Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szabadság, szerelem
Látta már valaki? -
brownus
veterán
rendőr akarok lenni, mert: [link]

-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ni, én most hagytam abba egy kibebaszott előadásírást, amit rühellek gyűlölök szétmarcangolok kiöklendezek
kéne egy szent kézigránát, most ahelyt rántanám tépném cibálnám ki a szent biztosítószeget, majd elszámolnék háromig. se többet, se kevesebbet..
három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. az ötöst szádra ne vedd. midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen... etcetera
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ni, de abbahagyta mindenki..
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
tudom nem illik (sot, elvileg nem is szabad) privit publikalni, de kitakartam a nevet es az elkovetot, konkretum peding nincs benne
csak szeretnem megmutatni, mikkel kell nap mint nap megkuzdenem, mitol durran el neha az agyam => Bovebben: [link]
p.s.: ha valaki ugy veli, hogy a cenzura ellenere is megengedhetetlen, amit tettem, az torolje/toroltesse -
rii
nagyúr
No ... émmeg megyek boltba, veszek én is valami itókátokat, iszom egészségemre, ma forradalmat csinltunk munkahelyen, és mégis el lehetett kerülni, hogy fel kelleljen mondanom ....

csakis ''A'' betűs italokat veszek.
Asört, Abort, megApálinkát. -
Dictator^
veterán
ismét egy kedvenc smiley-s hsz.. [link]
-
Ramius
őstag
Sipi

-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Még szép. Szegény nyúl alaposan megszenvedte Lorettot...
(Tudtad, hogy ha a ''bot'' szóban csak három betűt megcserélsz, akkor a ''sör'' szót kapod? Csodás, nem? És íme, már itt is csücsül előttem!)
P.S.: mázlista, akárhova nyúlsz, borba akad a kezed. (Csak azzal a pálesszel vigyázz, mert szerintem lassan átégeti az üvegét, és beégeti magát a Föld középpontjába. Oszt lesz egy tuti frankó kis lávafolyásotok a spájzban. Bár... Ingyen melegvíz.)
PS2: örülök, hogy borozol. Kultúremberre vall!
PS3: no, ez ugye késik.
Sipi -
Troy.
addikt
Hello! cd, dvd nélkül lehet kapni Chip magazint?
-
DragonR+
aktív tag
Üdv Offolók!
Abban a reményben pötyögök eme népszerű totyikba, hogy megtudakoljam, hogy hogy a manóba tudom megtudni egy printszerver ip-címét?
Előre is köszi.
Üdv, DragonR+ -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
lázcsillapítás.. fájó (szétvert) torok (ergo orális bevitel negatív).. tejundor.. sörvágy.. - így állt össze
fogsz egy germicid kúpot és beáztatod stella artoisba, majd fölhelyezed a célszemély célszervébe.. lázhúzás + alkoholbevitel (a végbél tobzódik az érhálózatban, az egyik leggyorsabb felszívódással bíró nyálkahártya terület), és kész is a poén
szerk.
apppáámm, méghogy sörösüveg...
pffúj...
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ennél csak a sörösdoboz a bizarrabb

-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok! Szeretnék tőletek segítséget kérni méghozzá mikulás buli versenyekben. Idén a fiúk szervezik és keményebb versenyszámokat akarunk mint tavaly. Sajnos az ofő ragaszkodik hozzá hogy legyenek versenyek. Szóval, mivel ti már vagy túlvagytok egy beavatáson vagy csináltatok egyet, kérném a segítségeteket, ötleteiteket hogy milyen versenyek legyenek. Előre is nagyon köszönöm! A lényeg hogy szórakoztató legyen

-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Affene... Kezdtem megörülni, mekkora mázlim van, hogy nincs ekkora hőmérsékletem.

De elszontyolodtam: most akkor nem ihatok mézes páleszt?
Hopp, teás páleszről írtál... Végül is... Azt sem ihatok...
Sipi -
válasz
parandroid
üzenetére
Az se baj, ha nincs benne tea.

-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Adéli pingvinek: 37.9-39.2°C. Azér' kérdeztem, hogy pingvine...

-
Sipi
addikt
A 39,2 fok még normális, vagy már láznak számít?
Sipi -
neduddki
nagyúr
HI!
Melelpgo modon ismetelten nemi siznhazi beszmaolo:- )))
HA jol tevedek kb egy eve szamoltma be a Isten penze-rol, [link] ma ismetlen errol emlekezem meg:- )))
A darab ugye Dickens Karacsonyi enek fldolgozasa. Huszty Peter es Szerednyei Bela jutalomjateka, egyszeruen furdenek a szerepben, mindkepp megmelitendo Vikidal Gyula szerepe, mikor siznpadon van, roal szoll az egesz:- ))
Hiitelneul jo daba, egyszerun imadom!!!!!
Sajna iden mar nincs belol topbb:- (((
udv
neduddki
mod: csakmegnyithatna itt vmejjik ingyeneleo /gyk: Buheratok: -)))/ aszt a szinhatotyikot:- ))))
Tibikam: a tftpaneles leveledig nalam landolnak!!! ird at a mailcimet masikr aha meg akarod kapni!!! -
AMD Power
titán
Egy Szilveszter 2006 topichoz még korán lenne?

-
Racecam
nagyúr
Szeretném gyorsan leszögezni, hogy a képen látható szarvas nem azonos ngabor2 nevű, szintén rén(rém)szarvas barátommal, és az a mikulás sem én vagyok.
És egyébként is, a képen látható jelenet nem megtörtént, ill. a jövőben megtörténő eseményeket dolgoz fel, pusztán csak az alkotói fantázia kórós, és beteges elburjánzásának köszönhető.
mod: #3314, Pláne!!!
-
Valami baj van gyerekek, 8 óta offban van az OFF topic
.Szerintem valami járvány lehet, csapos még a nős topicban sem jeleskedik most, bár lehet azért, mert a kepfeltoltes.hu megint szarakodik. A szarvas gondolom rejtőzködik itt a vadászidény
.A mikulás meg a maradék csokit zabálja a szegény gyerekek elől, hát szép társaság mondhatom, csak én verejtékezem itt a munkában 
-
tbs
addikt
Sipit szereti a nyula. De nem úgy ahogy ő gondolja elvakult, egyoldalú szerelmében. Kóstolgatja... Lefeküdt neki. A nyúl meg kóstoljatja: él-e még. Biztonság kedvéért körbe is aknázta.
A szerelem TÉNYLEG vak.
Alapanyag: Sipi itteni blogja. -
Racecam
nagyúr
''Ha szerettel volna, meg most is szeretnel
ha...''
/Plágium/ -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
nekem egy vágy van csak
mi most kitölti életem
mondjátok meg kérlek
ellenség lesz-e a szél nekem?
vagy nyugodt őszi idő,
mi még velünk marad?
Ugye csak soká látunk
fagyot, hideget, havat?
de látom,
neked meg pont a tél kell
biz'a nem is vágysz másra
vajon ki lesz majd, aki a havat hányja?
elszaladt az idő felettem
hajnal három
magam a gép előtt feledtem
ordíbálom magamnak rekedten
valaki inkább aludjon helyettem
forog a szemem veszettem
ezt a csatát az álmosággal elvesztettem
a pokróc alatt lenni mindig is szerettem
számolom a bárányokat kedvemszegetten -
Racecam
nagyúr
Ne hidd, hogy mára már megfogott
ostobaságotok, a dőlt sorok.
Olvasni kín, fájó döbbenet,
engedjétek hozzám a telet,
Mikulásnak nem kell nagyobb élvezet.
Kétségek, malacságok, telhetetlen szellemek
Temetetlen holtakkal, miért üzekedtek.
Vágy fűtötte testetek burjánzó savát,
gyorsan eltakarítja majd végleg a halál.
Végül, aki utolsónak mondja ki a szavakat
Ne várjon másra, kapcsolja le az agyakat!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.volny.cz/byk14/mikulas/129.gif)
![[kép] [kép]](http://anyblacl.blogdreams.hu/userfiles/77893.gif)
![[kép] [kép]](http://www.volny.cz/byk14/mikulas/121.gif)

![[kép] [kép]](http://www.volny.cz/byk14/mikulas/110.gif)
![[kép] [kép]](http://www.volny.cz/byk14/mikulas/112.gif)