Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
-
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Fúúúú! És még csak meg sem kínálsz minket! Hogy Te milyen vagy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerk.:Xpod:szerintem szimplán elvonási tünetek jelentkeznek Nála... De kár, hogy már nincs meg a galambod, küldhetnék Neki sört! Így kénytelen leszek meginni egyedül az összeset

A reklámnak pedig igaza volt
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Vettem 1 kg ''küllemhibás'' mogyorós-mazsolás tejcsokit valami 600Ft-ért. Aztán itthon eszembejutott, hogy még van egy jó adag sportszeletem is
Nyami-nyami... nem tudok fogyókúrázni ennyi édesség között. -
Bubu79
addikt
Szörnyű

Én most ünneplek...
Ezt:Bővebben: link
Küldenék neked is sört, de sajnos az általad küldött csokis galamb bevégezte a sorsát tegnap este, így nincs postásom
Szerk.: nemtom hogy híjják az említett agysejt pusztítókat
viszont: A Tibi jó, a Tibi finom, a Tibi különleges... Tibi Tibiiii...
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Fáradt vagyok.... nincs kedvem fórumozni.. El is köszönök: Jó éjszakát!
ui:Holnap szabin leszek
-
-
bobsys
veterán
És megint jó dolog bent lenni éjszaka

Megkaptam a leveled köszi. Csak annyit szerettem volt kérdezni, hogy ezek a rendszergizdák mennyit kereshetnek? Mert nem nagyon vagyok képben a bérekkel kapcsolatban. Plussz lógok a jelenlegi munkáltatómnak cca. 1 milcsivel amit ki kellene fizetnem
-
ngabor2
nagyúr
Nekem is volt, és mivel nem vagyok az a végtelen pedantériában szenvedő egyén, csak a problémám volt vele. Most is szemüveges vagyok. Ha a szemüveget 2 napig nem törlöm meg, akkoris átlátok rajta. ha a lencsét 1x nem tisztítom meg rendesen, begyullad a szemem... nekem a szemüveg kis kényelmetlensége megéri a szemem világát, pontosabban azt, hogy nem könnyezik, ha valamit mégse sikerül 100%-osan megcsinálni.
-
tildy
nagyúr
Igen ő megint az.
De küldött neked levelet
ladybug: amit írsz arról Feldmár András szavai jutnak az eszembe. Pl. a születés és halál stációi.. Ha gondolod olvasd el.. Nem a szülésről szól, de vannak benne érdekes dolgok, úgy gondolom érdekes olvasmány lehet számodra.
Bővebben: link
Kicsit képet kapsz így a gondolatvilágomról
-
válasz
Loretto
üzenetére
Üdv
Sajnos nics de, nekem 3 éve csinálták szemüvegem, 0,5 és 1-es. Akkor volt 4500 ft darabja (asszem Zeiss lencse, Z betú van a felső szélébe bele dolgozva ), speckó bevonatos lencse ( UV szűrő, fényre sötétedő, és valami a olyan cucc ami véd a képernyő sugárzásától.).
Szvsz max 5000 Ft a kettő lencse ami neked kell.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Nincs valamelyikőtöknek optikus ismerőse? Sima üveglencse -2 ill. -2.5 menniy kerülhet? Semmi extra nem kell csak egy egyszerű lencse + ''csiszolás'' + berakás.
-
divot
veterán
Küldj egy jelet lentről felfelé.
Szerk: Csak most látom, hogy már mondták. No mindegy, itt a teljes szöveg.
Európa kiadó : Küldj egy jelet
Gyönyörű autók, gyönyörű nôk,
éjszakai dühöngôk,
egy halvány, utolsó emlék:
megfogtam egy pincérnô mellét
ez szerelem és nem szeretet,
úgy járok haza, mint a kisértetek
to be or not to be, that is the question,
I can get no satisfaction
ki az az everybody és hova come on?
én maradok hús a csontjaimon,
egy ôrület fogságában
a buja pesti éjszakában
elmondom az imát és bedobom a vitaminokat
az igazi élet nagy kaland
a sok jóból jó sokat!
Ez az éjszaka ez sosem ér véget,
gyönyör? vagy és én szeretlek téged!
Nem tudom, mi kényszerít erre,
az enyim leszel most néhány percre!
Üvöltök a telefonban a telefonban
és azt üvöltöm, hogy gyere gyorsan!
hogy gyere gyorsan! hogy gyere gyorsan!
Te úgy vagy Te, ahogy én vagyok én,
mi egyformák vagyunk nagyjából,
A helyzetnek nincs semmi oka,
hogy megváltozzon magától.
Pokol éjfél után,
ha valaki, akkor Te igazán
az a lány vagy, aki kell nekem,
kezedbe adom az életem!
Küldj egy jelet lentrôl!
Küldj egy jelet lentrôl!
Küldj egy jelet lentrôl
felfelé!
... egy jelet lentrôl...
felfelé!
Én nem tudom, hogy hol a határ,
és szeretem azt is, ha valami fáj!
Mért lennék jó, mért lennék kedves,
én vagyok az áldozat, én vagyok a tettes!
Itt vagyok és elmegyek,
és semmit se adok csak elveszek.
Egy darab jövô, egy darab jelen,
hagyd, hogy elveszítsem a fejem!
A Nap kihülôben, én Veled
élvezem az életet,
most ne menj el, most ne menj el,
maradj velem ma éjjel!
Te vagy a szerelmem
a Földön és az egekben!
Te vagy a szerelmem
a Földön és az egekben!
Te vagy a szerelmem
a Földön és az egekben!
Küldj egy jelet lentrôl!
Küldj egy jelet lentrôl!
Küldj egy jelet lentrôl
felfelé!
... egy jelet lentrôl...
felfelé!
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Valahol utánna lehet annak nézni, hogy elvileg milyen témáju topikok kerülhetnének a PH! Interkatív részlegbe? Mert nem mindig tiszta a kép, sok topik inkább a Fáradt gőz-be való onnan szerintem.
Most erről a topikról jutott ez éppen eszembe, hogy ez mitől PH interaktív miért nem Fáradt gőz?
Bővebben: link -
Bubu79
addikt
Hi evribodri! Köszöntök minden OFF-olót!
Túl vagyok az első munkanapomon az új munkahelyemen. Király volt!
Egésznap lótottam-futottam az új kollégákkal, legalább 30km van a lábamban, de jó volt!
Ismerkedtem a környezettel ( annyira nem új -még a kollégák sem- előtte 6 évet húztam le itt, de más cégnél, más munkakörben, és erősen más fizetésért
)
Évek óta ez volt az első olyan nap, amikor szívesen mentem munkába, és nem azon rágtam magam, hogy mikor lesz vége a napnak.
Tényleg lehet abban valami, hogy érdemes 5-6 évente váltani - mégha csak olyan kicsit is, mint én, mert az utóbbi időben nem ismertem magamnál pesszimistább embert; most pedig újra bizakodom, és úgy gondolom, hogy az Élet lehet szép is!
Pacák: Gratulálok a csöppséghez, szeressétek nagyon, és neveljetek belőle rendes embert ( legalább olyat, mint Te magad!
)
Szerk.: És persze mindenkinek gratulálok, aki úgy gondolja, hogy gyermek nevelésre adja a fejét; az elszántságukért, pedig övék minden tiszteletem
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
fura dolgokat élek meg manapság...
fodrász: nyiszatol-nyiszatol, nézem, hát úgy nézek ki, mint harry potter rossz napjaiban... há mondom neki, ennél azér legyen kicsit rövidebb... erre azon vesze mmagam észre, hogy úgy nézek ki, mint máté kriszta a leggyengébb láncszemben
NOOOOOORMÁLIS???? ki vok akadva, ezek ne mkomplettek, vagy csak enyhén alternatívak szexuálisan... még jó, hogy van itthon vészfegyver: hajnyíró![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Niquis
aktív tag
Király, új művészeti irányzat! Szívem bánatát forráskódba öntöm, ez az igazi elvont nyelvezet!

-
Divi
aktív tag
Szolgálati közlemény

PumPi-val a Ph fórumát használtuk pufferként 2 gép között
/órai munka/ -
Divi
aktív tag
Const
max = 10;
Var
mtx: Array[1..max,1..max] of Integer;
i,j:Integer;
begin
Randomize;
For i:=1 to max do
For j:=1 to max do
mtx[i,j]:=Random(90)+10;
Begin
For j:=1 to max do
Write(mtx[i,j],' ');
Writeln;
End;
Writeln(#10,#13);
Begin
For j:=max downto 1 do
Write(mtx[i,j],' ');
Writeln;
End;
Readln;
end.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Lassan készülődök haza... a feleségem most hívott...
Pityergett, mert a két kismanó egész nap üvölt, nyafog, sír és kiabál..... nem volt egyetlen napirendi pont, ami rendesen ment volna.... És még vigasztani sem rohanhatok haza, mert menni kell újra a szervizbe....
Egyéként ha fúj a szél, akkor a gyerekeim áltlában megzizzennek...
-
Szalma
őstag
(Itt -> Bővebben: link aktívkodott nemrég...)
Szeretettel:
Szalma -
ladybug
őstag
Tudsz még 3 hónapot várni? Akkor bemutatom az enyémet.

Ismred Anne Geddes képeit? Kicsit nézegesd azt. Talán megnyugszol, és lecsillapodik a hiányod.
Pacák: Köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk ezt. Teljesen másként éli meg egy nő a szülést, mint egy férfi. Jó a másik oldalról is tudni.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
15 éve láttam hallottam egy számot.
Azóta nem megy ki a fejemből.
Némi rekonstruálást igényel, mert amikor kibányásztam agyam zeges zugaiból, részleteiben, de megsérült.
az örület fogságábában
egy buja pesti éjszakában
megfogtam egy pincérnő fenekét
ez szerelem, és nem szeretem
én úgy járok haza mint a kisértetek
tubi or nát to bi
det iz dö kvescsön
engedednó szediz feksön
ki az a evribádi és hol a camon,
én maradok hús a csontjaimon
elmondom az imát és
bekapom, a vitaminakoat
az igazi élet nagy kalandja a sok jóbol jó sokat
ez az éjszaka sosem ér véget
gyönyörű vagy és én szeretlek téged
nem tudom mi kényszerít erre
de az enyém leszel most néhány perce
üvöltök a telefonba a telefonba a telefonba
és azt üvöltöm, hogy gyere gyorsan gyere gyorsan
Ű+É ...mábó, egyformák vagyunk nagyjából
a helyzetnek nincs semmi oka, hogy megváltozzék magától
pokol, éjfél után, ha valaki akkor Te igazén
az a lány vagy aki kell nekem
a kezedbe teszem az életem
küldj egy jelet fentről
tüdüdüdü felfelé -
bobsys
veterán
[nagyon off]
ha valaki látja Tildyt szóljon neki, hogy szóljon nekem
vagy ő megint éjszakás?
[/nagyon off] -
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Amikor a szülőcsatornában volt a buksija, összenyomódott kutaccsal, volt olyan pillanat, amikor beleképzeltem magamat a helyébe. Nem irigyeltem. Volt olyan pillanat is, amikor azon tűnődtem, hogy lehetséges az, hogy ilyen végzetes módon eldeformálódott fejjel ép gyermekünk fog születni. Éreztem egy pillanatig hideget-meleget, mikor a szülészorvosnő csecsemősöket kért a szobába, egy pillanatig minden rossz lejátszódott bennem. A következő pillanatban meg éreztem, hogy minden rendben van.
Igaz, a köldökzsinór kétszer a nyakára volt tekeredve. De szerencsére elég hosszú volt. Furcsa dolog a születés, még furcsább, ha az ember a saját gyermekét látja kibújni. Közel sem olyan megható dolog egy kiskutya, kiscica vagy akár kisborjú születését látni. (Vidéki származású szüleim minden pillanatot megragadtak, hogy a nagyszülőkhöz vigyenek, ott mindent láttam, amit egy rendes vidéki srácnak is látni lehet. Mellesleg Érd, ahol felnőttem, inkább volt falu, mint bármelyik nagyszülőm faluja. Otthon Érden még mindig földút van, a nagyszüleim háza előtt pici gyerek korom óta aszfalt út megy el. 
Hosszú lett és mindenkinek szól. Bocs, hogy elkanyarodtam, de itt minden offtopic.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Így van. Látom, együttgondolkodunk.

Ezt most találtam.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
A feleségemmel voltunk egyszer koncerten, mikor várandós volt Annával. Nagyon szép többszólamú énekek voltak... Közvetlen a koncert előtt nagyon rugdosódott, de mikor felcsendült az ének megnyugodott... az énekek közötti szünetekben újra és újra rugdalózni kezdett, de az énekekre megnyugodott. Nagyon muris volt....
-
Pacák
senior tag
Igen, ok nélkül. Aztán megnyugszik és néz minket, azután próbál távolabb fókuszálni, persze nem megy, a homlokát ráncolja, a kezeivel kicsit a levegőbe kap, aztán véletlenül rácuppan az egyikre. Akkor azt elkezdi csócsálni, persze kiveszi a szájából - igaz nem akaratlagos mozdulattal - erre rákezd sírni/vagy nem.
És így tovább, és így tovább. 
-
ladybug
őstag
Így van. Teljesen érthető. Próbálok néha belegondolni, hogy mekkora sokk nekik a születés. Szegénykék, de mégis olyan erő és élniakarás van bennük, hogy csodálatra méltóak.
9 hónapon át együttlenni v.kivel, minden mozdulatát, érézését megélni. Gyönyörű dolog a várandósság.
-
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Tényleg nagyon jóóó. Hej, ha így működne...

Pacák: Próba, szerencse. Lehet kapni, ezeket a báránybőr plédeket, takarókat. Azt is kipróbálhatjátok alá. Remélem megtaláljátok az okát ezeknek a sírásoknak. Borzasztó tud lenni, amikor csak sír, és nem tudsz segíteni rajta. Csak ringatod, meg ölelgeted.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
egen, valoban, egy sor negyed sor, de mivelk ez a mennyiseg mar elhanyagolhato, ezert nem szukseges szamolni vele, ezert mondhatjuk, hogy egy sor nem sor

napi tipp: olvassatok el egymas utan Szalma #3204-es, majd WN31RD #3205-os hozzaszolasat, nem figyelve azt, hogy ki-kinek valaszolt (en nem figyeltem, el is kapott a rohogogorcs, mikor rajottem mi van)[Szerkesztve]
-
ladybug
őstag
Ha jól emlékszem nálunk is kb 3 hetesen kezdődött ez az időszak. Állandóan a cicin akart ''lógni''. És kiderült, hogy nem elég neki az anyatej. Pótlást kellett neki adni. Ennek ellenére szerencsésen 6,5 hónapos koráig szopizott.
A másik, amire rájöttünk, hogy talán fázhat a kiságyban, vagy v.mi meghittebb helyre vágyik. A mi ágyunkba nem akartuk beszoktatni. Az ágyacskájába tettünk egy jó vastag, puha plédet, erre egy vékony pamutlepedőt, és arra a kis Drágát. Ez bevált, és ettől kezdve nyugodtan aludt a helyén.
Loretto: Mintha már említettem volna Neked...Jobb később, mint soha.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Azon gondolkodom, hogy nálunk mindkét gyereknél volt egy alvás-evés-ébrenlét válság úgy hat hetes korában, de ez még ahhoz korai...
A védőnő akkor azt mondta, hogyez természetes dolog, s hamar elmúlik.... akkor ez két-három napon belül nomalizálódott......
Jöttk ilyen kérdéek, hogy mit evett-ivott az anyuka stb....
Hú, de nehezen emlékezem vissza arra az időkre.... Akkor azt hittem, hogy mint izzó vas égett bele az emlékeimbe, de már lassan a feledés homályába veszik....
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De a teámból nem adok!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Plusszos tejet?
) egy hómapig dolgozott éttermben hát csak hétvégén beszéltünk. Este 11 után jött én akkor már aludtam. Hatkor keltem akkor meg még ő aludt.
Miután elmagyarázta a dolgokat.

)

azt hiszem korrekt számot mondtam azzal a 15 évvel. Nem mai gyerekek, és csak unokatesóméknál hallottam 1x-2x.