Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Steam Deck
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Nemtudjátok ''ákos'' eredeti nevét? vagyis telejs nevét? /az énekesre gondolok/
-
rii
nagyúr
az hogy mirelit, jelen esetben az azt jelenti, hogy még fel kell dolgozni? Mer'a nem megy ....

sajna én magam is instant vagyok, és csak instant dolgokat kajolok ...
nálam így néz ki a főzés: felbont - megesz
Kidus: ez milyen kajesz volt? nyers hús?
nekem vödrös hal kéne'
:-/ -
dragonfx
veterán
hát nem tom szerintme epdig zsír..csak náluka hardcore úgy van mint amerikába a dance...
..elveszett műfaj....vagy menjél kashmirba a lufisok közé...na akkor inkább nem kell hardcore.Tudom ezek után enm mosom le magamról hogy drogos vagyok
..pedig nem vagyok az
Amugy az az Armin Van Buuren is király buli, jó pörgös tombolós....Tiesto is jöhetne már újra
-
rii
nagyúr
császtok ...
had' kérdezzem már meg, ha rákaptam a halra, mint kajaforás, akkor mit a legjobb venni az ár figyelembe vételével együtt?
nagyon csipázom az ilyen szardínia, vagy mi, konzerveket. De az túl kicsi kiszerelés. 500g-osak s vannak? vagy kilós kiszerelés? -
Ramius
őstag
Hát én ehhez már nem szólok hozzá érdemben. Megyek aludni, jóéjt a kedves kollégáknak is.
-
Sipi
addikt
Kezd leülni a topik... Viszont találtam (elnézést, plágium-riadó!) egy kifejezetten off-topikba való, az itteni törzsközönség érdeklődésére számot tartó, magamagát szánkra vevő s ott hosszan morzsolnivaló téma. Hogyaszongya:
Vajon mennyi felgyülemlett taknyos zsebkendő kerül a szemétbe, ha náthaszezon van?
Már-már költői mélység, mi kibontva elénk tárul. Le a szex mindennemű megnyilvánulásával, ujjongjon szívünk az újdonság varázsától!
(Az alkotótól utólagos elnézést kérek sorai felhasználásáért. Per és ütlegelés esetén kéretik moddolni.)
S lévén magam is ebbe a szezonba nyertem ingyenes beutalót, gyorsan ráteszek egy adaggal zsebkendőink virtuális szemétdombjára.
(OFF: Péter, ez most seggberúgás vagy 30 perc ban?)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Jajj, ne haragudj!
Zabáld meg azt a kis dögöt! Ha tudnád, élő állapotban milyen kis undorító teremtmények! Szarnak, bogyóznak, harapnak! Rosszindulatú kis alattomos izék!
Egyetlen jó van bennük: az ízük.
Most már jobb?
Vegetantizmus nem jó dolog, mondhatni (kérem zöldzabáló fórumtársaimat, most forduljanak el): baromság. A húsemésztő gyomorgödröcskéidet, baktériumaidat (sőt, papillonjaidat) nem tudod hipp-hopp száműzni a testedből.
Édes jányom, Katica, te! Hö!
Fogd a combját, ne siránkozz, ne rinyáljál minden kis faláshoz!
Mod: asszem, ha választani kellene, inkább ezt az izét a képen, ezt a pillangós hernyót enném meg...
Sipi
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
peterkeT : könnyű beírni utólag, hogy megnézted, mikor már ketten is válaszoltunk...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
Óh, nem. Ezt a részét messze elkerülöm. Ha az élő állapottól kellene kezdenem a főzést, akkor tutira nem lenne ebéd.
Én már nyúzva kapom a kis drágát. Nesze Neked, mindjárt sírok, és megfogadom a vegetáriánusságot, amit csak kb fél napig bírok megtartani. De a lelkiismeretem működésbe lép minden egyes falatnál.
peterkeT: Íme![[kép] [kép]](http://www.breedersonline.co.uk/dog/pics/papillon.jpg)
A füle állása miatt hívják így ezt a fajtát egyébként. Állítólag hasonlít a pillangóra.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy tudtam, pillangó. De lehet, hogy van ilyen fajta (szárnyas és hernyótestű) kutya is.
Sipi -
Ramius
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
pillangó asszem

sipi: ha olyan erős a cucc akkor használd üzemanyagnak
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
AZT nem csoda, ha nem bírod. Rengeteget kóstoltam már, de az valami iszonyat erős. Komolyan mondom, hogy ki fogja magát marni az üvegből. (Ekkora szeszfoknál már önálló élőlénynek tekinthető.)
Egyébként meg mondanám, hogy szégyelld magad, szép kis nyuszit megölni, megnyúzni... De nem mondom, mert tényleg finom, és szívesen végignézném, ahogy megkopaszodik a kis szőrös.
Mod: Emmeg ki fia, ez az éjjeli árny, itten Ramius fijam, a sarokban? Morzsolj bő fej hagymát az szemed alatt, s benne. S gyakorolj sűrűn - hiszen a gyakorlat teszi a mestert.
Sipi
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ezt azoknak szánom, akik szeretik a zenét: [link].
Oh, milyen szép is volt, azok a hetvenes évek... -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Bezony, és jobban tennéd, ha Te is így tennél. (Szóismétlés rulez.) (Francba, angol szavak használata rulez.) (Francba a négyzeten!)
Száműzi a náthát alkotó bacilusok, vírusok, papillonok 99%-át. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a fokozott taknyosodással járó kellemeltne tüneteket (orrváladék, könnyezés, ordító gyereksírás.)
Mindemellett... Nos, hm... Ez a... Szóval, asszem, az agyműködésre is jó hatással van.
Ja, valami miatt elfeledtem teát főzni...
Sipi -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Jut eszembe....Jövő héten ha jól tudom, nyulat fogunk enni. Nyami.És nekem kell elkészítenem. Pedig állabarát vagyok, de ha egyszer annyira finom.
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Csapkodtam én hősiesen, de sokkal kevesebb kezem volt (pedig mindet beleszámoltam), mint nekik összesen.
Bezony, bezony, a régi szép idők... Menjünk, mormoljunk el egy szelíd könnycseppet párnák csücskében, sirassuk hajdanvolt gyermekkorunk legtündéribb pillanatait!
És valaki rúgjon bokán, ha elszemtelenednék.
Sipi -
Sipi
addikt
Na, megnyugodtam. Tényleg mélyen megrázott, hog ytetszik nekem a goa... Ezek szerint sima tinci-tánci zene kategóriát hallhattam.

Hallottam már goát is. (A linket nem merem megnyitni, ha nem probléma.) EGYESEK több órán keresztül azt dugdosták a gépem lejátszólistájába. Állítólag elég sok számot hallottunk (szerintem csak egyetlen egyet).
PeterkeT: most ez a PacMan hogy jön ide? Én csak sima, normál véres-lövöldözős-cafatolós játékokat játszom, semmi vetkőztetős póker.
Sipi -
-
parandroid
félisten
Volt az a mondás a játékokról, meg hogy mivé válunk a számítógépes játékok hatására, meg hogy mennyit játszottunk a pacmannel. Valakinek az aláírása is volt, de nem tudom pontosan felidézni...
MOD: Meg is van, gugli rulez:
''Ha a számítógépes játékok befolyásolnák a személyiségfejlődést, akkor a PacMan-en felnőtt nemzedék ma sötét termekben színes bogyókat bekapkodva szaladgálna, miközben repetitív elektronikus zene szól.''
p -
Sipi
addikt
Ez goa?!? Valami lightosabb hardcore-ra tippelnék.

Ezek szerint a goa olyan techno/rave, amiben kicsit püffögősebb a dobalap, kicsit ritkásabb is, és a szinti nem vaúra torzított, hanem space-re.
Egyébként ez a zene engem nagyon emlékeztet a 80-as évek eleji elektromos diszkózenére...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ne szégyelld, fiatal vagy még. Jer, fijam, bevezetlek az ani..., izé, a való világba.

(Nyugi, csak addig kell kibírnunk, míg felvesszük. Utána másoljuk és terítjük - a suska suhogása már csak nem báncsa a szemed?)
Mod: rejtett könyörgésed észlelvén soraidban, felajánlom Pinget egy hétre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod2: Fura módon mostanában sűrűn megy el a topik. Mármint a szex világába kalandozik elfele. Nem mintha gond lenne, sőőőt, a goához képest inkább ez, csak úgy feltűnt. Fura módon mostanában kezdtem kísérteni az offban...
Sipi
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De ugyi, azért az eseményről készült videót megnézed?

Sipi -
Ramius
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ízlés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
Láttátok a Naplo extrát?Valami ősejt terápiáról volt szó,kinában csinálják és hát a videók elég meggyőzőek voltak amit mutattak. Ha nem kamuak a videok.., akkor témyleg csoda.Magyarországra akarják hozni a dolgot,engedélyeztetni kell ''csak''.
Kint egy kezelés 4-5 millio HUF de ha nálunk lenne egy központ,akkor kb fele lenne. -
gregorik
senior tag
sajnos ez a nap topikja: [link]
a bácsika a saját címét írta be mint topikcímet.. -
AMD Power
titán
Az jó ha 3x-ra olvassa be a filmet az új LG DVD lejátszóm!

De persze akkor is akad a film mint az állat. Egy régebbi DVX9900 LG-be meg tök lazán megy a film! Ez már a 3-ik ilyen film 2 hét alatt!!
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ójaj... Én is lenni vén trotty, de nekem tetszik.

Lendületes zene (pár sörrel egész jó), és csudajó csajok. Mi a baj a sok (majdnem) fedetlen keblű leányzóban?
Úgy látszik, a 33 tényleg fordulópont. Innentől már csak visszafele fejlődök.
Sipi -
dragonfx
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
más:
olvastama youtubeos videolopásról, ezta videót hogy lehetne lelopni?
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

Pont valami ilyesmi járt a fejemben. Valakinek hatalmas összeget kellene felajánlania, hogy egy ilyenre engem rávegyen. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha ez a Hardcore Heaven, akkor milyen lehet a Hardcore Hell?

ui: lehet csak mi oregszunk... -
dragonfx
veterán
1 ilyen partyra kéne elmenni 1x
[link]
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
[link]
ez bug? ugyanaz van benne, és így mégse megy, ez hogy lehet?
szerk.
ügyes, bizony.. hová tűnik a piros rongy?
és ungár anikót szívesebben megnéztem volna ebben a prodáksönben...ehhe..kéjencdemégsemszmáji
[Szerkesztve] -
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezzel együtt:
'If you are the owner of this blog or web-site, you can fixe this problem by adding the domain to this key.'
És ebben van egy link ide: [link].
MOD: Amúgy olyan, mintha két linket összekopizott volna a tisztelt Huncutseggű úr, a második teljesen döglött, az első úgy fest működik: [link].
p -
Lord Zero
addikt
próbáljatok meg elvonatkoztatni a meztelenség láttatásából adódó mellékzöngéktől (vagy inkább: ne azt vezérmotívumként szemlélni):
[link]
ügyes -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Először is, egy szemtelen köpönyegforgató vagy. Nekem azt mondtad, hogy szerinted tök jó, és tegyem be nyugodtan. De nagyon szeretlek....
Másodszor pedig kedves Lord Zero úr, lehet, hgy sztereotípia, de tökéletesen jellemzi mind a nők dolgok iránti túlbonyolítását, mind a férfiak adott helyzetben történő talpraesettségét. -
Ramius
őstag
Elbújt a nap, oda a jóidő.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor elobb vacsorazz meg

-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
merjünk továbblépni.. aláírás-jellemzés:
...diszkriminatív a férfiakkal szemben, fiókokban értetlenül kotorászó balga idiótáknak állítja be őket, ami egy gonosz sztereotípia
kié lehet?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Lathattunk meg mar durvabb alairasokat, sot.../nekem is volt mar bitch, n*gger...stb - bar azok film idezetek voltak -/.
En nem latok ebben kivetnivalot, dehat ha a moderator ragaszkodik hozza...
Hogy ON is legyek, itt is fasza az ido, mindenki happy, repkednek a lepkek meg mittomen, csak a hutom ures ...
-
Bash
őstag
Pontosan.
Szép, csendes reggel, süt a nap, sehol egy felhő, igazi beach-idő. Most jövök a kikötőből, rajtam kívül is többtízen futottak, a parkban kutyát sétáltattak, a parkolóban rengeteg autó, feltételezem sokan kihajóztak az öbölbe. Ferrari-k, Bentley-k, sportos BMW-k is kidugták az orrukat, néhány járókelő is akadt, cica meg elnyúlva sütteti magát az ablakpárkányomon.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
haha hát ez nagyon lol
el is loptam egyet 
-
Kidus
őstag
Tolem aztan maradhat, nem mondtam, hogy valtsa le.
De ha valakinek az en alairasom nagyon bantana a szemet, fuggetlenul attol, hogy mod vagy sem, meggondolnam, hogy levaltom
No mindegy, ne idegeskedjen senki, ha mar ilyen szep napunk van. Inkabb valtsunk temat. Ki ker palacsintat?
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Ha már váltás, javasolnám esetleg a következők valamelyikét:
''Ha a hörcsög szörpöt szörcsög rátörnek a hörcsög görcsök.''
''Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsög görcsök.''
''Szörcsög-e kis táljából az aranyhörcsög, ha bántják a görcsök?''
Utóbbi egy Rigó Béla vers, lásd még: Kaláka - Nálatok laknak-e állatok?
Nekem is volt két hörcsögöm, egyiket Luke-nak hívták, a másikat Leia-nak, de nem bírtak valami sokat...
p
Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kés topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..elveszett műfaj....vagy menjél kashmirba a lufisok közé...na akkor inkább nem kell hardcore.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)