Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
-
ladybug
őstag
Ez kezd olyan lenni, mint egy csoportterápia.

''De jó, hogy így összejöttünk. Alakítsunk kört, mert mindenki egyenlő a kis közösségünkben. Jó, akkor most mindenki mutatkozzon be, és mondja el őszintén, hogy milyen függőségben szenved?''
Xpod: Nyugodj meg. Együtt találunk megoldást a problémádra.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Nem tudom ki, hogy van vele, de engem nagyon irritál az új swift reklámban a nő. Nem akarom bántani, biztos én is irritálok pár embert, de mindig kiráz a hideg...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Jajj de yooo .

Egyszer én is otthagytam a feleségem a járdán. Még jó, hogy az első lámpa nincs túl messze - akkor oldalra néztem, és látom ám, hogy valami nincs rendben. Hát persze, hiányzott az asszony. Na akkor gyors tolatás, káromkodás a hülye hátul jövö autósra, hogy nem látja a tolazólámpát! stb. -
rii
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én csak polyénból mondtam ....

az az igazság, hogy én magasról, vastagon ..... rá, , hogy milyen vid.car. van a gépemben, mert nem játszom.
Nekem ami fontos volt: 2 montiror, szóval D-SUB+DVI, és 256 MB MEM, illetve passzív hűtés(ami azért mégis valahjogy aktív lett....)
Különben tényleg szebb leheta Matrox képe, azt mondják már 1996 óta. Biztos van benne valami. Nálunk a cégnél már megszoktam a ATI-dömpinget. 20:1 arány ..... -
rii
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jaja, mer'hogy a legjobb a Matrox

Vlad: sz*r, f*s, h*gy vindovz
még egy normélis FS-t se tudtak kihozni. Az NTFS a HPFS nyomán készült .....
Pedig 1997-98-ban már a menet közbeni particionálásról beszéltek .... Én már akkor fogtam a fejem, és lám, nem is lett belőle semmi ....
a legutolsó álatluk készített FS a FAT32.... jajhahhjajhahjajhajhjhj ....
-
tildy
nagyúr
Nem tehet róla.. .És egyébkétn is bocsánatot kért. Azt mondta nem tudta mi lett vele, csak azt érezte, hogy menni akar el, el, el.
Egyébként sem komázza túlságosan szüleimet, na meg úgy volt , hogy de indulunk, erre... Még ez még aamz... teljesen érthető. Csak mondjuk lehetett volna elegánsabban is. Mindenesetre bocsánatot kért.
---------------------------------------------------------------------------------
Egyébként én is bűnös vagyok, ,mert össze vissza ígérgetek midnenkinek midnent, hogy megcsinálom, aztán prioritás meg nuku. Tudod , ha kérnek tőlem valamit nem szeretem azt mondani, hogy nem
No midnegy... Fátylat rá.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen ott.
Én is. -
tildy
nagyúr
Sajnos nem -> bővebben: Bővebben: link
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Lehet hogy ezt jelenti a visszaszámláló.
-
(Kolombusz)
veterán
Jól tudom, hogy a héten kellene megjelennie az r520as kariknak?
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszi
sikeresen otthon maradt anyáméknál egy famer, meg a fényképezőm
-
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudvalevő, hogy a mord külső szelíd lelket takar
-
QuarK
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én nem találkoztam eme hírrel, asszem csak a PH!-n futottam össze vele... Már akkor a sírógörcs kerülgetett; de mikor megláttam, hogy szobatársam, Rolly partnerei közül 3-an is odatették, hát akkor csúsztam szét teljesen. Csak halkan jegyzem meg, mindhárom nőnemű volt -- bár én a magam részéről semmiféle következtetést nem vontam le, mindenestre érdekes dolog. (Én arra tippelek, bahátom nem válogatja meg rendesen a lánypartnereit
) -
kymco
veterán
Kibírtam két napig PH nélkül
nem vagyok még függő!
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Bővebben: link - ez egy keresés a 'fizetős' szóra az 'MSN Messenger kérdések és válaszok' topikon belül. Volt neki saját topikja is (sőt, ha jól emlékszem több is), de valamiért ezeket nem találom.

Vlad: te mióta magyarázol ilyen kedvesen és türelmesen (már-már figyelmesen)? Ha nem lenne ott a hozzászólás második fele, azt hinném, valaki visszaélt a loginoddal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
volt ilyen koruzenet msn-en, hogy irj a neved ele ket M betut, mert kulonben fizetos lesz az msn, kihullik a hajad, es elveszted az allasodat, de ha beirod, es osszegyulik ketmillo M betu, akkor faszagyerekek vagyunk, es az ms nem teszi fizetosse az msn-t
szerencsere nekem csak egy embnert kellett megfenyegetnem, hogy ha megegy ilyet kuld, ignore-ra vagom -
-
ngabor2
nagyúr
Nemzetközi magazin a világ hülyeségéről. Ha tehetem, meghallgatom.
(szolg. közlemény neked, mivel nem megy az msn nálam: ha 3-ra kijössz a Nagyállomáshoz, pontosabban a túloldalra, a Cella bárhoz, akkor oda tudom adni a cd-t. ha nem jössz, akkor utazott egyet... majd csörgess meg.) -
neongorack
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ebbe egyet értek, mert nekem nem nagyon sőt semennyire nem szokott szarakodni a winfosom, de gyorsan le is kopogom

Legutóbb is a saját hibámból sz@rt be szal erről ennyit....
Linux-ot még nem próbáltam, de sok jót hallottam róla, lehet, hogy itt az ideje, hogy kiprószáljam....
áhh fene se tudja ha valami beválik és jó akkor minek rajta változtatni? Hogy még jobb legyen?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A dolog megoldódott, fáradozásom gyümölcsét a Viccrovat 5-ben láthatjátok is...

Egy link a feltölteni szándékozott fájlhoz: Bővebben: link -nekem tetszett...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem, nem tole valo az idezet...sokkal regebbre nyulnak vissza a dolog gyokerei
p.s.: don't panic
[Szerkesztve] -
Mondjatok, legyetek szívesek egy olyan oldalt, ahol módom van egy Excel-táblát közzétenni a neten!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
alairasod helytelen, nem en vagyok a forras, mint lathato, nalam is dolt betuvel szerepel, merthogy egy idezet (a prohardver.hu forumanak egy volt felhasznalojatol)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
fogalmam sincs, de aki a jovoben azza jon, hogy szar windoze, meg hulye billgecc, annak ajanlani fogom a linux-ot
majd rajon egy ido utan, hogy nem a windoze szar, egyszeruen arrol van szo, hogy O hulye a szamitastechnikahoz
komolyan azt hitted, hogy tamogatni kivanom a linux es a bsd vilagmeretu maffiajat?
REND! NYUGALOM! WINDOWS! -
ngabor2
nagyúr
Ismét műsorajánlat, mint a múlt héten, csak most időben szólok. 12:25, Kossuth rádió: 30 perc alatt a Föld körül. Nagyjából ennyi (meg esetleg a Krónika) az, amit érdemes a Kossuthon hallgatni.
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog szülinapot tildy!
-
mayerlaci
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link
MOndjuk ide. -
Incognito
senior tag
Nézegettem a Google-t, de mindig ''más'' fajta receptek jöttek ki. Megtalálta a mindmegette.hu-t, de ott is csak a ''Babgulyás másképp'' jött ki. Viszont, ha szimplán rákeresek a mindmegette.hu -n akkor megtalálja...

-
NoLF
veterán
válasz
Incognito
üzenetére
Bővebben: link
szerintem -
Incognito
senior tag
Tudtok olyan oldalt, ahol hagyományos receptek vannak. Babgulyás receptre fáj a fogam...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Hú, ez most nehéz lesz. Ha találkozok vele, elkérem tőle a Brigádnaplót, abban benne van ez a mű is, a többi agymenése mellett. Osztálytársam volt vagy 5 éven keresztül... maradandó mentális sérüléseket okozott, úgy érzem

Valahogy úgy kezdődik, hogy: Falu végén kurta budi, oda járt az ávós szarni...
-
Integra
titán
másnál se megy msn?
-
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
Amennyire én tudom, a pengőnek nincs különsebben nagy értéke a gyűjtők körében. (Bár valószínűleg az évjárat számít) Annak idején a szél söpörte az utcán a mega-giga millpengőkkel együtt, mert nem ért semmit. Nekem is van egy raklappal. Ha sok van, akkor talán a MÉH átveszi mint papírhulladékot

Xpod:LooooL
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
Szerintetek, 1930as 100pengős érdekelne valakit?
padlást takarítottunk, és előkerült vagy 100db a dunyhahuzatból.
gyönyörű állapotban természetesen.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- 2XKO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Jackson elektromos gitár
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! Legszebb dolog az életben a billentyűzet hangja 

úgyis tudja mindenki

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)