Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szoval, kozkivanatra => Bővebben: link
mukodik minden altalam nezett bongeszovel, amit neztem (IE, FX, Opera, Netscape, Mozilla), midnossze arrol van szo, hogy 3 megas html-t general, ezert kicsit varni kell, mig bejon az oldal (irtam korabban is, hogy lassu)
a bugrokas tiltas meg le lett veve, hogy a Firefox user-ek is megnezhessek
errol jut eszembe: ra lehet venni valahogy az iis-t, hogy gz-vel tomoritve kuldje az adatot? (elvileg igen, csak ezt nem tudom, hol lehet megmondani neki)
Quark: megneztem, jo lett, de:
-szerintem kicsi (aranyaiban, az emberhez kepest)
-be lehet menni a lepcso ala, ha ugyesen csinalod -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
csak ovatosan
p.s.: (eleg lassu, de turelem rozsat terem)
szerk.: es az egyenloseg kedveert lekerult a firefox-os tiltas
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem ismered meg a postasunkat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rii: egyreszt azert szedte ki, mert megkertem ra, mint moderatort, hogy az engem esetleg kellemetlenul erinto hozzaszolasreszt tavolitsa el, masreszt azert, mert megkertem, es volt oly szives, harmadreszt, meg azert, mert a zsebemben vannak majdnem mind
es Teged is megkerlek, hogy a kepet tavolitsd el....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
most, ha nem mod valaszolt volna elsokent, beirtam volna, hogy takarodjatok valami csetre, de igy legfeljebb felajanlom, hogy keszitek egy script-et, ami a lekero kepebe vagja mind a 46000 ph-s user-rol keszult ilyen idiota kepet....popup formajaban
(es mint moderatort, kerlek, a nevemmel femjelzett kepet vedd ki a forumbol - koszi)
p.s.: megkaptam a pakkot (azaz anyam mondta, hogy megerkezett, majd egy jo honap mulva jarok otthon) - ha minden igaz, a postas nem gyurte ossze (szokta)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mar poenkodni sem lehet....elengedek egy artatlan poent, es csak egy ember erti....elnyomas van
(
)
gabor: nezz be a kifullados topicba, megvolt (bar finomabban, mert meg a vegen _Balint_ leszedi a fejem, de megvolt)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Sanya egy papirpocs, 5 ellen nem mer kiallni....
jah, egyebkent van egy tuti otletem: ha en nyitnam a kov OFF TOPIC-ot, biztos, hogy hogy sokkal tovabb kibirna.....akar honapokig is....
(de az iden mar nyitottam egy topic-ot, es van megegy tervbeveve, egy OTn nyitasaval mat tul lennek terhelve ezevre)
I_Am: egen, mer' fantaziatlan lama vagy (akinek egyebkent udv, igy a ''hosszabb'' eltunes utan)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na ne viccelodjunk mar - a kecskemeti talira is megyunk tobben kecskemeten kivulrol, pl a szepkislany, meg Natasa pestrol jonnek, en meg szegedrol
de pl voltam en mar pesti talin is (az utolso 3-on zsinorban - es egyszer a nyugatiban aludtam az elso vonatig), meg jonehanyan pl az orszagot atutaztak a tabor kedveert (sot, volt resztvevo kulfoldrol is)
ngabor2, 3, 4: (ki tudja hol fogsz jarni, mire ezt olvasod) alkoholt adnal egy fiatalkorunak? szegyelld magad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
abbol fakad, hogy mikor a veret szivom, ez az osszes, amit mondani tud... (egyebkent meg kicsit fentebb, megelozo jelleggel irta egy hozzaszolasa vegere, asszem azota ez az alairasa, elotte tan mas volt)
Zsiga: (milyen hulye nev is ez egy ilyen szep kislanynak)
telleg bazzeg, meg logsz egy sorrel....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ha az erintettet zavarja, majd pofanvagja Zsigat (es emellett, a tulnyomo reszt a zsebeben levo moderatorok kozul legalabb egyet utasit, hogy azonnali hatajjal ban-olja ot)
p.s.: egyebkent meg ha jol nem is, de annyira ismerem a kislanyt, hogy ennyit elnezek neki
Kidus: mirefel lognek? meg a multkori miatt Te logsz nekem egy meccsel....de hogy latsd, milyen joindulatu is vagyok, legyen, megbuntethetsz w3-ban
es meg map-ot is valaszthatsz, hogy hol kivansz vergodni
(daajbiccs)
rii: akik szemelyesen (is) ismernek, azok mar tudjak, hogy nem kulonosebben erdekel igy poenkodaskor azon 500-700 kivulallo velemenye
(de gondolom, forumozunk mar egyutt annyi ideje, hogy ezt te is sejted
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
na, akkor az elejetol:
beccy hozzajutott egy gephez, amin grafi epp be volt jelentkezve, es elkuldte a kovetkezo post-ot => Bővebben: link
persze ennek igy nincs ertelme, mert grafi atirta, de megmenekult az eredeti is => Bővebben: link
aztan a lavinat nem lehetett megallitani, mindenki felismerte azt, ami mindig is egyertelmu volt:
[es meg ki tudja hany (megszamlalhatatlanul vegtelen) helyen...]
p.s.:
-
VladimirR
nagyúr
ut-d van mar papircica?
peterkeT: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
alairasnak, ha javasolhatom, pl a Bővebben: link hozzaszolaban levo szoveg megfelelne
az ip-t meg moderald ki, ha ugy erzed
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
csinalnek en szivesen, de mindossze 16k uploadom van, igy csak a taboros/talis kepek (zenek, filmek, etc...) cserelgetesere hasznaltuk, mi nehanyan, akik jelen voltunk
zsiga: mifele celzast? azt, hogy balfasz vagy, es egy ftp-re nem birsz felmaszni? a kepeket meg majd hozzad kecsora, maskulonben rossz veged lesz
Xpod: en is csak utolag olvasgattam, ha jol lattam, rovid palyafutas utan kimult a dolog
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
[csakazertis]
akkor ne tedd...mi mar ugyis annak tartunk....
[/csakazertis]
egyebkent meg neha jol jon, hogy bele tudnak nyulni a blogokba, pl tajekoztatni a juzert, hogy rossz helyen van a topic => Bővebben: link
Xpod: nincs (nalam van egy egesz pici, de az nonpublic
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Kalandor: igen, de ha mindket kocsi lelassul 80-ra, az meg mindig olyan, mintha 160-nal mennenek falnak -
VladimirR
nagyúr
You don't have permission to open airbag. Only root can open airbag. Type su, to enter superuser mode

escie: gartulalok, egyedul be tudtad allitani a user-agent-et
es igen, valoban tobb volt lekodolni, mint megkerulni a tiltast, de:
-eredeti celom az volt, hogy egy ferget (Search4Free) kizarjak az oldalrol,mert zavart, hogy 3 percenkent lekerte azt, es mindenhol mast irtak, hogy mit is keres (html kodot, js kodot, mailcimeket))
-megtanultam kozben tisztessegesen a regularis kifejezesek hasznalatat
-megtanultam kozben, hogy mik azok az isapi filterek (amik azon tul, hogy ugyesen le tudom tiltani a juzereket, sok minden masra is remekul hasznalhatok)
szoval koszonom, tanulassal toltottem a szabadidomet (azt meg, hogy nezed-e az oldalam, magasrol leszarom)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
The syntax of this command is:
NET USE
[devicename | *] [\\computername\sharename[\volume] [password | *]]
[/USER:[domainname\]username]
[/USER:[dotted domain name\]username]
[/USER:[username@dotted domain name]
[/SMARTCARD]
[/SAVECRED]
[[/DELETE] | [/PERSISTENT:{YES | NO}]]
NET USE {devicename | *} [password | *] /HOME
NET USE [/PERSISTENT:{YES | NO}]
azaz net use x: \\gepnez\megosztasnev -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
jah, egen, kanal sem volt, azt is ugy kellett vennunk, mert a tobbseg ugy jott el tobbnapi taborozasra (meg volt beszelve, hogy fozunk), hogy semminemu evoeszkozt/tanyert nem hozott magaval (3-szor mentunk vissza a tesznyoba, hogy meg ez kell, az kell)
Sianis: de neki nem volt baltaja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
lol...vadlama
egyebkent el kell, hogy keseritselek, nem ez az elso offtopic-os hozzaszolasod
(Bővebben: link)
killerm: persze, hogy semmi koze hozzad...meg vagy szallva
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
egen, valoban, egy sor negyed sor, de mivelk ez a mennyiseg mar elhanyagolhato, ezert nem szukseges szamolni vele, ezert mondhatjuk, hogy egy sor nem sor

napi tipp: olvassatok el egymas utan Szalma #3204-es, majd WN31RD #3205-os hozzaszolasat, nem figyelve azt, hogy ki-kinek valaszolt (en nem figyeltem, el is kapott a rohogogorcs, mikor rajottem mi van)[Szerkesztve]
-
VladimirR
nagyúr
egen, tudom mire valo a + jel, es pont igy hasznalom az adott formulaban
es en is furalltam, hogy a space-re ilyen erzekeny, de valoszinuleg az okozza, hogy a program konfiguracios file-ja egyebkent space-ek menten htarolja el egymastol a parancs reszeit, igy a szokoznel azt hihette, hogy vege a mintanak -
VladimirR
nagyúr
nem
a \d decimalis karakter, valoban ugyanaz, mint a 0-9, de a \-t nem veheted ki, akkor egyszeru d betunek hiszi, vagyis a [d\.] azt fogja jelenteni, hogy d betu, vagy pont
a + ele meg nem kell +, mert azt meg akkor fogja egyszeru + karakterkent ertelmezni, ami nekem nem jo
jah, es a / ele is kell a \ (mondjuk jelen esetben nem feltetlen, de az egyszeruseg kedveert hagyom benne, mert ezt a kifejezest ket helyen is hasznalom, es egyik helyen kell a \ (preg_match fgv))
\ egyebkent minden karakter elott lehet, ezesetben a \-t koveto karakter onmagat fogja jelenteni, nehany kivetelt leszamitva, ugy mint \c \d, \w, \s, \l, \u, illetve nehany escape szekvencia (legalabbis ott, ahol en most ezeket hasznalom)
kozben arra rajottem, hogy a kovetkezok okoznak problemat:
1: van ugye a mintaban egy szokoz, erre akad ki a progi, aminek ertelmeznie kellene (bar most, hogy irom, beugrott, hogy talan \x20 jo lehet helyette
2: a | karakterre azt mondja a progi, hogy annak semmi keresnivaloja nincs ott - gondolom az a baja, hogy a jobb oldalan nincs semmi - pedig pont ez lenne a cel: vagy a bal oldalan felsorolt karaktetrek egyike, vagy semmi (oldjam meg inkabb ugy, hogy a bal oldalt felsorlt karakterek egyike 1, vagy 0 szamossaggal? hmmm....)
jah, RxTest, igen jo kis regularis kifejezesek tesztelesere valo progi => ftp://cyla.homeftp.net/RXTest.exe
Panther: csak a topic-cimet es id-t, nyitasi datumot, kategoriat, es a nyito id-jet, arhivaltsag allapotat (de hulyen hangzik ez igy), illetve azt, hogy egyszeru, zart, vagy kiemelt, tarolom egy-egy topic-hoz....a post-okat nem[Szerkesztve]
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
egen, valoszinuleg ph-n ois igy van, es en is ezt javaslom, hogy adatbazisban legyen minden
es igy eleg minimalis webtarhely is, csak a html+php file-oknak, meg a kepeknek kell a hely, a tobbi mind megy adatbazisba (en pont ezzel szivtam, hogy a keresot azert nem tudtam feltennim, csak egy helyre, mert nemigen adnak ingyen tarhelyen 30-40MB adatbazist...pedig cserebe eleg lenne 1MB webtarhely....) -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
en sem latok szamlalot, bongeszotol fuggetlenul...viszont latni az x1k seriat, nem erre volt a visszaszamlalas?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
majd par ev mulva, mikor egymas ellen fognak hisztizni, meg horjak haza a pasikat
tiv: neszojjalbe, mert felhozom valamelyik moderatorok ellen lazadozos topic-ot, es felvazolom, hogyan elsz vissza a moderatori hatalmaddal...
estie: hiaba no, szoke is vagy, nobul is vagy, az meg megiscsak egy szamitogep
[Szerkesztve]
-
VladimirR
nagyúr
kb annyi joga van beleszolnia, mint neked mar megint a szart keverni
mi rosszat tettem, hogy mar megint az en nevem kell felhoznod, megha a felelossegvallalas alol kibaujni probalva nem is mered beirni azt?
''Általában 1-3 emberrel ment a vita'' - szereny ismereteim szerint egy ember keves a vitahoz, s Te valahogy az utobbi idoben egyre kevesebbszer vagy artalan szemlelo (megcsak nem is szolitanak meg, opnkent folysz bele, ha kell, ha nem)
tudom, en sem vagyok jobb semmivel, sot....de legalabb nem sir a szam, hogy mar megen' belemkotottek a wsok csunyakok
na, mara is leleptem, joejt mindenkibe
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szoval mindegy, csak valami koze legyen hozzam, hogy ha mar a vitaban kezdesz alulmaradni, megegy ponton belemkothess? kezdesz a nevetseges mellett szanalmatkeltove is valni a szememben
igen, voltak vitam volkovy-val
a fel ph-val voltak, koztuk moderatorokkal es hazigazdakkal is
ha te megis valami parhuzamot velsz felfedezni akozott, hogy ban-t kert magara, lelked rajta, en max kirohoglek
baratod a programozok istenbe, te a wap istennoje vagy, en meg egy senki, aki mindenkibe belekot, pokhendi, arrogans es agressziv modon provokal, lekezeloen baszogat
ennyi eleg, hogy abbahagyd mara?
p.s.: most lehet szidni engem is, anyamat is, par napig lelepek
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
csak halkan jegyem meg, hogy nem az a gond, hogy segitseget kell kernem egy-egy project elkeszitesehez (ha nem lenne hulye teljesen, lathatnad, hogy a ph-s keresom bevezetojeben annak elkeszulte ota szerepel par nev, akiknek megkoszontem a segitseget - de nem, te valoban ennyire sotet vagy , beloled ragyog), sot, nem is az, hogy ezt tudni lehet - az zavart ismet, hogy ezt ugy adtad elo, mintha valami aljas, eltitkolt bun lenne, hogy en, valami gagyi kis programozo segitseget mertem kerni az nagy hatalmas felistentol, majd mikor ez ellen szot emelek, hogy imho nem egy szep mozzanat (mitobb, gorenyseg - es uriember modjara nem szanom magam hasonlo lepesre), akkor meg josz, hogy na? faj az igazsag?
nem, kerlek, nekem az faj, hogy ilyen aljas modszerrel probalsz besarozni (es itt nem a besarozas faj, hanem ezt meg most sem vartam volna toled, mint ahogy en sem vagok dolgokat a fejedhez, hiaba tehetnem meg, mert egyreszt en nem tunnek fel tole jobb fenyben, masreszt te sem tunnel ettol feltetlen kevesebbnek)
a valasztasom pediglen azert a php-ra esett, mert mikor a temakorrel kezdtem foglalkozni, ez jott szembe eloszor - ennyire egyszeru
meg egy kerdes: volkovy-t hogy a halalba keverted ebbe bele? -
VladimirR
nagyúr
ne adj ra okot, hidd el, nem lesz egy rosz szavam sem (sot, veled kapcsolatban utobbi vitank ota provbaltam visszafogni magam, de nem hagyod)
na akkor kezdjuk:
de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben - ezek alapjan tehat:
1. ahhoz értek - tevedes (meg mielott belekotnel, hogy verem a mellem: ehhez sem ertek)
2. abbana legegyszerűbb - tevedes
3. ahhoz van megfelelő dokumentáció - tevedes
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat (Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... ) - kivancsi lennek, hogy hol mutatom magamrol ezt...az, hogy szot emeltem, mikor tobb havi munkamat egy aladar (eredetileg seggfej-et irtam, de nem kivanok ismet osszeveszni aladarral) ujjgyakorlatnak nevezi, imho nem mellveregetes, tovabba jelen beszelgetesben sem latok visszaolvasva erre utalast
kerlek mutass ra, hogy hol vertem a mellem
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...) - ezt azt hittem, mar megbeszeltuk, mitobb, egyetertesre jutottunk, de ugy latom rendkivul elvezed, ha mar privatban tisztazott felreerteseken lovagolhatsz
versenybe hidd el en sem mennek bele, roviden szolva is teszek arra, hogy:
-parod, avagy en a jobb programozo
-hogy Neked errol az eredmenyrol mi a velemenyed
-hogy az en oprogramozoi kepzettsegemrol mi a velemenyed
egyedul az zavar, hogy zsinorban megalapozatlan dolgokat allitasz velem kapcsolatban - tovabbiakban kerlek kolcsonosen keruljuk egymast
koszonom
szerk.: az meg kulon gorenyseg, amit most csinaltal, vagyis a segitsegkeresemet probalod ellenem forditani (meg igy is, hogy odairtad, nem tudtal segiteni)....erre had ne mondjak semmit - ne felj, tobbet nem fordul elo, hogy zavarni merlek
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
ne legy nevetseges kerlek...akkor megirtam volna mas nyelven, pl ms vs.net-ben c# nyelven
rii: toled is a fentit kernem, ne legy nevetseges (hacsak nem erzed mindenkepp szukseget)
1: erveket kertel a polo viseletwere, adtam harom es felet (az elso valoban nem tul megnyero, de ellenervek hijan messze elegendo meg ez is)
a linuxellenes magatartasomra meg sehol nem kertel ervet, egyszeruen csak verszemet kaptal
2: mutass nekem ketot azaz ketto olyan programot, ami atiras, ujraforditas, portolas, nelkul elindul mindket os alatt (windoze, es linux)
koszonom, ennyit az inkompatibilitasrol
OPacák: igen, abbol a post-bol (is) ideztem, meg a topic #1-es hozzaszolasabol is (mar korabban is, pl a terrorista szovegek is onnan jonnek
) -
VladimirR
nagyúr
jah, hogy mar megint csak igy ''lekezeled'', a dolgokat? en meg itt eroltetem magam, hogy erveket szedjek ossze neked...ezen felul meg sertegetsz is
gg
azt mar le sem irom, hogy a ket rendszer szinte tokeletes inkompatibilitasa miatt nem hiszem, hogy mint felhasznalo, vagy mint programozo jol jarnek, ha megosztotta valna az it vilag oprendszerek teren is
Pacák: nem remlik, hogy alairasa is lett volna valakinek - en Tole ideztem ezt is, tobb hozzaszolasaban is szajkozta (latom kozben felvilagosodtal
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem gondoltam volna, hogy valakinek ismeros lesz...egyebkent nem hasonlit, es nem az alairasara...nehany iromanyabol ideztem (ezert a caps)
de az alairasa is hasonloan jo
tildy: en mar csak ilyen gaz alak vagyok....
rii: megfelel ideologiai alapnak a kovetkezo valamelyike?
-mer' miert ne?
-elege van a basszuskulcsos (gy.k.: debian logo), pingvuines, es egyeb gagyi linuxpoloktol
-elege van a ''softwer is like sex: it's better when it's free'', es hasonlo feliratu polokbol
-provakacio
p.s.: ELŐRE A FELHASZNÁLÓKÉRT! A WINDOWS A TÁRSADALMI REND LETÉTEMÉNYESE!
(pacak: na ez volt az alairasa
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
jah, csak lehagytak, hogy ...and is never gonna be...
![[kép] [kép]](http://www.thinkgeek.com/images/products/other/looflirpa/thumb/anti-tux.jpg)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
(regi humorlap cimoldalan volt lathato anno, hogy az uj degeneracio lapja, innen jott az otlet...ha nem gond, nem szeretnem megvaltoztatni, nekem tetszik)
a php-t meg nem bantsd => Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Bash csinalt jo kis sidepanel-t a keresohoz, be lehet tenni opera-ba, firecoxx-ba, meg mittudomen, hogy meg mikbe, meg ReJim is heggesztett valamit, de nem tudom, hogy O publikalta-e
a trukkosebb userek meg mar tudjak hogyan kell kezelni az itteni keresot is, hogy (majdnem) mindent megtalaljon
Quark: igen, remlik, hogy beszeltunk mar rola, es pont azert emlitettem a cimeket, mert ha jol emlekszem, neked az volt a gaz, hogy nem lattal ki a 8080-as porton a kolibol
es sajnos a tobbseg nem a webhop-ot bookmarkolta, mivel az csak egy (mint neve is mutatja) webhop, ami egybol atdobta a juzer-t a cyla.homeip.net:8080-ra, es azt adtak tovabb, az kerult a kedvencek koze (az url cloak - ami orvosolta volna ezen hibat - meg nem volt bekapcsolva, mert ugy nem lattam a http referer-eket)
#2284: WTF?
ngabor2: kabbe?
egyebkent van a keresomnek ket topicja is (kereso kidobja a nevemre keresve
), azokban minden le van irva 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azt figyelted, hogy valtozgatott a cim az elmult hetekben?
Bővebben: link - http://cyla.webhop.net/ - ez az univerzalis cim, ezt bookmarkoljatok, mert ha kell, ezt at tudom iranyitani, ez mindig el, ezt adjatok tovabb, ezt hasznaljatok
Bővebben: link - http://cyla.homeip.net/ - jelenleg ez a cim el, korabban 8080-as porton volt (meg most is elerheto azon is), most visszakerult a 80-asra
Bővebben: link - http://cyla.srv.hu/ - tartalek cim, mikor nem megy a homeip (ami sajat gepemen fut), akkor ide van a webhop iranyitva, de ez regi (ugy egy honaposak az adatok, mig a homeip-s cimen levo adatbazis ugy hetente frissul) es nem is fog frissulni, valamint a szerfos srv heti minimum 4 napot all
az olyan balfekek kedveert meg, mint pl grafi is, itt van meg nehany cim, dns kavarodasok eseter (ugyanoda mutatnak, mint a homeip-s cim)
Bővebben: link http://cyla.homeftp.net/
Bővebben: link http://cyla.game-server.cc/
Bővebben: link http://noname.gotdns.org/ -
VladimirR
nagyúr
ennyit nem tudsz?
HIT HIT HIT
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
hmm...mire ala[pozod, hogy valotlant allitottam (jo, akkor nem hazugnak, sak hul;yenek titulalsz, ez sem jobb, mitobb, ennek sem nagyobba valosagalapja)
az, hogy leirtam, hogy nem ertek hozza, nem azt jelenti, hogy satu vagyok a temahoz, hanem azt, hogy minimalis ismeretekkel rendelkezem csak...de ebbe beletartozik az, hogy hogyan szedjem le a (titkositatlan) ext2 particiorol a jelszofile-odat....szoval kerlek a tovabbiakban a hasonlo megnyilvanulasaidat mellozni
koszonom -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
boeg a tehen, mert nincs a midicsatlakozo a helyen
p.s.: mogyoro nagykiraly hely, van minden szar, amit valaha is hasznalhatatlannak talaltak valahol....
a regi honlapja tetszett nagyon, azota mar kinotte magat, es orszagos halozatta fejlodott....de pl a gazmaszk akciojuk nagyon ottvan
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na, azert letevedve ne legyunk mar, nem azt irtam, hogy hazudozok, hanem azt, hogy nem ertek hozza, ne keverd a kettot
es pont ettol tartottam, mikor WN31RD emolitette, hogy beteszi alairasba a mondatomat, hogy tuti lesz valaki, aki kepes komolyan venni, es jon majd verni a mellett, hogy hazudott a hulyegyerek
hat kerlek tisztelettel: NEM - ha fizikalisan hozzaferek a gephez, barmit leszedek rola
szerk.: az a mondat arra vonatkozott, hogy Szalma megtisztelt valaszaban azzala feltetelezessel, hogy ertem mirol beszel, es belement olyan melysegekig, mint pl a mikrokernel (amirol azt sem tudom, eszik-e vagy isszak, de van egy olyan selytesem, hogy Te sem allsz a helyzet magaslatan, mindossze lehetoseget lattal, hogy jol beolvass)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kb ugy, mint az, hogy noket lehet linkelni egy hw-forumon...imho semmivel nem all tavolabb a permetezo meg a tragya a pc-tol, mint a csocsok meg pinak
jah, es arra had ne kelljen mar felhivnom a figyelmedet, hogy a topic a bolhapiacon van, ahol a kovetkezo leiras diszeleg:
Eladó [...], tanyák, [...] és minden, ami a többi kategóriába nem illik
rii: szarfosext2, akokr szedem le rola a jelszofile-t, amikor akarom
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
mindig is ilyen kedves es turelmes (mar-mar figyelmes) voltam baszdmeg
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
volt ilyen koruzenet msn-en, hogy irj a neved ele ket M betut, mert kulonben fizetos lesz az msn, kihullik a hajad, es elveszted az allasodat, de ha beirod, es osszegyulik ketmillo M betu, akkor faszagyerekek vagyunk, es az ms nem teszi fizetosse az msn-t
szerencsere nekem csak egy embnert kellett megfenyegetnem, hogy ha megegy ilyet kuld, ignore-ra vagom -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem, nem tole valo az idezet...sokkal regebbre nyulnak vissza a dolog gyokerei
p.s.: don't panic
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
alairasod helytelen, nem en vagyok a forras, mint lathato, nalam is dolt betuvel szerepel, merthogy egy idezet (a prohardver.hu forumanak egy volt felhasznalojatol)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
fogalmam sincs, de aki a jovoben azza jon, hogy szar windoze, meg hulye billgecc, annak ajanlani fogom a linux-ot
majd rajon egy ido utan, hogy nem a windoze szar, egyszeruen arrol van szo, hogy O hulye a szamitastechnikahoz
komolyan azt hitted, hogy tamogatni kivanom a linux es a bsd vilagmeretu maffiajat?
REND! NYUGALOM! WINDOWS! -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
hajnali fel tizkor ebredtem erre, szoval valoban hajnal
apuci nincs, anyuci,meg nagymami olya suketek, mint az agyu (es azt hiszik rajtuk kivul mindenki mas is, ezert megesik, hogy pl a kutyat (szinten hajnalban, ugy 5-6 ora magassagaban) uvoltve hivjak magukhoz (gyere ide te mocsok - es csodalkoznak, hogy a kutya nem akar odamenni)
egyebkent nem panel, panel suxx, utalom a panelt, de van ott jobb is, mint a husklopfolas...ahol ket eve laktam, ott munden hetvegen az volt a program, hogy atrendezik a lakast a felettunklakok, es szombat-vasarnap 7-tol kezdve butorokat tologattak, meg furtak/vestek a falat (ugye utvefuru hangja szepen szol a panelban) -
VladimirR
nagyúr
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
masik topicban irtakra reagalva: nem vagyunk baratok
p.s.: dajbiccs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas: szerintetek, ha igy ebredes utan egyik legfobb vagyam atmenni a szomszedba, es ott paros labbal belelepni az eppen furulyazni tanulo 10 eves laenygyermek szajaba, akkor gonosz/agresszi/rosszindulatu vagyok?
(akik szerint igen, azoknak kivanopm, hogy a szomszedjuk 10 eves leanygyermeke a vasarnap hajnalt valassza idopontul, hogy furulyan gyakoroljon, mikozben ok aludnanak)
Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(
)

)
![[kép] [kép]](http://cyla.webhop.net/pics/ph_ip/devil_4_peterket.gif)