Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
számomra az, hogy úgy van megoldva, hogy nem tudom kihasználni értelmesen. nagy címleteket adnak, vagy ha a munkáltató eléggé utánajár, akkor adnak kisebbet. de vissza nem adnak belőle sehol. olyan megkötéseket tesznek bele, hogy sokaknak macerásabb vele élni, mint kp-ban kifizetni a dolgokat.
de amit fájlalok, ha igaz: megszűnik az internet-előfizetési lehetőség. pedig direkt csak ezért kötöttem 1 éves hűséget, hogy utána fizeti a cég. megszűnik az adómentesség, tehát az egész kap egy nagy pofont, csak az alap megy ki, aztán álljon meg a ház.
huh, asszem gyorsan leállok, mert ez már politika...
az, hogy neked jó, annak én csak örülni tudok. de emellett igazán hagyhatnának benne olyat, ami másnak is jó, aki pl. egyedül él, nem akar menni szállodába, nem szeret színházba, komolyzenei koncertekre, operába járni, viszont szeretné, ha az (amúgy európai szinten irreálisan magas) internetszámláját nem a már egyszer alaposan adózott pénzéből kellene kifizetni.
remélem csak rémhírek...
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest