kis darab, talán ma délelőtt apám nekigyürkőzött
Ami még hátravan, az a konyhában a maradék festék lespaklizása, meg még a szobákban a tapéta leszedése, de azért arra van időnk. -
Thrawn
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Mázlid volt ha könnyen lejött a csempe. Emlékszem mikor sógorék költöztek felmentem segíteni, kalapács+véső aszt' hadd menjen! Pólóba nyomtuk mert igen meleg volt, ennek eredményeképpen csomó kis apró vágásból véreztünk mind a ketten

Nem sajnálták a csemperagasztót az biztos... -
Ramius
őstag
Egész nap ez a szósz mindenhol. A szemben lévő házat alig látom.
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
parkettát nem nyűttünk... az marad, mert szép. Talán csak lakkozunk majd a végén.
A csempeverés csemege volt, könnyen ment. A műpadló kicsit macerásabb volt. Na meg lehordani és az éjj leple alatt szétteríteni a környék összes kukájában a törmeléket
Holnap jön a burkoló srác, kezdődik a szépülés. 11-től meg a festők tesznek-vesznek. Csak a konyhabútor is megjöjjön Karácsony előtt és akkor a Karácsony előtti héten költözködhetünk. Most már tuti, hogy díszítünk saját fenyőfát.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
-
válasz
Racecam
üzenetére
És mit szól mindehhez a télanyó, hogy inkább játszol, mint a szerelmi életeteteket istápolnád kicsit, na meg nem romlottak el a fogaid, elég csúnya lenne, ha szegény gyerekekre, úgy vigyorognál, hogy közben ott a space a fogaid között
. Egyébként én állítólag lóf@szt kaptam volna mikulásra, azt is megedted, végül is nem baj, már úgyis kezdtem unni, hogy minden évben az volt a csizmámban
? 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
itt vagyok ám

-
QuarK
senior tag
na emelje fel az a szegedi a kezet, akinek a toke kivan attol a bugyuta, kritikan aluli szarfos reklamaradattol, ami az arcunkba, es (ami lehet, meg jobban idegesito) a fulunkbe zudul a villamosokon? mert en szemely szerint mostmar lekotoznem az elkovetoket, es eletuk vegeig szelesvasznon kene nezniuk, hallgatniuk, ahogy david hasselhoff enekel egy szal fekete bortangaban.
ps.: uvááááááááááááááá... wow i bet u practice that all morning
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Na igen, nem tudom, hogy ez általános-e, de én is nagyon rosszul viselem a betegséget.
Ahogy elkap, én már mindjárt a halálomon vagyok. Mindentől elmegy a kedvem, és elkezdem felosztani a vagyonomat az utódaim között. (Ez általában nagyon rövid ideig tart.
)
Úgyhogy teljesen meg tudlak érteni, remélem már túl vagy rajta. -
kymco
veterán
Az elmúlt két nap rémálom volt számomra... 39 fokos láz egy meglett embernek, végtagfájdalom, fejfájás, hányinger..... Még netezni sem volt erőm....

Érdekes volt a hűtőfürdőm... előtte lázcsillapítóval 38,7, utána 38,9.....
Ilyen szörnyen már nagyon rég éreztem magam..... -
tbs
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Gyúrok. Ma kezdődik. Felügyeleti audit. Hosszú napok következnek. 9:00-tól sorakozó a nagy tárgyalóban. Addig még pár doksit előkészítek, az intranetes ISO támogatásba easter-egg-eket helyezek el (pl. diópálinka recept az alapdoksik között), had szórakozzanak az auditorok. (Értsd: ezzel is ketyeg az órájuk...
)
Stb.
Úgyhogy most pár napra fel is szívódok szerintem 1 óra múlva.
Ja, és utálom az öltönyös partikat. -
BlacKSouL
addikt
Na akkor mégis én csippentettem el a valósághoz legközelebbbi szeletet a találgatástortából. Bár a szerintem érdemtelenül mellőzött canga szavam váltott ki mindenkiből ignorációt

Emlékszem emiatt majdnem fulladásos halált haltam az albink lépcsőházában. Ezt leadom de csak mert senkit nem érdekel. Szóval egyszer még vagy másfél évvel ezelőtt lementünk a haverokkal rugdosni a bőrt a pályán, meg egymáson, és vittünk magunkkal egy kis málnaszörpöt szomjoltónak, bár inkább nyálösszehúzónak volt jó. Amikor aztán kidöglöttünk, akkor visszamentünk az albérletbe, és az egyik srác aki nem lakott velünk, liftre várás közben elkezdte nézegetni a lépcsőházban postaládákon a neveket, és több érdekes között belebotlott egy Camaszotisz névbe, amin jót mosolyogtunk, majd én marha közben jól meghúztam a szörpöt, és ekkor egyszerre tévedt szemünk a Czanga névre, amit a hülyéje ki is mondott hangosan, mire én a kirobbanó röhögés miatt hirtelen nagy nyomással préseltem át az orromon a málnaszörp egy részét, miközben a másik felét az oxigénhiányos állapot miatt nagy erővel szívtam tüdőre, ezzel mintegy negyedórás folyamatos köhögést, a többieknek meg röhögést előidézve. De végülis szép lassan kijött az összes édes cucc a tüdőmből, és megtanultam hogy ivás közben nem szabad kinyitni az embernek a szemét, hallgatni bármit is a fülével, és gondolni sem szabad semmire.
Hát tán én is lefekszem, mert holnap puskát kéne írnom.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
voltam tekerni ....
volt köd .. harapni lehetett ... de nem volt jó....
visszajövök, mit látok, rosszcsont mikulások Kazincyt játszva mögöttes tartalmat adnak eglépelésemnek, ráadásul pszichotomatikus tünetekkel vádolnak .... O.o
méghogy betütévesztő.
neduddki írásaiból akkor meg a III. világháboró közeljövő-régmúlt eseményeit lehetne feleveníteni ...
-
Racecam
nagyúr
Én egészen másra gondoltam.

u.i.: Nem tehetek róla, hogy rii betűtévesztő.
-
Racecam
nagyúr
A szobámban ugyan nincsen köd,
nemsokára mégis eldőlök.
-
Na csak hazaértem, spóroltam egy kis pénzmagot a Tb-nek, kőccsék gyóccerre

De itt kényelmesen rádőlhettek a ködre, még az autót is visszafogta
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
helyzetjelentés, angyalföld.
most megyek tekeni egyet
ha menet közben eldőlök, lehet, én is megütöm magam ....
utána meg azt aki miatt eldőltem ....
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Salgótarjáni mikroklíma jelenleg: Derült, felhőtlen ragyogó csillagos az ég, szélcsend van, a látótávolság minimum 5kilométer, 5°C fok a hőmérséklet. A Hold enyhén fátyolos, úgyhogy a látótávolságra vonatkozó megállapításomat módosítom: a látótávolság minimum 150.000 kilométer. Ha nekidőlnék visszapattannék.

-
Racecam
nagyúr
Ködjelentés Budaörs: Enyhe pára, még távolról sem nevezhető ködnek.
(Ha nekidőlnék, nagyon megütném magam.) -
Pesten nemtom, de itt Pécsen is akkora van mint az állat, és lassan indulunk haza, na ez lesz a tuti, ha ma már nem írnék és az elkövetkezendő pár napban sem, akkor ha valakit érdekel az állapotom, Pécsen a 400 ágyas Klinikán a balesetin, ha van ilyen egyáltalán, megtalál, ámen

horny: Birkózik a rossebet, a csákó aki adta, hogy próbálkozzak meg vele, Ő is azzal indított, meg sokminden mással, is, végül feladta, és rámhárította a probléma megoldását
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Itt Szegeden egyszeruen... kurva jo ez a kod. Imadom

Pesten mi a helyzet? Megiscsak az az elsodleges otthonom. -
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezt most nem értem
.De tudod mit szereld, mi bajod lehet
.
Na de amiért most idejöttem, kaptam valamit, de nem tudom megnyitni, mivel a B6I kiterjesztésű, mi a rossebbel lehet ezt megnyitni,sokat segítenétek vele, tudom megint eltévedtem
,hadd jöjjenek a helyreigazító linkek, meg az örömet szerző privátok 
-
Ramius
őstag
Mindjárt kész a vacsorám. Jó étvágyat nekem

-
ngabor2
nagyúr
hogy ti közös erővel milyen hülyék bírtok lenni

-
BlacKSouL
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Mert a nemespenész az kék nem ?

csapos: szereti hát, ha apró hópelyhekké van fagyva. A Rémszarvasok azt szeretik igazán.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Mindegy nem sürgős csak pusztán, kíváncsiság beszél belőlem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

áhhrrrrgghh