Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Kapsz a fenét! Majd hétvégén lerendezem az ipsét is.

(De visszaszívom, ha ennyire szégyelled.
)
Akkor köszönöm bókodat! A meleg ajánlással pedig csak csínján, nem olyan vagyok.
(A kellemes társaság 171cm magas csupán és nincs autója, az ezekre bukó ajánlattevők elkerülése érdekében.
)
Na, a szerkesztett bók már nem oly csodás...
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Teeee!

Valóban szó sincs kóstolgatásról. Csak egyszer haraptam a fenekedbe, de tényleg csak az íze miatt.
A Hofi-stílt még megbeszéljük.
Nos, a képeim valódiak, Hofitól még a hajsűrűségét vettem kölcsön, de alkatra azért nem olyan vagyok...
(Noha nekem is van deszkás múltam.
)
Egyébként köszönöm, ilyen kétélű ''bókot'' még az életben nem kaptam. Majd eldöntöm, sírjak vagy nevessek rajta. Persze, azt is csak szigorúan Hofi-stílusban. D
(Nem is emlékszem, hogy annyit beszéltem volna... Ajjaj, ez rossz jel.)
Sipi -
Sipi
addikt
Nu, lelépek kicsit, kaptam ma egy névre szóló bírósági idézést, és a felperesnek is át kell adnom a saját példányát.
Juhé, még sosem voltam alperes. Csuda izgi.
I_Am: Nem kóstoltam... Hm... Akkor esetleg kóstolgattam?
Xpod: a leendő exnejem által beadott válás tárgyalási időpontja kézzelfogható közelségbe manifesztálódott. (Bár lusta bíróság, jó messzire kitolta...)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, hogy látok. Csak ellentmondásokat látok. Ekkora aggyal...

Különben is, jól esett kötekedni. Mint ahogy a pizza is. Köszönöm!
SIpi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bocs, hogy beleugatok az egoizmusodba, de kikérem Marvin nevében is...
Marvin érző szívű, okos lény. Hatalmas aggyal, lélekkel és világfájdalommal.
Mindjárt jön a pizzám...
Sipi -
Sipi
addikt
Teafőzésben jártas, csinos hölgyet keresek jómagam ápolására.
''Topless'' jeligére az emailemen vagy telefonomon.
Sipi -
Sipi
addikt
Neeem, ebben a kúrában az a legjobb, hogy sokszor ismételhető. Így a hatás garantáltan hosszantartó.

Lásd gépelési hibáim.
Szinte mindenki a jóidőben kusshad a napon? Csak én punnyadok a jó árnyékos szobában? Megyek én is...
Ismerető jelek: Wass Albert-könyv egyik kézben, söröcske másik kézben, cigi a szájban, jókép a köbön.
Eltűnt a hajam. Még vallatom a borotvtát...
Sipi -
Sipi
addikt
Bort én is tisztán. Sajnos, utána én nem leszek az...
Most sem nagyon. Holnap nagymeló, foltosra kell festenem öcsémék lakását.
A keserédes isteni. Inni. De egyetértek: minden más halmazállapotban a lehető legnagyobb tűzerőt érdemes bevetni ellene.
Szép jó féléjfélt Neked! (Meg a többieknek is, ha még itt kóricálnak.)
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szevasz, tesó! Képzeld, én is elhagytam ugyanezt ma reggel a kék metrón... Aztán még kóstolgatnak is, hogy mennyi maradt belőle. Banyek... Mik vannak! Tiszta neszójjábe hangulat.
Á, kezdem magam felhúzni. Pedig a telefonban még jó hangulatom volt. Vissza kellett volna mennem inni. A pultos lány csinos is, aranyos is. És nem hülyítget. Azt kapom, amit kérek. (Sör, fröccs.)
Na, lelövöm magam. A végén még hajnalban cserreg az MSN egy kiadós lebaszásért.
Egy Marvin mindenki felett.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ad 1.: jó az avatarod.
Ad 2.: úgy fel arra fel, hogy nem szeretem, ha hülyének néznek. Főleg, ha olyan, akit kedvelek. Főleg úgy, ha tudja, hog ynem is fogok annyira haragudni...
Főleg úgy, ha....
Miért, gond a benyögésem? Bocs, csak elég izé valakit kirángatni a kocsmából a ''még jobb'' ígéretével, aztán meg közölni, hogy mégsem. És lehet, hogy tévedek, s tényleg úgy van, ahogy van, de pár hónapja én nőnek nem igazán hiszek... Ilyen hipp-hopp, ad hoc jellegú programváltozásokat pedig még az exem előtt sem nagyon vettem be.
Az érintettől mea culpa, ha alaptalanul vagyok rá mérgesecske. Majd elmeséli, ha akrja. Meg ha én is akarom...
Egyébként mi a gond?
Sipi -
Sipi
addikt
Brühühü, engem totál hülyének néznek... UGYE?
Attól, hogy be vagyok csípve, az agyam még megvan. Sajnos... Jobb lenne néha zsebre vágni.
Na, legalább megvan a következő feladat. Hordozható agy. De szép is az...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Mélynarancs vagy normál? Úgy érted, a narancs előszobához kellene passzítani a többi szoba színét?
Egy alaprajzot lökhetnél, hogy megtervezzük a szivárványszín átmeneteket a napsütés fényében.
P.S.: hétvégén tesómnál én is festek. Ha egyedül vagy, gyere át pemzlizni!
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Kellemes CSITT-et mindenkinek!
Sipi -
Sipi
addikt
Szabad száj, szabad szerelem, e kettő kell nekem
Az elsővel felgerjesztem titkos vágyamat,
az utolsóval elintézem, mi az elsőből maradt.
Rohadt hűtő, nem kapsz a sörömből. Inkább elborulok. Fúj, citromos tea...
Fetrengés!!!
Sipi -
Sipi
addikt
Francba, feléltem a spájzból mindent, ami rúg.
Erdeya, merre vay?!?
Adok egy esélyt Heineken versenyzőnek is. Ki töltötte fel ilyen sokrétűen a hűtőmet?
Batman: engem meg kihagysz? Megjegyeztem...
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Háát, nekem az eszem most volt meg. Iszom: 2-0 a javamra. Ezt is ény nyertem.
Sajnos, a kötetlen fogású sörbirkózást követő pisipárbajt a vakolat nyerte, kiütéses győzelemmel. Onnan is le tudott potyogni, ahova nem értem el...
Kidus: könyörgöm, igyál! Gyere, ne egyedül pusztítsak és pusztuljak!
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Te, haver, figyelj! Mééé nem szóltál hamarabb? Iszen ippeg én is ezt csinálom. Csak már előrébb járok. Most vedelhetsz egyedül az árok partján...
Erdeya: nem kell a söröd. A söröd nem kell. Nem a söröd kell.
Xpod: a kecske kikéri magának. Nagyon jó volt neki is, nekem is.
És piszok halkan pukizok...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Téged imádlak, de csak messziről merlek csodálni. Ha úgy érzed, ez túl plátói Neked, szólj, és tovább léphetünk az emberi kapcsolatok rögös útvesztőjében.
Kezdetnek a pusztakezes közdelmet javaslom, de áttérhetünk kardra is.
Ne már, mindenkit szeretnem kell, a rajta növő szőrmennyiségtől függetlenül?
Sipi -
Sipi
addikt
Batman, méééér félsz? Hát tettem én valami rosszat?

Dehogy eszek, még a lábából sem. De a mézespáleszét szívesen megzabálom.
Na, jött végre egy magánmeló (telepítés),. Csak így tovább! Eszem is a nagy izgalomra, ami elragadott.
Sipi -
Sipi
addikt
Hülye bíró... Le vele!
Esmein hogy passzol ide? Oly rég láttam, fene tudja, mi a feje.
Vagy most csetelek? Kérek egy moderátori felvilágosítást.
Batman, nem tőled, vagy bemutatom a pizzám tetejét!
Sipi -
Sipi
addikt
Sipi - Amstel: 1 - 0
A pisiszünetet követő következő menetben a Soproni csapata mérkőzik az előző bajnokkal.
Oké, kedves ellenfelem toporzékolhat még egy kicsit, mert az említett mellett szivarka-szünet esete is fennforog.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Faster, Kidus, Tildy: MOST szeretnélek titeket megkérni, hogy az agyamban bújkáló gondolatok miatt fejezzétek be. Nagyon-nagyon szépen kérlek mindannyiótokat.
A kérés oka: mert nagyon szeretlek Benneteket.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Hű, hogy bezártam az offtopikot!

Új foglalkozásom: tömegoszlató fegyver.
Sipi -
Sipi
addikt
Nem vagyok mérges, imádom az életet, minden szuper.
A csajok meg elmehetnek fődet kapálni... (Már aki.)
Tudom, nem dühöngő. De itt többen olvassák. No reaction, mert chainreaction leszen.
Folytatom a megkezdett serecskét.
Sipi -
Sipi
addikt
Úgy vélem, régi motorosok, főleg, ha sokat tettek valamilyen módon a PH!-ért, megérdemlik, hogy néha szemet hunyjanak egy-egy kisiklásuk felet, vagy a jelenlegi tűréshatárt némileg meghaladó módon vannak itt. Valld be, azért jólesik Neked is, Nekem is, hogy egy ''botlásod'' után, korábbi ''jótetteid'' miatt nem bant kapsz...
Túl sokan jegyzik meg, mert túl sokan vagyunk, és egyre több önjelölt mini-Terminator, Becsületosztó, Ego-line van köztük. Szerintem nem a régi jó arcokkal kellene baszakodni, hanem a többi új és nagy arcot megkérni, tartsa otthon a nagymellényt, porolja le az óvodáskorban szekrénybe tett jólneveltséget, udvariasságot. Aki meg elhagyta, menjen, keresgéljen.
Kezdek durvulni... Mi lesz itt estére?
Tildy, Neked is: NEM ellened. Inkább érted.
Sipi -
Sipi
addikt
Tudom, hülyén hangzik, de vannak itt olyanok, akik szinte a magalakulástól kezdve itt vannak. Személyes ''varázsukkal'' segítettek kialakítani a PH!-fórum arculatát. Az akkori időkben még tűhető volt a modoruk, jelenlétük. Furcsa lenne azt mondani, hogy két évig jó voltál, most változz vagy tűnj el.
Ezt lehet nem szeretni. Magánügy - így is, úgy is el kell fogadni. Vagy unreg.
Ez nem jelenti azt, hogy másoknak joguk van ilyennek lenni. Tetszik, nem tetszik, ez személyes kiváltság. Minden mamának van kedvence, s mivel ez a hely az átlagnál jóval erősebb szubjektivitással bír, elmaradhatatlan tényező az ilyen ''kövületek'' megléte, eltűrése.
(Ez egyébként nem jelenti azt, hogy magánban ne kaphatnának figyelmeztetést. Kb. mint egy tanári kar. A hibázó tanárt is megróják, de nem a gyerekek előtt.)
Sipi -
Sipi
addikt
Szeretem a szubjektumot. Azt sem tartom bajnak, ha egy kvázi virtuális térben úgymond túlsúlyba jut. Megadja a savat-borsot.
Alapvető probléma (hangsúlyozom: egyeseknek!) a moderátori munka milyensége, de mostanság már lassan a léte is. Emlékezz! Lapozz vissza 1 évvel ezelőtti hozzászólásokat. Emberek írtak embereknek, s emberek moderáltak. Ebből vita néha támadt, kulturáltan, gyorsan lefolyt. Mindig volt végső érv, melyet elfogadtak az érintettek.
Most kvázi anyázás megy, a user-ego kibírhatatlan korlátozása. Mi az? Megnőtt a környezet ego-szintje?!? Ma már mindenki, aki fórumra ír, miniatűr istenség? Üstökös, akinek nem lehet elhomályosítani a csóvályát?
Amint úgy érzik, csorbul a mindenre kiterjedő önmaguk (határ az Univerzum széle), jön a fékezett habzás. De csak a virtuális fékezi, egyesek ebből is megpróbálnak kitörni.
Miért nem lehet csendben elfogadni a moderáció tényét, milyenségét? Miért van, hogy egyeseket még sosem kellett moderálni? Miért érzik egyre többen, hogy önmaguk csorbulnak, ha egy leírt szövegükben javítás történik?
Nem ellened, veled...
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ne emelkedj felül. Fölösleges egymáshoz hasonlítanotok - ennyi erővel botokis moderálhatnának, tök egyforma szavakkal.
Nem baj az, ha van egyéniség a fórumon. Ha ez fáj egyeseknek, hadd fájjon. Akkor legyél a személyes modom, én bírom a cinizmust és iróniát.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Vettem észre... Én pedig egy kétségbeesett (az érintett interpretálásában: fáradt) televálaszt.

Szeeeegéééény... Holnap (ja, már ma) reggel pedig mindenki azt fogja kukkolni, ugyan milyen randaságot mondott Batman, amit ***-gal kellett honorálni?
(P.S.: én ártatlan vagyok!
)
Sipi -
Sipi
addikt
Hm, most már az Off topik vedlett át a korábbi randirovatba? OK, akkor ilyen késői estére kit hagytatok nekem? Kinek popóját lehet csapdosni?
Sipi -
Sipi
addikt
Legalább az legyen...

Egyébként sehol nem mondtam, hogy én megtenném. Nem is céloztam rá. Csak egy gondolatkísérlet történt.
Ha bevállalnám, nem a kalappal kellene le, hanem a pénzzel az előzetesbe be.
Amúgy ha sikerülne bevállalnom a barátnőmmel, akkor én emelném meg a kalapom.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Természetesen finomítani kell, mint azt a városházán megteszi komondhatatlan nevű atyánk és lelki támaszunk.
Kizárólag jó nők jó férfiakkal. Szépmellű, csinos arcú hölgyek magas, erős, kisportolt hímekkel. Csak finoman, semmi gusztustalankodás. Csak gondosan előre válogatott emberekkel.
Külön felirat a jármű oldalán (BKV XXX), így a menősebb gyomrúak kimaradhatnak. Kis felár, melyből plusz bevétel. Jön, jön, mindig jön az országúton.
Na, egy sűrített vigyor:
Sipi
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)