Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért van mindenki hanyattesve ha meghallja hogy iPod? Mi abban az ami ennyire nagyonjó?

-
rii
nagyúr
Bejelentette az egyik munkatársam, hogy hétfőn van utóljára. Amennyit segíett, ez inkább megváltás.
-
pussy_cat
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Örömmel olvasom soraidat, ezek az élmények mindig egy életre szólnak

Bár nekem a főzéssel kezdetben gondjaim voltak, otthon mindig nagy adagokat főztünk, kettőnknek meg csak valami maréknyit, így valami mindig vagy nagyon sós volt, vagy ízetlen, de volt hogy jól jött a vj és a kenyér...
Bár ennek a kapcsolatna vége szakadt 6 év után, de még mindig jó érzések töltenek el ha eszembe jut...
-
-
ladybug
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ezek az időszakok olyan szépek.
Matracon alvás a szinte üres szobában. Kb 2 tányér és 1 pohár felhasználása minden étkezés során..
A dobozok idővel eltűnnek, de az emlékek, hogy együtt alakítatok ki magatoknak lakóteret, az megmarad.
Sok izgalmas percet és sok boldogságto nektek. -
(Kolombusz)
veterán
Erdeya!
Hazaértél már?
-
VladimirR
nagyúr
nekem nem a 2-4 idosza a nehez, hanem ez a mostani, mivel eddig is eleg kialvatlan es kimerult voltam (ezert is vagyok kisse ingerultebb, mint kene), es most meg az a tervem sem jott ossze, hogy majd a vonaton alszok, mert kiskunborzaszton, alig 40 perc alvas utan felszallt egy kozepiskolas csoport a vonatra, es egesz 60-ig hangoskodtak (lehettek ugy 3-osok, es mar szolnokra erve seggreszeg volt az egesz banda)
szoval aludtam vagy ket orat, es ez nem igazan az a mennyiseg, amihez hozza van szokva kicsiny fejlodo szervezetem
jah, es check my sign![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ngabor2: 1/n * sin x = ???
[Szerkesztve] -
-
kymco
veterán
Még egy óra és megyek haza

[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
régebben én is csináltam ilyeneket. Dunaújvárosból mentem haza Füzesabonyba, és így a hajnal 4:20-as busszal indultam, budapestei átszálással, reggel 8-ra érkeztem meg. Jah, és hát akkor én sme feküdtem már le. Hajnal 2-ig simán bírtam is, de 2-4-ig szörnyű volt.
Az egészben az volt a legrosszabb, hogy felborult alhatnékom, és folyton álmos voltam ....
Te, Teeeeeeeee, Teeeeeeeeee tux-killer ........ -
VladimirR
nagyúr
igen, ott a bib, mivel a=b, igy mind a 16a-16b, mind pedig a 17a-17b 0, vagyis 0=0, sy\zolav tovabbiakban ertelmetlen a megoldas (az emlitett nullaval osztasrol nem is beszelve)
ngabor2: nem fekudtem le, ugyanis 5:20-kor indult a vonat, es nekem ehhez 4-kor kelltt volna kelni, es azon tul, hogy morcos vagyok ebredeskor (mint azt tudhatod
), eleg nehezen is kelek fel (persze ezalol kivetel, ha egy-ket gonoszkodo egyen felebreszt mindenfele majonezekkel, meg baltakkal) -
Vérboci
addikt
Én is csak a plakátokat láttam. Jellemző egyébként, hogy nem kapni. Csak vevőcsalogatás.
A linkelt logenednél eszméltem rá, hogy ezt még én is megengedhetném magamnak. Havi 30 ezret simán kifizetek. Jelenlegi állapotom szerint persze.
Igaz, hogy amellett már mást (pl. lakástörlesztést) nem vállalnék be, de meglepődtem, milyen könnyű kvázi új kocsihoz jutni.
Csak jogsi kéne már
-
ngabor2
nagyúr
hadd lőjjem le azoknak a poént, akik még nem értették meg.
a 2-jegyű szám: ab. Értéke 10a+b. Számjegyeinek összege: a+b.
10a+b-(a+b)=9a. Tehát mindig 9 többszöröse az eredámy. Innentől jön I_Am megjegyzése. Én se figyeltem, hogy változik a tábálázat.
Hasonló játék a 16=17 egyenletrendszer.
a=b
16a=16b
17a=17b (a 2 egyenletet összeadjuk)
16a+17a=16b+17b ( -16b, -17b, ill. a=b)
16a-16b=17a-17b (kiemelés)
16(a-b)=17(a-b) (/(a-b))
16=17
-
Sianis
addikt
Godsmack - Vampires - hallgatása erősen ajánlott
-
Sianis
addikt
Köszi Loretto mester a felhomályosítást!
-
Loretto
veterán
Bővebben: link Most találkoztam vele először, mint ahogy hallom párszor volt linkelve

-
Szalma
őstag
-
tildy
nagyúr
Kipróbáljuk, ha nagyon tetszik, akkor eladjuk a szamarat és akkor. Ahogy látom az autós mp3 lejátszó színét is jól hozzáválasztottam

Bővebben: link
Lehet nem is lesz belőle ám semmi
Mindenesetre tetszenek a nagy hodály típusú kocsik
Egyébként leesett az állam, mikor megláttam az 510es csomagtartót. Kicsit kisebbnek gondoltam
De nagyon kemény
erdey_a: : hm hm, polónak utána jártunk. plakát kinn van, volt belőle 2 milla alatt 17 darab, de ha bemész a szalonba akkor azt mondják, hogy már nincs, elfogyott, vegyél jobbn felszereltet blablabla. Tudod ilyen tesco gazdaságos akció szöveg. Egyéként ilyen miatt nem lehetne őket megszorongatni? (vásárló megtévesztése...)
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
jaj nekem, péntek van. már kezdtem azt hinni hogy soha nem lesz vége ennek a hétnek... de úgy tűnik csak nem marad hétköznap örökké... annyit melóztam a héten hogy már lóg a belem, tegnap is 8kor értem haza este vidékről, kedden is...
ha ma nem csúsztatok legalább 2 órát, akkor egyet se. már csak azért is mert levelezős vagyok a fősulin és keresztféléves órám ma 3kor kezdődik, s 4ig dolgozom... ehh.
de ma, maaaaa, maaaaaaa esteeee olyat pókerezek 10 sör mellett hogy annak híre megy ország világ előtt!
texas holden rúlz -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát ez akkora
én 3szor is beleférnék kb
AZért köszönöm, feldarabolni nem kell
Egyébként novemberben jönnek a prémiumok is, párommal fejenként + 100 rugóra saccolunk. Hm
Nyamm
(A cafetériámat meg szerintem lakásizébizére (az a munkahelyi 5 évenként max 750E felvehető összeg ) típusú dologra kérem...) -
tildy
nagyúr
Páromnak is ma érkezik a fizuja

Holnap megyünk megnézni ezt
Remélem ki is próbálhatjuk. Bővebben: link
Tényleg felvehetnének a logan marketingesének
-
brownus
veterán
Jó reggelt!
Nekem ma munka helyett suli lesz, val. lerövidítem a napot és akkor szabad lesz a délutánom
Nektek is Kellemes napot!
erdey_a: nálunk is 9-10ke körül jön meg a fizu, és már hó elején gond van
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez az én bajom is...
Tulajdonképpen majdnem minden pénteken tervezem a 12 órási hazamenetelt.
Elenyésző számban sikerült az elmúlt egy évben.
De majd most... most megmutatom nekik
szerk.: Feltörtem mint Balfon a büdösvíz, már lelkes újonc vagyok
Pedig addikt lennék 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Péééénteeeek ezzzzaaaazzzz húúúúúúúúú!!!!!!
(Spongyabobos előadásmóddal)
Akkora pizzasütés lesz este, amire nem volt még precedens a háztömbben
Ráadásul ha minden jól megy, ma 12-kor lelépek. -
ngabor2
nagyúr
Bővebben: link
ha már időjárás. -
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nálunk most épp nem esik!

-
(Kolombusz)
veterán
HB tildy!
Jó reggelt mindenkinek!
Nálatok is szakad az eső? -
pussy_cat
tag
Lehet hétvégén nem naon leszek, így én is most köszöntenélek Tildy!
Egy tó közepén nyíllott ki egy rózsa,
Ezt küldöm Tenéked születésnapodra!
Viruljon előtted ez a kicsi virág,
Életed legyen Öröm és Boldogság!
Viruljon előtted az élet hajnala,
Ezt küldöm Tenéked születésnapodra!!! -
tildy
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Nana, még nincsen, mert még két nap hátra van. de azért köszönöm előre is a gratulációt
(az ajándékot már most megkaptam páromtól... hiába no, sosem tudjuk kivárni a nagy napot... )
főleg tivé volt nagyon megmosolyogtató
De fokukac hozzászólása is tetszik
Vasárnap mindenkit meghívok majd egy virtuális tortára. Eseleg aki jászalsószentgyörgyön jár aznap és ph-s, azt még egy valós tortára is
Ha midnen igaz , joghurttorta lesz
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Boldog szülinapot Tildy!

-
Sianis
addikt
Jó reggelt fütyőkék!

-
kymco
veterán
Jó reggelt kívánok én is mindenkinek!
-
ngabor2
nagyúr
Ismételten jó reggelt kívánok, a hónap utolsó munkanapján. Remélem hamar eltellik ez a nap, és végre ismét hétvége lesz. elegem van a melóból.

-
VladimirR
nagyúr
megyek haza bibii (a kereso a hetvegere at lesz iranyitva az srv-re, oket kell szidni, ha nem megy a cim => Bővebben: link)
-
Tudod, az a baj, hgoy már kijöttem. van is gyakorlatom, de csak egy év, és mindenhol többet kérnek.
----------------------------
újabb gyöngyszem :
''Elvárások : társalgási szintű angol- és orosznyelv tudás'' (hát, már ilyenből sincs olyan sok) de folytatják :
''az olasz nyelv ismerete előnyt jelent'' => hát, szerintem max. néhány ember van az országban, aki ennek megfelel... és akkor a munka egyéb feltételeiről még szó sem volt
-
tiv83us
veterán
Happy Birthday tildy!
![[kép] [kép]](http://www.wensleydale.co.uk/images/cheese.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.lockandkeypartyuk.co.uk/lock.jpg)

-
hogy az édes jó k...... *!?XXO/-+=/%+!
hogy az összes álláshirdetés úgy kezdődik, hogy Feltételek : (...) ''Hasonló területen eltöltött 3-5 év munkatapasztalat''
pedig senki sem születik úgy....
-
Hugo85
aktív tag
Vettem egy GEIL Value 2*512MB Dualchanel kittet és már egy hete nincs időm meg energiám meg kedvem kicserélni a RAMot a gépben...

Kérdezem én ilyenkor, ez már a vég?
-
Motion_Blur
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Jó éjt mindenkinek....
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Valahogy ki kell húznom az októbert. Meg a novembert. Meg a decembert. Meg a köv. éveket.
Remélem ki is próbálhatjuk.
Pedig addikt lennék 
![[kép] [kép]](http://dacialogan.traficdublu.ro/Imagini/dacialogan-fata.jpg)
Természetesen egy grundig mp3-as autórádiót