Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
egy magyar tanár megnézheti nyugodtan.. kicsit kényesebb, ha egy magyartanár nézi meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
najóna, végeztem -
Lord Zero
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
főoldal: Ahoz, hogy megnézhesd a Képeket -> ahhoz
szavazás: Eddíg hogy tetszik a lap? -> eddig
amúgy sp rulez, forevö -
ngabor2
nagyúr
egy kis segítséget kérnék olyantól, aki egyetemi könyvtár közelében van. kellene egy folyóiratcikk. a folyóirat (rövidített) címe: Recl. Trav. Chim. Pays-Bas. remélem nem francia nyelvű...
ha valaki tud segíteni, küldjön egy pü-t, és a pontos évfolyamot/oldalszámot elküldöm. -
föccer
nagyúr
válasz
Yeti910331
üzenetére
nincs túl sok szavazatod még....
fatrix- Honnan jött? -
tbs
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Valóban rémisztő.

-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Plíz nézzétek meg az oldalam: jetirulez.gportal.hu . Egyellőre nem valami nagy szám, de érdemes körülnézni. -
mormota
senior tag
húdeelszaladt az offtopik, mióta nem jártam itt jóideje

képtelenség követni, csak a hardcore.ok vannak nyeregbe
na jó, scak írok ide is, hogy később ne legyen értelme
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
''...az informatikusokat. Mert az a hiedelem meg szóbeszéd járja, hogy kocka fejűek, meg nem tudnak semmi másról beszélni...''
''...Az Informatikus továbbfejlesztett változata, akinek elkockásodott a feje. Értsd: Kocka fejű informatikus: életének 99%-át a számítógép, 1%-át a sex tölti ki. Semmivel nem tudod kirobbantani a monitor elől...''
Hát tényleg nem vagy elég kocka
-
Hoppá, kissé eltünt ez a totyik, na feljebbhozom kicsit

-
Oly
őstag
-
csapos2
addikt
Mázlisták, mind.

Én ülhetnék, net mellett munkaidőben, lenne itt sötét korszak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
most mihez hasonlítsam magam? rudolfhoz, a vörös orrú rénszarvashoz? vagy inkább rudolfhoz a barna orrú rénszarvashoz? tudod, ők egymás mögött húzzák a szánt, elől rudolf, a vörös orrú, aki az irányt mutatja. mögötte rudolf a barna orrú, aki lassabban tud megállni, mint rudolf a vörös orrú...
én meg mindig nappalos vagyok, és csak azért jövök be 6-ra, hogy 2-kor lépni tudjak... no jó, megyek is dógoz(gat)ni. -
válasz
ngabor2
üzenetére
Hm, érdekes, egy szarvas egy macskához hasonlítja magát, mi az csak nem megúntad a szánhúzást?
.Egyébként én nemcsak a hétfőt rühellem, hanem úgy konkrétan az egész hetet amikor melózni kell, főleg ilyenkor mikor délelőttös vagyok, az egész napom el van b@szva ezzel, reggel álmos vagyok, délutánra meg mosott sz.r, na persze azért éjfél előtt nehezen kerül ilyenkor az ember az ágyába 
-
degu
senior tag
Gyerekek!
Kulfoldre nem visz az internek emailt?
Irtam Tiv83us-nak egy segelyt/?/kero levelet,de nem valaszolt!
/Pedig legipostabelyeget is ragasztottam ra!
/ -
BlacKSouL
addikt
Ma is lesz nap...

-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tényleg?
Tudod, csak a társaságon múlik. 
Ennek örülök. Akkor is szórtam szellem sziporkáimat? Ááá, kizárt dolog. Verset nagyon ritkán költük élőben, álá natúrlich.
A konfigomhoz nehogy nyúljon senki fia! Ölég bonyolult, örülök, hogy így valahogy eldöcög...
Ladybug:
Ez az írásos dolog ismerős. De nagyon jól műveled egyébként. Nem azért a vicces jelző.
A papírcetlis udvarlás pedig nagyon egyedi. Én kipróbálnám a helyedben.
Höhö, nyugtass meg, hogy Te már próbáltad, s nem égő!
Ötletnek nem rossz. Most átpörgetem agyam feneketlen bugyrait, mely leányzó részesüljön ebben a nagy kegyben. (S kik vágnak érte a fejemhez csupán könnyebb dolgokat.)
Hm, juteszembe, egyszer már csináltam ilyet... Akkor kezét kértem valakinek szétszórt cetliken. Ez pedig nem jó előjel.
No, akkor gondolkodjunk! Ha esetleg a cetliket tömör aranylemezekkel helyettesítem, a siker biztosan nagyobb lesz...
Mod: bocs, de a reportod búcsú-részén hangosan felröhögtem.
Sipi
[Szerkesztve] -
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Csak nekem nem megy az imageshack, vagy másnak sem?
Illetve bejön, de töltés közben megszakad, kínlódik.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Előbb az arckép rikveszt und písz topikra: ennyi elbaltázott élient még sosem láttam... Az összes leölt példány forog a sírjában.
Aztán meg ide, ni. Sört, ja, kortyolgatom, élvezem az ízeket. De csiccs még nem igazán, ez amolyan kellően felpörgött agyláz (megfelelő társaságban automatikusan bekapcsol nálam).
(Ja, ez pozitív duma volt.
)
S folytatva: azt hogy érted, hogy alapból nem jön ki belőled? Hogy nem szoktam így beszélni?
Mert erre van ám válaszom! Sokat csiszolt.
Én fejben, írásban élek, kifelé ebből alig tudok mutatni valamit. Ööö, tudod, pl. telefonban sem tudok kibontakozni.
Anno gondolkodtam azon, mi lenne, ha álmaim udvaroltattyának papírcetliket adnék át, s azon rímben udvarolnék.
Vagy little PDA in my hand, meg persze neki, és azon MSN-en csevegnénk, miközben egymás szemébe néznék. Úgy tutira menne.
De ha kiveszik az írnivalót a kezem alól, megbénulok, és csak befelé, a belső bolygómba társalgok. (Ott meg, sajna, egyedül én vagyok.)
Mod: áhh, tudtam, hogy elfelejtem a második szót. A vicces.
Hogy aszondom, mi is lenne az? Szöszke lelkem azt reméli, az írásom. No de érthetted úgy is, hogy én magam, az ismert szőrös archoz nem stimmel ez az írás.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem ne parancsolgasson holmi fémtestben ép lélek!
A szám kint marad, páncélomba épp, hogy beleférek.
Jajj, de izgi, micsoda űrhajó, micsoda látvány, micsoda dráma!
Ja, ez a film, nem a notitopik. Az sem rossz, csak ilyenkor félő, hogy a célszemély nem érti az egymásra halmozott szavak halmazát.
Célszerűbb szigorúan ragaszkodni az egyszavas mondatokhoz. Igény szerint ez fokozható maximum háromig, mintegy nyomatékosítva az igen, nem, de, csak értelmét.
Sipi -
parandroid
félisten
Dehogyis. De azért törlgesd meg szépen a szád szélét és húzd vissza a második állkapcsodat...
Hehe, megjött d900t a milyen notis topikba, és cinikusabb mint valaha.
Mod: Nézz be az Arckép szerkesztő topikba is a 3768-as hozzászólástól visszafelé, úgy látszik, ma ilyen alienes nap van...
p -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mivel én voltam az ész, a vezető, a szakértő, nekem csak a kis, mákdaráló-hangó puska jutott. Most, hogy mondod, senkinél sem volt... De Vasques tizedesre találtam egy tökéletes beugrót a kollegák közül.
(Igaz, nálam senki nem ért véget.) Sőt, ő sem csúnyát: hősies halált holt.
Az ugye még nem gond, desktruktív hajlam, hasadt személyiségre utaló jel, hog ynekem mindenről ez a film ugrik be?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most, hogy mondod, be is teszem gyorsan... Kis ablakban jól mutat az eszetlen lődözés.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Érdekes, ha ölés, gyilkolászás kerül szóba, mindenki azonnal ugrik a nyúlra...
Ping jól van, kb. két órán keresztül elnyúlva ölemben, kéz a kézben, simiztem oda-vissza.
Halkan pihegett az istenadta: élvezte a kellemes helyzetet.
Mit vésztjósló legyintéssel karod végén látni vélsz, csak egy szomszéd. Ne kérdezd, melyik - a név nem fontos. Valamelyik házsártos.
De az is lehet, hogy minden hamis, a véres cafat a kabátom itt, mit dühömben földhözvágtam.
Hehe, reggel arra keltem, hogy azt álmodtam, hogy a cég munkatársaival együtt a Bolygó neve: halálba csöppentünk. S magunkra voltunk utalva (illetve énrám, mint ötcsillagos vezírre). De persze kivágtuk a rezet, annyira, hogy gyorsan fel is keltem tőle. (Délben...)
(Majd időnként valaki foglalja össze, miről is értekezek, nekem nehezemre esik követnem úttalan útjaimat...)
Mod: fűtés nem kő, itthon sem mindig tekerem fel. Ahhoz ugyanis, hogy teljesüljön a ''nem fog fájni'', előbb fagypont-közelre kell magam hűtenem.
Sipi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''S ez a véres izé itt a földön, ez is csak fatál és véletlen lehet.''
Jaj ne! Mit tettél Pinggel???
Na mindegy, tedd be a hűtőbe, aztán hozd majd el, csinálunk belőle paprikást. Van még Jéger, ha ez megnyugtat. Meg unicum is, meg még egy csomó minden, amiről fogalmam sincs, hogy micsoda... Sör perpill nincs, de majd szerzünk addigra.
p -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Lyukas?!? Ahh, elementáris erővel zúduló hasonlataim téveszthettek félre. Nincs azon lyuk, csak épp, amennyi kell.
Szétszakadt, lifegő *** ** **** ** *****, na, az van!
Illetve ez máma már nem lifeg tovább... Hordja csupán kezem fekete cérnanyomát.
Ööö, hmm, a lyukasnak minősített kabátban jómagam is elvihetem?
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nos, Mr. Count Zero professzor különösen visszaeső elkéső. Így járt.
Én a bort most stoppoltam (illetve a dugója), ellenben a sör magától kinyílt.
A pár üveg bort ne cipeld, hozzá se érj! Az ilyen régi dolgok könnyen robbanhatnak. Majd én elvégzem a feltárás és semlegesítés veszélyes, nehéz feladatát.
Ööö, te pedig közben majd hívd a mentőket...
Na jó, ha családi eszem-iszom lesz (eszem nélkül, mert az most nekem megállt), akkor jöhet egy üveg! Ha már a jégert bepiáltad a múltkor...
Mod: ahh, rátapintottál a hanguilatom magvára. Tényleg... Eszembe sem jutott, hogy én s Raszkolnyikov... S ez a véres izé itt a földön, ez is csak fatál és véletlen lehet.
Sipi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Látom megint formában vagyunk. Remélem Zero kolléga is időben ideér ezúttal. Mit iszunk ma? Van pár üveg borom, amit semmi kedvem a költözéskor cipelgetni. Kéne hogy fogyjon belőle...
Az Ati RX chipset annak ígérget, aki azt hiszi, hogy minden integrált VGA szar, ebben meg van egy X300, és akkor ezzel menni fog a gétéa. Hehe.
MOD: Látom dosztojevszkiji hangulatban vagy... Ajjajj. Tékitízi, Raszkolnyikov.
p -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Óvazze, ne már, mindenkit mocskosszájúvá varázsolok tündérpálcámmal?

Sajna, már elkészült. Ha hideg lesz, amúgy is viszem, mert abba csomagolom habtestemet. De ne lepődj meg, ha a projekt végrehajtási ideje alatt mindkét kicsiny jányod anyanyelvi szinten sajátítja el a különféle, nemiszervvel kapcsolatos felkiáltó mondatok tudományát...
Az AT RX (vagy XR, mittudoménmár) sorozatú chipsetek valóban ígéretesnek tűnnek. Kár, hogy jópár évet megkéstek, és még talán mindig nem áll ott, ahol a Centrino platform a kezdetekor.
Ez ugyebár nem idevaló, no de miért forgácsoljam szét erőimet? Itt válaszolok mindenkinek. Höhö.
Mod: ááááh, ezért a mondatért becsomagolom a kisbaltámat is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Nem mintha közérdeklődésre számot tartó téma volna, de...
...nekiálltam megvarrni a kabátomat. Innentől sípolom a csúnya szavakat. Minden *** összevarrtam, mert béléses, anyámkínja***, azt sem tudom, mit hova varttam. Valami kő*** ***fej susosgós selyembe bolyhos belsőt tett, én meg ba***tom a tűmet, mit hova szúrok. Állati vicces, olyan zseb van a hátulján, mint ami értelmesebbeknél az elején van, amolyan kalucsni-szerű. De hát a degenerált ló***fej ***nak menőznie kell, én meg minden kib*** kilincsbe beleakadok. Eddig a kabát bírta (és én álltam fejre), most megadta magát. És ba***hatok azzal, hogy a k*** többrétegű Susogós Selymet véletlenül valahogy össze ne kalapáljam a Bolyhos Belsővel, vagy a Susogós *** tudja, melyik rétegével. Mert a *** szemét dög össze-vissza mocorog, susog, míg én a tűvel b***tatom.
Kész van. Most legalább elüt a cérna színe, ronda, a vak is látja, hogy egy lerobant tróger van itt, aki saját maga varrta a szar*** ócska ruháját.
És még szerencse, hogy lehiggadtam. Ezentúl én és bármiféle tű örök haragban állunk, ott pusztítom, ahol érem. Ha nem kellene megint megvarrnom, a kabátot is szétszaggatnám.
De akkor ki kellene valami új trágárságokat találnom, már szinte mindet elsütöttem.
Sipi -
Oly
őstag
Üdv!
Van(nak) valki(k)nek a régi motorról képe(i)?
Olyan jó lenne látni, hogy régen milyen volt az oldal, amit nap, mint nap (percről percre) látunk.. -
ngabor2
nagyúr
egetverően nagy problémám van... a 150g-os nagypatront közvetlenül rá lehet csavarni a szódásszifonra, vagy kell hozzá valami adagoló/szabályozó? nem vagyok teljes mértékben meggyőződve arról, hogy egy műanyag szódáspalack kibírna kb. 30-35 bar nyomást... inkább nem teríteném be a házat jobb esetben vízzel, kevésbé jó esetben magammal...
a www.liss.hu nem igazán kényeztetett el infóval...
és hogy kicsit felélénkítsem a topikot: narancsos after eight-et eszek
erre mindig ugrani szokott a nép 
-
válasz
tiv83us
üzenetére
ez nem vicc! akklimatizálódni kell.
tavaly, amikor 42 nap után hazajöttem a szaharából ( nappal 50 fok, árnyékban, de éjszaka se kevesebb, mint 35!),
én is fáztam itthon, amikor 25 fok alá ment a hőmérséklet...
rázott a hideg, de úgy, mint aki beteg, lázas, stb.
kb. 3 nap volt, mire megszoktam ezt a hideg klímát.
szóval ezek tényleg komoly dolgok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Oké, akkor én visszavonulok, és alapító-ötletgazda minőségemben fogok a későbbiekben kritizálni.

Bár úgy látom nem nagyon lelkesedik senki a kihívásnak való megfelelés iránt. Akkor viszont ha senki nem nyújt be pályaművet, akkor szerintem Vérbocival kapjunk megosztott első helyezést, és kész. Ő kapjon külalak különdíjat, én meg elfogadom a karakterszám-különdíjat.
Aztán majd ha lecsengett ez az őszi-téli punnyadásos kedv, majd valaki kitalál valami mást amire többen rákettyennek.
-
ngabor2
nagyúr
tudtok magyar alternatívát a thread-re?
(aki nem tudná, hogy mit jelent: email/hozzászólás, és a rá jött válaszok sorozata, összessége. hozzászólás-sor, vagy sorozat... elég hülyén hangzik. és sokkal hosszabb.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
azért is áltam le pár pont után én is, mert egyre több helyen tűntél fel...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ja. mi is kb. egyszerre ébredtünk a modkerbe
majdnem kavarodás lett belőle 
más: furcsa ez a narancsos after eight... a rendes mentolos jobb volt. mindegy, ez is el fog fogyni. -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Használd a fantáziád.
Kék ledes lámpával és fényképezőgéppel.
Amúgy látom jól sikerült a tegnapi buli, még mindig alszik mindenki...
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Már címet is adtam, ha elfogadja a többség: PH! Off Topic Led Contest 2006 (Ezt meg kéne csinálni akármilyen hosszú zárral, és logóvá alakítani)
Hát, nemtom van-e olyan amit ezekből elfogad a bizottság, én azért ismét próbálkoztam:
[link]
[link]
[link]
Volt egy kis handicap a négy és fél sör miatt, de talán végre más is kedvet kap.Borzalmas a kézírásom tollal papíron is, úgyhogy kéretik ezt figyelembe venni...de inkább mégse.![[kép] [kép]](http://img90.imageshack.us/img90/2420/01mkr6.jpg)
![[kép] [kép]](http://img299.imageshack.us/img299/6049/02mit4.jpg)
![[kép] [kép]](http://img242.imageshack.us/img242/6426/03mjb0.jpg)
Áh, már nekem sem tetszenek..
[Szerkesztve] -
-
Bash
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Nem mondom, hogy nem lennék benne egy jó kis hócsatában, de az, hogy a havat takarítsam a kocsiról reggelente meg a latyakban mászkáljak egyáltalán nem hiányzik, a hidegről nem is beszélve.
Egyébként ha emlékezetem nem csal utoljára 2003. december 20-án láttam havat meg jeget egy kiállítás keretein belül. -
Szép tágas jármű
Ezt most találtam, nekem nagyon teccik:
Mi a szenvedés? Szeretni valakit, ki ránk se néz. Szeretni, várni, tűrni,
remélni. Mindennap látni, s rádöbbeni, hiába minden, elkéstél. Hiába minden?
Akkor miért imádkozunk? Miért könyörgünk és miért sírunk?
És miért vele álmodunk és miért remélünk, várunk rá. S ha végre ránk
néz, vagy végre ránk nevet, a sok-sok szenvedést miért feledjük el. Az
az egy pillanat mi örömöt okoz, miért feledtet velünk oly sok bánatot. S
ha elutazik messze megy s majd sokára jön vissza, az érzést, mit
ápolunk, nem hívhatja vissza. S közben a józan ész feledtet velünk, mert azt diktálja állj meg, tovább nem mehetünk. Nem szabad szeretni olyat, aki megvet, aki nevet rajtunk. Nem szeret bennünket. Aki örül, mert tudja, hiába remélünk, aki érzi, miatta
szenvedünk. De ha a szív e kis motora szeret , hiába a józan ész, nem tilthatja meg
az érzést, mit ember nemesít .Nem bír érzelemmel az ész hiába tilt. Nem
tehetünk róla, s ha szeretünk, nem mondhatja senki, hogy feledjünk.
Nem mondhatja senki, aki tudja, hogy a legszebb az olyan érzés, ami
tiszta. Nem kell, hogy azt mondd, hogy szeretsz. Ha mást érzel, kérlek
ne hazudj nekem. Nem kell a szép, de hazug szavad. Mondj inkább
rosszat, de igazat. Először , fáj, ha friss lesz még a seb, de később, ha
elmúlik, hálás leszek neked. Lehet, hogy egyszer szerelmes leszel és
nem viszonozzák, s te kínlódsz, nyögsz, szenvedsz. Úgy érzed,nem bírod, meg kell halnod. Gondolj akkor rám, s megérted, hogy rossz volt. Sétálsz még te is elhagyott utcán, fejed lehajtva, hogy könnyeid ne lássák. Zokogsz még te is egy kedves ablak alatt, s hallod, hogy odabenn ő vígan kacag. Megvetni, gyűlölni, gyűlölni akarod s csak
becézni, imádni, szeretni tudod. Nem bírsz és nem akarsz nélküle élni, nevetni, küzdeni, harcolni és sírni. S ha eddig elértél, nem fogod kérdezni. Tudni fogod majd:
''MIT JELENT SZERETNI.'' -
Kidus
őstag
El kell mondjam!
Szerelmes vagyok, boldog vagyok, bolond vagyok
Remelem, nem baj, hogy megosztottam
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
fel is adtam a leckét, mert már ennyi betűt is nehéz volt 15 mp alatt olvashatóan leírni. Igaz, nem nagyon tudtam mozogni, mert ültem közben. Talán ha egész testtel rá tudok gyúrni, kicsit több is belefér. De én ma már nem csinálok többet, mert összepakoltam a masinát is, meg az állványt is és nem akarok megint szétpakolni

szerk: Persze ha az ember kicsit okosodik, rájön, hogy olyasmit célszerű írni, amit lehet folyamatosan, kézírással nyomatni. A nyomtatott betűk és az ékezetek viszik az időt
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
![[kép] [kép]](http://img516.imageshack.us/img516/4877/0611040004krs2.jpg)
-
Bash
őstag
Azt hiszem a ma délelőttel letudtam az autóápolást néhány hónapra.
Reggel meglátogattam Eager Beaver Car Wash barátunkat, ott kaptam egy Ultra Shine Wash 'N Wax mosást New Car illattal. Hazaérve Mothers California Gold Pre-Wax Cleaner-rel majd Mothers California Gold Sealer and Glaze-zel folytattam, majd következett a Turtle Wax két vékony rétegben, és végül Mothers California Gold Showtime-mal fejeztem be a műveletet. A gumikat Mothers Tire & Rubber-rel, a kerekeket és az emblémákat Mothers Metal Polish-sal, a szélvédőket pedig Rain X-szel kezeltem le. Most bling-bling az egész járgány.
Az idő kellemes volt, süt a nap, 27°C, sehol egy felhő, csak néhány csepp izzadtság jelent meg a homlokomon. -
BlacKSouL
addikt
Na ki nyeri el a szívecskét? : [link]

Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.pi.be/_images/nieuws/200305/124461_1.jpg)

/
Tudod, csak a társaságon múlik.

![[kép] [kép]](http://img506.imageshack.us/img506/7183/racevsng2mck9.jpg)