- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 35
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
3100 - 3001
5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Miket megtud az ember egy csendes este folyamán.

-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
Vettél egy széket, hogy fájjon a hátad?

-
parandroid
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Mióta láttam azt a videót...hááát

-
parandroid
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Tudjátok ki Szirmabesenyői..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Miért nem Nyékládról van szó

-
csapos2
addikt
Majd olvasgatom, és egyszercsak feltűnik:
Volt bent ma egy nagydarab állat ember, és még azt akarta, hogy én keresgessek neki a neten, hát mondtam neki, a lófaszt, eredjen haza, keresgessen magának.
Még ő volt megsértődve, hogy milyen vevők vannak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PazsitZ:
Mindezt egy igencsak forgalmas helyen. -
PazsitZ
addikt
Hát ez rossz. ''Dehát ha annyira nem akarják eladni?
''
Én ha benn vagyok a boltunkban, amiben tudok próbálok segíteni a vevőknek, magyarázni amit nem értenek (mégha néha a kérdés hülyeség is
), mert nekem eladó az árú.
Ilyen mentalitással a mai piacon...lehet nem sokáig húzza a bolt... -
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Bemegyek ma egy boltba.
Látom, hogy van a polcon egy alkalmasnak tűnő monitorocska. Kérdezem a kedves, fiatal, dinamikus eladót, a pult másik oldalárol:
-Meg tudná mondani, mi a konkrét típusa a készüléknek?
.Hogyne, egy pillanat.
Ezzel már sietett is a polchoz és már nézte is.
Nézi, mondja. Én, közben a kezemben lévő listából nézem, hogy óó, ez közel azonos, egy igencsak alkalmas darabbal, de nem ugyanaz.
Kérdezem:
-Van az üzletben net?
-Van.
Mire én:
-Meg néznéd nekem, hogy a polcon lévő és a papíromon szereplő típus között, mi a különbség?
Ekkor jött a hideg zuhany, a válasz:
-Miért nem nézed meg te, otthon? Ez már egy külön szolgáltatás.
-Jah, köszönöm viszlát.
Jelzem egyedül voltam vevő.
Kicsit szomorú lettem.
-
BlacKSouL
addikt
És..és...és.... Már csak 3 nap...

-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Pedig nem egy fateknő : [link] Én a Carnival Cruises-t akkor szerettem meg, mikor vagy 8-9 éve volt egy tv-riport, és ott a Destiny volt a téma, és nekem döbbenetes volt az a nagy hajó úgy ahogy van. Egy időben gyűjtöttem is róla képeket, de valahol elveszett, azóta meg már szélessávú netem van
[link] -
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Dehogyis. Mi zöld lények egy bárgyúan egyszerű módszerrel odacsaljuk a jónépet(állítólagos földi intelligencia), akik jönnek sorban mint a kíváncsi libák, csak szép sorban be kell őket fogni. És azért nem zöld a folt, hogy ne lehessen ránk következtetni.

Az embereket ez megbabonázza: fények, hangok, színek. Kicsit nem odaillő dolog van, máris totál kész vannak tőle teljesen.
Ezt használjuk ki mi zöld lények. Azért mondjuk hogy zöld lények, mert az emberi szem számára az elektromágneses sugárzás ezen tartományát ők zöldnek hívják. És még egy különbség: mi nem tartjuk magunkat a legintelligensebbeknek az univerzumban. 
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Támadunk...

-
parandroid
félisten
[link]
Valaki kinyitotta a piákat a víz alatt... Vagy csak megtalálták, nézeteltéréseik támadtak, és egy barátságos vérfürdő keretében osztoztak a szajrén.
p -
Janoska26
addikt
-
pussy_cat
tag
-
Natasa
tag
-
Vérboci
addikt
-
jeges
senior tag
-
Vérboci
addikt
Péntek van...
...vagy mondta már valaki? -
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
ToBeY
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
másnál se megy a gugli? vagy csak velem akar kitolni? próbálnék akksit keresni vele... erre connection reset by peer

-
ToBeY
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
PazsitZ
addikt
Meg még felturbózni egy kis ketchuppal nem?

Az egyik haverom az aki mindenre! rak ketchupot. Szerinte a ketchup mindenre jó.
-
parandroid
félisten
-
PazsitZ
addikt
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
végre egy büfésnéni, aki tudja, hogy mit jelent, ha sós kiflit kérek... viszont a pékek megtanulhatnák egyenletesebben is szórni azt a sót, ne csak a kifli közepére jusson...
-
Lord Zero
addikt
ájjj.. (fogát erősen sziszegő hangot hallatva szívó-szmájli)
hirtelen azt sem tudom, h az életed legrosszabb élménye vagy a kínos szituációk topikot ajánljam
full full megértelek.. koós..
ha szerencséd van, néhány ezrelékkel kómaközeli állapotba issza magát fellépés előtt és akkor röhöghetsz (nem a poénjain)
ha nincs, akkor tényleg poénkodni fog/próbál -
Bash
őstag
-
csapos2
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Loretto
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Loretto
veterán
-
csapos2
addikt
-
Loretto
veterán
Faszom piacsa b+
-
Lord Zero
addikt
-
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
-
Lord Zero
addikt
tizenhetes nem jó? elképzelhető, h tudnék (konkrétan nem én, de hallottam egy emberről, aki olvasott vkiről, aki már látott olyat), új, de csak 17'' (talán 8 ms), 40 körül
szerk. az ajánlatban nem vagyok biztos, de megkérdezhetem (persze lehet, h én értettem félre az illetőt, és pl egy hűtőről van szó, ami 17'' mp alatt képes a 40 fokos sört 8 alá hűteni, vagy valami - mindenesetre ha érdekel, rákérdezhetek)
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Namost van több is. Doboz nincs, máximum itt ott egy kis kirakat üveg, de az ugye nem vazaro. A teljesen újak, csak némelyik egy kicsit karcos, ugye a kabát alatt a csavarhuzó késztel lehet megkvarcolja az ember abba a nagy sietségbe , de természetesen felpolírozzuk, ha kell. Van minden színben, ami nincs azt átfestjük, igény esetén ezzel a fürésszel méretre is vagjuk. Ár az megegyezés szerint, én huszezerbe egyeznék meg magával ezér a kis 50 centis apróságér.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Xpod
addikt
Hát figyejjen ide nacságos fiatalember. Vóna itt nagyon ócsó pézé ilyet lapos tv téjefélcédé. Minent tud, még azt is amit nem, mérete nem fontos, csak a gazdája meg ne lássa. Ha gondojja nem sok pénzé megegyezhetünk, a Gazsi szerint tizezeré eliveti. De tudok hozzája adni ócsó bőrkabátot, aminek 70% valódi bőr, esteleg flexgépet vagy olcsó fúrógépet is tudok adni, ha bárkacsolni szeretni tetszik. Ekkor bótolunk vagy mi legyen má.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Mi a p.csa. Elmegyek filmet nézni, és addig senki még csak ide se kummant
Aszittem nem győzök visszaolvasni majd. Mindenki dolgozik mi, meg iszik. Meg az asszonyt nyüstöli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
''a barátait az ember maga választja. viszont a testvért belléb@sszák...'' olvastam egy levelet, ez ugrott be róla

-
bandus
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
Jó, ebbe ne menjünk bele, szerintem akár hol is harap, abból már jól nem jösz ki.

-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Eastman
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
''...úgy néz ki hogy ma se kapok trippert...''
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
valaki adjon hirtelen egy 700 megás cdrw-t. a dvd-olvasó az jrott cd-t nem olvassa, az rw-t és a dvd-t igen. egy cd-t akarnék kiírni... erre sehol egy újraírható darab

-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Aktív témák
-
3100 - 3001
5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy amiket ott találsz, azok (Kolombusz) fórumtárs előző nickjei

, az meg hol van?A nevéből ítélve szabolcsi település lehet ha jól tippelek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

''

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/350.gif)