Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
telyázok én is ... én csak egy egyzserű Black Label Earl Grey, cukorral, tejjel ...
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Megadtam magam ...
![[kép] [kép]](http://www.atpm.com/network/images/icon_flag.png)
-
rii
nagyúr
LÁZADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS-t
LÁZADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS-t
szerkesztették a POSTomat ...
zsebes moderátorok szélsebesen leszereltek ....
VladmirR: mindig az van amit Te akarsz ...
hoccsinálod? 
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Miért vetted ki? Volumen vagy??
4754? aham
Ha egyszer nem szeretné, akkor nem tesszük be. Mindnekinek lehet heppje, amit mindannyian tiszteletben tartunk. - peterkeT -
rii
nagyúr
hehe ... Bővebben: link
jópofa ... -
rii
nagyúr
Mivan?
Solaris 10 download?
A sun.com -on? Bővebben: link -
rii
nagyúr
Bővebben: link

ez már régóta az egyik kedvenc POST-om ...
-
rii
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
azzal én nem sokra megyek, ha rátehénkedsz, vázze ...

Xpod: aggyá nekem is csiki-csoki ...
amúgy melóhelyen vagyok, félig még mindig betegen, kis hőemelkedés befigyel, és én vagyok a hős, a bátor .....
ja, és szivat minket az ügyfél ...
jah, és 3 napja nem voltam éhes ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
''........van fekete, bőrkanapéd?.........''

szerk.: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Szivatnak, anyám! STOP!
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gondoltam, hogy ez lehet a háttérben, de ezt a többi 500-700 ONLINE kívülálló honnan tudhatná, aki épp látja zsiga aláírását? Nekem mind1.
-
rii
nagyúr
Én is most megyek ki csokiért ...

peterkeT: nagyon jó az avatarod. Tökre komoly feeling.
Teljesen más, az összhatás.
Ez nem vitás Ez a realitás.
szerk.: (C)Trogaz
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
Szerintem 180-nál oly mindegy mit fejel le az ember .... a műszerfalat, vagy a 200km/p-val feléje robbanó légzsákot, ami nyaktörést is okozhat.
és igen, és is remélem soha nem tudom meg, milyen az autóban egy fehér tejföl lufit beharapni ....
De nem értek hozzá abszolút...
-
rii
nagyúr
A vérvétellel semmi bajom. Nem úgy az előtte levő adminisztrációval.
Érdeklődéssel szoktam figyelni, hogyan bombázzák a vénámat.
Akkor érzem magam érdekesen, amikor látom, hogy hogy jön ki az anyag.
Résezmről szívesen lennék önkéntes véradó, ha lehetne menni este 8 után .....
szerk.: Kalandror: van ahol kötelező jelleggel le kell feküdni utána minimum 10-15 percre ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Nincs bryce-ról topic? A sima kereső nem talál semmit.
.... VladimirR keresőjét meg én nem találom
szerk: hely.hib.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
A lelkemet kitettem, hogy a tegnapi linkedet megköszönjem a #4007-ben, és csak arra vártam, hogy felbukkanj, erre észre sem veszed ....
pedig annak köszönhetem, hogy a mai napot végig kibírtam ....
.... és hogy idézzek Tőled: ''Te cafat .....''
-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Már vártalak
(WÁÁÁÁÁÁÁOOOOOOOWWWWWW)
Had' köszönjem meg a tegnapi linket, és egyben jelentem is, hogy azonnal elmentem a patikáriushoz, és vettem szteptilszt, és neocitrrált, és algopriint, és rubofent. ....
ui.: ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre Kata nélkül
ui2.: 3000 Lokal Kreditet ott is hagytam (C) Twollah -
rii
nagyúr
A Post Script-ről tudtam én is, hiszen így adtuk régen nyomdába az adatokat, PS-ben.
Azt hittem, POST végére írva mást takar ...
De persze: Köszönöm
pl:
PS: :] (C) Vlad
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
az mit takar, ha valaki azt írja a hozzászólás után, hogy PS?
-
rii
nagyúr
belinkltem ide is a kéárdésed....
Bővebben: link
Necrolyte: köszi, forró kakaó rulez...
-
rii
nagyúr
Alig vagyok fent egy pár órája, de már a 3. adag teámat iszom 0,5 literes léptékekben.
-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Jaj, bocs.... Te egy Angyal vagy ...
Megnézem, és igérem, most azonnal megyek is oda ... 
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
deállok dásodibnak ... bö ...
szerk.: kymco : az előbbi kérdésedr eválaszolva, sterptils-t, valami gyulladás csökkentőt, meg lázcsökkentőt szerettem volna venni ...
volt olyan patika, hogy vas. zárva, alatta magy betűkel: a legközelebbi ügyeletes patika ... IGEN, szép nagy fehér rész üresen tátongott...
részemről is jóétvágyat mindenkinek, és vettem még 10-kor 2 gyrost, de nem vagyok abszúl éhes ...helyette egy konyakos meggy ... hmmm .... kényezetetem a beteget ... Ja hogy az én vagyok ....???
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
tud valaki vasvárnap is niytvatartó patikát?
jól lenne, ha eleget tudna tenni a következő feltételeknek.
-XIII. ker
- jászai mari tér, szent istván út, népfüdő utca környékén.
- 63 szám alatt - hehe.... -
rii
nagyúr
hotmail.com helyett http://www.homtail.com-ot írtam .....
kicsit meglepődtem, hogy megváltozott a ms levelelező felülete az elmúlt 1 év alatt, míg nem láttam .... -
rii
nagyúr
tegnap este lefürödtem, és sétáltam egy kellemeset hajnal 1 és 2 között a dunaparton ... most rankón kapar a torokom, és tele van anyaggalaz orrom ...
-
rii
nagyúr
Lassan lehet gondolkozni, ki akarja nyitni a jubileumi OT25-öt, mert mindjárt jön WN31RD, és jól övé lesz a first POST.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
Na, ti hozzáértők! Vadászt lehet még valahol kapni?

-
rii
nagyúr
15 éve láttam hallottam egy számot.
Azóta nem megy ki a fejemből.
Némi rekonstruálást igényel, mert amikor kibányásztam agyam zeges zugaiból, részleteiben, de megsérült.
az örület fogságábában
egy buja pesti éjszakában
megfogtam egy pincérnő fenekét
ez szerelem, és nem szeretem
én úgy járok haza mint a kisértetek
tubi or nát to bi
det iz dö kvescsön
engedednó szediz feksön
ki az a evribádi és hol a camon,
én maradok hús a csontjaimon
elmondom az imát és
bekapom, a vitaminakoat
az igazi élet nagy kalandja a sok jóbol jó sokat
ez az éjszaka sosem ér véget
gyönyörű vagy és én szeretlek téged
nem tudom mi kényszerít erre
de az enyém leszel most néhány perce
üvöltök a telefonba a telefonba a telefonba
és azt üvöltöm, hogy gyere gyorsan gyere gyorsan
Ű+É ...mábó, egyformák vagyunk nagyjából
a helyzetnek nincs semmi oka, hogy megváltozzék magától
pokol, éjfél után, ha valaki akkor Te igazén
az a lány vagy aki kell nekem
a kezedbe teszem az életem
küldj egy jelet fentről
tüdüdüdü felfelé -
rii
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nekem a kutyáim fajtiszta korcsok voltak... az csipáztam a legjobban, mikor a nyüves tyúkok ki lettek engedve, akkor Bogár mindig közéjük rohant jó messziről, irdatlan nagy sebességgel, és volt nagy sivalkodás ....
A morzsa az meg is szorongatta 1-2 -nek a nyakát ...
pfuj ... hülye tyúkok... direktbe a járdára szartak. Nem a fűre. Járdára.
Én meg küldtem rájuk a Bogárt ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
deeee, deeee ....
mit lehet kérni?![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/hotjump.gif)
-
rii
nagyúr
Hol lehet Silicon Graphisc Indy-t venni? Bővebben: link
RaTDrAgoN kolléga eléretősőégét meg tudná valaki mondani? -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''......szarfoslinux.....'' Bővebben: link
-
rii
nagyúr
komoly mennyiséget kellene visszamennünk az időben, hogy meglássuk, kitől jött ez a csitt?
-
rii
nagyúr
még van egy pár kolleganőm, akir nem mutattam be, és nem szeretnék tiszteletlen lenni ....
-
rii
nagyúr
valami tipp???

halkan súgd meg ....
én veszek egy range rover defender 90-et, kimegyek a moicsárhoz, összeszedem a kákákat, meg a kákákokat, aztán bevisszül őket a nagyfaluba, és jól eladjuk, oszt jól meggazdagszunk, és elmondhatjuk, hogy csomót kerestünk a kákán .....
Rez_Grof ne, mert I_am azonnal zárná .....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Én már éreztem egy-két figyelmeztetés lehetősgégét, de még olyan figyelmeztetést sem kaptam, hogy figyelmeztetve leszek legközelebb. Volt amikor a tolerancia felém nagy volt, pl a a tesóm gépéről kellett leszedni egy SPY-t warezolás miatt, és új topicot nyitottam neki. Ott aztán osztottam az észt mindenkinek, de a MODok elnézték nekem. Az egy necces helyzet volt.
Úgyhogy én nem hőbörgök, hogyha valakit jobban a keblükre ölelnek, esetleg annak hasznos volta miatt. szerk.: persze nem magamra gondoltam .....
Twollah volt a másik nagy kedvenc, aki alatt folyton rezgett a léc, és él és virul. Pedig hányszor hangzott el felé a felhívás: ''....Gondolkozhatsz a következő NICK-eden.....''
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
A MOD-ok itt központi megbeszélés alapján moderálnak. Ezt eddig is tudtuk, rendjén is van. Én 2 napig sipákoltam a jogos moderálás topickban, válasz még az értelmesnek hitt kérdésemre sem jött. Részemről ennyi. Csomót kerestem még a kákán is. vatafak káka?
Még csak jelzés sem, hogy láttamozták. Azóta számomra a MODERÁTOR, és Parci is nem több mint egy átlag USER. Belekeveredtem akaratomon kívül, de önhibámból egy vitába, és úgy éreztem támadtak annyian abban a fórumban a nevemet emlegetve, hogy legalább egy MOD a védelmező szárnyai alá vehett volna egyetlen egy mondat erejéig. Nem történt meg.''Csak'' VladmirR volt, aki látva vergődésemet, igyekezett előnyösebb pozicóban feltüntetni engem 2x is. A MODoktól jövő érintőleges védelemről sem láttam, hogy felém is irányult volna. Igyekszem ezek után semleges maradni. Tudom, hogy számukra ez volt az egyetlen járható út, de nekem meg fájó volt. Utána is csak Loretto volt olyan korrekt, hogy kérdésemre a Ring topicban kifejtette a véleményét.
Nem bratyizást kérek, hanem igazságot.
Lehet senkit nem érdekelt ez a monológ, már megszoktam, és amúgy is csak kikivánkozott belőlem, látva a paprikás hangulatot, dobok én is egy fát a tűzre. No ez nem volt igaz. Csak kiirtam magamból bánatom.
Továbbiakban nem is érdekel! Az a baj, túl érzékeny vagyok. -
rii
nagyúr
Továbbiakban kolleganőm veszi át az irányítást.
Jó kisfiúk/lányok legyetek....
134K ennyit midnenkinek megér.![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051003/freeBSD-girl.jpg)
szerk.: Márk: Check this out!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
már azt is várni naivság, hogy egy újrafordítástól futni fog.
Erre jelen pillanatban, tudomásom szerint csak az ANSI C képes.
hazamentem
vlad: a Te aláírásod oly mértékben volt sértő, hogy Te sem érdemelted ki a mézes-mázos-szépen megkérős stílusomat ... és még megköszönnöd sem kellett....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
helyesbítsünk .... szépen megkértelek .....
és miaz hogy ''ez sem jó?''' csak 1x kértelek.
A mostanival semmi kifogásom nincs. Kellőképen fanatikus, hogy senki ne vegye komolyan.
tildy: szerinted hol a helye? És amúgy is mennem kell .....
tildy2: ha felteszem a Linux-ot, akkor nyitok olyan topicok, megígérem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
[2.] ''......2: mutass nekem ketot azaz ketto olyan programot, ami atiras, ujraforditas, portolas, nelkul elindul mindket os alatt (windoze, es linux)
koszonom, ennyit az inkompatibilitasrol.......''
Itt csak a COMPILLER-ek inkompatibilitásáról van szó.
Amőgy ilyet soha nem fogsz taláni, ezt várni naivság.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Adok én is ilyet: Bővebben: link
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
[1.]Érvek? Hol? Mindegy. Egy érvet nem tudsz mutatni a kitőréseidre, a Linux ellenes magatartásodra magyarázatkén adni.
[2.]Pedig jobban járnál Te is, mint ahogy a verseny kiéleződésén mindig a felhasználók járnak jobban. És abszolút nem lenne megosztva a IT világ, és nem lenne inkompatibilitás, mert ha a programok kompatibilisek, akkor édes mindegy, hogy milyen OS-t használsz.
Nálunk a cégen belül PC-Mac-es vígan csereberél, pedig itt MÉG a hardware is inkomptiblis.
Valami új kifogást légyszíves .... -
rii
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
BSD alapú
''......Április 29.-én kerül a boltokba a Mac OS X következő, 10.4 -es verziója, a Tiger. A Mach 3 / FreeBSD 5.x alapokra épülő U*ix rendszer főbb újdonságai a 64 bites támogatás, a GCC4.0, a tovább finomított hardveres GUI támogatás (Core Images), az intelligens kereső (Spotlight) és további 200 kisebb-nagyobb fejlesztés...........''
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
ezek még elvnek is 0-k, nem hogy meggyőződsből származó elvnek....
[1.] 0
[2.] nekem meg elegem van a Mariln Manson-os pólókből, de emmiatt nem fogok Madonnásat felvenni rikító rózsaszín alapon ...
[3.] Akik Linux ellenesek, azok mit tudnak mondani, egy áthúzott pinvinen kívül?
[4.] pont azt provokálja vele, amit nem kellene
És amúgyis, hülye Linux ellenesek: Jót tenne windows mellé még egy versenyző, erre Te meg fikázod. Eszed, mint amennyi látszik. Mit gondolsz, kinek lenne jobb, ha a Linux beérné a windowst? Neked, de ezt már nem éred fel ésszel.
Hát akkor hajrá. -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Érdekelne az ideológiai alapja, hogy valaki ilyen pólót hordjon .....
Tényleg!!! Mond neked az valamit, hogy meggyőződésből származó elv?
Mert Te elvből kerülök a Linux-t, de szerintem Magad sem tudod miért. Szóval nem vagy meggyőződve arról, hogy ez az elve helyes.
És köszönöm!, hogy megváltozattad az aláírásodat. Így már egyértelmű, hogy nem a Linuxban van a hiba, hanem a fanatikus user-ekben.
#2314ui.: Windows kolleginát ebből az aláírásből én is felismertem....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
ha harc, hát legyen harc .......
szerk: kissebbre vettem ....![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051003/linux-girl.jpg)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hoccsinálod? 
azt hiszem korrekt számot mondtam azzal a 15 évvel. Nem mai gyerekek, és csak unokatesóméknál hallottam 1x-2x.