Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mutatok egy képet. Bal szélső csajszi, hugom mellett, szerinted hány éves?
Bővebben: link
Kidus: gondolom amit egy 16 évestől, vagy egy 17estől
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
kötekedünk kötekedünk?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos van olyan is, aki 13 évesen mind testileg mind agyilag fejlettebb a koránál
PErsze , az meg nem fog 13 évesen ágyba bújni...
Bár ki tudja már ebben a mai világban.
''mennyi idős vagy?'' Erről eszembe jutott egy régi történet.. Mikoris megállítgatták a szentgyörgyi disco bejáratánál a túl fiatalnak kinéző embereket... Persze volt, úgy hogy mi is többet mondtunk (14 helyett 17et), ránk néztek, és beengedtek

''Ha meg hazudik, onnantól az ő bulija, vagy nem?'' Sajnos nem.a csja nem lesz felelős, még ekkor sem
ÉS nem tudom, hogy egy 13 és egy 15 éves közt , főleg egy fejlett lány esetében, beszélgetés után különbséget tudnál-e tenni. Én őszintén megmondom: nem biztos
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Mi köze van ennek a való életben való találkozáshoz?
Márk nem jó példa, találkozol vele, és tudod, mennyi idős. És még csak nem is nő
Találkozik egy akárki egy fiatal lánnyal, megállapít egy kort, aztán beszél vele, és vagy kiderül, hogy sokkal fiatalabb, vagy pl rá is lehet kérdezni, sok energiába nem kerül, max egy ki ész kell hozzá: mennyi idős vagy?
Ha meg hazudik, onnantól az ő bulija, vagy nem? -
jeges
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
már az új, közös kéróból megyen a net?

jóreggelt minden offolónak!
habár ez a mai téma... kora reggel (no jó, egyesek késő este) a ph! közönsége a pedofíliáról társalog... nem gondoltam vóna, h ezt is megérjük
tiv61: azér' én úgy emléxem, nem kérte annak idején az ember minden ''kör'' előtt a másik személyijét...
kidus: ha hazudik, akkor sem az ő bulija, őt nem csukják be.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
ne haragudj tildy, de ilyen alapon azt is mondhatom, hogy megfhuztamn a ravaszt de nem gondoltam, hogy elsul, hat meghalt, na so
smink ide vagy oda, azert lehet tudni mi a szitu, bar mondjak, az esz bizonyos esetekben megall
hat ne alljon meg 14 alatt OK?
ha meg igen, akkor racs, meg ha ribinek is nevezik a partnert -
tildy
nagyúr
Hááát..Hááát.
Ha én pl. killerman (Márk) szövegéből indulok ki, akkor elsőre kb 20-22nek saccoltam a megnyilvánulásai miatt. És itt a ph-n tudnék még pár embert mutatni , akiről nem mondanám meg elsőre, hogy 18 alatti. Persze ellenpélda is akad, sőt lehet az az általános. Mindenesetre van amikor meg lehet mondani saccperkb. de van amikor nem. -
tiv61us
őstag
OK erdey osszeszedem magam
/az igazsag az hogy megettem egy akkora steaket, hogy lelogott az asztalrol, meg ittam nehany sort, ilyenkor az amugy sem kaprazatos agymukodesem laassul, de akkor a velemenyem/
A torveny bunteti, ha 14 alatti kislanyt magadeva teszel/ gondolom enyhitenek, ha te is affele koru vagy, esetleg nem lattad annyinak, de egy hatart meg kell huzni. lehet 13 is, vagy szerinted 6?
hat nalunk 14, akar sminkel akar nem
bizonyos etnikumnal ez nem annyira fontos es kovetheto, de a torveny torveny
ha 12 lenne akkor meginkabb moindhatnam, hogy siman latszott 13-nak
es mehetunk lefele
amugy is 50 evesen valassz egy jo 30-ast vazze
-
tildy
nagyúr
Kidus : én értek félre valamit avagy te?
Én erre reagáltam : ''ez Tiszakecske, Arkusdulo, itt mindenki tudja meg azt is, mikor jart az inszeminator Ilus neni disznojanal''
Egyrészt nem biztos , hogy mindenki tudja, másrésztel tudok olyat képzelni, hogy akár huzamosabb együttlét után sem tudja a csaj pontos korát
Volt már ilyenre is példa a való életben
A példám csak erre a fenti mondatra (értsd midnenki ismer mindenkit!) vonatkozott. -
Vérboci
addikt
Jó, akkor a példa kedvéért legyen 14 éves az a 18-nak kinéző lány akit 50 évesen bevezetek a jóba. Érdekes határ ez, hogy ha 14 éves akkor pedofilság, ha 18 akkor nem. Pedig én ugye 50 éves vagyok (tegyük fel) és egyik esetben 36, a másikban pedig 32 év a korkülönbség.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Én nem akarok kötözködni, de nem gondolod, hogy vicces lenne, ha 3500-4000 embert ismernél egy faluból? A felét is vicces lenne. Ismerősöd sincs annyi szvsz, na mindegy

De itt most nem is erről van szó, jelen esetben azért sztem bőven lehetett volna tudni, merre hány méter. -
Vérboci
addikt
Ennél egyszerűbben nem megy... talán ha angolul próbálkoznék

Szóval mondjuk én 50 éves vagyok. De olyan sármos fajta. Kiszúrok a helyi plázában egy csajszit, aki jó 18-19 évesnek tűnik, fejlett idomokkal, ámde mindösszesen csak 15 éves. 3 évet simán csalhat a ruházat, a fejlett test, vagy a smink. Tehát teszem a szépet, eglátja a fasza kocsimat és eljön egy körre. A Fenyves autósmozinál félreállunk és kilövök egy kis magot. Pedofil vagyok?
Hiszen 50 éves létemre 15 éves csajszival kufircoltam...
Mert ugye ha valóban 18 éves lenne, akkor már nem beszélhetünk pedofilságról. Rengeteg példa van kishazánkban is a fiatal kontra vénember kapcsolatokra.
Igaz kedves Faludy Gyuri bácsi
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Én meg azt mondom, hogy azért jó lenne egy kicsit ismerni azt, akivel ágyba bújunk....Nem csak a BTK miatt...

-
tildy
nagyúr
És ha a srác esetleg a szomszéd faluból való?
Erre nem is gondoltál?
Egyébként volt már erre is arra is példa. Én nem emiatt mentem bulizni, de el tudom képzelni, hogy van olyan aki igen.
Én sem ismerek midnenkit a falumban, pedig nem is nagy falu, csak 3500-4000en lakják. -
tiv61us
őstag
ez Tiszakecske, Arkusdulo, itt mindenki tudja meg azt is, mikor jart az inszeminator Ilus neni disznojanal
arrol nem beszelve, hogy egy evvel korabban mar eliteltek az elso pasit mert kicsit elsiette a dolgot
ez a masodik is
es ez sem egy sminkelos tipus
es mi van? dizsibe dugni jarnak? vagy me' kell a szemelyi?
amugy itt - meg ha ottel is nezel ki tobbnek 21-nel-, akkor se engednenek be ''dizsibe''
megha nem is azzal a szandekkal mennel
-
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Persze hogy nem mondanám meg.
Kimegyek az utcára, hálóval összefogdosok 10-20 jó bulát, akivel érdemes lenne, ost a 3/4-ről kiderülne hogy 14-16 éves.
Bár nem hallatszott ki a hozzászólásomból, nem is a férfiakat itélem el ilyen esetben. Azaz nem mindig.
Illetőleg hiába néz ki valaki 20 évesnek, ha amikor megszólal, akkor kiesik a csörgő a száján. Ebből azért kapcsolni kéne. De egy bizonyos alkohol szint felett...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát igen... mostanában mintha felgyorsult volna az idő, vagy a fejlődési sebesség egyeseknek...
Más: van egy oldal, azon egy szavazás: mennyire tetszik az oldal?
Az utolsó pont: ''fostalicska, utálom'': 1% Akkor minek megy oda az ilyen? Ha nem tetszik, el lehet lépni...
Azért az ''atomistenkirálycsászár'' és a ''nagyon jó'' vezet.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Azon sem csodálkoznék, ha a pasik nem is tudtak volna róla, hogy 14 év alatti. Én is többnek néztem ki akkoriban a koromnál (14 évesen koromban legalább 16nak), pedig nem is sminkeltem magam, nem úgy mint a mai lányok... Szal.. Lassan már ha dizsibe megy az ember, kérheti a személyi igazolványt a csajoktól.....
-
Vérboci
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Két 16 évesen még annyira meg sem botránkoznék.
De ez...Bővebben: link -
Sianis
addikt
Reggelt! Nyomás takarítani!

-
kymco
veterán
Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

-
Grafiqs
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt hiszem radikális csökkentést kell tartanom az OT látogatói között.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grafiqs
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm az elismerést. 
A kép címe: Vladi és a majonéz tipikus esete...
-
VladimirR
nagyúr
volt ott ettol erdekesebb moka is pocok....ezen a kepen pl egyik kedvenc moderatorunk lathato => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
ladybug
őstag
Jó éjt mindenkinek. Msn besz@rt.

Aludjatok jól. -
VladimirR
nagyúr
lepozd fel az elozo OT-ot, keress ra benne a ''grat'' szora, es ahol 60 talalatot ad egymas utani sorszammal, ott lett mod
kidus, tiv: na hess gyerekek, ennek nem itt van a heje
jah, tiv: egy cybersex otlet: beledugod a kismeghajtoba, es majd jol megb*sz az aram![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
esetleg dughatod meg a procihutobe, ott meg bekapja a ventilator...
jah, kidusrol, meg ha mar szoba kerult, itt egy igazan elonyos kep => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
és az én seggemmel mi lesz?
az is szőrös, ha ez előny? ha hátrány akkor nem az

tud valaki olcsón marihuánát szerezni? -
Sihto_
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Na szóval, mióta? Vagy ez olyan kérdésnek számít, amit nem illik feltenni, persze közben minden modi titkon, percre pontosan tudja, hogy mióta áll a rendcsinálás gyakorlati megvalósításának Lovagjai között, csak ezt nem szabad megmondani. Vagy tévedek s figyelmed 1szerűen átsiklott az 1szerű kérdésem felett?
-
Sipi
addikt
Hm, most már az Off topik vedlett át a korábbi randirovatba? OK, akkor ilyen késői estére kit hagytatok nekem? Kinek popóját lehet csapdosni?
Sipi -
parandroid
félisten
Gyerekek, zár mára a véróvoda, ez offtopik, nem chat-topik...
Aki enyelegni akar, menjen MSN-re!
p -
tiv83us
veterán
Kidi, majd gondolatba csapkodom a segged hatulrol meg rangatom a hajad, te meg csapkodd a billentyuzetet mintha ordibalnal

-
Sihto_
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyakorlatilag ott született, nem? Legalábbis úgy rémlik nekem, persze lehet, hogy már megint keverem a virtuális szerelők neveit.
-
Sihto_
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ön mióta áll a sötétoldalon? Ugyanis időközben lemaradtam és csak, mint kész tényt konstatáltam a legyszebb nők topickban.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
hagyjál már itt legalább minket csetelni

(mé kell neked modinak lenni??????
)
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hehe. Kida kezdj el hízni mert amint megkaparint ez a dagadt ki....ű, le fog amortizálni

)

Köszönöm az elismerést.
![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/Cybersex.jpg)